Atma Healing

vă prezintă

TESLATRON
Terapie cu potenţial înalt O tehnologie a vieţii sănătoase
(v02-prescurtată)

TESLATRON

Introducere în tehnologia de potențial înalt

Câmpul electric și reactia corpului uman
- Organizația Mondială a Sănătății a enunțat urmatoarele două efecte asupra corpului uman ale campului electric generat de echipamentul de terapie Teslatron:
• stimularea la suprafata corpului a receptorilor senzoriali datorita campului electric aplicat la suprafata corpului;

• actiune la nivelul celular prin curentul de inductie datorita campului electric aplicat suprafetei corpului.
- Campul electric generat de Teslatron JP-9000 stimuleaza receptorii senzoriali si in final influenteaza functionarea corpului, reglarea sistemului nervos autonom, cum ar fi zonele hipotalamus – pituitara.

Ministry of Health and Labor of Japan

- Teslatron JP-9000 a fost construit la inceput in Japonia, iar in prezent se realizeaza in China. Producatorul este expert in instrumente medicale, wellnes si sport ce dezvolta de peste 40 ani diverse terapii, inclusiv cea in camp electrostatic de potential inalt.
- Calitatea produselor si functia lor terapeutica este aprobata de Ministerul Sanatatii si Muncii din Japonia. - Sunt folosite pe scara larga in caminele de batrani din Japonia, principalele functii fiind diminuarea durerilor de cap, a rigiditatii umerilor, tratamentul insomniei si a constipatiei cronice.

Miraculosul Biocell Charger Teslatron JP9000

Stiati ca ?...
- sanatatea si integritatea ADN-ului este conditionatata de (voltaj) potentialul de membrana si nivelul de electroni din corp

- Echipamentul si terapia prin voltaj inalt sunt
aprobate de Ministerul Sanatatii din Japonia si respecta satandardele ISO 9001 si 13485. - Aceasta terapie este sustinuta si recomandata de mai mult de 6000 de medici din Japonia, fiind eficienta pentru: dureri de cap, dureri de corp, insomnii, constipatie. - Aparatele sunt utilizate in Rusia, Japonia, Taiwan, Coreea de Sud, Hong Kong, China si Malaezia si s-au dovedit eficiente si in tensiune ridicata, diabet, colesterol, acid uric, boli de inima. Este folosit si pentru prevenirea bolilor.

- Acest aparat generează tensiune înaltă, cu un curent foarte mic, pe frecvențe modulate, de 50 Hz și 72.000Hz, prin aceasta inducand in corp biocurent, qi sau chi, forța vieții conform cu Medicina Tradițională Chineză (MTC). Prin aceasta produce o serie de efecte benefice pentru îmbunătățirea sanatatii.

Mai multe detalii sunt date in continuare:
- Toate formele de viața de pe acest pământ sunt in posesia unei mari puteri naturale și o mare parte este luata din Natura.

- Puterea de vindecare naturală este puterea naturala pe care noi toti o avem de la Natura.
- Cu cât este mai mare puterea de vindecare naturala, cu atat calitatea sanătatii este mai buna.

Miraculosul Biocell Charger Extralife Teslatron JP9000

Atunci cand oamenii cred ca nu au nevoie de tehnologie ca sa se vindece , ar trebui sa se gandeasca ca tehnologia este o mare sursa de poluare si cumva noi traim in mijlocul ei.
- Noi nu traim in mijlocul naturii. Tehnologia este ca si un cutit de bucatarie, poti sa prepari mancare sau poti sa te ranesti.
- Asa cum spunea dr.Hahnemann (parintele homeopatiei) ,,…cui pe cui se scoate pentru a ajunge la natural…,,

Nicolae Tesla a fost un geniu si inca este o continua sursa de inspiratie in dezvoltarea actuala a omenirii.
- Tot ce a gandit si proiectat la nivel mental a functionat perfect, fara corectii ulterioare, totul a fost construit perfect, fara experimente preliminare. - Ceea ce este remarcabil de observat, este faptul ca la varsta de peste 75 de ani avea o mobilitate, un echilibrul si un tonus (1856-1943) precum un tanar care lucra la circ. Multi s-au intrebat care sa fie secretul? - Unele surse spun ca studiul aprofundat al electricitatii precum si unele masinarii construite de el, care produceau curenti de frecventa si potential inalt, au avut o parte din merit. - Lucrurile nu sunt clare, dar se mentioneaza faptul ca in perioada 1892, ar fi facut demonstratii cu ajutorul unui astfel de aparat terapeutic, la una din expozitiile de stiinta din USA. - Cateva luni mai tarziu acest aparat a fost considerat secret de stat si interzis. - Inca de atunci ideea de a face afaceri pe sanatatea oamenilor cu orice pret, deja exista. Apoi a venit ideea ca un panaceu poate strica multe afaceri. - Avea sa treaca multa vreme pana ce Rusia, Japonia, Coreea si China sa relanseze aceasta tehnologie gen Teslatron.

Viata inseamna potential (celular) corect
- Atunci cand potentialul electric al celulelor este mare, viata curge lin si infloritor, fara oboseala, stres si boli. - Dar pe masura ce timpul trece si neglijam hrana, somnul si emotiile, potentialul electric ni se reduce. - Astfel incat, atunci cand nu facem nimic pentru sanatate si viata, voltajul scade odata cu timpul de la -35 mV la -25 mV, apoi la -15 mV si in final sub aceasta valoare apare boala si in cele din urma moartea. - Cresterea si mentinerea unei tensiuni optime a membranei celulare se obtine prin plasarea corpului intr-un camp cu potential electrostatic ridicat.

Copii au -35 mV

Adultii au -25mV

Varstnicii au -15mV

- Solutiile acide (Ph intre 0 si 6.9) - pol pozitiv (au mai multi ioni de H+), sunt radicali liberi (le lipsesc electroni), preiau electroni, sunt distructive si se rotesc spre stanga la nivel atomic. - Solutiile bazice (Ph intre 7.1 si 14) - pol negativ (au mai multi ioni de OH-), cedeaza electroni, sunt antioxidanti, sunt constructive si se rotesc spre dreapta la nivel atomic. - Pentru a construi o celula noua este nevoie de Ph 7.88 (-50 mV). - Ph-ul normal pentru copii este 7.61 (-35mV). - Ph-ul normal pentru adulti este 7.35-7.45 (-20,-25 mV). - Ne imbolnavim la Ph 7.18 (-10mV); daca ramanem mai mult timp la acest nivel, boala devine cronica. - Cancerul apare la Ph 6.48 (+30mV).

Modalitati de a pierde electricitatea celulara:
- Apa este acida datorita adaosului de fluor sau clor. - Bauturi carbogazoase. - Bauturi cu cafeina. - Bauturi alcoolice. - Hrana procesata termic. - Imbratisarea altor oameni. - Doctorii ce ating pacientii pierd electroni. - Parintii care tin in brate un copil bolnav risca sa devina obositi. - Aerul in miscare.

Consecintele potentialului scazut - Cantitatea de oxigen care se dizolva in apa este direct proportionala cu potentialul celular al apei. - Celulele sunt 70% apa. Atunci cand potentialul celular scade, scade si nivelul de oxigen., apa fiind acida. - Atunci, multe bacterii anaerobe se pot inmulti, iar bacteriile de forma L devin patologice.

- Astfel, atunci cand potentialul este scazut avem intotdeauna infectii care profita de aceasta situatie.
- Bacteriile secreta enzime care dizolva celulele si astfel ele se hranesc. - Aceste enzime digestive ajung in sangele nostru si ataca celulele aflate departe de locul unde exista bacterii sau celule de forma L. - Problemele provocate de aceste toxine sunt adesea diagnosticate ca boli autoimune.

Vmembr = V int – Vext.

Ph-ul sangelui si semnificatiile lui
Consecintele normalizarii Ph-ului sunt: - imbunatatirea aportului de oxigen in tesuturi; - sporirea metabolismului; - normalizarea echilibrului hidrostatic; - sporirea performantelor fizice. Doar in 15-30 zile de folosire a dispozitivului Teslatron JP 9000 se pot observa urmatoarele schimbari:

- cresterea apetitului si un consum mai bun;
- un somn mai bun; - disparitia oboselii si o energizare sporita a intregului corp; - disparitia constipatiei si o fiziologie in general mai buna.

Ing. Valeriu Popa
spunea: “95% din boli au drept cauza sangele viciat.” - Terapia cu voltaj inalt se aplica pacientilor ce sunt bine izolati electric, printr-un echipament medical ce produce un potential pozitiv / negativ de voltaj inalt, intre 5000 si 9000 V (prin intermediul unei perne electrice). - Desi voltajul este mare, amperajul este mic, astfel nu apar efecte de soc electric. -Pacientul nu simte cum trece electricitatea prin el, dar oamenii din jur care nu sunt izolati simt o descarcare electrica, atunci cand intra in contact cu el.

Sangele acid este un semn ce arata boala
- Sangele devine acid datorita: poluarii, hranei acide, lipsei exercitiilor fizice, lipsei de odihna, stresului. - Sangele acid devine mai vascos, perturband circulatia sanguina si provocand boli vasculare. - Pentru alcalinizarea sangelui acid este necesar sa sporim cantitatea de ioni de calciu seric din sange. Terapia creaza un fenomen de curenti ai corpului ce izoleaza corpul.

Terapia cu electricitate statica sporeste cantitatea de ioni de calciu si purifica corpul.
- Aparatul accelereaza schimbarea sangelui din stare acida in stare alcalina si intareste sistemul imunitar. - Teslatron JP 9000 alcalinizeaza sangele prin cresterea nivelului de ioni serici de calciu, imbunatatind circulatia sanguina, prevenind bolile geriatrice si reabilitand structura.

2. Efectul campului electric asupra sangelui - Aparatul Teslatron ajuta la purificarea sangelui si readuce sangele acid la parametri normali, usor alcalini. - Sangele cantareste intre 4 si 6 l la o persoana de greutate medie. - Sangele transporta diversi nutrienti si oxigen proaspat la celule si diverse substante provenind de la organe, care sa reziste si sa distruga bacteriile si fungii. - Sangele unei persoane sanatoase este usor alcalin: 7,44. - La o persoana bolnava are tendinta sa fie usor acid: 7,33. - De aceea numarul de ioni de calciu din sange devine din ce in ce mai mic. - Cand sangele devine acid, creste aderenta sa.

- Ca urmare, multe substante organice din sange (cum ar fi gliceratele, colesterolul, etc.) adera la peretii vaselor de sange, formand arterioscleroza si diverse boli cardiovasculare si cerebrovasculare. - Aparatul face sa creasca cantitatea de ioni de calciu din sange prin efectul anionilor. - Diversele substante minerale din sange pot juca un rol mai eficient in curatarea sangelui si restabilirea PH-ului la valori usor alcaline. - Astfel sunt reduse aderenta si ingrosarea sangelui si mai putine materii organice se depun pe peretii vaselor de sange. - Astfel se previn si se trateaza diverse boli ale sistemului cardiovascular, avand un efect foarte bun.

Reglarea sistemului nervos vegetativ - Sistemul nervos vegetativ controleaza organele care nu pot fi controlate in mod constient, cum ar fi cele interne, vasele de sange, glandele etc. - Acesta poate fi impartit in sistem nervos simpatic si parasimpatic. ACID - Atunci cand sunt excitati, nervii simpatici pot provoca: nervozitate, insomnie, oboseala, agitatie etc. - Sistemul nervos parasimpatic poate (prin relaxare) extinde vasele de sange, coborand presiunea sanguina si accelerand tranzitul stomacal si intestinal. - Campul electrostatic negativ de tensiune ridicata poate actiona direct asupra nervilor vegetativi, reducand excitarea cortexului cerebral, intarind procesul sau de supresie, recuperand functionarea normala a cortexului cerebral pentru a regla sistemul nervos vegetativ.

ALCALIN

- Astfel se imbunantatesc semnificativ diverse boli ce apar datorita dezordinii nervilor vegetativi. - Aceasta functie se aplica in mod special neuroasteniei, sindromului de menopauza, bolilor tractului intestinal, starii de sub-sanatate etc.

Imbunatatirea vindecarii naturale si a rezistentei impotriva bolilor
ACID ALCALIN

Vas de sange cu aderente

Vas de sange neted

Vindecarea naturala este capacitatea corpului de a vindeca bolile singur, afectand direct viteza si eficacitatea vindecarii bolilor.

- Cand energia din interiorul corpului este relativ insuficienta, scade corespunzator si capacitatea naturala de vindecare. - Corpul nu poate schimba functionarea dezechilibrata ce depinde de el. - TESLATRON JP-9000 promoveaza metabolismul celulelor si al tesuturilor si sporeste continutul factorilor benefici din interiorul corpului, folosind campul electric creat artificial de aparat intre pamant si atmosfera. El ajuta pacientii sa-si imbunatateasca functionarea in general, accelerand recuperarea dupa boala si scurtand ciclul bolii.

ROLUL IONILOR IN ORGANISM Anioni
Efect asupra intregului corp Nervi vegetativi Stare de calm, somn si odihna Sistemul nervos parasimpatic este stimulat Aduce energie Redus Sustinut Sustinuta Dilatate Creste Alcalin Creste Scade Scade Cresc

Cationi
Iritare, excitare si insomnie Sistemul nervos simpatic este stimulat Consuma energie Crescut Stopat Constipatie Ingustate Scade Acid Scade Creste Creste Scad

Metabolismul substantelor Consumul de oxigen Efect diuretic Defecare Vase capilare Tensiune arteriala Sange Ca seric K seric Coagularea sangelui Leucocite

Rezultatele stabile vin odata cu schimbarea celulara, ne facem cu adevarat bine numai daca cream celule noi, nu si daca le corectam pe cele care nu functioneaza bine.

Inlocuim :

• pielea la 6 saptamani,
• ficatul la 8 saptamani, • sistemul nervos la 8 luni, • oasele la 1 an, • tot corpul la 8 luni (ca medie). - Ca sa facem celule noi sanatoase avem nevoie de materiale bune si in intregime, fara nici o lipsa. - Dar mai mult decat orice avem nevoie de un voltaj bun.

Probe de sange la microscopie in camp intunecat si aura (evidentiata cu aparatura Kirlian) inainte si dupa folosirea Teslatron-ului (conform producatorului)
Inainte Dupa

1. Inainte de folosirea Teslatron-ului

2. Dupa 30 de minute de folosire Teslatron

Ce este extraordinar in terapia cu voltaj inalt?

- Ceea ce distinge terapia prin camp potential inalt de celelalte terapii fizice este ca se promoveaza functia homeostazica in corp, - prin faptul ca centrul de control din hipotalamus si sistemul endocrin este ajutat sa functioneze normal. - Campul electric de potential negativ va crea un camp electrostatic in jurul corpului si va genera ioni negativi care,

- vor ajuta la echilibrarea balantei Ph-ului, vor face sangele mai alcalin, ceea ce va face sa creasca proportia de calciu si sa descreasca vascozitatea sangelui si sangele sa se purifice.
- Celulele se activeaza initiind productia de molecule ATP din membranele celulelor. - Sistemul nervos autonom va fi tonifiat. - Energia statica de care are nevoie corpul va fi hranita si se va simti ca o plimbare in aer liber la padure. - Se vor genera mici cantitati de curent indus care permeabilizeaza corpul si stimuleaza metabolismul.

Conectarea la viata
- Cand noi suntem conectati la energia mamei pamant avem acces la o sursa inepuizabila de electroni care merg direct pe meridiane incarcand corpul cu QI. - Atunci cand folosim Teslatron incarcam toate microsistemele corpului, nu numai piciorul ci si ochii, urechile, fata etc.

- Ionii negativi pot purifica si detoxifia sangele acid din corp. - Celulele corpului devin active si se imbunatateste permeabilitatea celulelor. - Numarul ionilor de calciu creste si se echilibreaza ionii de sodiu, potasiu etc. - Se imbunatateste starea fizica generala. - Nu se produc efecte secundare. Se amelioreaza durerile si disconfortul. - Se recupereaza oaselor dupa fracturi, de obicei in jumatate din timp. - Sistemul nervos autonom se ajusteaza prin vibratii ultra fine, ceea ce duce la recuperarea functiilor organelor interne, producand un efect ce nu este detectat de medicina occidentala. - Somnul este incurajat.
Datorita injectarii puternice de electroni Teslatron JP-9000 devine ,,Micul Pamant,,

- Forma si starea corpului sunt imbunatatite.

Restaurarea inimii si creierului se face prin:

• Functia “Potential inalt ” (High Potential): acest dispozitiv de terapie creaza un camp electric de voltaj inalt ce inconjoara corpul, neutralizeaza excesul de sarcini pozitive, relaxeaza corpul, restaureaza potentialul membranelor care este esential pentru sinteza energiei, permeabilizeaza corpul si stimuleaza metabolismul. • Functia “Potential negativ” (Negativ Potential): electroterapia prin potential negativ va aduce corpul in campul de inalt potential negativ electrostatic, va echilibra valoarea PH-ului, va face sangele mai alcalin, determinand astfel o cresterea a proportiei de calciu (seric), micsorand astfel vascozitatea sangelui si purificandu-l. • Functia “Camp pentru somn” (Sleep Field): cand va intindeti pe saltea (este un accesoriu optional) si alegeti modul somn, se vor imbunatati calitatile somnului.

• Functia “Unde luminoase” (Light Wave): dispozitivul aplica micro vibratii de unde de lumina cu o frecventa de 72000 Hz /secunda, ceea ce ridica temperatura corpului cu 1-2 grade, producand un efect aerobic ce arde grasimea in exces si face masaj celular.

TESLATRON este unul dintre aparatele puternice din domeniul terapiei de frontiera: 1. Antiparazitar.

2. Reda fermitate si stralucire pielii si parului.
3. Fiziologia orgasmica a femei reintra in normal. 4. Barbatii se obisnuiesc cu campuri de energie foarte mari nemaivand probleme cu ejacularea precoce si cu fermitatea in prezenta campurilor energetice feminine. 5. Senzatiile devin foarte puternice si clare. 6. Este cel mai extraordinar dus de electroni care poate sa refaca si sa dezvolte hartile neuronale. 7. Barbatii si femeile se recupereaza incredibil de usor dupa o zi de munca sau dupa o noapte pierduta.

Intrebari frecvente despre Teslatron JP9000:
Exista efecte secundare daca se foloseste acest aparat? - Nu exista astfel de efecte, dar la inceputul tratamentului se pot experimenta crize de vindecare, datorita detoxifierii, dar dupa aceea lucrurile vor reveni la normal. Ce este o criza de vindecare? - Cand se produce detoxifierea, este posibil sa aveti usoare dureri de cap, senzatie de greutate, oboseala.

85-100%

Sa continui aplicarea tratamentului cu medicamente?
- Da, sfaturile si medicamentele prescrise de medic trebuie urmate. Exista pericol in folsirea aparatului la potential mare? - Depinde de intensitatea curentului, daca acest curent electric este sigur sau nu pentru corp. - Aparatul functioneaza la voltaj foarte mare dar la amperaj foarte mic de 0,5 MA.

Bateria Vietii procen te notate in ani buni de trait

- Prin urmare este extrem de sigur. Astfel de aparate sunt folosite pe scara larga in Japonia.

Intrebari frecvente despre Teslatron JP9000:
Putem folosi aparatul avand inele pe degete? - Da. Nu este necesar sa indepartati obiectele metalice de dimensiuni mici (bijuterii etc.). - Persoanele care au pacemaker (stimulator cardiac) nu trebuie sa foloseasca acest aparat. - Persoanele care au aparate auditive trebuie sa scoata mai intai acele aparate.

Ce sa facem daca apare o descarcarte electrica in timpul unei furtuni?

85100%

- Nu conteaza, dar pentru siguranta, inchideti aparatul, la fel cum procedati cu toate aparatele electrice. Aparatul poate lucra impreuna cu ale aparate electrice? - Aparatul nu fuctioneaza corect daca apare electricitate externa ce poate interfera. El nu afecteaza aparatele casnice uzuale, TV, frigider etc.

Bateria Vietii procen te notate in ani buni de trait

Femeile insarcinate si copii pot folosi aparatul?

- Copiii sub 3 ani si toti cei care sunt trecuti la contraindicatii este bine sa nu foloseasca aparatul.

Intrebari frecvente despre Teslatron JP9000:
Ce este starea de “Sub-sanatate”? Cum ne poate ajuta aparatul? - Este starea in care clinic, in urma analizelor nu se descopera nici o boala, dar pacientul se simte rau, obosit, lipsit de vitalitate, capacitatea de reactie si de adaptare este scazuta, functiile fiziologice sunt slabe. - Studiile medicale au aratat ca aceasta stare este in relatie cu perturbatiile din microcirculatie.

85-100% Bateria Vietii, procente notate in ani buni de trait

- Vascozitatea sangelui este crescuta, iar curgerea sangelui prin vasele capilare este scazuta. - Astfel, nutrientii nu ajung cum trebuie la celulele, iar reziduriile nu pot fi bine inlaturate din celule. - Pot aparea stari de dezechilibru ale corpului si instabilitate psihologica.

Contraindicatii:
- Pacientii cu pace maker - dispozitive cardiace. - Pacientii cu implanturi metalice. -Pacientii cu boli severere cardio-cerebrovasculare doar cu recomandarea medicului. - Pacientii cu o functionare proasta a inimii, plamanilor si rinichilor, doar cu recomandarea medicului. - Femeile in perioada menstruatiei. - Pacientii care au febra mare, sau au boli ce provoaca febra. - Pacientii ce au boli in care sangereaza, doar in perioada in care sangereaza. - Pacientii in recuperare dupa operatii pe inima doar cu recomandarea medicului. - Pacientii cu boli structurale de inima doar cu recomandarea medicului.

TESLATRON JP-9000 este foarte eficient in:

- Indepartarea bacteriilor si fungilor de la nivelul interiorului si exteriorului pielii.
- Indepartarea respiratiei grele si a mirosurilor corpului etc.

- Crearea unor conditii optime pentru a avea o saliva curata, abundenta si fluida.
- Elimina mirosurile neplacute care erau inainte la defecatie. - Excelent in eliminarea conditiilor propice pentru aparitia fungilor (Candida etc.).

Actiunea reflexa a corpului
- Terapia prin Potential Electric, poate produce diferite

simptome temporare in timpul sau echipamentului in functie de persoana.

dupa

folosirea

- Aparatul permite ridicarea frecventei de vibratie personala. - Respiratia devine foarte fina si buna. Extraordinar pentru cei cu probleme de respiratie, astm, TBC etc.

- Mintea se lumineaza si devine clara, corpul devine usor si elastic.
- Creste capacitatea de intelegere, invatare si memorare, siguranta de sine. Somnul devine odihnitor.

Sfarsitul prezentarii

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful