Ghid de instalare DBS3900 LTE – 2K Telecom

Instalare baza 1. Baza cabinetului se instaleaza pe pozitia descrisa in Planului de instalare al siteului
Se dau gauri in dale pentru prinderea bazei. Este obligatoriu ca acesta sa fie prins in suruburi. Se va ajusta baza pana cand este la nivel pe orizontala. Se scoate capacul din fata si se desfac placutele care blocheaza gurile de intrare.

Se pozitioneaza cabinetul de baterii peste baza si se prinde in suruburi. Pentru instalarea modulului superior(APM30) deasupra modulului de baterii sunt necesari urmatorii pasi. Se scot cele 2 placute pentru a facilita comunicarea intre cele 2 cabinete. Se scot cele 4 suruburi de plastic de pe capacul superior al cabinetului de baterii. Se monteaza modulul superior.

2. Instalarea bateriilor . Se instaleaza BBU-ul Se instaleaza Bateriile. Instalarea cablurilor Se instaleaza impamantarea pe cabinetul de baterii apoi se leaga in serie si APM30. Se pune siguranta de baterii de la APM30H pe OFF. respectiv cele din cabientul de baterii.

cablul de GPS si cablul de comunicatie cu cabientul de baterie. Se conecteaza la baterii intai cablul negru – (minus) apoi cel rosu + ( pozitiv ). cablu de alimentare ventilatoare baterii si fibra sau cablul de backhaul pentru BBU. Prin locatia din stanga trec urmatoarele cabluri: Alimentare AC. Se instaleaza cablurile . impamantarea. Prima data se scot capacele de pe borne apoi se monteaza barele de cupru. Prin locatia din dreapta trec urmatoarele cabluri: cablurile de alimentare RRU-uri.se face de la stanga la dreapta. . cablurile de current pentru baterii. fibrele de la RRU. Cablurile comunica intre APM30H . Se instealeaza cablurile.cabinetul de baterii si baza prin 2 locuri.

Se instaleaza alimentarea BBUcablurile de . Se instaleaza cablurile de curent intre apoi se alimenteaza ventilatoarele din cabinetul de baterii. Nu se scoate bara de scurtcircuit.Se instaleaza cablurile de alimentare AC. Se conecteaza ului.

Cablurile intra in conectorii RRU0. Se sigileaza cablurile. Se instaleaza cablurile de alarmare .alimentare pentru RRU-uri prin clipsurile de impamantare din cabinetul de baterii. Clipul se muta din APM30H in cabinetul de baterii. .RRU2… Se instaleaza fibra/cablul in BBU pentru backhaul.RRU1.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful