You are on page 1of 2

2.

Vllalkozs kldetsnek megllaptsa:


Els szempont a hazai terms nagymrtk felhasznlsa. Ezzel a gazdasgot gyaraptjuk, a termelknek meglhetst biztostunk. Mi magunk is termelk agyunk, kidolgozzuk a legmagasabb fok! termelhetsget, ezzel buzdt a a t"bbi gazdt is arra, hogy ltson, gy ltrehozhatunk egy egysges s a k"rnyezetet kml ipart. #tt"rk agyunk s megtartjuk a ki ott s elismert szakmai hely$nket. Msrszt a llalkozsunk k$ldetsei k"z"tt kiemelt helyet kapnak a fogyaszt%k. Mi s munkatrsaink bell$k l$nk, k adjk a mindennapi bete nket, ezrt mi jutalomknt a legjobb minsg r" id italokkal buzdtjuk a tmogatsunkra. &ontos a megelgedettsg$k, s a hossz! t ! tmogatottsguk. Megismertetj$k ket az igazi plinkkkal, likr"kkel. 'udniuk kell, mit isznak, mi an a ked en( italukban, s ezrt mi mindent megtesz$nk. )$ldets$nk* legjobb plinka, legjobb fogyaszt%knak, legszebb hazban.

7. rtkests, marketing :
+hhoz, hogy a nagy k"z"nsg megismerje az !j termket nagyfok! kampnyra, reklmra an sz$ksg. + fogyaszt%khoz sz$ksgtelen$l el kell, hogy rjenek a termk ne e, s annak legjobb tulajdonsgai. Ehhez t"bb m%dszer, helyszn is a rendelkezs$nkre llt, mi be etett$k minden szaktudsunkat. ,gy lett az -rgylus plinka pia( ezet egsz Eur%pa szerte. Els lpsknt !gy gondoltuk, hogy a .o/e0a1ba kell bekap(sol%dnunk, ami nem ms mint a sz%rakoztat% ipar egyik szegmense* hostel, restaurant s (affe. 2ersze, a sz%rakoz%helyek is ide tartoznak. 3ok fiatal felntt megismerkedhetett italunk k$l"nlegessgei el. Elsz"r a nagykereskedelmekkel ett$k fel a kap(solatot. Meggyzt$k, hogy a mi termk$nk ki l% minsg, s gy sok tulajdonosnak ajnlani lehetett. Ekkor lltunk neki a plaktok, napernyk s htk rendelshez, amin a mi emblmnk szerepelt. + ne $nk az itallapokra is felker$lt, kizr%lagos figyelmet kap a. ,gy fszponzorai lett$nk sok ne es tteremnek is. +z egzotikus gy$m"l(s"kbl ksz$lt getett szeszek megismertetse nem olt bonyolult. Mieltt pia(ra bo(stottuk olna, ksztett$nk egy felmrst, aminek az lett az eredmnye, hogy az effajta alkohol tartalm! italokat a frfiak nem fogyasztank, mert a k%kusz, anansz, bann stb. aromkat niesnek tartjk. Ekkor gondoltunk arra, (lszer lenne az !j trendet szem eltt tartani s single ltet elkapni. + trsadalmunkba fontos szerepet jtsz%, "nll%, j% egziszten(i al rendelkez h"lgyekre4 nkre "sszpontostottunk ebben a kateg%riban. Ezrt a kellemesebb, niesebb italok (mkjre koktl re(epteket rtunk. .ogy a fi!k se maradjanak ki a j%b%l, rendezt$nk mi5er tanfolyamokat, ahol kizr%lag a mi italainkat hasznlhattk. + nagy ilgban is elismert koktlszakrtket siker$lt ne eln$nk, s az -rgylus plinka mind n s sttusz szimb%lum az okle eleken dszeleg, sok fiatalnak j% llst s megbe(s$lst szerez e. Ezek utn kezdt$k el az $zleti megbeszlseket a nagy hipermarketek tulajdonosai al. )"z"tt$k nagy szerepet jtszott a 06+. Megkerest$k a k"zpontot, +ls%nmedibe, a beszerzsi igazgat% al 7szrazr!alkoholos italok felels el8 egyeztett$nk az rakr%l. Mindenbl a legjobbat akartuk, hogy hek legy$nk az -rgylus n hez. )$l"n djakat kellett fizetn$nk a kit$ntetett pol(okrt, a fsorrt s hogy minimum 9 sorba helyezzk a termk$nket. + lops gtl%krt is p%tdjat fizet$nk,

mert a prmium kateg%ris plinkink hresek lettek. Ezt a folyamatot meg(sinltuk sok msik hipermarkettel is, ott, ahol rezt$k, hogy an benne poten(il s srl%er. + fogyaszt%kkal al% megismertetse nagy energikat s beruhzsokat ett ignybe 7t"bb milli%s nagysgrend kifizetse egy1egy helyre al% bejuts8, de : alatt megbzhat% s hiteles mrk siker$lt kinni magunkat. + n k"telez, ezrt, hogy bizonytsuk, soha nem adunk mr ennl albb ente t"bbsz"r is ki issz$k plinkinkat k$l"nb"z feszti lokra, ahol k%stoltatunk s tjkoztatjuk a fogyaszt%inkat minden megt"rtnt agy rhat% !jtsr%l. + legsikeresebb zests plinkink az fonya, a k"rte, a bara(k, az eper, a k"kny s a mlna. +z egyb szeszesitalok k"z$l pedig az anansz, ki;i, bann, papaya, mandula s a naran(s a srl%k ked en(e, de termszetesen ennl sokkal szlesebb termkpalett al rendelkez$nk. < ente ktszer rendez$nk gyrltogatst, s ha onta t"bb helyen plinka k%stol%kat. 6enn$nk nem (sal%dhatnak, mert az -rgylus a magyar ember megbzhat% plinkja.