Skagenfood Vinklub

Vinpakke marts 2014

Månedens to gode rødvine til vinteren
Hver måned vælger vi 2 gode rødvine, der er afstemt efter sæsonen samt til at kunne matche både årstidens kødretter - og nogle af de fisk og opskrifter, du som abonnent modtager fra Skagenfood.
2010 Rimbalso, Villa la Mattarana, Veneto, Italien
Rimbalso er en blandt flere af Mattaranas ”Appassimento vine”, hvor druerne, Corvina Veronesa, Rondinella og Cabernet Sauvignon lægges til tørre inden vinificering for yderligere koncentration og kompleksitet. Inden aftapning på flaske lagres vinen 6 måneder på store træfade. Anbefales til: Kraftige retter, eksempelvis andesteg, vildt eller en smagfuld tomatsauce med pasta. Producent: Villa la Mattarana Land: Område: Alkohol: Druer: Italien Veneto 13,5 % Corvina Veronese

Rondinella, Cabernet Sauvignon

Genbestilling:

12 flasker
kr. 58,25 pr. fl.

kr. 699,Spar kr. 117,-

2012 Cairanne les Travers, Domaine Brusset, Rhône, Frankrig
Denne vin er indbegrebet af den sydfranske charme tilsat moderne vinfilososi.Aromaen er elegant og minder meget om solbær og hyldebær. Smagen er kraftig og koncentreret, men yderst frugtagtig (kirsebær, solbær og peber) og delikat. Anbefales til: De fleste fyldige retter. Eksempelvis til vildt, andesteg, grillet kalv og okse, gerne krydret med rosmarin og timian.

Producent: Domaine Brusset Land: Område: Alkohol: Druer: Frankrig Rhône 13,5 % Grenache, Syrah, Mourvèdre, Cinsault

Genbestilling:

12 flasker
kr. 91,58 pr. fl.

kr. 1.099,Spar kr. 125,-

Vinene kan genbestilles via skagenfood.dk
Alle priser er inkl. moms

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful