You are on page 1of 12

EnglishGrammarPass.

com
http://englishgrammarpass.com
Learn & Practice English Grammar

Question 1: She ____ home.


(a) was went (b) was gone (c) was been went (d) went

*** View the answer on the last slide.

EnglishGrammarPass.com

Question 2: The robbers took everything ____ the shop owner had.
(a) thus (b) which (c) that (d) what

*** View the answer on the last slide.

EnglishGrammarPass.com

Question 3: The prisoner killed _____.


(a) himselve (b) hisself (c) himself (d) himselves

*** View the answer on the last slide.

EnglishGrammarPass.com

Question 4: It was difficult ______ any help.


(a) get (b) to get (c) getting (d) to been got

*** View the answer on the last slide.

EnglishGrammarPass.com

Question 5: ____ do you think you can hire for this job?
(a) Which (b) What (c) Whom (d) Who

*** View the answer on the last slide.

EnglishGrammarPass.com

Question 6: I knew they did not went ____ home.


(a) at (b) to (c) in (d) -

*** View the answer on the last slide.

EnglishGrammarPass.com

Question 7: _____ do you think will win the tournament?


(a) Which (b) What (c) Who (d) Whom

*** View the answer on the last slide.

EnglishGrammarPass.com

Question 8: Which sentence is grammatically correct?


(a) If you will buy this item, I should give you a discount. (b) If you will buy this item, I shall give you a discount. (c) If you will buy this item, I would give you a discount. (d) If you would buy this item, I shall give you a discount.

*** View the answer on the last slide.

EnglishGrammarPass.com

Question 9: I will tell you _____ story now.


(a) an other (b) another (c) one other (d) one another

*** View the answer on the last slide.

EnglishGrammarPass.com

Question 10: Which sentence is grammatically correct?


(a) It is better saving some money while young than to be cried at the old age. (b) It is better to save some money while young than crying at the old age. (c) It is better saving some money while young than to cry at the old age. (d) It is better to save some money while young than to cry at the old age.

*** View the answer on the last slide.


EnglishGrammarPass.com

Answers
1. (d) 2. (c) 3. (c) 4. (b) 5. (c) 6. (d) 7. (c) 8. (b) 9. (b) 10. (d) Visit the following URL for interactive exercise: http://englishgrammarpass.com/exercises/test/18/12.html

Thanks!