You are on page 1of 2

UFOs

English Listening Quizzes: Do you believe in UFOs?

You will hear John and Sue talking about UFOs and whether or not they believe in them. You
will hear the selection twice. Choose the correct answer from the multiple choice answers.

1. How did Sue hear about the UFOs yesterday?

A) on the TV B) on the radio C) in the newspaper

2. Who believes in UFOs?

A) John B) Sue C) Neither

3. What does John believe about UFOs?

A) They are likely B) They are fictional C) They are improbable

4. What does John first think Sue was when she saw the UFO?

A) She was drunk B) She was ill C) She was hallucinating

5. What was Sue doing when she saw the UFO?

A) she was playing in the yard B) she was riding on a bus C) she was walking to school

6. What shape was the UFO in?

A) a saucer B) a silver airplane C) a cigar

7. Why does Sue think that it couldn't have been an airplane?

A) It was shaped like a saucer B) It was hoovering C) it was moving sidewards

8. What does Sue think the UFO might have been?

A) a helicopter B) a bright light C) a weather balloon

9. Who did Sue tell?

A) her parentsB) her classmates C) She isn't sure

10. Why does Sue think the people in a UFO are like?

A) aggressive B) little and green C) nervous

11. What does Sue think might be a reason for the aliens be hostile?

A) If they were frightened B) If we attacked them C) If we were frightened of them


12. What proof does Sue provide that UFOs exist?

A) An army general has seen them B) They've been seen by ordinary people C) There
is a lot of evidence

Key:
1B
2B
3C
4A
5C
6C
7C
8C
9C
10 C
11 A
12 C