MANDALA DE LUMINĂ "Echilibarea cerebrală

"

Mandalele de lumină ne oferă - prin energia lor - armonie pentru corp, minte şi spirit. Cu ajutorul lor ajungem în propriul nostru centru. Ele ne aduc liniştea interioară. Mandala este un desen în formă de cerc, cunoscută în culturile străvechi şi utilizată pentru puterile sale, în special cele de vindecare. Ele se regăsesc pe pereţii, pardoselile şi ferestrele bisericilor, templelor, palatelor. Acestea reprezintă geometria sacră - limbajul cosmosului. Această mandală se foloseşte pentru a ajuta copiii în activitatea şcolară.

MANDALA DE LUMINĂ "Îngerii"

Mandalele de lumină ne oferă - prin energia lor - armonie pentru corp, minte şi spirit. Cu ajutorul lor ajungem în propriul nostru centru. Ele ne aduc liniştea interioară. Mandala este un desen în formă de cerc, cunoscută în culturile străvechi şi utilizată pentru puterile sale, în special cele de vindecare. Ele se regăsesc pe pereţii, pardoselile şi ferestrele bisericilor, templelor, palatelor. Acestea reprezintă geometria sacră - limbajul cosmosului. Mandala oferă protecţia şi binecuvântarea îngerilor.

MANDALA DE LUMINĂ "Lumina Christică"

Mandalele de lumină ne oferă - prin energia lor - armonie pentru corp, minte şi spirit. Cu ajutorul lor ajungem în propriul nostru centru. Ele ne aduc liniştea interioară. Mandala este un desen în formă de cerc, cunoscută în culturile străvechi şi utilizată pentru puterile sale, în special cele de vindecare. Ele se regăsesc pe pereţii, pardoselile şi ferestrele bisericilor, templelor, palatelor. Acestea reprezintă geometria sacră - limbajul cosmosului. Mandala are o puternică acţiune de vindecare. Ea se plasează pe porţiunile dureroase ale corpului.

MANDALA DE LUMINĂ "AUR (79)"

Mandalele de lumină ne oferă - prin energia lor - armonie pentru corp, minte şi spirit. Cu ajutorul lor ajungem în propriul nostru centru. Ele ne aduc liniştea interioară. Mandala este un desen în formă de cerc, cunoscută în culturile străvechi şi utilizată pentru puterile sale, în special cele de vindecare. Ele se regăsesc pe pereţii, pardoselile şi ferestrele bisericilor, templelor, palatelor. Acestea reprezintă geometria sacră - limbajul cosmosului. Numărul 79 este un număr de ordine din Tabelul lui Mendeleev corespunyător elementului "aur". Mandala se foloseşte pentru compensarea câmpurilor electromagnetice perturbatoare generate de aparatura electrocasnică - televizor, calculator, radio, dispozitive electrice din bucătărie, tablouri electrice. Animalele şi plantele iubesc această mandală. Mandala se poate plasa în ghivecele de flori pentru ca acestea să se dezvolte sănătos şi armonios.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful