You are on page 1of 1

Iata o intrebare pe care si-o adreseaza majoritatea femeilor: Ce vor barbatii?

Pentru a afla raspunsul am facut o lista cu cele mai dorite tipologii de femei.

Inocenta
O atitudine pozitiva, intotdeauna vesela si gata sa-i zambesc cu gura pana la urechi. Este fericita cu viata ei si nu are niciun gand necurat legat de absolut nimic. Inocenta si dulce pana la ultimul fir de par. Studiile arata insa ca acest gen de fata este din ce in ce mai greu de gasit.

Feminista
In timp ce mai bine de jumatate dintre barbati ar spune nu la ofeminista, cealalta jumatate s-ar simti confortabil in preajma ei. Ne referim la feministele adevarate si nu la cele care considera ca a fi egal cu barbatul inseamna a avea acelasi salariu insa cand vine vorba de cina, el trebuie sa plateasca. Barbatii vor o femeie care isi poate plati partea ei de "distractie".

Senzuala
Mai bine de 70% dintre barbati au raspuns la un studiu ca si-ar dori sa aiba o partenera senzuala si sexi gata oricand de sex. In acelasi timp, acestia isi doresc ca domnisoara in cauza sa nu foloseasca senzualitatea ca pe o unealta de manipulare. Isi doresc o femeie libera in gandire si fara prea multe bariere psihologice.

Prietena
Cele mai multe relatii se formeaza intre doua persoane care au fost buni prieteni ani de zile. Tot aceste relatii sunt si cele care dureaza cel mai mult. Nu degeaba se spune peste tot:comunicarea inseamna totul.

Independenta
Barbatii care isi doresc langa ei o femeie independenta sunt cei care nu au destul de mult timp pentru a investi intr-o relatie. Au nevoie de spatiu si de momente de intimitate lungi si dese. Asadar, o tipa independenta este exact ceea ce au nevoie.

Nu se grabeste nicaieri
Da, barbatii isi doresc langa ei o femeie care nu ii preseaza zilnic cu intrebari de genul: unde crezi ca se indreapta relatia noastra? Eventual nu aduc niciodata vorba despre casatorie si nici nu bat apropouri despre asta. Desigur, vor sa se casatoreasca insa sunt multumite cu ceea ce primesc momentan.

Se simte bine cu ea
Aceasta femeie se simte bine cu ea, isi accepta defectele si nu si le pune pe masa cu fiecare ocazie. Barbatii se simt bine si in siguranta alaturi de aceste femei.

Personalitatea castiga puncte


Da, nu este cea mai frumoasa fata din lume insa stie cum sa se faca placuta. Prietenii lui o iubesc si abia asteapta sa vina in vizita la el pentru ca radiaza de fericire si el si ea. Este inteligenta si intotdeauna are ceva interesant de spus. Este precum un magnet.

Femeia trofeu
Din nefericire sunt foarte multi barbati care nu ofera puncte personalitatii ci mai degraba aspectului fizic. Asta nu inseamna ca nu o iubeste insa e posibil sa nu dureze relatia foarte mult timp pentru ca: frumusetea este trecatoare.