P. 1
Chestionar C

Chestionar C

|Views: 7|Likes:
Published by Ciocea Nicolae

More info:

Published by: Ciocea Nicolae on Apr 24, 2014
Copyright:Traditional Copyright: All rights reserved

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOC, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

04/24/2014

pdf

text

original

Chestionar -CIn aceste foi veti gasi 40 de intrebari cu privire la greutatile pe care cea mai mare parte dintre

oameni le intampina uneori in viata. Ar fi foarte util, pentru a va putea intelege, sa dati un raspuns absolut sincer la fiecare punct, marcand fie DA-ul, fie NU-ul etc. in asa fel incat sa aratati problemele pe care le puteti avea. Nu sariti nici o problema, raspundeti la fiecare printr-un singur raspuns. Raspunsurile dvs. Vor fi confidentiale. Nu pierdeti timp cu e itarile. Raspundeti imediat la fiecare intrebare, in functie de ceea ce ganditi c!iar in clipa aceea "si nicidecum ceea ce ati gandit saptamana trecuta sau in mod obisnuit#. $ste posibil sa fi raspuns altadata la intrebari asemanatoare, dvs. Raspundeti prin ceea ce simtiti in momentul de fata. %redati testul imediat ce l-ati completat in totalitate.

/i-e neplacut sa aud ca mi se raspunde 0nu1 c!iar si atunci cand stiu ca ceea ce cer este imposibil. Nu &). Nu 3. Am tendinta sa ma las cuprins de gelo ie.Da &'. Da 2. Da ). Atunci cand parintii "sau cei care m-au crescut# imi dadeau ordine sau imi cereau sa-I ascult+ a. Daca ar fi sa-mi reincep viata+ a. /a simt -ignit si nu le-o iert . Da 4. Deseori n-au fost re onabili &0. Imi admir parintii in toate impre-urarile importante. Da &4.4unt sigur ca as putea sa-mi adun fortele pentru a face fata unei dificultati care s-ar ivi pe neasteptate./i se spune uneori ca imi trade prea usor emotia prin glas si prin comportament. As dori sa fie la fel cum a fost . Au fost intotdeauna re onabili A b.&.5and eram mic mi-era fica de intuneric. As organi a-o cu totul altfel A b.. Da . Am indoieli asupra sinceritatii oamenilor care se arata fata de mine mai prietenosi decat m-as fi asteptat. Da &&. Nu '. Inainte de a-mi spune o parere obisnuiesc sa astept pana cand sunt sigur ca ceea ce spun este correct.Am mai multa nevoie de prietenii mei decat s-ar parea ca au ei de mine. Da *. (aptul ca unii oameni n-au o parere buna despre mine nu ma impiedica sa fiu perfect linistit.Daca oamenii profita pe nedrept de amabilitatea mea+ a. Interesul meu pentru oameni si diferite distractii tinde sa se sc!imbe destul de des..

. Nu &.7ricat de grele si neplacute ar fi piedicile sunt intotdeauna perseverant si nu renunt la intentiile cu care am pornit. cu toate ca nu le place sa recunoasca acest lucru.Imi impun sa nu fiu distrat si sa nu uit amanuntele. Da &3./a intreb uneori daca oamenii carora le vorbesc sunt intradevar interesati de ceea ce spun. deoarece fac totul sub tensiune. Da )0..Discutand cu anumite personae./a-oritatea oamenilor sunt putin ciudati.Am intotdeauna suficienta energie atunci cand ma aflu in fata unei dificultati.N-am simtit niciodata vreo indispo itie precisa. Uit imediat si ii iert 6 &*. Nu '&.b./a simt nelinistit ca si cand as dori ceva. sen atia ca imi bate inima etc. tulburari de digestie. ma simt atat de sting!erit incat abia indra nesc sa scot o vorba. Nu '2.Din cand in cand am vise foarte puternice care imi tulbura somnul. ca de pilda dureri nedefinite. Uneori A . Nu ''. Nu '4. Nu '0. Nu &. Nu '). fara sa stiu ce./a simt ursu si nu vreau sa vad pe nimeni+ a.5riticile pe care mi le aduc oamenii reusesc mai curand sa ma tulbure decat sa ma a-ute./i se intampla deseori sa ma infurii cu usurinta impotriva oamenilor. Da '*. Nu '.5and fac o gafa in societate sunt in stare s-o uit imediat.Atunci cand am ceva de facut c!eltuiesc mai multa energie decat ma-oritatea oamenilor.In situatii grele am tendinta sa fiu agitat si de orientat.. desi o fac fara nici un rost.. Da '. Nu &2.Uneori nu ma pot impiedica de a numara diferite lucruri. Nu '3.

aproape ca imi vine sa plang. Da 40. Nu ). imi regasesc de obicei calmul cu usurinta. Nu )4. Nu )). Deseori )&. mi se pare insuportabil si ma face sa tresar..In general fac fata oricarei greutati care mi-ar putea sta in cale. Da )*.. Nu ). Da ./i se intampla sa tremur sau sa transpir atunci cand ma gandesc la o sarcina grea pe care trebuie sa o indeplinesc.b. Da )2.Uneori resimt o stare de tensiune sau de agitatie gandindu-ma la lucruri care m-au preocupat putin inainte. indata ce ma culc.Daca ceva ma tulbura in mod special. Nu )3.In mod obisnuit adorm usor./a simt uneori vinovat si am remuscari pentru lucruri fara importanta./a te esc noaptea si imi e greu sa adorm din nou din cau a preocuparilor mele. in cateva momente.Nervii mei sunt atat de incordati incat cel mai mic gomot.5!iar atunci cand ma aflu in mi-locul oamenilor am sentimental singuratatii mele si a lipsei mele de valoare. de pilda un scartait de usa.Atunci cand imi merge prost. Nu )'.

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->