Decupaje de toamnă http://educatie.inmures.ro/decupaje-de-toamna.

html
Vă propunem pentru decorarea sălii de clasă o serie de imagini de decupat. Alegeți desenul de toamnă preferat și folosi ți-l pentru realizarea unui colaj sau a unui decor de toamnă. Vă dorim spor la lucru!

Imagini de decupat
Imagine de decupat cu pară
Alege imaginea de decupat, pară pentru a realiza un decor pentru sala de clasă sau un colaj de toamnă.

Imagine de decupat cu măr
Alege imaginea de decupat cu măr pentru a realiza un decor pentru sala de clasă sau un colaj de toamnă.

Imagine de decupat cu strugure
Alege imaginea de decupat cu strugure pentru a realiza un decor pentru sala de clasă sau un colaj de toamnă.

Imagine de decupat cu căsuță
Alege imaginea de decupat cu căsuță pentru a realiza un decor pentru sala de clasă sau un colaj de toamnă.

Imagine de decupat cu melc
Alege imaginea de decupat cu melc pentru a realiza un decor pentru sala de clasă sau un colaj de toamnă.

Imagine de decupat cu frunze
Alege imaginea de decupat cu frunze pentru a realiza un decor pentru sala de clasă sau un colaj de toamnă.

Fișe didactice cu reguli de circulație http://educatie.inmures.ro/fise-didactice-cu-reguli-de-

circulatie.html
Semne de circulație
Fișe didactice pentru preșcolari și școlari. Ce ne spun următoarele semne? Colorați și voi în josul paginii aceste semne.

Trecerea de pietoni
Fișe didactice pentru preșcolari și școlari. Ajuta ți-o pe feti ță să traverseze strada pe trecerea de pietoni. Desenați trecerea de pietoni și colorați fi șa.

Cum traversăm strada
Fișe didactice pentru preșcolari și școlari. Ce este semaforul? Pe unde traversăm c nd nu este semafor și trecere de pietoni?

Culorile semaforului
Fișe didactice pentru preșcolari și școlari. Dacă nu respectăm culorile semaforului e!istă posi"ilitatea de a avea un accident.

Puzzle cu agentul de circulație
Fișe didactice pentru preșcolari și școlari. Puzzle cu agentul de circulație.

Pe unde traversam strada
Fișe didactice pentru preșcolari și școlari. Desenează o fa ță z m"itoare în dreptul copilului care traversează corect. Colorează fi șa.

Agentul de circulație Fișe didactice pentru preșcolari și școlari. artist plastic.html Cum se formează bruma %oi știți cum se formează "rumal? %ă invităm să aflați răspunsul prin desenul realizat de &elinda. Care credeți că este rolul agentului de circulație? Ce înseamnă pieton Fișe didactice pentru preșcolari și școlari.inmures. Ce este ploaia Ce este ploaia? Află prin desen cum se formează picăturile de ploaie. Fi șă didactică pentru copii cu varsta cuprinsă între ' și () ani. $ncercuiți copiii care nu se joacă în locurile sp Fenomene ale naturii http://educatie. Locurile de joacă Fișe didactice pentru preșcolari și școlari. . Care sunt locurile de joacă în care sunteți în siguranță. artist plastic. Desenează o fa ță z m"itoare în dreptul copilului care este pieton. Trecerea timpului Află prin desen despre trecerea timpului. #ecunoa șteți în imaginile de mai jos care dintre copii și adulți au respectat regulile de circulație. Cum se formează curcubeul %oi știți cum se formează curcu"eul? %ă invităm să afla ți răspunsul prin desenul realizat de &elinda. Unde se respectă regulile de circulație Fișe didactice pentru preșcolari și școlari.ro/fenomene-ale-naturii.

Cum se formează fulgerul Cum se formează fulgerul? Află raspunsul color nd această fi șă didactică. Cum se formează fulgii de nea Cum se formează fulgii de nea? Află raspunsul color nd această fi șă didactică. Cum se formează ceața Cum se formează fulgerul? Află raspunsul color nd această fi șă didactică. . Cum se formează v ntul Cum este v ntul? Află raspunsul color nd această fi șă didactică.Ce este tornada Cum se formează tornada? Află raspunsul color nd această fi șă didactică. Cum se formează umbra Cum se formează um"ra? Află raspunsul color nd această fi șă didactică.

. Pagini de colorat cu tradi. .i această plan-ă de colorat aici. T rg de toamnă "tradi#ii populare Plan-e de colorat gratuite.ă. pentru pre-colari. pentru pre-colari... &aterial didactic pentru pedagogi -i părin. Cum se formează grindina Cum se formează grindina? Află raspunsul color nd această fi șă didactică.i această plan-ă de colorat aici.html Colorează nucile! Pagini de colorat gratuite cu fructe *mere. format A..i. Descarc pagina de colorat.. Cum se formează norii Cum se formează norii? Află raspunsul color nd această fi șă didactică. Cum se formează vulcanul Cum se formează roua? Află raspunsul color nd această fi șă didactică. Descărca.. cizme. format A. Colorează turtele dulci care sunt la fel/ Descarcă pagina de colorat aici. prune. Pagini de colorat tematice *t rg de toamnă.ii populare create de pedagogi -i arti-ti plastici mure-eni. T rg de toamnă " Turtă dulce Plan-e de colorat gratuite pentru copii.inmures. Descărca. fructe. struguri+ pentru copii de grădini.ro/toamna-fise-didactice. nuci. legume. pere.. Toamna http://educatie.Cum se formează roua Cum se formează roua? Află raspunsul color nd această fi șă didactică. T rg de toamnă " Cizme Plan-e de colorat gratuite. turtă dulce+ create de pedagogi -i arti-ti plastici mure-eni..

ă... pere..ă.. Descarc pagina de colorat.Colorează perele! Plan-e de colorat gratuite cu fructe *mere. $ructe de toamnă Creată de &oldovan &aria.in. $runze Creată de &oldovan &aria. artist plastic.i..inmures. pedagogi -i copii.. Descărca.ă. eficientă ca material au!iliar în procesul instructiv educativ la grădini. $i%ă didactică"'uci 0rupează nucile din imagine/ Fi-ă didactică pentru diferen. nuci.i fi-a didactică aici.ierea fructelor de toamnă.ro/pasari..ile de matematică la grădini.. Desenează coroana copacului/ T rg de toamnă Fi-e didactice pentru activită. prune.ierea fructelor de toamnă.html .. Descărca. Descărca. Colorează o"iectele care sunt la fel/ Descărca.i aici. $i%ă didatică"Struguri Colorează strugurii/ Fi-ă didactică gratuită pentru difere. $i%ă didactică"&ere Colorează pomul pe care sunt cele mai multe mere/ Fi-ă didactică gratuită pentru grupele mici -i mijlocii. Fi-a didactică color este creată de pedagogi -i arti-ti mure-eni. struguri+ pentru copii de grădini. Copacul Fi-e didactice gratuite pentru grupele mici.i con-tiincio-i.iunilor mult-pu. Păsări http://educatie. &ateriale didactice eficiente pentru pedagogi -i părin. Consolidarea no. artist plastic.. pentru părin.i fi-a aici.i această fi-ă didactică aici.

iunilor mult-pu.ă pentru activită.iu. Descarcă gratuit fi-a. Sperietoarea" fi%ă didactică Fi-ă didactică pentru copii.. pre-colari. cocor. ra. eficientă pentru dezvoltarea perspicacității. Ajută păsările să ajungă la adăpostul lor.inmures. eficientă pentru captarea atenției și dezvoltarea perspicacității. r ndunică.Adăpostul păsărilor Pagini de colorat pentru pre-colari. grupele mijlocii -i mari..ile de matematică. eficientă pentru captarea atenției și dezvoltarea perspicacității. Diferen.ierea păsărilor călătoare2 "arză.ă săl"atică precum -i pentru dezvoltarea aten. Păsări călătoare"fi%e didactice Fi-ă didactică pentru pre-colari.ro/animale-salbatice. r ndunică.ierea păsărilor călătoare2 "arză...html . Sosesc păsările călătoare Fi-ă didactică cu păsări călătoare pentru diferen.in. eficientă pentru însu-irea no. (arza în labirint Fi-ă didactică tip la"irint cu păsări călătoare pentru dezvoltarea orientării în spa. Unde"i șoricelul) Fișă didactică pentru preșcolari. (arza și șoricelul Fișă didactică pentru preșcolari.iei. Căsuța șoricelului Fișă didactică pentru preșcolari. Animale sălbatice http://educatie. 1e poate folosi la grădini.

1e pot descărca gratuit. *rupează animalele care sunt la fel! Fișe didactice pentru preșcolari și școlari mici cu animale. 1e pot descărca gratuit.Ce nu se potrivește) Colorează animalele și descoperă ce nu se potrive ște în cele trei șiruri. 0rupează animalele săl"atice si animalele domestice Completează ce lipsește Fișe didactice pentru preșcolari și școlari mici. . 1e pot descărca gratuit. Colorează primul animal Fișe didactice pentru preșcolari și școlari mici. Colorează păsările de curte Fișe didactice pentru preșcolari și școlari mici. Animale sălbatice și domestice Fișe didactice pentru preșcolari.

Colorează animalele mici Fișă didactică pentru preșcolari și școlari mici cu animale. Colorează animalele marine mici Fișă didactică pentru preșcolari și școlari mici cu animale marine.*rupează animalele marine Fișă didactică pentru preșcolari și școlari mici cu animale marine. Colorează animalele marine mari Fișă didactică pentru preșcolari și școlari mici cu animale marine. *rupează animalele marine + Fișă didactică pentru preșcolari și școlari mici cu animale marine. Colorează animalele mari Fișă didactică pentru preșcolari și școlari mici cu animale. .

ii fine. 1e pot descărca gratuit.rana animalelor Colorează animalele și în fiecare pătrat desenează 3rana lor preferată / Plan șe de colorat pentru preșcolari în format PDF. 1e pot descărca gratuit. *ăsește .rana animalelor Colorează animalele și găsește 3rana potrivită pentru fiecare/ Plan șe de colorat pentru preșcolari în format PDF.ile pe domenii de stimulare *-tiin. 1e poate folosi ca idee la . 1e pot descărca gratuit. -esenează . Ariciul rătăcit" variantă Ajută-l pe Arici Pogonici să ajungă acasă/ Fi-ă didactică pentru dezvoltarea motricită. ideal pentru grupele mici -i mari. Animalele carnivore Colorează animalele carnivore/ Planșe de colorat pentru pre școlari în format PDF. 1e pot descărca gratuit. Animale sălbatice #ecunoa-te um"ra animalelor săl"atice/ Fi-ă didactică pentru activită. Animalele ierbivore Colorează animalele ier"ivore/ Planșe de colorat pentru pre școlari în format PDF.ă -i cunoa-terea mediului+ pentru grupele mari.Pui cu mama Colorează animalele și descoperă puiul fiecăruia/ Plan șe de colorat pentru preșcolari în format PDF. 1e pot descărca gratuit.

mijlociu. mare. Descărca.Ariciul rătăcit Ajută-l pe Arici Pogonici să ajungă acasă/ Fi-ă didactică pentru dezvoltarea motricită.iunilor mic. .. Cel mai mic animal din pădure" fi%ă didactică $ncercuiește animalul cel mai mic din fiecare grup și colorează-l/ Fi-ă didactică gratuită pentru grupele mici -i mijlocii.ii fine..ro/mijloace-de-transport.everi#a de mărime mijlocie" fi%ă didactică $ncercuiește animalul de mărime mijlocie din fiecare grup și colorează-l/ Fi-ă didactică gratuită pentru grupele mici -i mijlocii..iu Mijloace de transport http://educatie. Descărca. .i această fișă gratuit. Animalele sălbatice"fi%ă de lucru Caută perec3ea fiecărui animal săl"atic/ Fi-ă didactică gratuită pentru grupele mici -i mijlocii. Consolidarea no.inmures.i gratuit. Consolidarea no. Cel mai mare animal din pădure $ncercuiește animalul cel mai mare din fiecare grup și colorează-l/ Fi-ă didactică gratuită pentru grupele mici -i mijlocii. Consolidarea no. ideal pentru grupele mici -i mari.. mare..i această fișă gratuit.i această fișă gratuit. Descărca. 1e poate folosi ca idee la desen grafic.iunilor mic. mijlociu...iunilor mic. Descărca. Consolidarea no..html Cartona%e pentru joc de memorie Cartona-e de memorie cu mijloace de transport. mare. mijlociu.

.ile trenului/ Descărca. Descărca.ii grafice pentru grupele pregătitoare. Descărca.ele/ Descarcă gratuit această fi-ă...ile de matematică. &ijloace de transport pe apă 1-au amestecat mijloacele de transport. $ncercuie-te pe cele care circulă pe apă/ Fi-e didactice pentru activită. -esenează nori sub avion! Fi-e didactice cu mijloace de transport.i gratuit această fi-ă didactică.i pe vapor/ Fi-e didactice pentru activită. Trenul colorat Fi-e didactice cu mijloace de transport..aporul Desenează cinci pira.i gratuit... Cele două avioane nu sunt la fel/ $ncercuie-te diferen... Colorează trenul/ Descărca. -esenează valurile mării! Desenează valurile mării/ 5!erci.i gratuit. /o#ile trenului Fi-e didactice cu mijloace de transport..i gratuit această fi-ă didactică. Desenează doi nori-ori su" avion/ Descărca. Descărca.Avioanele Fi-e didactice cu mijloace de transport.i gratuit. Colorează primul geam . . 4umără ro.i integrate -i cunoa-terea mediului..i gratuit această fi-ă didactică.....

Descărca.. -esenează norii deasupra avionului! Desenează norii deasupra avionului/ 5!erci.ii pentru de6voltarea orientării în spa.ă.ă. Să numărăm p nă la 0! Desenează at tea nori-ori pe cer.i Planetele http://educatie.. c te geamuri are avionul/ 5!erci.i gratuit..i integrate -i cunoa-terea mediului.html Caută planeta pe care trăim A c ta planetă de la 1oare este Păm ntul? Fișă didactică pentru copii..ro/planetele..iu la grădini. Descărca.-esenează nori în dreapta avionului Desenează nori în dreapta avionului/ 5!erci.ii pentru dezvoltarea orientării în spa. Descărca. .. 1e pot descărca gratuit.inmures.ii pentru însu-irea numerelor la grădini.iu pentru grupele pregătitoare. $i%ă didactică " mijloace de transport $ncercuie-te mijloacele de transport care circulă pe apă/ Fi-ă didactică pentru activită. Descărca.i gratuit.i gratuit. Cunoști planetele) Fișe didactice pentru copii.

Colorează steluțele mai mari și o"servă carul mare și carul mic. 5!plica ți desenul. &ișcarea de rotație a păm ntului.ro/ziua-nationala-a-romaniei-fise-didactice. Descrieți ce se înt mplă în fiecare imagine. Așezați imaginile în ordinea în care au loc. Ce este telescopul si ce putem vedea prin el? Dimineața Dimineața 1. Telescopul Fișe didactice pentru copii.html . Descarcă fișa de lucru dimineața aici» Ziua Națională a Rom niei http://educatie. &ișcarea de rotație a Păm ntului Fișe didactice pentru copii.inmures. 2.*ăsește carul mare și carul mic Fișe didactice pentru copii. Exercițiu de luctură după imagini.

Să numărăm p nă la 2! Desenează at tea steaguri în coșuleț. Descarcă gratuit această fișă. c ți lupătători vezi pe cai/ Coloează luptătorii/ Plan!e de colorat http://educatie. gal"en și al"astru steagurile cele mai mici steaguri de pe case/ Colorează steagurile Coloreaza steagurile si uneste punctele pentru a termina desenul. c ți lupătători vezi pe cai/ Colorează luptătorii/ $i%ă didactică " 1iua 'a#ională a /om niei Colorează cu roșu. gal"en și al"astru steagurile cele mai mari steaguri de pe case/ 1ă numărăm p nă la 7/ Steaguri pe case "1iua 'a#ională a /om niei Colorează cu roșu.html . gal"en și al"astru steagurile de pe cea mai înaltă casă/ Luptători pe cai" 1iua 'a#ională a /om niei Desenează at tea steaguri în coșuleț.Steaguri Caută steagul țării tale și colorează-l folosind culorile potrivite/ Steaguri în co%ule#" 1iua 'a#ională a /om niei Desenează at tea steaguri în coșuleț. c ți lupătători vezi pe cai/ Colorează luptătorii/ 1ă numărăm p nă la .ro/planse-de-colorat. c ți lupătători vezi pe cai/ Colorează luptătorii/ 1ă numărăm p nă la '/ Solda#i în luptă" 1iua 'a#ională a /om niei Desenează at tea steaguri în coșuleț./ + -ecembrie" 1iua /om niei Colorează cu roșu.inmures.

&oș Crăciun. planșele au ca temă animalele preistorice. etc. $ișe didactice 3Ce voi fi c nd mă fac mare)3 Planșe de colorat pentru preșcolari și școlari mici.. . Plan șe pentru preșcolari și școlari mici. Planșe de colorat cu personaje din basme Planșe de colorat pentru preșcolari av nd ca tematică personaje din pove ști. + -ecembrie Colorează și învață care sunt culorile steagului rom n. Aceste planșe pot fi un mijloc eficient de învățare a literelor alfa"etului pentru pre școlarii afla ți în grupa mare și mijlocie.Planșe de colorat cu dinozauri 5ducație în &ureș v-a pregătit noi planșe de colorat. Aceste planșe se pot decărca gratuit în format PDF.. reni. De data aceasta. Alfabetul " Planșe de colorat Planșe de colorat cu literele alfa"etului. . 0ăsi ți plan șe cu teme religioase. Planșe de colorat de toamnă 5ducație în &ureș v-a pregătit planșe de colorat pe tematica anotimpului toamnă. %ă invităm cu drag să le descarcati. om de zăpadă.. podoa"e de pom. 1perăm că cele (8 modele de planșe vă vor înc nta micu ții. &agia iernii Descarcă gratuit planșele de colorat în format A.

$lori și legume de primăvară Planșe de colorat cu flori și legume de primăvară. Planșe de colorat igiena orală Ajuta-ți copilul să își dezvolte imaginația si creativitatea colorand plan șele propuse de designerii portalului nostu. 9giena personală. &icii pietoni &ateriale si resurse didactice pentru prescolari si scolari mici. Igiena personală Planșe de colorat pentru copii. 9nvatam semnele de circulatie. Paștele " Planșe de colorat Planșe de colorat pentru copii cu tematica 1fintelor Pa ști.Planșe de colorat cu super eroi Planse de colorat cu super eroi pentru copii. . 1iua Păm ntului Plan-e de colorat de :iua Păm ntului. 1e pot descărca gratuit.

dovleci.1iua mamei Planșe de colorat pentru preșcolari și școlari mici.. pentru preșcolari. Pot fi un cadou frumos pentru persoanele dragi. etc. 0ăsi ți plan șe cu fantome. C nd voi fi mare am să fiu. Planșe cu instrumente muzicale Planșe de colorat cu instrumente muzicale pentru preșcolari și școlari mici.:iua îndrăgostiților... pentru preșcolari.alentine4s da5 " planșe de colorat Plan-e de colorat gratuite cu tema . pentru copii cu v rsta între '-< ani. 1e pot folosi în scopuri educa.. &eserii Planșe de colorat în format A.. . vrajitoare.ă -i pentru 3omesc3ooling. Personaje de 6allo7een Planșe de colorat în format A. Carnaval și măști cu animale 0ăsiți planșe și imagini de colorat tematice pentru copii cu v rsta cuprinsă între '-= ani . . .ionale la grădini. Planșele se pot descărca gratuit în format A.

li"elulă. 1e pot descarca gratuit.-= ani.. . 0ăsi ți plan șe cu r ndunele.. Planșe cu insecte și păsări Planșe de colorat în format A. Animale de pe toate continentele Planse de colorat cu animale de pe toate continentele. Planșele se pot descărca gratuit în format A. . 1e pot descărca gratuit. Animalele și puii lor Planșe de colorat pentru preșcolari.Animalele din pădurile /om niei Planșe de colorat cu animalele care trăiesc în pădurile țării noastre. pentru preșcolari și școlari mici. "u"uruză.. etc. Animale marine Descoperă minunata lume acvatică cu ajutorul paginilor de colorat propuse de ec3ipa noastră/ Animale domestice Planșe de colorat cu animale domestice. Planșele sunt concepute pentru copii cu v rsta cuprinsă între . Colorați animalele cu puii lor/ Animale polare Colorează și învață ce animale trăiesc la Polul 4ord.

0ăsiți planșe de colorat cu ma șini. . "arcă. etc.. Colorează și descrie din c te persoane este alcătuita familia ta/ 'umere Planșe de colorat gratuite Descărcați aici această imagine de colorat.. $amilia mea Planșe de colorat printa"ile pentru preșcolari și școlari mici.. petrecere.html .i numerel/ 'umere 8"+9 Planșe de colorat gratuite Descărcați aici această imagine de colorat..i numerele/ Fișe didactice http://educatie. Colora.ro/fise-didactice.. avion. tort. 0ăsi ți plan șe cu clovn. .. Alimente Știți ce sunt produsele lactate? $nvățați legumele și fructele și distra țivă color nd/ + Iunie și vacanța de vară Pentru această zi v-am pregătit planșe didactece de săr"ătoare.Planșe cu mijloace de transport $nvață și desenează mijloacele de transport. pentru preșcolari. tren. pentru pre școlari.inmures. Colora.. etc..

înăuntruAafară. $enomene ale naturii %oi știți cum se formează "rumal? %ă invităm să aflați răspunsul prin desenul realizat de catre ec3ipa 5ducatie in &ures. $ișe cu tematica Sfintelor Paști Fișe didactice pentru preșcolari și școlari mici. totul într-o poveste pe în. Poveste cu fișe Av nd ca temă rela. $ișe didactice " 1iua îndrăgostiților Fișe didactice tematice. $ișe de lucru pentru clasele III"I. susAjos.iale pentru pre-colari. $ndrăgostiți în la"irint. Drago"ete.ă.. $ișe igiena corporală Fișe didactice pentru preșcolari și școlari mici. cu o"icte -i personaje familiare. aproapeAdeparte.iunilor în spateAîn fa. &ărțișoare " fișe pentru preșcolari Caută um"ra mărțișoarelor sau decorează mărțișorul/ . @u de c te ori pe zi te speli pe dinți? $ișe didactice cu reguli de circulație Fise didactice pentru preșcolari și școlari cu reguli de circula ție. cu tematica 1fintelor Pa ști.. dedesu"tAdeasupra.elesul copiilor. în care se urmăre-te însu-irea no.iile spa. Fise de lucru pentru realizate de către doamna 0eorgeta Popa de la Școala > din ?otoșani.-ecupaje de toamnă $n această ru"rică găsiți diferite imagini de toamnă care se pot decupa și folosi pentru decorarea sălii de clasă sau pentru a realiza un colaj de toamnă.

săniu țe. oameni de zăpadă și multe altele. 'umere $nvățăm să numărăm și să desenăm cifrele.toamna. măști și multe altele. 6allo7een Fișe cu vrăjitoare.. Puteți decărca aceste materiale in format A. . gratuit.: &artie De ziua mamei v-am pregătit fișe tematice cu măr ți șoare și flori diverse. -esenăm și interpretăm " clasa I Aceste fișe ajută la dezvoltarea lim"ajului și comunicării. <=erciții grafice Desenează cu ajutorul liniilor punctate Toamna " fișe didactice Fișe tematice. >mul Cine e cel mai scund dar cel mai înalt? Corpul uman Fișe didactice cu corpul uman pentru preșcolari. la"irint. Iarna și Crăciunul Fișe pentru preșcolari și școlari mici cu &oș Crăciun.nvățăm culorile $ncercuiește o"iectele după culoarea cerută. &o ș 4icolae. .... dovleci.

Păsări Fișe didactice cu păsări pentru preșcolari și școlari mici. li"elulă Animale sălbatice Fișe didactice cu animale pentru preșcolari. . . 1e pot descărca gratuit. &ijloace de transport Fișe didactice pentru preșcolari în format A. "u"uruză. 1iua 'ațională a /om niei " fișe didactice Cunoașteți culorile steagului #om niei? Calendarul naturii pentru preșcolari Descarcă gratuit calendarul naturii pentru pre școlari.acanța de vară Fișe didactice cu animale pentru preșcolari. %e ți găsi în pdf. toate imaginile necesare pentru realizarea lui. $ișe didactice pentru 1iua Păm ntului Cum săr"ătoriți voi ziua Păm ntului? Planetele Fișe didactice pentru preșcolari și școlari mici. Insecte 9nsecte2 fișe didactice cu fluture.

%e ți găsi în pdf. &atematică &atematică pentru preșcolari.Calendarul naturii pentru școlari Descarcă gratuit calendarul naturii pentru școlari. A bet?@ As a mag5ar BbAcA Calfabetul mag. Alfabetul limbii rom ne Descarcă planșele A. $ișe cu legume și flori de primăvară Fișe didactice pentru preșcolari.-es formCtum"an az illusztrClt mag6ar D?ECE "etFit. toate imaginile necesare pentru realizarea lui.iarD 9tt letBlt3eted A. 1e pot descărca gratuit. Ilustrații cu cifre Descarcă gratuit ilustrațiile cu cifre în format A. fi șe cu egalită ți . cu alfa"etul lim"ii rom ne în ilustra ții. Adunări și scăderi cu o unitate.

$ișe de lucru cu reguli de comportament $nvățăm prin desen cum să ne comportam. . Pictograme pentru copii cu CE<ES Pictograme care pot fi folosite în activitatea copiilor cu nevoi speciale. .nvățăm orele $nvățăm ceasul cu ajutorul fișelor didactice.&ulțimi 9dentificarea și ordonarea elementelor unei mulțimi. Pagini de 6allo7en %rei să îți inviți prietenii la tine de GalloHeen? Aici găse ști pagini cu motive de GalloHeen. $ișe didactice puzzle cu animale Puteți avea un puzzle cu animalele preferate ale copiilor dumneavoastră descărc nd fișa și decup nd-o după model. Fișe didactice în format A.

.$ișe cu instrumente muzicale Fișe didactice pentru pre-colari cu instrumente muzicale.