Proelectric

partener

Paratrăsnetul

FLASHCAPTOR
Instalare rapidă și ușoară. O instalație de protecție cu PDA este mult simplificată deoarece sunt necesare mai puține componente decât la o instalație clasică Design atrăgător. Datorită aspectului plăcut, poate fi instalat pe orice tip de construcție.

Paratrăsnetul FLASHCAPTOR garantează siguranța clădirii dumneavoastră la prețuri accesibile. Paratrăsnetul FLASHCAPTOR face parte din categoria paratrăsnetelor cu dispozitiv de amorsare (PDA). Spre deosebire de paratrăsnetele clasice - pasive, PDA-urile simplifică mult instalația de protecție la trăsnet reducând costurile și timpul necesar montajului. Rază mare de protecție. Datorită razelor de protecție de până la 107m, puteți proteja mai multe obiective cu un singur paratrăsnet. Robust și sigur. FLASHCAPTOR este fabricat integral din inox AISI-316, fără părţi deteriorabile, ceea ce îi conferă funcționarea perfectă după lovituri consecutive de trăsnet. Nu necesită întreţinere. Datorită designului monobloc, FLASHCAPTOR nu are părţi deteriorabile, de aceea nu are nevoie de întreținere. Testat si certificat de Laboratorul Acreditat Laboratorio Central Oficial de Electrotecnia de Madrid conform Anexa C a Standardelor UNE 21186* si NF C 17102 Agrement tehnic nr: 017-05/1875-2011 elaborat de IEST București

etc. Contor de lovituri de trăsnet: Înregistrare mecanică a numărului de lovituri de trăsnet care au trecut prin sistem. Piesa de separație: Face legătura cu priza de pământ Tub de protecție: Lungime de 2 si 3m. Pentru inspectarea legăturii între prizele de pământ. format din secțiuni de 2 sau 3 m. OlZn Ø 8mm. greutate 2. Conductorul de coborâre: Cupru stanat Ø 8mm. Catarg: Cu fixare laterală sau pe structură.43 kg Piesa de adaptare: Face legatura între parătrasnet. platbandă cupru stanat 30x2. Conductiver plus: Gel care îmbunătățește conductivitatea pământului în zona de pământare Electrozi de pământare: • Oțel cuprat • Placă de cupru • Electrod de grafit • Electrod dinamic h: înălțimea deasupra suprafeței de protejat .DETALII TEHNICE Instalarea paratrăsnetului Raze de protecție Paratrăsnetul FLASHCAPTOR: Ø60mm. Pentru conductor rotund sau platbandă Cutie de vizitare: 250x250x250mm. catarg și conductorul de coborâre rotund sau platbandă. Suporți de fixare conductor: Diferite modele în funcție de tipul peretelui sau acoperișului. Sistem de fixare catarg: Fixări speciale pentru fiecare tip de suport. lungime 470mm.