You are on page 1of 2

!

3.- RUTA POESIA VISUAL!


#itinerariBrossa !

Veure exemple reportatge de la ruta: http://www.tmiquebrossa.blogspot.com.es/2011/02/martamontpeyo-i-olga-casacuberta.html! !

! Cerqueu cada un dels poemes al googlemaps i guardeu la ruta. Podeu utilitzar el GPS o mapes en format paper.
!

POESIA URBANA. ITINERARI PER BARCELONA!


!

! 1- POEMA TRANSITABLE EN TRES TEMPS Veldrom dHorta!

! 2- EL LLAGOST. FAANA DEL COLLEGI DAPARELLADORS I ARQUITECTES Collegi dArquitectes i Aparelladors ! c/ Bon Pastor (enguany fa 20 anys de la seva inauguraci) ! ! 3- HOMENATGE AL LLIBRE Crulla Passeig de Grcia - Gran Via. Cal que us fixeu quin s lautor de lany!
!

! 4- LANTIFA La Rambla (al mig a terra), Crulla carrer del Carme, gaireb davant de lesglsia de Betlem!
! !

! 5.- LLETRES GIMNASTES (Botiga El Ingenio) c/ Raurich, 6 6.- LA SECA- ESPAI BROSSA C/ Flassaders, 40 !
!

! !

! 7.- BRCINO Plaa Nova (Catedral)!

! !

ABANS DE LA RUTA ! ! Cerqueu informaci sobre cada poema visual i porteu-la el dia de la ruta. UBICACI/ ORIGEN i DESCRIPCI/ SIGNIFICACI !
!

DURANT LA RUTA! INSTARUTA! ! Realitzeu fotografies dels poemes visuals i objectuals i pengeules a instagram amb el #joanbrossaenruta ! Cal que hi hagi una breu descripci del poema que fotografieu. ! Amb les imatges penjades es realitzar un Concurs Instaruta amb letiqueta #itinerariBrossa. Es valorar loriginalitat, la qualitat de la imatge i la informaci addicional que lacompanyi.

PIULARUTA! ! Els alumnes que tinguin twitter, realitzaran un petit reportatge de la ruta. Caldr que sigui personalitzat i utilitzant emoticons. ! Letiqueta ser: #itinerariBrossa anir acompanyada de @stMiq ! Es presentar en format word, amb una petita introducci i a continuaci totes les piulades, repiulades i favorits. Enllaos per a guardar o arxivar tweets: ! http://twitterparatodos.blogspot.com.es/2010/09/6-aplicacionespara-recopilar-y-guardar.html! http://tweetdoc.org./! Els alumnes que no tinguin twitter faran el mateix per amb el reportatge que han fet a travs dInstagram.! !

Rate