You are on page 1of 2

PAKEJ 4 HARI 3 MALAM SAIGON

Aturcara Perjalanan :HARI 01 Penang - Kuala Lumpur - Saigon ( MT - Meal On Board /MM )
Berkumpul di KLIA untuk menaiki penerbangan ke Saigon. Tiba di Lapangan Terbang Ho Chi Minh. Daftar masuk hotel & sembahyang jamak di hotel. Membeli-belah di sekitar Bandar Saigon. Makan malam di restoran halal tempatan. Kembali ke hotel dan bermalam di Saigon.

Harga Pakej - RM 1650.00 Seorang


HARI 04 Saigon - Kuala Lumpur - Penang ( SP/MT - Meal On Board )
Sarapan pagi. Aktiviti bebas. Peserta dihantar ke Lapangan Terbang Ho Chi Minh. Menaiki penerbangan pulang ke Kuala Lumpur.

HARI 02 Saigon - Terowong Cu Chi ( SP/MT/MM )


Sarapan pagi. Melawat Terowong Cu Chi : terowong bawah tanah yang digunakan pada zaman peperangan dahulu. Bertolak pulang ke Saigon. Makan tengahari di restoran tempatan. Melawat War Remnants Museum : sebuah muzium perang Melawat Notre Dame Cathedral : gereja katolik yang tertua dan terbesar di Saigon. Melawat Pejabat Pos Saigon : pejabat pos yang senibinanya bercirikan Gothic. Melawat Lacquerware Factory : terdapat pelbagai produk hasil tangan masyarakat Vietnam di sini. Membeli-belah di Vi Anh Boutique : pelbagai busana Muslim ditawarkan dengan harga yang berpatutan. Sembahyang jamak di hotel. Makan malam di restoran tempatan /Saigon Cruise. Kembali ke hotel dan bermalam di Saigon.

TARIKAN PAKEJ: Nikmati percutian dan pengalaman menarik di : Mekong Delta. Dragon Island. Ben Thanh Market. Terowong Cu Chi. War Remnants Museum. Notre Dame Cathedral. Pejabat pos Saigon. Membeli-belah di Vi Anh Boutique dan Ben Thanh Market. Menaiki bot di Tien River untuk ke Thoi Islet Saigon dan banyak lagi.

Pejabat Pos Saigon

Ben Thanh Market

HARI 03 Saigon - Mekong Delta ( SP/MT/MM )


Sarapan pagi. Bertolak ke My Tho yang terletak kira-kira 85 km dari Bandar Saigon. Tiba di My Tho. Menaiki bot di Tien River untuk melawat Thoi Son : mempelajari cara membuat kraftangan daripada daun pokok kelapa , melawat ladang buah - buahan , menikmati persembahan seni dan muzik tempatan. Kembali ke Saigon. Makan tengahari di restoran tempatan. Sembahyang jamak di Central Mosque, Masjid yang terbesar di Saigon. Membeli - belah di Ben Thanh Market : lokasi membeli belah yang terkenal di Saigon. Makan malam. Kembali ke hotel dan bermalam di Saigon.

PENDAFTARAN & PEMBAYARAN :Bayaran deposit sebanyak RM 500.00 seorang semasa pendaftaran dan bayaran penuh 45 hari sebelum berlepas.

No. 46, Ground Floor, Jln. Dagangan 3, Bertam Perdana Town Center, 13200 Kepala Batas, Seberang Perai Utara, Penang. Tel : 04-5794966 Fax : 04-5792966 E-mail : info@ultimatravel.com.my

TEMPAH SEKARANG & SYORKAN PADA RAKAN

JADUAL PENERBANGAN MALAYSIA AIRLINES :Penang Kuala Lumpur Saigon Kuala Lumpur Kuala Lumpur Saigon Kuala Lumpur Penang MH1143 MH758 MH759 MH1166 10:45 / 11:40 Pagi 14:45 / 15:40 Petang 16:40 / 19:35 Petang 21:15 / 22:05 Malam

HARGA TERMASUK : Penerbangan kelas ekonomi dari Penang - Kuala Lumpur - Saigon - Kuala Lumpur - Penang. Penginapan di hotel berkelas 3 bintang. Insuran perjalanan berkelompok. Pengangkutan ke semua lokasi. Makanan Halal. Pemandu Pelancong.

HARGA TIDAK TERMASUK : Bayaran lebihan had bagasi. Servis tambahan di hotel seperti telepon, dobi, minibar atau poterage. Makan selain dalam aturcara.

NOTA & TIPS : Aturcara adalah tertakluk kepada sebarang perubahan dan keadaan semasa. Paspot antarabangsa perlu sah laku sekurang-kurangnya 6 bulan dari tarikh sampai ke Malaysia. Peserta hendaklah fax, email/pos salinan paspot 30 hari sebelum tarikh berlepas. Disarankan membawa kasut dan pakaian yang sesuai kerana lawatan ini banyak melibatkan aktiviti berjalan kaki. Tiada kemudahan cerek elektrik dan seterika disediakan di dalam hotel. Peserta perlu membaca TERMA & SYARAT terlebih dahul sebelum bersetuju mengikut pakej lawatan ini. Tidak semua hotel mempunyai bilik untuk 3 orang sebilik.Oleh itu, penempahan 3 orang sebilik hanya katil tambahan disediakan dan berdasarkan harga bilik berdua.