You are on page 1of 11

UNIVERSITETI I PRISHTINES

KahPoShkojme?
Per turiste,ofrues te sherbimeve turistike, banor te Kosoves, perdorues te smartphone Platforme qe ofron informata mbi turizmin ne Kosove

Cka ofrojme?
Gjitha informatat mbi vendet per akomodim, pika turistike dhe vendet per rekreacion Te gjitha rezervimet ne nje vend User Friendly interface me mundesi te larte te kostumizimit

Si?

Te Ardhurat?
Adsense Pro Version Membershipi I hoteleve Reklamimet ne Webfaqe

Klienti!
Pjesmarrja aktive e shfrytzuesit ne kuader te aplikacioni

Kumtimi i paknaqsive dhe sugjerimeve


Udhzimet pr prdorimin e aplikacionit

Kush?
Dizajneret

Programeret iOS dhe ANDROID

Web Administratoret

Aktivitetet
Hulumtimi I tregut Zhvillimi Mirmbajtja Reklamimi

Shpenzimet
Serveri Lokali Shpenzimet tjera

Grupi:
Arta Qerimi Arzana Kastrati Arianit Mehmeti Adrijan Seferi Adriatik Nikqi Arjeta Zabeli Ariston Lipa Diamant Kolshi Rinor Dreshaj