12. 01.

2013

M acr om edi a D r eam w eaver 8 gr at ui t t ut or i al . Tem a 14 D r eam w eaver 8

Dreamweaver teacherClick 8 Tutorial tutoriale

Tutoriale de selec ț ie

Unitatea 14. Alte caracteristici (II)
Setarea Data
Dreamweaver vă permite să introduceți cu ușurință data ultimei actualizări a a paginilor. Cu Dreamweaver, atunci când modificați o pagină în care acest tip de data a fost introdus, acesta este automat actualizat cu data de sistem. Este convenabil pentru a insera data actualizare atunci când pagină conține, de date actualizate în mod constant, în acest fel utilizatorii cunosc ultimele date de modificare. În cazurile în care timpul de actualizare este de mare este în valoare de a nu include această func ție.

Pentru a insera această dată aveți nevoie pentru a merge la Inserare meniul, și apoi data opțiune. În fereastră nouă este posibil să se stabilească formatul datei, precum și opțiunea de a actualiza în mod automat atunci când fi șierul este modificat și salvat.

Orizontală articolul
Orizontală regulă este un element folosit pentru a sec țiuni separate în interiorul unui document. O regulă orizontală este doar o linie orizontala.
w w w . t eacher cl ck. com / dr eam w i eaver 8/ t _14_2. ht m 1/ 2

01. Pentru a practica puteți efectua Pas cu pas pe exercițiul Introducerea o regulă pe orizontală UML Execution www. de exemplu. Reproducerea sub orice formă. w w w . t eacher cl ck. Toate drepturile rezervate.com/amuse/ Execute your models inside Enterprise Architect Pagina. Proprietă ț i inspector pentru reguli este. © aulaClic. după cum urmează: Puteți modifica aspectul normelor. 14. iar apoi regula orizontal opțiunea. Tem a 14 D r eam w eaver 8 Pentru a insera o regulă care aveți nevoie pentru a merge la Inserare meniul.12. prin domeniile sale. Aceste reguli differenciate numai în H (înălțime) și umbrire câmpuri. Următorul există 4 exemple de norme orizontale. ianuarie-2006. ht m 2/ 2 .lieberlieber. Primele două. Nu este permisă utilizarea acestor cursuri în companii sau centre private de predare. nu au Umbrire câmp activat. în timp ce ceilalți doi fac. 2013 M acr om edi a D r eam w eaver 8 gr at ui t t ut or i al .2 Avertisment juridic: Autorizate on-line utilizare numai. apoi HTML opțiunea. este interzisă. com / dr eam w i eaver 8/ t _14_2.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful