You are on page 1of 1

Brief acordat de BitDefender: Realizarea unei campanii care sa creasca gradul de informare al tinerilor cu varsta intre 20 - 35 ani cu privire

la riscurile de securitate ale navigarii pe internet. Se urmareste cresterea vanzarilor de pachete de solutii BitDefender in randurile pu licului tinta.

Despre BitDefender
BitDefender! este producatorul uneia dintre cele mai rapide si eficiente linii de solutii de securitate a datelor" atestate pe plan international. #nca de la inceputurile sale" din 200$" BitDefender a creat un nou orizont de asteptari si a ridicat standardele in materie de preventie proactiva a pericolelor informatice" viteza de reactie si actualizare rapida. #n fiecare zi" BitDefender prote%eaza milioane de utilizatori individuali si companii din intreaga lume" oferindule posi ilitatea unei e&periente digitale in deplina siguranta. Solutiile BitDefender sunt distri uite printr-o retea glo ala de parteneri 'distri uitori si reselleri( in peste $00 de tari. Lider in tehnologie )ehnologiile proprii dezvoltate de BitDefender" azate pe idei si tendinte inovatoare din domeniul securitatii informatiilor" vor contri ui in mod vizi il la atingerea o iectivelor dumneavoastra de afaceri. Motoare antivirus atestate * serie de organisme de certificare importante" cum ar fi #+S, -a s" .irus Bulletin si /est +oast -a s au atestat faptul ca motoarele de scanare BitDefender" castigatoare a numeroase premii" ofera cea mai proactiva protectie antivirus. Marca romaneasca de succes BitDefender este cel mai puternic rand romanesc de high-tech" singurul prezent in top $0 mondial" pe segmentul sau. Premiat pentru inovatii BitDefender este singurul produs antivirus caruia i-a fost acordat premiul #S) european pentru inovatie de catre +omisia 0uropeana si reprezentanti ai $1 academii din 0uropa.