U ni t at ea 15. H TM L si D r eam 12. w 01.

2013 eaver (I I I )

Dreamweaver teacherClick 8 Tutorial tutoriale

Tutoriale de selec ț ie

Unitatea 15. HTML si Dreamweaver (III)
Găsiți și înlocuiți

Uneori vrem să caute un site web pentru toate paginile cu anumite texte, etichete, sau părți ale acestor elemente. Ne-am putea dori să le înlocuiască pentru că avem nevoie pentru a lucra în aceste elemente și nu-mi amintesc care dintre ele au fost, sau pentru că vrem să înlocuiască unele etichete cu alții. Să ne imaginăm un site web existent, în cazul în care majoritatea paginilor au text care face referire la numele site-ului de la început. De exemplu, toate paginile ar putea începe cu DogsCats , și este sigur că această frază nu este în orice altă parte a site-ului afară de la început. Acum, haideți să ne imaginăm că o pisică și o imagine de câine au fost create, și doriți să înlocuiți DogsCats textul pentru imagine în toate paginile. În acest caz, nu este necesar pentru a deschide toate paginile care conțin un singur text câte unul, și nici de a modifica paginile pentru a înlocui textul pentru o imagine de unul. Pentru a efectua această sarcină, este mai ușor folosind Găsirea și înlocuirea instrument. Puteți să-l deschideți, prin Editare meniul, și apoi selectând Găsirea și înlocuirea opțiune, sau prin apăsarea Ctrl + F . Text original Let's imagine an existing web site, where the majority of the pages have text that makes reference to the site's name from the start.
Contribuie cu o traducere mai buna

Prin Găsiț i în aveți posibilitatea să specificați dacă se va fi căutat în fișierul în sine, în tot site-ul, sau doar în fișierele site-ului selectate (selectat anterior). Prin Căuta ț i aveți posibilitatea să specificați dacă textul trebuie să fie căutat (în fereastra de desgin), sau în codul HTML (font code). Alături de găsi lista de opțiuni, există o fereastră de text în care aveți nevoie pentru a indica textul sau codul pe care doriți să căutați. În Înlocuiț i trebuie să specificați textul sau codul pe care doriți să înlocuiți textul sau codul găsit cu. De înlocuire se poate face în diverse moduri, dar întotdeauna prin butoanele potrivite. Pentru a căuta unul câte unul pentru fișierele care conțin codul sau textul necesar, și o dată găsit să le înlocuiască atunci când aveți nevoie, utilizați butoanele Următorul găsit și înlocuire . Dacă doriți să găsiți toate fișierele care conțin text sau cod, sau de a înlocui toate acestea, utilizați Găsiț i Toate și înlocuiț i toate butoanele.

Când utilizați Find Next opțiune, o pagină cu textul care coincide este deschis, subliniind fontul în lista de apropiere de linia de cod în care este. În acest fel putem decide asupra modificărilor pe care doriți să le efectuați una câte una. Când suntem siguri despre înlocuirile ne dorim noi trebuie doar să faceți clic pe Înlocuire , sau dacă nu doriți să face ți nicio modificare trebuie doar să faceți clic pe Următorul găsit din nou.

w w w . t eacher cl ck. com / dr eam w i eaver 8/ t _15_3. ht m

1/ 2

persoana dorește să caute DogCats textului. știind imaginea se numește logo_animals. pentru că nu este posibil pentru a anula modificările făcute la fișierele închise cu găsi și înlocui opțiune. Găsirea și înlocuirea fereastra este deschisă . Din această fereastră putem înlocui din fișierele găsite. cum ar fi cel din dreapta este deschis. ianuarie-2006. Nu este permisă utilizarea acestor cursuri în companii sau centre private de predare. În Înlocuiț i eticheta HTML complet ar trebui să fie specificate pentru a insera imaginea. com / dr eam w i eaver 8/ t _15_3. ceea ce indică faptul că acesta a fost anterior înlocuit. © aulaClic. t eacher cl ck. Pentru a practica diferite aspecte explicate. În acest caz. Aici sunt toate fișierele în care textul coincide cu textul cautat sau cod. În panoul.gif"> . Trebuie să fie foarte atenți atunci când utilizați acest instrument. atunci când orice fi șier a fost schimbat. În exemplul anterior. 15. astfel încât în Găse ște nu am putut alege Text opțiune. sau să o înlocuiască în mod direct toate fișierele găsite. este interzisă. Unitatea 15 exercitii . Reproducerea sub orice formă. H TM L si D r eam 12. Toate drepturile rezervate. 2013 eaver (I I I ) Când ne-am folosi Find All opțiunea. Unitatea de testare 15 Rolex Arts Sponsorship Rolexmentorprotege. w 01. puteți efectua Pas cu pas exercițiu privind găsirea și înlocuirea. w w w . eticheta ar fi <img scr="images/logo_animals. acesta va apărea din nou în lista de lângă un cerc verde. Făcând clic pe butonul. prin selectarea Replace All opțiunea.com Music & Gifted Artists Listen to their Performance Now! Pagina.U ni t at ea 15. și înlocuiți-l cu o imagine.gif și se găsește în interiorul site-ului în imaginile dosar. sau să înlocuiască codurile de text sau de eroare. ceea ce dori ți este de a înlocui textul cu o imagine. ht m 2/ 2 . unul câte unul. Găsirea și înlocuirea inchide fereastra si un panou nou.3 Avertisment juridic: Autorizate on-line utilizare numai. Putem face erori atunci când am căuta. În acest caz particular. cu Înlocuire butonul. ne-ar trebui pentru a selecta codul sursă.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful