12.01.

2013

Macromedia Dreamweaver 8 gratuit tutorial. Unitatea 12. Lucrul cu straturi

Dreamweaver teacherClick 8 Tutorial tutoriale

Tutoriale de selec ț ie

Unitatea 12. Lucrul cu straturi
Mergem la o privire la unele dintre caracteristici ale straturilor , și apoi lucreze cu ei și să aplice unele comportamente pentru a le.

Introducere
Straturile sunt pătrate, care pot fi plasate oriunde dori ți în pagină, putem insera conținutul HTML în ele. Aceste straturi pot fi ascunse și suprapuse între ele. Acest lucru vă oferă o mare varietate de a proiecta. Straturile pot fi mutate de la pozițiile lor doar prin click pe pătrat alb, în colțul de sus sa lerft, și în timp ce menținerea mouse-ului apăsat, trăgându-l în noua poziție. Text original Ele pot, de asemenea, pot fi redimensionate , făcând clic pe pătrate negre și trăgându-le până când apare dimensiunea dorită este atinsă. Layers are squares that can be placed wherever you want in the Page, we can insert HTML content in them. Aveți posibilitatea să inserați text, tabele, imagini, animații Flash și în interiorul pătrat stratului, și, de asemenea, toate elementele pe care un fisier HTML poate Contribuie cu o traducere mai buna conține. Această pictogramă este folosită pentru a selecta stratul atunci când faceți clic pe el, și atunci când în mod clar, vă sunt, de asemenea, de compensare strat.

Introducerea unui strat
Straturile pot fi inserate într-o pagină, prin Inserare meniul, apoi selectând Design de obiect opțiunea, și Layer . Odată ce stratul este introdus, aveți posibilitatea să editați atributele sale prin selectarea acesteia. Puteți selecta straturi prin mai multe moduri diferite. Una dintre ele este faceți clic pe pictograma. Acest lucru nu este utilă atunci când există mai multe straturi în același fișier, deoarece toate straturile au o imagine ca aceasta asociat, și este foarte ușor pentru a selecta una greșită. Atunci când există mai multe straturi în același fișier, este recomandabil pentru a le selecta prin Straturi fila Proiectare panou, care poate fi deschis prin Fereastra meniu, și apoi Straturi opțiune. Dacă Straturi opțiune nu este în meniu, aceasta poate fi, eventual, în alț ii, opțiunea. De asemenea, acesta poate fi deschis doar prin apăsarea F2 . În panoul sunt numele tuturor straturilor existente în dosar real, și trebuie doar să faceți clic pe numele stratului pentru al selecta.

Stratul format
www.teacherclick.com/dreamweaver8/t_12_1.htm 1/3

vizualizarea prin Straturi panoul făcând clic pe imaginea pentru ochiul. care o mai mare Zindex. Ascuns precizează conținutul suplimentar nu vor fi afișate în browser. Vis indică vedere inital al stratului.01. L și T indică distanța dintre pixeli limite stânga și de sus a documentului și stratul. Această valoare poate fi schimbată prin Straturi panoul. Overflow controlează modul în care straturile apar într-un browser atunci când conținutul depășește dimensiunea specificată a stratului. deși acestea sunt sau nu necesare. Puteți să-l schimbați prin Straturi panoul. Lucrul cu straturi Proprietăților straturilor sunt prezentate prin intermediul inspectorului proprietă ț i Stratul ID-ul este numele stratului. Derula ț i specifică faptul că browser-ul ar trebui să adauge bare de derulare a stratului.12. Unitatea 12 exercitii Unitatea de testare 12 www. Pentru a practica puteți efectua Pas cu pas pe exercițiul Introducerea unei Layer.htm 2/3 .teacherclick. Puteți schimba.2013 Macromedia Dreamweaver 8 gratuit tutorial. Un strat va fi suprapus de alte persoane. Vizibil indică faptul că stratul de ar fi amplificat pentru a face potrivi conținutul acestuia. Ochi deschis indică vizibil .com/dreamweaver8/t_12_1. iar ochiul închis indică Ascuns . Implicit (vizualizare Browser). Vizibilitate poate accepta patru tipuri. W și H indică lățimea stratului și înălțimea. Z-Index este ordinea adâncimea stratului. Moșteni (stratul de Page care este afișat apare pe site) Vizibil (Se prezinta stratul deși Page nu este văzută) Ascuns (stratul este ascuns). Prin imagine Bg și culoare vă poate indica o imagine sau o culoare de fundal pentru stratul. Auto face browser-ul arată bara de defilare atunci când acestea sunt necesare (când conținutul stratului este mai mare decât limita). Ș i dublu-clic pe el. Unitatea 12. de asemenea.

Lucrul cu straturi Download NoSQL Database neo4j.teacherclick. Unitatea 12.htm 3/3 .com/dreamweaver8/t_12_1.12. ianuarie-2006. este interzisă.1 Avertisment juridic: Autorizate on-line utilizare numai. Toate drepturile rezervate.org Try Neo4j Graph Database Now! Open Source and Enterprise Editions Pagina 12. Reproducerea sub orice formă.2013 Macromedia Dreamweaver 8 gratuit tutorial. www. © aulaClic.01. Nu este permisă utilizarea acestor cursuri în companii sau centre private de predare.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful