You are on page 1of 5

Legatura dintre fructul preferat si personalitate

Scris de Alec Blenche in data de 5 decembrie 2013

   

Arunca o privire pe lista de fructe de mai jos si alege fructul care iti este favorit. Studiile spun ca alegerea ta reflecta personalitatea ta, Eul tau interior si Eul tau exterior. Ce fruct ai alege? Care este preferatul tau?

Formatted: Font: (Default) Helvetica, 10.5 p Bold, Font color: Custom Color(RGB(63,125,0 Border: : (No border)

Formatted: Font: (Default) Helvetica, 10.5 p Bold, Font color: Custom Color(RGB(63,125,0 Border: : (No border)

Formatted: Font: (Default) Helvetica, 10.5 p Bold, Font color: Custom Color(RGB(63,125,0 Border: : (No border)

0 Border: : (No border) Formatted: Font: (Default) Helvetica.125.5 p Bold.5 p Bold.Formatted: Font: (Default) Helvetica.125. 10.125. Font color: Custom Color(RGB(63. 10. Font color: Custom Color(RGB(63.125.0 Border: : (No border) Formatted: Font: (Default) Helvetica.0 Border: : (No border) . 10. Font color: Custom Color(RGB(63.0 Border: : (No border) Formatted: Font: (Default) Helvetica. Font color: Custom Color(RGB(63. 10.5 p Bold.5 p Bold.

5 p Bold. 10.125.Formatted: Font: (Default) Helvetica.0 Border: : (No border) .5 p Bold. 10.125.0 Border: : (No border) Formatted: Font: (Default) Helvetica. Font color: Custom Color(RGB(63.5 p Bold.0 Border: : (No border) Formatted: Font: (Default) Helvetica. Font color: Custom Color(RGB(63. Font color: Custom Color(RGB(63.0 Border: : (No border) Formatted: Font: (Default) Helvetica.5 p Bold. 10. Font color: Custom Color(RGB(63.125.125. 10.

Eviti conflictul cu orice pret. dar esti un conducator excelent. Nu esti cel mai bun organizator. în cele mai multe situatii. esti o persoana extravaganta. dar atunci cand ai un prieten. Iti place sa iti schimbi cariera. Nuca de cocos Iubitorul de nuca de cocos este o persoana serioasa. ganditoare si contemplativa. Desi iti place sa socializezi. Esti perspicace si ager la minte si te asigurati ca ai dreptate la orice scenariu dat. Ai incredere in tine. esti foarte selectiv in alegerea companiei. Iti adori partenerul atat mental cat si fizic. Ai tendinta de a fi timid dar esti un prieten de nadejde. Iti place enorm sa calatoresti. Ai tendinta de a fi incapatanat. Nu prea ai incredere in tine si esti o persoana timida. Poti lua masuri rapide. daca este in avantajul tau. Rar. Ai abilitati exceptionale de organizare. cu sarguinta si nu esti niciodata doborat de munca istovitoare. Ananas Iei decizii si actionezi foarte rapid. si esti sincer si onest in relatia cu ceilalti. dar nu neaparat pana in „panzele albe”. Ai un simt al umorului foarte dezvoltat si esti persoana potrivita la locul potrivit. Iti place sa faci lucrurile cu calm. Este pur si simplu fermecator! . amabila si sensibila. Nu iti faci prieteni foarte usor. deoarece pasiunea nu reprezinta totul pentru tine. Iti place sa intalnesti oameni noi si sa vizitezi locuri noi. iubesti cu toata inima si nu esti dispus doar pentru un simplu flirt.Interpretarea rezultatelor Portocala Esti o persoana inzestrata cu multa rabdare si vointa. Banana Esti o persoana calda. Gandesti foarte mult inainte de a face ceva. Datorita felului tau de a fi. Mar Daca marul este fructul tau preferat. mai ales la locul de munca. si privesti viata cu entuziasm. faci declaratii romantice. relatia pe care o impartasesti este una armonioasa. Iti expui sarmul cand esti in compania prietenilor. impulsiva si careia ii place sa se exteriorizeze. Papaya Nu ti-e teama de nimic. Iti alegi partenerul cu grija. Partenerul tau este de multe ori impresionat de calitatile tale. dar dezamagit de incapacitatea ta de a-ti arata afectiunea. este ceea ce ii atrage pe partenerii de sex opus. Oamenii profita de temperamentul tau cald si esti vulnerabil in fata anumitor situatii. este pentru toata viata. Simtul umorului. Ai nevoie de un partener inteligent.

Ai un stil de viata independent si ambitios. Ai o pasiune pentru viata si iti face placere fiecare lucru pe care il faci. in prezenta partenerului te transformi in pisicuta. sincer si deschis. insa le pastrezi cu greu. Intampini foarte des urcusuri si coborasuri. mai ales pe plan profesional. Rezultatul efortului tau trebuie sa-l vezi imediat. cu alegeri foarte clare a lucrurilor care iti plac si a celor care iti displac. Iti place stimularea mentala si implicarea intr-o discutie buna. ai idei fixe si nu te poate influenta nimeni. care de obicei „se sting” repede.teste de personalitate http://viataverdeviu.net/foodtests/fruit.personalityquiz.ro/test-legatura-dintre-fructul-preferat-si-personalitate/ . dar iti pierzi pe parcurs entuziasmul cu care ai inceput. Esti iubitul(a) perfect. ce leaga usor prietenii. viata ta nu este intotdeauna la fel de „dulce”. Ai tendinta de a fi un extremist. sincer si credincios. Ierti si uiti cu usurinta. Cirese Daca cireasa este fructul tau preferat. Dar nu iti place sa iti arati pasiunea in public. Iti place sa controlezi situatiile si sa fii implicat in lucruri care necesita provocare intelectuala. in toate formele. pasional. De obicei. Piersica Iti place sa te bucuri de ce e mai bun si frumos in viata. dar mai ales oamenii frumosi. incepand cu felul de a te imbraca. Esti o persoana puternica. reusesti sa finalizezi cu succes. Para Daca ai de facut ceva. Esti prietenos.htm . Casa ta este paradisul tau si iubesti foarte mult sa fii inconjurat de familia ta apropiata si partenerul de viata. Pretuiesti foarte mult prieteniile. dar iti arati sentimentele cu dificultate. Desi esti o persoana foarte puternica.Mango Iubitorul de mango este o persoana mai dificila. Esti un partener foarte sincer si iubitor. Partenerul tau trebuie sa impartaseasca aceeasi dragoste pentru viata. stilul ales si entuziasmul de zi cu zi. Esti foarte popular. Sursa pentru acest articol: http://www. Ai o imaginatie foarte bogata si te implici in lucruri creative. datorita firii tale calduroase. Struguri negri In general esti o persoana politicoasa. dar ai anumite izbucniri. Iubesti frumosul.