You are on page 1of 3

SZEMLYES V Ha kvncsiak vagyunk arra, fejldsnk folyamatban ppen hol jrunk, kiszmthatjuk sajt szemlyes vnket.

Ez pedig nem janur elsejvel, az v els napjval kezddik, hanem mindenkinek a szlets hnapjval s napjval. Pl.: az illet mjus 8.-n szletett s a 2007 - es vre kvncsi. 2007 + 05 + 08 = 22 = 4 Teht a 2007 - es szemlyes ve 2007. 05. 08 - 2008. 05. 08-ig tart. Erre az idszakra a 4-es szm s annak energija lesz jellemz. 1. szemlyes v j energia elindtsnak a megjelense, megtartsa. J lehetsgek, tmogat a sors. Ekkor elindtott j dolog, akr prkapcsolat, vagy j munkahely, vllalkozs... is tarts. Pozitv energik s lehetsgek. 2. szemlyes v Mg mindig pozitv, de mr kisebb problmk megjelenhetnek. Meg kell tanulni az egyttmkdst, befogadst, a ni intuitv energikat. Meg kell tanulnom segtsget krni. Ezt nem a sorstl kapom, hanem msik embertl. Kisebb nzeteltrseket kapok, miket meg kell oldanom. 3. szemlyes v Ez az idszak a kapcsolatokrl szl, nagyon gyors, prgs idszak, sok az impulzus s informci. Sok ismeretsgre lehet szert tenni, ezek azonban nem igazn tartsak, de ezeknek a bejv kapcsolatoknak mindig oka van. A tanuls, s az alkots ideje. 4. szemlyes v Nehzsgekkel terhelt v, legnehezebben ljk meg. Tanulsra, alapozsra viszont nagyon j, brmit megalapozni. Ha ebben az vben indtjuk, a tartssgra btran szmthatunk (prkapcsolat, hzassg,

hzpts, vllalkozs...). Tanulnunk kell a trelmet, s a szeretteinkre fordtsunk elg idt. 5. szemlyes v Rugalmas, szerencss v, de szeszlyes s vltozkony. Negatv pozitv dolgok vltakozsa. A nem tarts, rvid tv dolgokat kell megoldani. Az egsz v a rugalmassgrl szl. Nyitottsg, utazs, szabadsg ve. 6. szemlyes v Ez a legszerencssebb tmenet. Harmnia, csald, kapcsolatok. Az ember kisugrzsa ekkor a legnagyobb. Knnyebben megynk bele szereti kapcsolatba. Nyitottak vagyunk mindenre, csinostgatunk. Nem csak magunkat, hanem a hzunkat, udvarunkat, szobnkat, berendezsi trgyakat vsrolunk. Tbbet kltnk, ezrt anyagilag megterhel lehet ez az v. 7. szemlyes v Megn az igny a befel fordulsra. Ez az idszak az nelemzs, nrtkels, a bels tkeress ideje. Ha megtehetjk, nha vonuljunk el s figyeljnk gondolatainkra. Nyitottak vagyunk a szellemiekre, spiritulisan fogkonyabbak vagyunk. Ersebbek a sorsszer trtnsek. 8. szemlyes v Ez az nmegvalsts ve. Ebben az idszakban nagy ignyt rez arra, hogy megvalstsa lmait, cljait. Szintn prgs, gyors idszak. Vagy nagyon fnt, vagy nagyon lent. Elz vek hozadkt kapom meg. Nagy karmikus tallkozsok (bartsg, szerelem...). fennll a balesetveszly lehetsge is. 9. szemlyes v Minden megmutatkozik, amit az elz vekben csinlt, tett. Minden felsznre kerl, amit el kell engednie, ami mr nem szolglja fejldst, mert nincs r szksge. nagy csaldsokat tud hozni.

rzelmileg nagyon viharos idszak. Meg kell tanulni lezrni s elengedni a dolgokat. Mindent ki kell takartani rzelmileg s fizikailag is. Csak akkor tudnak az egyes szemlyes vben bejnni a pozitv, j dolgok, ha a kilences vben jl kitiszttottunk mindent.