12. 01.

2013

M acr om edi a D r eam w eaver 8 gr at ui t t ut or i al . U ni t at ea 06. I m agi ni i nser ar ea

Dreamweaver teacherClick 8 Tutorial tutoriale

Tutoriale de selec ț ie

Unitatea 6. Inserarea imaginilor (II)
Introducerea imagine rollover.
Un rollover este o imagine înlocuiască cu un alt atunci când mouse-ul este deasupra ei. Acest tip de imagine este utilizat în meniuri și butoane. Aici, există un exemplu de răsturnare. Indicați la el pentru a vedea ce se întâmplă.

Dacă doriți să inserați un rollover, aveți nevoie pentru a merge la Inserare meniul, obiecte de fotografie, iar apoi imagine rollover . În fereastră nouă specifica imaginea originală și cea care va substitui fostul.

E de preferat pentru a activa preîncărcate imaginea rollover opțiune. În cazul în care acesta este activ, sarcinile răsturnare de imagine atunci când pagină se încarcă, asa ca am evita o întârziere de descărcare când suntem deasupra imaginii. Alternate text este textul pe care îl veți vedea când vă așezați mouse-ul peste imagine, sau textul care va apărea atunci când a imaginii nu poate fi afișat în browser. Textul alternativ pot fi atribuite la toate imaginile, nu numai pentru rollovers. Puteți face acest lucru prin intermediul Alt domeniu în Proprietă ț i inspectorul a imaginii selectate.

w w w . t eacher cl ck. com / dr eam w i eaver 8/ t _6_2. ht m

1/ 3

2013 M acr om edi a D r eam w eaver 8 gr at ui t t ut or i al .12. 01. t eacher cl ck. care sunt utilizate pentru a crea meniuri. U ni t at ea 06. mass-media . Mai jos vom vedea un exemplu de buton bliț. com / dr eam w i eaver 8/ t _6_2. și veți vedea această casetă de dialog: w w w . I m agi ni i nser ar ea Fulger Butoane Nu există un alt set de imagini speciale similare cu rollover. Așezați mouse-ul peste acesta pentru a vedea ce se întâmplă. precum și Flash Button opțiune. acestea sunt Fulger butoane . Pentru a insera un buton bliț aveți nevoie pentru a merge la Inserare meniul. ht m 2/ 3 .

va trebui să faceți clic din nou pe Redare butonul (care va fi schimbat la o oprire buton) . Download your Free Trial Copy now! Pagina.com Find out why everybody loves us. este posibil ca butonul nu func ționează propperly dacă URL-ul nu este unul absolut (deoarece în cazul în care este relativă și butonul este salvat în folderul imagini URL-ul trebuie să fie în raport cu acea cale) . Prin Proprietă ț i inspectorul a butonului flash. Pentru a practica puteți efectua Pas cu pas exercițiu privind crearea de butoane Fulger. ianuarie-2006. În această fereastră trebuie să setați textul care va fi afișat în butonul ( textul buton: ). ht m 3/ 3 .CoffeeCup. 2013 M acr om edi a D r eam w eaver 8 gr at ui t t ut or i al . După testarea statutului butonul bliț. aveți posibilitatea să editați atributele sale din nou: Fereastra de dialog poate fi deschisă făcând clic pe Editare buton. t eacher cl ck. I m agi ni i nser ar ea Prin intermediul Stil puteți selecta unul din formatele butonul oferite. este interzisă.2 Avertisment juridic: Autorizate on-line utilizare numai. The CoffeeCup HTML Editor www. E mai bine pentru a salva Fulger butoane în același director de fișiere HTML. Nu este permisă utilizarea acestor cursuri în companii sau centre private de predare. Reproducerea sub orice formă. și prin Joacă buton vă puteți verifica starea butonul din Dreamweaver whithout a fi necesară pentru a deschide pagina unui browser. 6.12. Amintiți-vă că butoanele vor fi salvate cu un SWF extensie. Toate drepturile rezervate. com / dr eam w i eaver 8/ t _6_2. numele obiectului pentru a fi salvat ( Salvare ca: ). w w w . U ni t at ea 06. în loc de folderul alocate pentru imagini. Dacă nu faceți acest lucru.. © aulaClic. precum și link-ul asociat ( Link: si Target: ). 01.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful