vraja pentru alungarea negativitatii

Daca aceasta vraja este facuta cum trebuie, alunga negativitatea, rupe blesteme si aduce protectie ai nevoie de o lumanare verde , iedera adevarata sau falsa, un fruct verde precum o para sau un mar, un clopot. Taie fructul in patru parti si aranjeaza iedera. Pune cele patru bucati de fruct in cele patru puncte, aprinde lumanarea , stai cu fata catre nord si spune:

prin puterea luminii nordice rup orice negativitate din viata mea.

Suna din clopot permitandu-i sa se faca auzit.

Catre sud:

prin puterea partii sudice, sunt puternica lasa-mi puterile sa creasca. catre est:

prin puterea soarelui estic imi infrunt temerile si le privesc cum fug catre vest: prin puterea noptii vestice rup orice blestem. Isi ia zborul. stinge flacara lumanarii sufland in ea, respira adanc si mananca cele patru bucati de fruct.

si trece-o deasupra lumanarii si prin fumul betisorului parfumat. umple-o cu cele trei ingrediente spunand in timp ce lucrezi: . $lungati tot ce poate speria.vraja de protectie impotriva otilor intr-un vas mic amesteca florile a trei fire de branduse. Ia o jucarie care ar putea parea ca poate speria monstrii de sub pat !un leu. aerului. sticla vrajitoarei )*: Silver +oon +. in acest cerc nici un ot . (eincarca santinela o data la saptamana. $ceasta incantatie se face o data pe an.stic adunca rozmarin. ace de pin si putin vin rosu. piper pentru a pisca . Imprastie aceasta amestecatura in jurul casei tale !blocului in care locuiesti" miscandu-te in sensul acelor ceasului. o lingura de busuioc uscat si putin piper negru. aprinde o lumanare alba si incense pe podeaua din camera copilului. ' pune santinela intr-un loc poate supraveg ea camera si copilul.protectie de noapte pentru copii pentru a proteja un copil noaptea. Doar lucrurile bune sa treaca. apei si pamantului. tigru sau urs". Curata magic o sticla. Stropeste jucaria cu apa si sare spunand: & elemente ale focului. incarcati aceasta santinela. pentru protectie brandusa . Spune aceasta incantatie de # ori in acest timp. sa intre nu lasa. busuioc pentru a purifica. %raja santinela.

sau pune-o intr-un loc ferit din casa ta sticla vrajitoarei distruge negativitatea si raul. vinul il ineaca iar rozmarinul il trimite departe de proprietatea ta. Ingroapa sticla in coltul cel mai indepartat de pe proprietatea ta. acele de pin slabeste raul.l ca un otar protector. vraja pentru protectie ). Traseaza un cerc din sare. !in jurul dopului" de la o lumanare rosie sau neagra. ce imi apartine pazeste-ma impotriva raului si inamicilor aceasta este vrerea mea. $ceasta camera se umple cu dragoste si lumina forta zeitei este deasupra .: Silver +oon +. Cere-i zeitei protectia sa.stic materiale necesare sare.& ace de pin. Sigileaza sticla si toarna ceara fierbinte peste dop. vraji rele de blestem si umbrele intunecate din camera sfanta acum sunt alungate. . asa sa fie- Cand sticla este plina torna inauntru si vinul rosu. incantatie: declar acum acest pamant ca fiind sfant doar spiritele bune aici sunt fortele rele renunta la acest loc nu va mai aratati fetele urate deloc. stai in mijloc si vizualizeaza. rozmarin si vin in sticla vrajitoarei.

faceT is room is filled 0it lig t of love 2oddess forces from above Dar6 s ado0s. din abundenta sunt libera de certuri si de ura.. life $nd I am freed from ate and strife-/ multumeste zeitei pentru protectia sa . %raja pentru a gasi ce s-a pierdut .. mai jos. C ant: /I no0 declare t is 1allo0ed 2round3nl. good spirits ere abound. Cine doreste varianta in engleza. 4vil forces 5uit t is place .. good luc6 starts and bad luc6 ends +. evil spells of doom are no0 banis ed from t is sacred room. life is blessed 0it love and friends $bundance comes to enric m..orocul abia incepe iar g inionul se sfarseste viata-mi binecuvantata cu prieteni si dragoste este bogata-mi este viata.o longer s o0 ... +. arunca putina sare in fiecare camera din casa ta.our ugl.

poate traducerea mea nu va fi valabila pentru toti.neagra . pusa in stanga altarului lumanare pentru invocare. See t e sig t. binding bound. /)ound and binding.o0 is found. (itual pentru alungarea depresiei ai nevoie: -lumanarea zeitei. 1ear t e sound.prefer sa nu traduc aici.alba. )inding bound/ repeta acest lucru de trei ori. . 7 at 0as lost. poate dura de la # minute la # zile ca lucrul pierdut sa revina la tine. fiecare cu intelesul sau. una in centrul altarului sau 8 in spate. rozmarin sau pin pentru inceputul ritualului. ambra sau trandafir mai tarziu ulei: -uleiul zeitei sau altarului ptr lumanare !pentru a unge lumanarile" salvie sau pin sau alte uleiuri specifice ptr alungare. trandafir ptr lumanarea de invocare si autobinecuvantare. .roz sau rosie pusa in dreapta incense sau tamaie: • • salvie. )ound and binding. 9umanare pentru alungare.

(itualul: inainte de a aprinde lumanarile. rozmarin sau pin si foloseste fumul pentru purificare vizualizeaza depresia disparand si durerea emotionala . gandindu-te la lucrurile ce necesita sc imbare. Purificareaprinde betisorul sau tamaia.te asupra flacarii lumanarii negre . !catre tine" la lumanarea de invocare si a zeitei. invocare& draga mama a intelepciunii si gratiei. bag eta daca ai ptr trasarea cercului.!numele celor doua zeite alese". aduna toata furia si frica. Pune 5uarzul pe altar dar inainte foloseste-l pentru auto-binecuvantare c ibrite.ali distrugatoarea sau 1ecate pentru alungare si . carbune si tamaie in loc de incense. Traseaza cercul . <oloseste zeitele pentru cele = aspecte ale elementelor !al =-lea element fiind spiritul" sau pentru cele doua aspecte !alungarea si invocarea" asa cum simti nevoia. (itualul. (efuz depresia si aleg sa o alung si cer in sc imb bucurie si pace mintii mele.. $juta-ma in aceasta noapte . $minteste-ti toate motivele depresiei si durerii.0an *in ptr bunatate si pace. . %izualizeaza depresia cum dispare in timp ce atingi lumanarea de alungare si invocand bucurie si dragoste in timp ce dai cu ulei lumanarea de invocare si a zeitei. lucreaza asupra fiecaruia. . apoi aprinde lumanarea neagra de la cea a teitei. <aci invocarea si trasarea cercului facand tot ritualul sau doar formal de invitatie ale aspectelor si ale elementelor.concentreaza. Incearca .3biecte simbolice: foloseste oni: sau o piatra specifica ptr alungarea depresiei si un 5uarz roz pentru invocare. invoca o zeita ptr a ajuta la alungare si o zeita a bunatatii si pacii ptr partea invocarii. te ivnit aici pentru a-ti cere ajutorul..da-le cu ulei de la baza spre varf spunand !departe de tine" la lumanarea de alungare. cedru .salvie.

Desc ide cercul de energie.. incet si cu drag.. (efa afirmatiile in fiecare noapte la lumina lumanarii. ungand c a6rele cu ulei de trandafir! c a6ra inimii @ ana ata si c a6ra ajna . . si aprinde tamaia de trandafir. de la lumanarea ?eitei. Permite luminii lumanarii si fumului de la incense!tamaie" sa patrunda adanc in tine. amintindu-ti calitatile zeitei invocate in ritual. <a o serie de afirmatii pozitive & S>. +ultumeste-i zeitei de invocare ptr bucurie si celei de alungare ptr sc imbul de energie. & $+ '. permite-i lumanarii roz sa arda pana la capat sau foloseste-o in fiecare noapte cel putin pana la urmatoarea noapte cu luna plina. incepand sa faci ritualul de binecuvantare personala. si sufla in lumanare cu putere si decizie precisa . Concenctreza. unde a fost durere inilocuieste cu dragoste.Cand te-ai concentrat asupra tututror spre lumanare stringa :. si privind fumul ridicandu-se incearca sa simti negativitatea dizolvandu-se in aer. respirand atrage energia catre tine. Cere-i zeitei prezenta ei si ajutorul . $cum aprinde lumanarea de invocare . care sunt importante pentru inima !suflet" si minte. vizualizand cum ingropi odata cu ele si durerea ta. cu lucurui pozitive.>. (espira fumul betisorului sau tamaii pentr alungare. pe lista calitatilor tale.T '. Ingroapa resturile luminarilor roz si negre impreuna cu resturile ramase de la incense sau tamaie.te asupra flacarii lumanarii amintindu-ti lucrurile bune din viata ta. in pamant. $uto-binecuvantarea atinge piatra de 5uarz roz!sau tine-o in mana". celui de-al #-lea oc i". Inlocuieste golurile lasate de durere si negativitate cu bucurie .

repet-o la fiecare luna plina sau noua. sau poarta asupra ta piatra specifica ptr depresii. (itualurile de alungare se pot face de asemeni cand este luna noua.. sau in zilele de sambata !saturn" ptr sc imbul de obiceiuri. .$uto-binecuvantarea .

Related Interests