You are on page 1of 2

Arhangheli -material dictat de Aurora Sitarus1) Ariel – Are grija de mediu si de animale; “Leul sau leoaica lui Dumnezeu”

; asociat adesea cu lei; Poate fi contactat cand e vorba de purificarea si protejarea mediului; puternic implicat in vindecarea animalelor si plantelor impreuna cu aphael! ") A#rael – numele semnfica$ “Pe cine ajuta Dumnezeu”! olul lui e de a-% ajuta pe cei care trec prin procesul de moarte fi#ica sip e cei care raman in urma lor! &ste un arhanghel tacut' linistit' acorda sprijin si celor care pleaca si celor care raman! () )hamuel – “ Cel care il cauta pe Dumnezeu”! Se afla pe lista celor * arhangheli care sunt mai des invocati! &l face parte din ierarhiile angelice cunoscute sub numele de puteri! Protejea#a lumea in care traim si ne ajuta sa descoperim lucrurile importante pentru noi$ relatiile importante' jobul' si ne ajuta sa gasim lucrurile pierdute temporar! &ste foarte iubitor' amabil' placut! Pre#enta lui se simte ca fluturari si o caldura placuta in tot corpul! +) ,abriel – “Dumnezeu este puterea mea”! &ste cel care le-a anuntat pe &lisabeta si pe -aria ca vor naste cei doi fii! %-a dictat )oranul lui -ahomed! .) /aniel – “Gratia sau Gloria lui Dumnezeu”! %n vechiul 0abilon e1ista un grup de preoti astronomi care foloseau astrologie' numerologie' energie lunara' si care il chemau pe /aniel in ajutor! 2-a escortat pe &noh spre spiritul lumii! 3) 4eremiel – “Mila lui Dumnezeu”! 5ace parte din cei * chemati mai des in ajutor! &ste cel care de#volta clarvi#iunea si gestionea#a vi#iunile profetice! 6na din profetii$ venirea lui -esia 7 apare cu miros floral)! *) 4ophiel – “ Frumusetea lui Dumnezeu” &ste patron al artistilor! 8) -etatron – %mpreuna cu Sandalphon sunt cei " arhangheli care au fost oameni si apoi au fost facuti arhangheli! )and sunt probleme financiare' gaseste o solutie' o re#olvare! &ste cunoscut ca ingerul pre#entei! %nainte de a fi arhanghel era profet si scrib si se numea &noch! )and a ajuns in cer % s-a dat o slujba asemanatoare$ sa adune informatii despre toate fiintele in A9asha! :) -ihail – “ Cel care este asemenea lui Dumnezeu” ' cel care arata ca ;umne#eu”! 5ace parte dintre virtuti si cei care lucrea#a pe lumina sunt indumati spre el! %n 1:.< a fost canoni#at si transformat de oameni in Sfantul -ihail' patronul ofiterilor de politie! %l puteti chema cand va este teama' cand apar legaturi nepotrivite' va apara si va protejea#a! Apare cu mirosuri de prajituri! 1<) aguel – “ Prieten al Domnului”! olul lui este sa-% supraveghe#e pe ceilalti arhangheli si sa se asigure ca lucrea#a in accord cu legile divine! &ste arhanghelui justitiei si loialitatii! )and sunteti cu energia la pamant' chemati-l! 11) aphael – “Dumnezeu care vindeca”! %mpreuna cu -ihail si -elchisedec este folosit in e1orci#ari! %n vindecari se foloseste energia luminii si a iubirii! 7 “Arhanghele aphael' Arhanghele aphael' Arhanghele aphael' intra in palmele mele si lucrea#a tu in locul meu=”)! 1") a#iel – “Secretul Domului”! 2ucrea#a indeaproape cu )reatorul si cunoaste toate secretele 6niversului!

“Dreptatea lui Dumnezeu” &ste cel care l-a oprit pe Abraham sa-si sacrifice fiul' pe %saac! %l puteti chema pentru vindecari emotionale! %nvocarea arhanghelilor$ Arhanghele ??7 de ( ori numele lui) am nevoie de tine acum' aici!) Sau “vino acum aici”! .1() Sandalphol – &ste al " lea arhanghel care a fost intai om! &ste cel care duce rugaciunile oamenilor la picioarele tronului ceresc! -esajele de la el vin sub forma unor soapte' iar cand este aproape se simt fluturari de aripi! 1+) 6riel – “Focul lui Dumnezeu”! &ste inteleptul arhanghelilor! &l da avertismente' profetii! 1.) >ad9iel.