You are on page 1of 4

Aplikimi pr punsim

FOTO

Mbiemri ______________________

Emri _____________________

Mashkull

Femr

Adresa e tanishme ____________________________________________

Nr. Tel ___________________

Adresa e prhershme _______________________________________

Nr. Tel

Ditlindja

____/_____/____
Dita / Muaji / Viti

Mosha _____

Gjatsia ______________________

Vendlindja

__________________

___________________

Pesha ______________________

Nnshtetsia ____________________ Nr. i letrnjoftimit _________________ E vlefshme deri _______


Vendi i puns pr t cilin aplikoni ______________________________
Emri dhe vendi i pundhnsit t tanishm
Vendi i puns _____________

__________________________________________________

Rroga e taksuar ____________

Prse dshironi ndrrimin e vendit t puns ?


Kush ju ka rekomanduar tek ne?
A keni qen t dnuar?
Gjendja civile

beqar

Fmij nn moshn 18 vje


Antar t tjer q prkujdeseni

Rroga e pritshme _____________

koha pr dorheqje _____________

________________________________________________

___________________________________________________________
Po

Jo

martuar

i/e ve

i/e shkurorzuar

i/e ndar

___________________________________________________________
_____________________

Besimi fetar

________________________

SHKOLLIMI
Emri dhe adresa e shkolls/Universitetit

/Shkolla Fillore
/Shkolla e lart
A jeni n studime?

Po

Prej

Deri

Diploma ose
certifikata

/shkolla e mesme
/Shkolla e biznesit

Jo

Ku? _______________________

nse po , far?

Drejtimi i studiuar

/shkolla verore
/Shkolla Hoteliere

________________________________________

Kur do ti mbaroni?

________________________________________

Cilat mjete t puns dini ti prdorni?__________________________________________________________


Pr far pune jeni m shum i kualifikuar ?

_________________________________________________

KUALIFIKIMET GJUHSORE
Njohurit n t folur
Cilat gjuh i dini?

Shklqyeshm Mir

Pak

Njohurit n t shkruar

Kuptimi

Shklqyeshm Mir Pak

Shklqyeshm Mir

Pak

INFORMATA MBI SHNDETIN


Gjendja shndetsore
A keni pasur lndime t rnda?

Shklqyeshm

deri diku

dobt

Nse po deri n far shkalle? _______________________________

A keni pasur smundje t rnda ose operacione?


A keni ndonj problem?

mir

me kmbt
t dgjimit

me duart
t folurit

_______________________________
me shikimin

PRVOJA E PUNS
Ju lutemi t shkruani n tabelat e m poshtme punt q i keni kryer n t kaluarn, duke filluar nga m e
fundit. Ju lutemi t jeni sa m t qart

Emri dhe adresa e


pundhnsit

I punsuar
Nga

far prisni nga vendi i puns q dshironi?

Cilat jan qllimet e karriers suaj?

Deri

Natyra e
biznesit

Profesioni Rroga
e
taksuar

Arsyeja e largimit

Personin t cilin duhet lajmruar n rastet emergjente ?


_______________________________________________________________________________________
Banka ______________________

Nr i llogaris bankare ____________________________

Referencat
Emri dhe mbiemri

Adresa

Profesioni

Numri i Telefonit

Me nnshkrimin e ktij aplikacioni un deklaroj se informatat e lartshnuara jan t sakta dhe do e dhn /
fakt i shnuar n kt aplikacion, i cili nuk sht i vrtet do t jet arsye e drejt pr ndrprerjen e
marrdhnies s puns.

Kopjet e Certifikatave/Diplomave

Data ___________

Nnshkrimi _____________________

SHNIME PR MENAXHERIN E PERSONELIT

Swiss Diamond Hotel

Departamenti _________________________

Data e punsimit __________________________

Vrejtje

MOS E PLOTSONI KT
PJES

Pozita _________________

Paga ________________________________