AUTOBIOGRAFIE IISUS/SANANDA

Transcrisă de Katkryn E. May,

7 ian. 2014, 8 PM, Los Angeles, CA

Vreau să vă spun povestea vieţii mele ca şi Iisus. Eu sunt Sananda Kumara. Acesta este numele meu spiritual - numele sufletului meu. Cand am venit pe Pământ mi-a fost dat numele de Yeshua ben Joseph, dar cei ce mă cunoşteau din copilărie îmi spuneau Emmanuel.

O să vă spun multe lucruri care nu coincid cu povestea vieţii mele spusă de Biblie. Unele dintre rectificări au fost publicate în Noua Scriptură, ce au fost transcrise de către prezentul scrib, Kathryn, care a fost de acord să preia aceste mesaje şi să le prezinte lumii până cand voi veni eu personal. Unele din aceste informaţii de bază apar şi in cartea ei „Cine are nevoie de Lumină?”. Eu voi întregi acum povestea prin scrierea propriei biografii.

Nu fac acest lucru pentru ca mă interesează dacă lumea mă cunoaşte sau nu, ci datorită implicaţiilor pe care le au învăţăturile mele. Vreau să aduc acurateţe şi claritate in legătură cu mesajele pe care am intenţionat să le aduc pe Pamânt, iar acum este timpul potrivit pentru asta.

O să vă fac o imagine a aspectelor de bază ale vieţii mele, şi o să amintesc şi de credinţele mele fundamentale, care sunt mai simple şi mai consistente decat cele ce reies din Biblie. Am venit să vă spun despre iubirea mea pentru Dumnezeu, pentru minunile Creaţiei lui Dumnezeu, şi să vă învăţ că Iubirea este esenţa tuturor lucrurilor in viaţă, nimic mai mult.

Mama mea, Maria m-a născut primăvara ( nu pe 25 Decembrie ). Este adevărat că era o femeie tânără, si că a fost anunţată de Arhanghelul Gabriel că va avea un copil trimis direct de Dumnezeu. Energia Prim Creatorului a fost sursa de formare a corpului ce s-a creat in pântecul mamei mele, deci este adevărat că trupul de infant nu a fost conceput in modul obişnuit. Iosif, cel ce a devenit adevăratul tată al copilului ce am venit să fiu, era un om de mare credinţă, care a acceptat responsabilitatea de a avea grijă de mine şi de copiii ce aveau să vină mai târziu în familia noastră binecuvântată.

Nu este adevărat că m-am născut într-o iesle, sau că părinţii mei erau săraci. Eram înconjuraţi de membrii apropiaţi ai familiei şi prieteni; am trăit confortabil, si ne-am permis o educaţie aleasă. Am avut un frate, James, şi o soră, Martha. Mai târziu, a mai venit un frăţior căruia ii spuneam Simon. Am fost înconjuraţi de veri apropiaţi, mătuşi, unchi care ne-au vegheat educaţia şi bunăstarea, cărora le plăcea compania noastră. Una dintre cele mai apropiate prietene şi colege de şcoală era Maria Magdalena, care era dragostea vieţii mele de la început.

Este foarte important să întelegeţi formarea identităţii mele, pentru că vă va spune foarte multe despre marea Iubirea pe care o are Dumnezeu pentru umanitate, si vă va spune câte puţin despre planurile şi munca Companiei Cerului.

Persoana şi viaţa pe care o ştiţi drept Iisus Hristos a fost dinainte planificată cu mare atenţie, cu previziunea că o astfel de viaţă va aduce o schimbare enormă şi o nouă înţelegere a Adevăratei Căi a lui Dumnezeu. Intenţia a fost de a creşte conştiinţa populaţiei Pământului, ce fusese împotmolită in încleştarea cu Intunericul, si aproape copleşită de valurile celor întunecaţi care s-au incarnat permanent, monopolizand puterea şi bogăţia Planetei, ce au continuat să facă asta pâna anul trecut, când Consiliile Galactice au putut să vină în ajutor umanităţii intr-un mod mai direct.

Atunci cand am venit, acum 2000 de ani, a fost cu intenţia de a începe procesul Ascensiunii ce avea să întâmpine Noua Era. Stiam că o să fie o provocare dificilă, şi am dorit să ne asigurăm succesul creand situaţia care să ne aducă cea mai mare şansă de reuşită. Sa decis să mă incarnez ca sufletul ce avea să se unească cu copilul Iisus, dar era o sarcină prea dificilă pentru un singur suflet de dus

la îndeplinire, astfel s-a sugerat crearea unei entităţi mai puternice prin unirea forţelor cu alt suflet, chiar două alte suflete care să se îmbine intr-unul.

Aceasta este creaţia pe care am convenit-o. Eu urma să mă alătur in corpul lui Iisus cu dragul meu Frate si coleg Stelar, cel pe care il ştiţi drept St. Germain, un suflet vechi a descendenţei Kumara ca şi mine. Apoi s-a alaturat cel numit El Morya, a carei identitate nu a fost dezvăluită pe deplin până acum. Ne-am simţit atat de confortabil in Iubirea si Increderea unul in celălalt incat am simţit asigurarea că indiferent ce poate aduce această viaţă o să gestionam totul împreună. Eu aveam să fiu „sufletul

conducător” in asumarea responsabilităţii, fiind omonimul după care voi fi cunoscut ca şi Iisus. A fost o mare mângâiere pentru mine să ştiu că sunt atât de susţinut.

Speranţa noastră era să aducem Lumina şi Iubirea tuturor. Fusese planificat ca Maria Magdalena, care urma să fie partenera şi soţia mea pe tot parcursul vieţii, să fie creată din cele trei flăcări gemene ale noastre unite in corpul Mariei. Intensa noastră dragoste şi atracţie unul pentru altul ca flăcări gemene a permis

cea mai puternică legătură posibilă, dar şi echilibrul necesar creării unui partener feminin la fel de puternic, intrucat era important pentru Prim Creator si in acord cu Consiliile Galactice ca energia feminină să fie reprezentată pe deplin şi în aceeaşi măsură.

Mama/Tatăl Dumnezeu, ca şi Creatori ai Galaxiei Calea Lactee, sau implicat minuţios pe tot parcursul şi a supravegheat Proiectul ce avea să aducă înapoi Conştiinţa Christică Mamei Pământ şi umanităţii suferinde. Prin urmare, nu există coincidenţe sau accidente in planificarea evenimentelor alese să se întâmple pe Planetă. Totul este atent planificat, deşi liberul arbitru pe teren nu intotdeauna permite o executare previzibilă a planurilor noastre. In acest caz, a durat aproape 2000 de ani pentru ca planul nostru să ajungă la împlinire.

Copilăria şi educaţia mea au fost o perioadă fericită, de pregătire şi expansiune, intrucat aveam nevoie să mă obişnuiesc cu experienţa coabitării intr-un singur corp cu alte două inteligenţe, dar ne-am completat unul pe altul asa cum am făcut mereu, şi Maria a trăit aceeaşi experienţă. Amintirile despre originea şi

misiunea mea nu au fost complete la început, dar au devenit din ce in ce mai clare pe măsură ce am crescut. Am studiat şi am călătorit, dar întotdeauna m-am întors la familia mea şi la Maria mea.

Am simţit atât de multă Iubire pentru familia mea şi pentru draga mea Maria încât destinul nostru împreună era absolut clar. Ne-am căsătorit într-o celebrare plină de bucurie in sânul familiei noastre in Nazareth, şi ne-am început viaţa împreună dedicaţi să aducem Lumină şi Adevăr lumii.

Maria m-a însoţit in multe dintre călătoriile mele în alte oraşe, iar casa noastră a devenit un loc de adunare pentru conversaţii. Nu m-am considerat un învăţător. Doar am împărtăşit profunda Iubire pe care o simţeam pentru Dumnezeu şi pentru umanitate. Cunoşteam profundul respect şi afecţiune a Prim Creatorului, a Mamei/ Tatalui Dumnezeu si a Maeştrilor Ascensionaţi care miau fost prieteni şi învăţători cu eoni inaintea călătoriei mele ca Iisus. Eram convins că reprezentarea unui Dumnezeu mânios ce pedepseşte este foarte greşită. Stiam de asemenea că nu există iad, nici foc şi pucioasă or Satana.

Vroiam să aduc mesajul iubirii şi iertării tuturor celor pe care îi întâlneam, dar de timpuriu începusem să simt intensitatea reacţiilor celor chiar si cu o minimă poziţie de putere aspra altora. Rezistenţa lor la vorbele mele de Iubire era clară , insistentă, bazată pe frica de a nu pierde ceva la care nu puteau renunţa. Această negativitate nu se limita doar la liderii religioşi ai propriei credinţe care nu renunţau la imaginea unui Dumnezeu furios şi răzbunător . Mai mult de atat, a trecut graniţele religiilor şi ale filozofiilor şi uneori venea din surse neaşteptate.

Cu cat împărtăşeam mai multe mesaje cu atat vedeam că oamenii in orice poziţie de autoritate se temeau de ele pentru că inspirau la libertate individuală şi gândire independentă intr-un fel care provoca toate formele autoritate de control. Oamenii începeau să se adune masiv la întâlnirile unde aduceam puterea Prim Creatorului de a vindeca bolnavii, iar cei ce se simţeau deprimaţi la ideea sfârşitului vieţii fără nici un fel de speranţă în a-si găsi locul în Univers, erau fascinaţi şi uşuraţi să-mi audă afirmaţiile că , intr-adevăr există viaţă în continuare, există posibilitatea reincarnării, şi ca Dumnezeu este Lumină !

Intr-adevăr am vorbit despre amintirile mele din dimensiunile mai înalte, unde viaţa este guvernată de Legile Universale, unde domneşte pacea, şi unde se poate învăţa crearea cu ajutorul gândurilor şi intenţiilor profunde. Acolo, procesul de învăţare continuă in moduri nelimitate şi ample, iar misterele spaţiului şi timpului sunt înţelese cu uşurinţă. Ingerii sunt reali, iar sufletele sunt iertate pentru toate încălcările de-a lungul vieţii şi sunt ajutate să înveţe un nivel mai înalt de înţelegere, şi o apropiere mai mare de Dumnezeu.

De asemenea, am vorbit despre responsabilitatea noastră ca fiinţe inteligente de a respecta pe binecuvântata noastră Mamă Pământ, care ne hraneşte pe toţi la sânul ei. Oamenii, animalele, toate creaturile , plantele şi locurile sacre de pe suprafaţa ei merită protecţia şi respectul nostru, intrucât reprezintă expresia lui Dumnezeu în aceeaşi măsură ca şi noi. Nu am mâncat carne, şi nici nu am încurajat creşterea şi sacrificarea niciunui fel de animal pentru hrană. Cu atenţie deosebită pentru nevoile plantelor indigene din climatul uscat mediteranean unde am trăit, am

cultivat fructe şi legume ce au asigurat o recoltă bogată îndeajuns pentru toţi.

Acestea erau învăţăturile mele simple, si le spuneam tuturor ce doreau să asculte despre gloria vieţii când Iubirea este mai presus de orice. Desigur, aceasta intra in conflict direct cu cuceritorii romani a căror civilizaţie, cu toate avantajele lor, era bazată pe război şi cucerire. Aşadar , mesajele despre iubire, deşi aduceau speranţă şi mângâiere m-au adus in conflicte cu autorităţile în întreaga regiune.

Prietenii şi studenţii mei la rândul lor duceau mesajele despre iubirea lui Dumnezeu pe oriunde se duceau. Cateodata, luau notiţe, şi Maria Magdalena transcria unele dintre invăţăturile noastre intr-un limbaj mai plin de graţie şi mai concis. Aceste scrieri au fost ascunse, revizuite, sau re-intrepretate intr-o alta perspectivă, una diferită ce inspiră teamă şi sentimente de posesie. Mama Pământ a fost descrisă ca o fortă care trebuie cucerită, iar iubirea lui Dumnezeu a fost acoperită de aroganţă şi dispreţ. Aramaica noastră simplă şi directă a fost răstălmăcită in pilde greu de inteles şi deformate.

Intr-adevăr îmi plăcea să folosesc pilde ca să mă fac înteles, dar unde eram citat, explicaţiile mele pentru exemplele pe care le dădeam erau date la o parte, iar rezultatul devenea contradictoriu şi confuz. Acesta este motivul pentru care ofer aceste mesaje lumii in acest moment: să-i ajut pe cei care au simţit adevărul in mesajele mele să îsi găsească confortul în răspunsurile despre cine sunt, de unde au venit, si despre ce este viaţa cu adevărat.

In întreg universul viaţa este înfloritoare. Nu suntem singuri, si nici nu suntem cea mai avansată civilizaţie. Departe acest gând. Fraţii si surorile noastre Stelari sunt pe cerul de deasupra voastră, aşteptand răbdători sa fie de ajutor in cea mai importantă călătorie pe care un suflet o poate face- Ascensiunea intregii populaţii de pe planetă. Cu această creştere a sufletelor către dimensiunile mai înalte, vom experimenta o ridicare a energiilor in intreg Multiversul, intrucat este un proces Universal. Este destinul, simţământul interior al tuturor formelor de viaţă, această evoluţie către dimensiuni mai înalte, si sunteţi toţi o parte din acest proces, fiecare dintre voi.

Acum să mă intorc la povestea pe care v-am promis-o, povestea vieţii mele. Maria şi eu am continuat sa răspândim învăţăturile, am avut doi copii, un băiat şi o fată, si am trăit o viaţă aproape idilică ca şi familie. Am dus o viaţă simplă, si am fost susţinuţi emoţional şi financiar de către familii şi comunitate astfel incat să călătorim, sa ne facem munca de vindecare, si am continuat să raspandim mesajele noastre pe teritoriul cunoscut acum drept Orientul Mijlociu si dincolo de el. Prietenii noştri dragi ne-au intampinat cu căldură, ne au ingrijit cu dragoste pe noi si pe copiii noştri si au făcut posbilă impărtăşirea mesajelor noastre peste tot.

Am fost complet devotat dragei mele Maria, dragostea mea, inspiraţia şi centrul vieţii mele aşa cum sunt şi acum. Am rămas flăcări gemene chiar dacă ne-am continuat relaţia noastră lungă cu Planeta Pământ şi cu umanitatea ei. Ea s-a tot incarnat de atunci, si este într-un corp acum, ca si majoritatea Maeştrilor Ascensionaţi- mai ales perechile feminine care sunt aici pentru a întâmpina Era feminină.

Sunteţi toţi familiarizaţi cu presupusul sfârşit al vieţii mele, cand forţele Intunericului atat din cadrul comunităţii evreieşti cat şi

din cadrul guvernării romane s-au unit in persecuţia mea ca si trădător şi instigator. Au emis un mandat de arestare pe numele meu, am fost anunţat, si inevitabilul urma să se desfăşoare. Eram oferit ca exemplu pentru a potoli instigarea crescândă impotriva opresiunii conducerii romanilor.

Mi-am strâns familia- nu îi numeam discipoli; erau prieteni apropiaţi si colegi de călătorie, companioni de incredere. Niciunul nu era mai devotat decat Fratele meu, Iuda cum il stiţi voi. L-am chemat deoparte să-i vorbesc despre iminenta confruntare cu soldaţii romani. I-am cerut să se ducă la ei, să le spună unde sunt pentru evitarea vânătorii mele care ar fi pus întreaga mea familie in pericol.

Mi-a îndeplinit rugămintea cu devotament, aşa cum mă aşteptam, pentru că era sufletul incarnat al Luminii, Lucifer, fiul dragului meu Frate pe care il stiti drept St. Germain. El a fost şi este Purtătorul Luminii lui Dumnezeu, asa cum spune şi numele său. Nici atunci si nici acum nu a avut nicio legătură cu creaţia fantezistă a celor întunecaţi numită Satana. Nu a fost vorba de

nicio mită sau trădare- m-a iubit atunci pe cat mă iubeste si acum, fără rezerve.

Astfel am fost luat în primire, am fost supus unui scurt proces aranjat de mâna autocratică a lui Pilat din Pont, am fost apoi legat şi da, mi-au bătut piroane dar nu de cruce ci de un copac mare in văzul poporului. Nu am avut onoarea să fie pus pe o cruce, contrar cu invenţiile istoriei.

Intrega procesiune si „execuţie” s-a desfăşurat cu mai puţină dramă şi fast decat versiunea Hollywoodiană. A fost o demonstraţie puternică de cruzime şi abuz de putere. Am fost legat de copac, mi-au bătut cuie in picioare si mâini ce mi-au cauzat multă durere şi suferinţă atât mie cât şi copacului.

Atunci am reuşit să-mi părăsesc corpul, am chemat Creatorul pentru protecţia şi susţinerea mea, şi am indus corpului o stare de comă.

Noi, sufletele care am „locuit” acest corp pana atunci, am reuşit să ascensionăm către dimensiunile înalte in timp ce ne-am îngrijit de

nevoile corpului. Am ţinut licărul vieţii aprins până când corpul sa stins, si prin îngrijirile mamei şi soţiei mele corpul a fost mai târziu resuscitat.

Si intr-adevăr am apărut prietenilor pe drum, si m-am arătat şi lui Pavel, de asemenea, dar asta după ce am petrecut o perioadă scurtă de timp să-mi vindec rănile, cu sprijinul deosebit ale celor două miraculoase Maria. Nu am părăsit planeta atunci. Nu, am trăit acolo mai departe.

Am călătorit in Franţa, unde am fost bineveniţi şi protejaţi, şi unde am asigurat educarea şi îngrijirea necesare copiilor noştri. Acolo s-a născut şi al treilea nostru copil, si Maria Magdalena a pus bazele propriei şcoli a misterelor. Mai târziu am călătorit in Turcia şi in Orientul Îndepărtat unde am fost de asemenea binevenit.

Am simţit o legătură puternică cu Budismul, şi doream unificarea învăţăturilor pentru a include multe dintre principiile

Budismului- in special accentul pe aducerea păcii prin crearea păcii interioare, concentrarea pe căutarea interioară şi folosirea

meditaţiei pentru a atinge o vibraţie mai înaltă şi pentru conectarea cu Dumnezeu.

In Tibet am găsit locurile mistice şi mitice unde Cerul şi Pământul se întâlnesc. Acolo sunt portaluri către Pământul interior, iar călugării au studiat tehnicile de vindecare şi practicile de tăcere ce le-au permis să trăiască sute de ani. Am rămas cu ei lungi perioade de timp în timpul celor opt decade de ani, in perfectă stare de sănătate.

A fost o viaţă lungă şi împlinită, intr-o companie foarte bună in special in anii maturităţii, cu o contemplare in linişte în îmbrătişarea Iubirii lui Dumnezeu. M-am intors din călătorie pentru a fi cu Maria in ultimii noştri ani. Am rămas în Franţa, cu sejururi scurte in Anglia şi Scoţia, pana la moartea mea naturală la vârsta de 86 de ani, iar Maria m-a urmat in scurt timp. La acea vreme am simţit că am început procesul de trezire, dar eram conştienţi de campania lui Pavel, care se autointitula Apostol, şi care de unul singur a creat o nouă sectă, Creştinismul.

Nu am intenţionat să creez o religie. Vroiam doar să aduc mesaje de Iubire şi Lumină care să fi iluminat religiile existente ale lumii. Mesajul nostru a fost unul direct- care, dacă ar fi fost lăsat să înflorească şi să se răspândească, ar fi creat pace pe Planeta Pământ, sau cel puţin ar fi creat o barieră în calea multiplei energii Intunecate ce a venit o data cu invazia crescândă a Reptilienilor modificaţi genetic. Totuşi, aşa cum se intamplă de obicei, s-a dovedit că exact cei ce au pretins că sprijină au creat cele mai mari distorsionări ale învăţăturilor noastre.

Când Constantin a comandat elaborarea şi publicarea Bibliei cu toate învăţăturile noastre disponibile, rezultatul nu a fost deloc precis or complet. Intenţiile sale erau motivate politic. Vroia să controleze înmugurirea în creştere a seminţei numită Creştinismrecunoaşterea Conştiinţei Christice pe Planeta Pământ. Impăratul a observat pericolul de a permite Luminii să pătrundă de-a lungul Imperiului său cu tendinţe în creştere de nesupunere.

Bucuria şi Pacea protejează lumea de propagandă şi frică, iar credinţa intr-o viaţă după moarte glorioasă in prezenţa lui Dumnezeu ii face să devină neinfricaţi in rezistenta de nu a fi

controlaţi. Apartenenţa la familie, comunitate şi la Dumnezeu diluează loialitatea către oricare structură politică, dizolvand limitele artificiale şi fervoarea naţională. Preoţimea, care era o structură puternică s-a aliat cu nevoile lui Constantin deoarece era in beneficiul lor să menţină puterea Patriarhatului ca şi religie.

Şi aşa a fost elaborat documentul pe care il numim Biblie. Vechiul Testament a dat tonul, cu accent pe război, competiţie şi răzbunare. Imaginea descrisă despre Dumnezeu a combinat învăţăturile celor mai înguste şi violente secte ale Iudaismului timpuriu., care erau menite să se îmbine cu scrierile de mai târziu, care au fost falsificate, reinterpretate şi reproiectate pentru a crea confuzia, rezultand mesajele contradictorii pe care le găsim acum.

A fost introdus in scrieri conceptul de păcat, precum şi imaginea unui anti-erou Satanic, ridicat din folcrolul plin de frică folosit de părinţi pentru a-şi supune copiii, ce a devenit o sursă primară de control. S-au format sentimentele de vinovăţie şi ruşine în jurul controlului practicilor sexuale dar şi supunere faţă de un Dumnezeu extern care pedepseşte.

Vă spun cu siguranţă, un copil nu poate fi născut în păcat, de vreme ce un infant este o Lumină complet inocentă, neatinsă de Intuneric, un suflet pur in procesul inceperii unei noi vieţi. Procrearea unui copil este un act sfânt, binecuvântat de toţi in Cer. Nimic din ce ar putea face un infant nu poate fi asociat cu păcatul sau cu ceva rău.

Mai este încă un neadevăr care trebuie expus şi vindecat inainte ca oamenii Mamei Pământ să poată trăi in pace. Acela că religia Creştinismului este singura religie adevărată. Nu am spus niciodată că eu sunt expertul final, sau că sunt singurul fiu al lui Dumnezeu. Toţi suntem fii lui Dumnezeu. Nicio persoană sau set de învăţături nu reprezintă Cuvântul Final- superior faţă de altele. Există un singur Prim Creator, Creatorul intregii Creaţii. Nicio persoană sau religie nu are o linie directă sau poziţie privilegiată cu El, ci toţi sunt egali în ochii lui.

Aşadar, după cum vedeţi, ideea unui război religios este absurd. Fiecare suflet de pe Pământ şi din întregul Multivers are un loc egal in inima Lui, şi o linie directă de comunicare, fără a avea nevoie de intermediari, preoţi, sau mediumi. Toţi sunteţi născuţi

cu abilitatea şi dorinţa de a fi conectaţi cu Iubirea, protecţia şi iertarea Creatorului. Acest lucru aduce bucurie şi împlinire tuturor.

Nu o să dau descrieri detaliate despre oamenii şi locurile întâlnite de-a lungul vieţii mele. Aceste aspecte nu sunt importante, doar să confirme iubirea mea pentru umanitate, si ataşamentul de familia mea, soţie şi copii. Nu eu sunt subiectul învăţăturilor pe care Dumnezeu a vrut să le aducă pe Pământ. Eu am fost vasul pentru mesajul Lui/Ei de Iubire. Evenimentele din viaţa mea sunt importante doar pentru a arăta ce am reprezentat si ce îi invaţă pe ceilalţi. Mesajul meu a fost schimbat când a fost inventată rastignirea ca şi punct central al vieţii mele.

Imaginea corpului meu atârnand pe cruce este intr-adevăr o reamintire constantă pentru toţi că si voi veţi fi pedepsiti la rândul vostru pentru că credeţi în mine şi în învăţăturile mele. Este o ameninţare înfricoşătoare care şterge bucuria. Această imagine care nu poate fi ştearsă a făcut mai mult rău decât toate cuvintele la un loc pentru a descuraja exuberanţa, celebrarea şi Credinţa. Provoacă tristeţe şi groază, depresie şi deznădejde. Ce mângâiere

îţi poate aduce afirmaţia „ Hristos a murit pentru păcatele voastre?” Trebuie să spun acum : Eu cu siguranţă nu.

Pedepsirea mea de către persecutorii mei nu m-a învins, şi nici nu am murit. Nici viaţa mea sau moartea mea nu au avut nicio legătură cu păcatul- al meu sau al vostru. Am venit pe Planeta Pământ pentru a reprezenta personificarea unei familii iubitoare, care evident nu are nicio legătură cu celibatul, pentru a arăta aceste lucruri traind printre oameni, pentru a alina inimile celor care au fost asupriţi şi supuşi unor practici financiare şi politice nedrepte. Abuzul de putere a fost la fel de agresiv atunci cum este şi acum, deşi mijloacele de jefuire a celor săraci pentru a da celor bogaţi a devenit mai eficient şi eficace în aceste timpuri.

Multe persoane se arată îngrozite când citesc channeling-urile de la mine sau de la Mama/Tata Dumnezeu având un amplu conţinut politic. Mă întreb de ce consideră că învăţăturile mele pot fi separate de condiţiile in care trăiesc oamenii, de opresiunea ce a cauzat suferinţă şi privare excesivă.

Persoanelor oprimate le mai rămâne puţină energie după ce se chinuie să supravieţuiască, si devin mai vulnerabili altor opresiuni. De asemenea le este mai greu să îşi ţină inima plină de iubire şi mintea deschisă pentru mesajele lui Dumnezeu. Intenţia mea a fost să aduc o creştere atât a condiţiilor de viaţă cât şi a stării lor spirituale.

Am fost şi un vindecător, încă sunt. Suferinţa fizică cauzată de boală şi handicapuri se agravează de la dieta săraca,

suprapopulare şi condiţiile toxice de mediu. Am dorit să atenuez durerea nenecesară a bolilor fizice deoarece tinde să aducă oamenilor disperare si epuizare. Se intorc la Dumnezeu pentru consolare şi vindecare, si din momentul in care se intampla asta vreau să le aduc uşurarea si bucuria ce vine o data cu vindecarea. Acesta este motivul pentru care lucrez cu atât de mulţi Lucrători In Lumină care acum sunt vindecători.

Este timpul ca toate fiinţele Mamei Pământ să se vindece, si ca Mama Pământ sa se refacă după milenii de abuz din partea umanităţii. Este timpul Marii Treziri la Adevărul că toţi suntem Unul. Nu există nici o persoană, nici un animal, nici un copac care

să nu fie legat prin fibra fiinţei lui de celelalte fiinţe. Un copac simte durere când este tăiat; merită să fie onorat şi respectat când este folosit pentru construirea unei case. Mai mult, tehnologia pentru a evita complet folosirea produselor forestiere este disponibilă şi va fi adusă în curând pe Pământ de către Fraţii si Surorile Galactice.

Ce fel de gândire a provocat ca o întreaga civilizaţie să epuizeze şi să devasteze propria casă, sursa a tot ce au nevoie pentru supravieţuire? Sunt de părere că acelaşi Intuneric care

alimentează ura de sine şi ura faţă de ceilalţi care nu sunt ca ei. Această ură purulentă a cuprins toate relaţiile dintre oameni şi colegii lor de pe Pământ, creand o atmosfera otrăvitoare unde animalele s-au atacat unele pe altele pentru a se lupta şi a se mânca între ele. Pe măsură ce vibraţia Iubirii va curge pe planetă, ridicand inimile şi minţile, animalele vor răspunde printr-un comportament de înfrăţire unele cu altele.

In cele din urmă, toate Regnurile Pământului se vor alătura in armonie şi Iubire, iar mâncatul unul pe altul va rămâne în trecut. Corpurile umane evoluează dacă sunt hrănite cu o dietă bazată pe

legume şi fructe, iar animalele se vor schimba o data cu voi. Procesul a început deja, atât pentru animale cât şi pentru oameni.

Acelaşi efect universal se aplică şi vremii, deoarece conştiinţa umanităţii provoacă aceeaşi violenţă atât tiparului vremii cât şi regnului animal. Mama Pământ se curăţă acum refacandu-se către Edenul începutului. Umanitatea va fi, fie deranjată şi copleşită de violenţa reacţiilor ei, fie îşi va creşte vibraţia cu fiecare zi, diminuand astfel efectele acţiunii ei de auto-protecţie.

Vă spun aceste lucruri despre desfăşurările actuale de pe Pământ deoarece, după cum vedeţi, munca mea cu umanitatea nu s-a terminat niciodată. Am trecut de la experienţa vieţii dintr-un corp in dimensiunea a 3-a direct in dimensiunea a 5-a. Intelegeţi ca am ascensionat, luand corpul după mine, la fel cum o sa faceţi şi voi. Această parte a poveştii Biblice este parţial adevărată. A fost numită Inviere, dar nu este la fel de precis termenul precum este ascensiunea.. Nu numai că am revenit la viaţă, dar mi-am ridicat corpul o data cu mine în dimensiunile înalte. Aceia dintre noi care am realizat acest lucru vor avea un corp disponibil cand vom dori

sa ne întoarcem pe Pământ, fără sa mai fie nevoie să trecem pin naştere şi perioada copilăriei.

Vă ofer această scurtă prezentare a vieţii mele pentru a vă dezvălui cele mai destructive idei prezentate ca şi cum mi-au aparţinut, ca şi cum reprezentau Adevărurile care se aplică Creatorului nostru şi relaţiei lui cu noi. Mai sunt multe de spus, însă am vrut doar să subliniez cele mai incredibile falsităţi- cele care au creat cele mai mari distorsiuni ale Adevărului relaţiei cu Prim Creatorul şi Compania Cerului, toţi care sunt acum aici să sprijine apropiata Ascensiune.

Vă sugerez să citiţi acest mesaj autobiografic in contextul celorlalte mesaje scrise prin channeling de la Mama/ Tata Dumnezeu, Creatorii Galaxiei Căii Lactee, care au oferit o descriere mai amplă şi mai detaliată. A fost oferită prin channeling mai devreme de către draga noastră Kathryn, şi se numeşte „ Cand Dumnezeu m-a ciupit de picior” (When God Pinched My Toe”). Aceste mesaje oferă oportunitatea simţirii modului cum lucrăm împreună cu ceilalţi Maeştrii Ascensionaţi pentru a înfăptui acest proces istoric şi glorios de Ascensiune. Veţi

auzi Iubirea din vocile lor şi Adevărul cuvintelor lor, cuvinte ce sunt in acord cu cele ale mele.

Sunt de părere că o să puteţi simţi marea Iubire pe care o am pentru voi, şi Iubirea pe care am purtat-o în inima mea de atâţia eoni de timp. Când alţii renunţaseră la oamenii de pe Planeta Pământ, Credinţa şi Iubirea mea au rămas neschimbate, iar acum s-a dovedit că am avut dreptate in credinţa mea că împreună, vom realiza Visul, şi vom împlini cea mai mare provocare care a existat în istoria Universului.

Vă iubesc pe toţi. Toţi suntem Unul, inseparabili precum vântul şi frunza, pentru totdeauna.

Al vostru Iisus/Sananda, împreună cu toată Compania Cerului.

Transcris de Kathryn E. May, 7 ianuarie 2014, 8 PM Los Angeles , CA

Traducere Alina

MULTUMIRI

http://www.whoneedslight.net

Publicat de Marin Maria la 15:48

NOUA SCRIPTURĂ TRANSMISĂ DE IISUS/SANANDA capitolul 1

Capitolul 1

Transcrisă de Kathryn E. May, 6 august 2013

Sunt eu, Sananda.

După cum ştiţi pregătim eliberarea Fondurilor de Prosperitate pentru binele umanităţii, pentru eliberarea din strânsoarea sclaviei economice.

Mai rămân câteva detalii de stabilit care au legătură cu bancherii Vaticanului. Sunt obligaţi să renunţe la fonduri şi să permită distribuirea lor. Papa le-a prezentat o ofertă pe care nu o pot refuza, şi după cum ştiţi este emis deja un decret pentru arestarea lor care are ca dată 1 septembrie 2013.

Acest lucru a fost făcut intenţionat pentru a le da câteva săptămâni pentru a se răzgândi în mod voluntar. Se pare ca unii au început să slăbească strânsoarea.

La fel cum toţi ceilalţi de pe Planetă se luptă cu vechile reguli şi standarde, oficialii din Vatican s-au cufundat in secole de secrete şi putere financiară absolută asupra întregii lumi Vestice. Majoritatea oamenilor nu au nici o idee despre imensa bogăţie şi despre edictele civile care sunt înca valabile care acordă Bisericii

posesia asupra pământurilor care au fost vreodata deţinute de Coroana Angliei, si toate pământurile adunate sub puterea Axei, si toate ţarile din America de Sud care au adoptat credinţele Bisericii Catolice. Asta include aproape toată Europa şi Emisfera de Vest. Prin urmare, după cum suspectaţi deja, Biserica Catolică este cea mai puternică forţă politică consolidată de pe planetă.

Prin pierderea fondurilor băncii, protectorii Trezoreriei sunt conştienţi că acesta este finalul puterii lor personale, şi sfârşitul mitului că Biserica Catolică ca şi instituţie a fost vreodată un ordin religios bine intenţionat.

Desigur, au fost mulţi Preoţi, Episcopi devotaţi şi bine intenţionaţi, incluzand si pe prezentul Papa Francisc I, dar instituţia din Roma a fost mereu interesată in primul rând de puterea economică şi politică de a controla lumea. Aceasta se va sfârşi.

Mulţi care nu sunt religioşi in această viaţă nu sunt conştienţi de implicaţiile globale ale dizolvării Bisericii Catolice, de cum acest lucru va afecta viaţa tuturor de pe planetă. Este inevitabil- căderea

bisericii, cu toată gloria, fastuozitatea şi bogăţia ei. Va însemna de asemenea sfârşitul suprimării psihologice şi religioase asupra oamenilor săi. Nu pot sublinia îndeajuns enormul efect pe care aceasta (n.t. dizolvarea Bisericii catolice) il va avea eliberand minţile şi inimile oamenilor.

Ar putea părea ciudat pentru voi ca eu, cel care a venit pe Pământ ca Iisus, să fiu acum în fruntea acestui aparent atac la adresa religiei aparent stabilite în numele meu. Vă asigur că nu am susţinut şi nu susţin stabilirea nici unei mari organizaţii care se autointitulează „Creştină”. M-am opus creării de mari temple; a fost o parte esenţială a învăţăturilor mele. Mai presus de toate, nu aş fi sprijinit niciodată învăţături menite să înrobească gândirea şi comportamentul nici unuia dintre studenţii mei.

Eu, Iisus, Yeshua ben Joseph, am fost crescut ca şi evreu. Am practicat principiile şi etica pe care am le-am invăţat de pe genunchii părinţilor mei, şi nu am dat niciodată la o parte esenţa acestor învăţături, ce au încurajat un mod de viaţă foarte etic. Am fost interesat să trec dincolo de limitele Iudaismului pentru crearea unei practici bazate pe simpla înţelegere că Iubirea

Creatorului şi cea pentru creaţiile sale este singurul principiu necesar unei vieţi bune. Am predicat despre îndepărtarea de dogme şi de practica „papagalicească” a oricărei reguli ca fiind primul pas spre apropierea de Dumnezeu. Vedeţi voi, pentru perioada in care am trăit am fost un radical/ partizan al libertăţii/ agitator al liberei gândiri.

Din această cauză ambele ierarhii de putere ale comunităţii evreieşti şi romane vroiau să mă elimine.

Toate celelalte secte fundamentaliste existente unde predam eu sar fi opus învăţăturilor mele, deoarece promovam libertatea pentru fiecare individ de a comunica liber cu Dumnezeu, nestingherit de nici o părere umană dogmatică sau idei preconcepute. Am spus ca nu este nevoie de preoţi sau intermediari- toate fiinţele umane posedă abilitatea înnăscută de a comunica telepatic cu Dumnezeu, cu Ingerii, chiar şi cu strămoşii lui. Se apropie asta de basmele New-Age-ului extremist?

Ei bine, cei cu New-Age-ul au promovat de asemenea propriile lor neînţelegeri. Si anume, că spiritualitatea ar trebui să te facă să te

simţi mai bine, ca scop în sine. O sa mai vorbesc despre asta mai târziu.

Acum să ne concentrăm pe prima lecţie pe care o trimit prin Kathryn, care a colaborat cu mine şi in trecut pentru a scrie capitolul in cartea sa numită „ Hristosul pe care nu l-ai cunoscut niciodată”. Ii cer acum să înceapă prezentarea învăţăturilor mele în mod direct, fără editări, in modul veritabil, spre deosebire de documentele pe care le-aţi avut disponibile până acum. Suntem mai puţin limitaţi acum de limbă, din moment ce mai mulţi oameni vorbesc engleza de câţi vorbeau Aramaica acum 2000 de ani, si vom avea un control mai bun asupra traducerii de cât aveam atunci.

Cer ca aceste lecţii să fie distribuite intr-o maniera needitată, fără comentarii, în întregimea lor. Orice traducere va fi autorizata de mine. Vor fi douăsprezece Capitole iniţiale, care vor funcţiona împreună ca o Carte cu Invăţături.

Atâta timp cat aceste criterii sunt îndeplinite, le oferim lumii în mod liber. De asemenea sunt binevenite întrebările de la cititori

prin Kathryn sau Anne DeHart. O să răspund la ele din toată inima, după ce primele şase din aceste mesaje au fost bine înţelese. Acesta este un fenomen nou, e vorba de abilitatea de a citi „Scriptura” aşa cum este scrisă acum, cu propriile mele cuvinte. Voi veni în curând să afirm aceste cuvinte în persoană, dar s-a decis in Consiliul nostru că o pregătire prealabilă ar fi de mare ajutor pentru voi toţi.

Kathryn, Lady Portia, şi-a dat acordul de a fi scribul ce va prezenta aceste învăţături lumii, datorită vechimii relaţiei noastre ce datează de la crearea galaxiei, datorită înţelegerii profund intuitive a conceptelor prezentate aici, şi abilităţii ei să transpună cuvintele şi înţelesurile cu acurateţe. Am ales cu atenţie, întrucât ei i-au fost testate limitele de suportabilitate. S-a dovedit statornică in privinţa principiilor Unimii pe care le predau, in ciuda provocărilor pe care i le-am prezentat. Mă simt complet liniştit în a-i cere să facă acest lucru important pentru Noi in aceste vremuri istorice, iar ea a acceptat asumarea acestei responsabilităţi.

Acum că introducerea este completă, să începem cu prima şi cea mai importantă lecţie pe care o voi prezenta in aceste pagini:

Dumnezeu este Iubire. Eu, Sananda, reprezentarea lui Dumnezeu, sunt Iubire.

Spun cuvintele pe care Prim Creatorul le-a suflat pe buzele mele, aşa cum, cu devotament, o să o fac pentru totdeauna atât timp cât viaţa mea ca suflet continuă.

Nici o altă versiune a cuvintelor mele decât aceasta nu reprezintă cuvintele Tatălui direct prin mine. Multe din vechile scrieri au fost reinterpretate sau voit distorsionate pentru a servi dorinţelor celor de la putere, cu scopul rămânerii la putere.

E nevoie să o luăm de la capăt. Dacă doriţi să mă citaţi vă rog folosiţi aceste noi învăţături mai degrabă decât vechile texte.

Voi folosi doar vorbe de încurajare ce vor revărsa lumină şi vor ridica umanitatea deasupra fricii, divizării şi urii ce au reprezentat un mod de viaţă pe Planeta Pământ de milenii.

Nu am venit să stabilesc o nouă religie, în nici un caz. Vreau să predau Calea Adevărată- comunicarea cu Dumnezeu şi cu toate fiinţele conştiente în Iubire, Compasiune, Armonie, Iertare şi Bucurie.

Orice alte învăţături care generează sentimente de frică, vinovăţie, separarea de alţii, superioritatea faţă de orice altă fiinţă vie, dezbinare între un individ şi Fiinţa lui Adevărată nu este cuvântul lui Dumnezeu, şi nu se va regăsi in cuvintele mele.

Eu SUNT Unul cu Dumnezeu, ca şi voi. TOTI SUNTEM UNUL. Aceasta este lecţia pe care v-o aduc cu Bucurie şi Iubire Nesfârşită. Sunteţi Dumnezeu, ca şi Mine. Nu putem fi separaţi, pentru că nu suntem separaţi. Nici o distanţă fizică, nici o idee sau credinţă nu ne poate despărţi. Suntem destinaţi să trăim in armonie şi pace, in Iubire absolută. Aşa să fie!

Eu sunt Sananda, şi aprob acest mesaj cu Bucurie şi Speranţă în inimă.

Transcris prin Kathryn E. May, 5 August 2013, 2 pm. EDT

Traducere Alina

MULTUMIRI

http://www.whoneedslight.net/page/482429732

Publicat de Marin Maria la 15:52
NOUA SCRIPTURĂ TRANSMISĂ DE IISUS/SANANDA capitolul 2

Capitolul 2

Transcrisă de Kathryn E. May, 7 august 2013

Sunt eu, Sananda.

Astăzi este a doua zi a unei noi perioade pe Planeta Pământ. Este o perioadă a schimbării, a debarasării de vechile idei, indiferent de cat de dragi văsunt. Imi pare rău că mă aflu în postura de a revizui religia care a fost înfiinţată in numele meu,

dar interpretările greşite ale învăţăturilor mele sunt atât de agresive că trebuie să aduc lămuriri clare. Nu aţi face acelaşi lucru dacă aţi vedea că aţi fost atât de mult citat greşit în mod voit încât a schimbat mesajul muncii inimii şi sufletului vostru?

Nu este o chestiune de mândrie pentru mine. Este vorba de Adevăr. Mama/Tata Dumnezeu şi cu mine am lucrat împreună cu Prim Creatorul de eoni de vreme punand la cale planul pentru Planeta Pământ. Visul nostru pentru Planeta Albastră a fost dintotdeauna că va coborî în vibraţii joase, pentru a crea o lume 3D, densă, pentru ca omenirea să experimenteze liberul arbitru. Desigur, singura modalitate de a experimenta liberul arbitru este prin Vălul Uitării, din moment ce, doar astfel puteţi simţi separarea de Legile Universale. Simţurile vă sugerează că lucrurile

„se întâmplă”independent unii de alţii, şi vă simţiţi separaţi de dinamica cauză şi efect care pentru noi din dimensiunile înalte este atât de evidentă

Realizarea acestui vis se va întâmpla în ziua ( în termeni cosmici evident) în care aceasta se va ridica din nou în dimensiunea a 5-a şi dincolo de ea, in triumf cu îndrăgita ei familie de oameni, plante şi alte fiinţe simţitoare ridicandu-se împreună cu ea într-o Ascensiune glorioasăcare ar ridica întregul cosmos împreună cu ea. Da, este ceea ce am prevăzut şi asta aşteptăm să vedem acum. Credinţa noastră în umanitate nu a fost pierdută.

Chiar dacă cei Intunecaţi au încetinit procesul prin crearea de ravagii asupra gândirii şi sentimentelor oamenilor, omenirea a arătat flexibilitatea şi adevărata natură a rasei lui Adam- abilitatea de a simţi ceea ce este corect, drept, just şi adevărat. O faceţi cu inimile voastre ferme şi cu minţile voastre ample, si nu rămâne decât să vă întoarceţi la o anumită formă a Credinţei când simţiţi că alunecaţi. Sunteţi creaţi pentru flexibilitate, curaj şi

determinare. Acestea sunt calităţi ce formează o fundaţie puternică pentru Creativitatea voastră. Va vedeţi drept haotici,

incapabili să vă controlaţi emoţiile şi gândurile, la mila instinctelor voastre. Noi vedem măreţie căreia îi lipseşte doar ghidarea abilă care vă va înălţa spre nivele de inteligenţă şi stăpânire care vă vor duce spre nivelele pentru care aţi fost creaţi.

Acesta este scopul acestui mesaj: să vă ajut să văridicaţi nivelul în care funcţionaţi zilnic până în punctul în care veţi fi capabili să ascensionaţi cu draga voastră Mamă Pământ în viitorul foarte apropiat- prin asta ne referim la săptămâni sau luni, nu eoni. Mulţi dintre voi sunteţi pregătiţi acum, dar promisiunea Ascensiuni pe care ne-am făcut-o unii altora acum mult timp din timpul Visării a fost că se va întâmpla împreună, pentru a putea crea cea mai extraordinară, plină de veselie înălţare a inimilor, care vă va trece pragul in dimensiunea a 5-a în acelaşi timp.

Prin toţi deodată nu ne referim neapărat toţi în acelaşi exact moment. Fiecare va face Trecerea când va fi pregătit. Unii s-au pregătit de ani de zile, si vor trece peste primul val datorită informării complete în legătură cu disciplina şi ridicarea necesare pentru a face tranziţia. Altora le va lua câteva săptămâni sau luni mai multe pentru a se obişnui cu ideea că întreaga lor viaţa li se va

schimba, indiferent de cât de mult se ţin de vechile căi familiale sau nu. Si desigur, vechile căi familiale sunt cufundate în tradiţii religioase.

A fost un subiect de conflict pe toată suprafaţa globului- o religie împotriva alteia, fiecare pretinzand a fi Cuvântul Adevărat al lui Dumnezeu. Dragi prieteni, vă spun acum, cu încredere deplină, că nu există nici o religie adevărată în acest moment pe Planeta Pământ. Sunt multe adevăruri şi multe minciuni în fiecare religie, de la Creştinism la Islamism, de la Budism la Hindu şi până la sistemele de credinţă tribale din cele mai îndepărtate păduri şi munţi ( deşi unele din acestea se apropie de Adevăr prin simpla acceptare a lui Dumnezeu în ei înşişi şi în fiecare lucru viu ). Sper săfac o treabă mai bună acum prin transcrierea propriilor cuvinte pentru ca toţi să le citească, şi să exprim lecţiile într-un mod direct şi simplu, aşa cum sunteţi acum obişnuiţi în secolul 21.

Imi place să folosesc pilde şi exemple atunci când vorbesc despre lecţiile pe care vreau să le transmit acum, dar o sa-mi limitez descrierile la evenimentele zilnice comune pe care le

experimentaţi acum, aşa cum am făcut şi acum 2000 de ani.

Multe s-au schimbat, şi descrierile şi limba au căpătat nuanţe foarte diferite de cum era atunci. Această revizuire trebuia să fie făcută acum mai mult timp. Astăzi este posibil să scriu aceste cuvinte cu ajutorul prietenei mele, Lady Portia, şi să le trimit în mod electronic lumii, cu gândul că într-o săptămână sau două, milioane de oameni le vor citi. De aceea cer ca nici o modificare să nu fie făcută textului şi ca traducerile să fie autorizate personal de către mine. Aceste idei sunt îndeajuns de dificil de înţeles şi fără reinterpretări binevoitoare sau traduceri inexacte.

Având in minte audienţa internaţională,multilingvistică încep cu învăţăturile de bază mai întâi, întrucât acestea au fost cele mai prost înţelese în vechea Scriptură. Am ales prezentarea acestor învăţături după aproape doi ani de mesaje anterioare şi conversaţii cu Mama/Tata Dumnezeu pentru că acum am avantajul cuvintelor lor care au dat tonul pe care eu să-l urmez. In acest fel, cuvintele lor au furnizat un context important pentru prezentarea lecţiilor mele simple.

Lecţia Unu a stabilit că Toţi suntem Unul. ToatăConştiinţa este conectată, prin urmare toate fiinţele sunt legate unele de altele şi

de Dumnezeu. Este valabil nu doar pentru Pământ, dar şi pentru fiinţele îndepărtate, planetele şi stelele Cosmosului. Toţi suntem Unul. Totul este Dumnezeu.

Acum in Lecţia a Doua o să explic relaţia pe care o ştiţi ca şi Trinitate- Tată, Fiu si Duhul Sfânt. Prim Creatorul deţine locul în partea de sus a Piramidei Trinităţii. El/Ea este Creatorul tuturor Creatorilor, Inceputul tuturor Inceputurilor şi Sursa a Toate. Eu, Sananda sunt fiul Prim Creatorului. O să rectific acum incluzind-o şi pe Flacara mea Geamăna, Lady Nada, care este cealaltă jumătate a sufletului meu, veriga lipsăevidentă a acestei povestiri. Mama/ Tata Dumnezeu, Flăcările Gemene ale Vieţii Create în Galaxia Calea Lactee, combinate alcătuiesc Duhul Sfânt.

Descrierile patriarhale ale Istoriei Creaţiei au dat la o parte pe cele care au dat naştere- Mama care este o parte esenţială a procesului, aşa cum este şi pentru omenire.

Tendinţa iniţială de a numi numai bărbaţii, realizările lor şi punctele lor forte, a dat o imagine complet distorsionată a valorii femeii in viaţa şi guvernarea Planetei. O sa încerc să îndrept aceastănedreptate în aceste scrieri.

Contrar scrierii Bibliei, Maria Magdalena nu a fost o prostituată sau o femeie de moravuri uşoare de nici un fel. Era o femeie puternică şi inteligentă de mare demnitate. A fost draga mea soţie şi mama fiicei noastre, Sarah. Descrierea ei degradată a fost începutul degradării femeii care a durat până în prezent, cu mici schimbări in Occident in ultimii aproximativ 120 de ani.

Maria Magdalena, inima inimii mele, sufletul sufletului meu, Iubirea Vieţii mele, ar fi fost un model de femeie puternică şi integră toţi aceşti ani. In schimb, grupul de bărbaţi care au alcătuit istorisirile Bibliei după trei sute de ani de la moartea mea, a luat decizia conştientă de a-i şterge existenţa din minţile oamenilor, ceea ce au şi reuşit. Prin separarea noastră, şi prin crearea imaginii mele ca şi celibatar, bărbat singur neînsoţit, au spus o minciună care a lipsit oamenii de adevăr- şi anume că am fost un tată şi un soţiubitor şi devotat.

A fost începutul a ceea ce s-a numit Războiul Sexelor. Pentru noi nu a fost nici un război. A fost un parteneriat egal, intimşi puternic bazat pe respect reciproc şi iubire de durată care m-a

susţinut in timpul provocărilor vieţii la fel de mult ca şi iubirea devotaţilor mei Mama şi Tată, şi întreaga mea familie extinsă. Exact imaginea puterii prin iubirea de familie au dorit să o şteargă, deoarece este baza unei culturi a fericirii şi a oamenilor independenţi. Persoanele care fac parte din structuri de familie/comunitate de sprijin sunt mai puţin vulnerabili şi mai puţin dependenţi pe resurse exterioare, precum instituţii de guvernământ sau religioase, prin urmare mai greu de controlat şi mai puţin tentat de promisiuni de putere şi privilegii materiale.

Urmând repovestirea Biblică a vieţii mele, Marea Minciună i-a lăsat pe toţi confuzi şi nesiguri despre cum ar trebui să decurgărelaţiile primare. Relaţiile dintre bărbaţi şi femei, femei şi copiii lor, bărbaţişi copii au fost toate redefinite şi distorsionate. Ca să fii în serviciul lui Dumnezeu înseamnă să fii celibatar, separat şi alienat de sexul opus? Cu siguranţă că nu. Apelarea la viaţa solitară este o alegere personală. Asta înseamnă că atracţia faţă de un adult de acelaşi sex te expune riscului dezaprobării şi pedepsirii lui Dumnezeu? Cu siguranţă nu. Alegerile tale în ceea ce priveşte stilul de viaţă, sau a partenerilor intimi nu au nici o legătură cu devotamentul faţă de Dumnezeu, cu excepţia calităţii

Iubirii pe care o împărtăşeşti si Compasiunea, Bunătatea şi Iertarea pe care o practicaţi în interacţiunea cu ei.

In loc să caute unul în altul mângâiere, sprijin, prietenie, în cadrul relaţiilor apropiate de familie care ne inspiră să simţim gloria şi prezenţa Iubitorului nostru Dumnezeu, oamenilor li s-a cerut să apeleze la preoţi pentru iertare, ghidare sau consolare. Aceasta a creat o structură puternică în care instituţia Bisericii ( orice fel de biserică) şi doctrinele sale s-au transformat în autoritate asupra oamenilor, având dreptul şi responsabilitatea de a interpreta Cuvintele lui Dumnezeu sau Voia lui Dumnezeu pentru oameni. Aceasta nu a fost niciodată intenţia lui Dumnezeu sau a mea.

Sugerez eliminarea tuturor structurilor religioase, altele decât un loc de adunare unde oamenii se pot aduna în sărbătorire şi veselie, cu conştiinţa bucuriei de a fi în îmbrăţişarea iubitoarea a lui Dumnezeu. Recomand, de asemenea, eliminarea tuturor doctrinelor, dogmelor şi regulilor. Singurele îndrumări de care avem nevoie sunt cele incluse în Lecţiile simple pe care le prezint aici, pentru a trăi în Bunătate, Armonie, Iubire, Iertare, Compasiuneşi Bucurie. Iubirea extinde inima şi mintea şi aduce

bucurie tuturor ce o experimentează. Dacă nu are acest efect, nu este Iubire; este altceva ce se dădrept iubire.

Dumnezeu este Iubire. Prim Creatorul este Iubire,şi acesta este cel mai bun exemplu de Iubire Nesfârşită. Mama/Tata Dumnezeu sunt Iubire, în mod individual şi separat. Aceasta nu lasă loc de interpretare pentru judecată, răzbunare sau vină.Dumnezeu nu pedepseşte. Numai oamenii sub influenţa Energiilor Intunecate sunt interesaţi să vorbească, să se gândească sau să-şi imagineze pedepse şi suferinţe pentru aşa-numitele „păcate”. Dumnezeu nici nu ia în considerare aceste lucruri. Eu nu predau şi nici nu încurajez această gândire.

Ştim că asuprirea naşte furie, şi tinde să creeze competiţie şi conflict între oameni. Suntem încrezători că, scoşi de sub jugul sclaviei economice, religioase şi politice, uşuraţi de vinovăţia impusă, de ruşinea şi de resentimentele rezultate, bărbaţii liberi şi femeile libere vor începe să se simtă ca o rasă iubitoare şi bună de Fiinţe Creatore ce sunt capabili a fi.

Intenţia noastră este de a arăta calea către sfârşitul divizării, dualităţii, separării, alienării. Inlocuitorii acestora sunt

Generozitatea

Spiritului,

Bunătatea,

Acceptarea,

Prietenia,

Serviciul în folosul altora- pentru ceilalţi şipentru Planetă care este iubitoarea noastră Mamă.

Eu sunt Iubire. Eu sunt al vostru Sananda, cel care şi-a dedicat viaţa pentru iluminarea omenirii, deoarece întreaga umanitate este creată în imaginea lui Dumnezeu, şi este Drumul meu să arăt şi să vă învăţAdevărata Cale, aceea a Iubirii astfel încât fiecare fiinţă să poată descoperi că Voi Sunteţi Dumnezeu. Voi sunteţi Lumină, şi voi sunteţi Iubire.

Acesta este sfârşitul Lecţiei a Doua.

Toţi suntem Unul

Sananda

Transcris prin Kathryn E. May, 7 August 2013, 3 am. EDT

Traducere Alina

MULTUMIRI

Sursa : http://www.whoneedslight.net/page/482431724

Publicat de Marin Maria la 22:37
NOUA SCRIPTURĂ TRANSMISĂ DE IISUS/SANANDA capitolul 3

Capitolul 3

Transcrisă de Kathryn E. May, 9 august 2013

Sunt eu, Sananda.

Multă vreme a existat credinţa că Dumnezeu pedepseşte pe cei care nu cred în el sau că, cei care nu acceptă conceptul unui singur Dumnezeu vor fi condamnaţi la o viaţă de după moarte teribilă. Alături de acest sistem de credinţe este adeseori inclusă şi convingerea că aceia care nu mă acceptă pe mine, Iisus, ca şi Mântuitorul lor vor suferi o soartă similară- arderea în Iad, sau alungarea din slava Raiului.

Vreau să afirm cu tărie şi fără rezerve că nici una dintre aceste convingeri nu este adevărată. Vreau să lămuresc fiecare aspect ale acestor credinţe familiare şi universale.

1. Dumnezeu nu pedepseşte, şi nici eu. Considerăm pedeapsa crudă, inacceptabilă şi ineficientă.

2. Nu există Iad. Voi vă creaţi viaţa şi condiţiile de după moarte prin acţiunile şi eforturile voastre din timpul vieţilor pe Pământ sau în alte părţi.

3. Există un singur Prim Creator, cel la care ne referim drept Tatăl Creaţiei. Nu are nevoie ca cineva să-l venereze pe El/Ea. El este Creatorul tuturor Creatorilor, Dumnezeul Dumnezeilor, cum s-ar putea spune. El este Unul, şi nu este de gen masculin sau feminin.

4. Prim Creatorul este începutul şi sursa a toate. El m-a creat pe mine şi a creat şi aspectul din voi pe care îl numiţi Dumnezeul personal, şi pe Mama/Tata Dumnezeu care sunt Creatorii Galaxiei Calea Lactee. Ei sunt Unul şi sunt amândoi de gen masculin şi feminin.

5. Mama/Tata Dumnezeu au fost numiţi în multe feluri: Yahway, Iehova, Allah, Shiva, Alcyone, Mother Sekhmet, Zorra şi Saraya pentru exemplificare. Observaţi că majoritatea numelor sunt masculine. Acest lucru se va schimba, pentru a reflecta adevărul egalităţii lor.

6. Nu mă consider Mântuitorul vostru, şi nu doresc să fiu venerat. Sunt cel ce se află aici pentru a ghida şi supraveghea Ascensiunea întregii umanităţi a Planetei Pământ. Dorinţa mea cea mai mare este de a fi de ajutor, de a oferi Iubire, mângâiere, vindecare şi

sprijin tuturor, indiferent cu ce religie v-aţi asociat în trecut. Vă consider pe toţi Fraţi şi Surori.

7. Mama/Tata Dumnezeu şi eu, împreună cu întreaga umanitate am conceput Proiectul Pământ pentru a permite cea mai bună oportunitate posibilă de creştere a sufletelor- aceste suflete care sunt copiii Mamei/Tatalui Dumnezeu ca şi cei ce au venit de pe alte planete şi galaxii pentru a experimenta mediul de viaţă provocator al Planetei Pământ.

8. Dumnezeu este Iubire. Eu sunt Iubire. Compasiunea, Iertarea, Speranţa, Armonia şi Bucuria sunt Iubire. Când simţiţi şi acţionaţi pe baza acestor sentimente sunteţi Una cu Noi, Si Noi suntem Una cu Voi.

Mai este un aspect la care vreau să mă refer. Acela că noi aşteptăm de la voi, fiinţele umane, obedienţa pentru Cuvântul nostru. Definiţia voastră pentru obedienţă poartă ideea de supunere în faţa altuia. Nu asta vrem. Fiinţele umane din dimensiunea a 3-a a Pământului au liber arbitru.

Fiinţele umane sunt inteligente şi capabile de gânduri şi acţiuni independente pe durata incarnării pe Pământ in starea lor 3D. Această situaţie a oferit o provocare specială. Fără a şti despre trecut sau viitor, sau despre ce există în afara existenţei terestre e nevoie să vă găsiţi calea către cel mai înalt nivel de funcţionare de care sunteţi capabili. In acest proces, majoritatea dintre voi găsiţi conexiunea in inima voastră, care este înnăscută în conceperea voastră, cu Creatorii voştri şi cu mine.

Celebrăm creşterea şi explorarea voastră independentă. Nu dorim să suprimăm sau să limităm descoperirile sau oportunităţile voastre de învăţare. Cu acestea ca fundal pentru creşterea voastră, înţelegem că toţi exploratorii vor experimenta greşeli, întâmplări nefericite, accidente şi chiar abateri deliberate de la ceea ce ar servi Binelui Suprem.

Vedem că vă folosiţi de propriile greşeli pentru a învăţa şi a evolua către conştiinţe mai înalte. Este un proces pe mai multe vieţi, şi vom aştepta, ne vom uita şi vom asculta cu răbdare cum vă croiţi calea prin experimentare şi eroare până când vă găsiţi propria ghidare interioară, care este propria legătură cu Dumnezeu.

Nu intervenim în vieţile voastre, nici măcar când lucrurile merg prost, nici când aveţi comportamente criminale, sau acţiuni distructive. Suntem obligaţi prin contractul cu voi să vă permitem să treceţi prin lecţiile voastre de-a lungul vieţilor până când vă găsiţi răspunsurile proprii prin experimentarea consecinţelor acelor acţiuni, fie într-o singură viaţă, sau în timpul revizuirii din viaţa de după moarte, atunci când vă vedeţi propriile acţiuni cu sentimentele şi ochii celui afectat.

Nu există nici o pedeapsă pentru încălcările din această viaţă. Chiar şi crima poate fi înţeleasă ca auto-apărare şi, prin urmare, iertată. Cei care au pierdut legătura cu inima lor, şi au devenit Pălăriile Negre prin alegerea şi preferinţa lor ,sunt bineveniţi înapoi în staul dacă şi-ar dori să fie în Lumină. Dacă nu, ar putea fi de-Creaţi, şi moleculele lor să fie împrăştiate în Tot ceea ce Este, şi asta ar fi alegerea lor nu a noastră.

Intrucât înţelegem şi vedem că vieţile voastre aici, în corpuri umane, reprezintă doar un moment din experimentarea vieţii voastre ca şi suflet, această existenţă nu este mai importantă sau

mai valoroasă decât orice alt moment din dezvoltarea sufletului vostru. Apreciem viaţa umană ca parte a Marelui Plan al Ascensiunii Sufletului, nu ca un scop în sine, pentru că nu există un sfârşit.

Vă vedem ca suflete în Ascensiune, găzduite temporar de corpurile pe care le-aţi acceptat să vă ducă prin această viaţă. Sexul, condiţiile de mediu şi provocările pe care le experimentaţi aici au fost planificate de voi, ca şi Sine Superior, în timpul şederii cu noi în dimensiunile mai înalte. In ciuda deplinei compasiuni pentru dificultăţile voastre, dacă ar fi să intervenim şi să prevenim durerea dificultăţilor pe care le experimentaţi aici, am încălca prima Lege Universală stabilită de Prim Creator- aceea a nonintervenţiei a cuiva in putere asupra celorlalţi.

Înţelegem că o dată ce această viaţă se termină, durerea şi suferinţa dispar, servind doar ca memorie/impuls pentru nivele mai adânci de înţelegere, empatie şi compasiune pentru alţii. Din această perspectivă dimensională mai înaltă, ce este împărtăşită de toate sufletele între întrupări, cu cât este mai mare provocarea,

ce poate include o mare durere, foamete, suferinţă, moarte violenţă, cu atât este mai puternică experienţa de învăţare.

Înţelegem că această perspectivă dimensională mai înaltă este exact opusul a ceea ce simţiţi şi gândiţi in timpul vieţii aici, şi suntem înţelegători cu conflictul pe care îl experimentaţi când vedeţi pe alţii suferind. Încurajăm eforturile voastre de alinare a suferinţelor de pe planetă, dar v-am şi prevenit despre contractele individuale că nu trebuie perturbate.

Acum, în august 2013, deoarece Mama Pământ a ascensionat în a 5-a dimensiune, si întrucât se aşteaptă ca şi voi să vă ridicaţi o dată cu ea ca şi grup, toate contractele sufletelor ce necesitau provocări mari şi dificultăţi se suspendă, cu condiţia ca Sinele Vostru Superior să fie de acord cu asta. Orice acord care continuă este o parte a planului prestabilit datorită condiţiilor unice ale Ascensiunii ce se apropie. Este responsabilitatea fiecărui suflet să reevalueze şi să înţeleagă ce implică această nouă libertate.

Admirăm şi respectăm progresul de care sufletul este capabil în direcţia simţirii, vederii, gândirii şi cunoaşterii Iubirii lui

Dumnezeu în timpul unei vieţi în dimensiunea de realitate 3D. Mai degrabă decât obedienţă, ce este impusă din exterior, considerăm acest lucru ca un triumf al evoluţiei- abilitatea direcţionată din interior de a atinge un nivel de conştiinţă înaltă în timpul situării într-o plan terestru de vibraţie joasă. Acest lucru este considerat în mod Universal ca un triumf al dezvoltării sufletului.

Din cauza multitudinii de dificultăţi pe care un suflet le poate experimenta într-o viaţă pe Pământ, acest Proiect este considerat de-a lungul Cosmosului un efort foarte respectat, ceva similar Jocurilor Olimpice de Evoluţie a Sufletului- şi o oportunitate mult dorită. Privilegiul de a fi capabil să-ţi petreci o viaţă pe Pământ a fost mereu considerat o metodă de testare foarte apreciată a caracterului fiecăruia, a capacităţii de adaptare, a rezistenţei şi Credinţei. Vă cerem doar să vă respectaţi oportunitatea de a trăi viaţa aici ca şi cadoul ce este de fapt, şi să o folosiţi în mod corespunzător.

Vă cerem să reflectaţi la aceste cuvinte cu atenţie; cugetaţi-le bine, întrucât în acest mesaj vă dăm răspunsul la întrebarea

voastră: Care este sensul Vieţii? Când înţelegeţi pe deplin semnificaţia din spatele acestui Proiect ce a fost elaborat de voi, veţi înţelege că nu există nici un motiv de a vă plânge, si nici o asuprire a Noastră faţă de Sinelui Vostru.

Nu există nici un motiv pentru vinovăţie pe care v-o autoprovocaţi din cauza regretelor, sau a ceea ce aţi făcut până acum, deoarece în orice moment, vă puteţi întoarce în Lumină, puteţi să vă alăturaţi Nouă în Iubire, şi în acel moment veţi obţine Mântuirea, cu propriul vostru acord. Mântuirea, din punctul nostru de vedere, înseamnă consolare din faţa iluziei, Întunericului, agoniei şi durerii, şi Înălţarea la un nivel mai înalt de conştiinţă. Acesta este scopul tuturor sufletelor din Cosmos.

Alăturaţi-vă Nouă în Iubire, Pace, Compasiune şi Armonie, şi veţi cunoaşte Bucuria de a fi Unul.

Eu sunt al vostru Sananda, în serviciul plin de iubire al Prim Creatorului şi întregii umanităţii.

Primit de Kathryn E. May, 8 August 2013, 6 pm. EDT

Traducere Alina

Multumiri

Sursa: http://www.whoneedslight.net/page/482431726

Publicat de Marin Maria la 20:33
NOUA SCRIPTURĂ TRANSMISĂ DE IISUS/SANANDA capitolul 4

Capitolul 4 Transcrisă de Kathryn E. May, 10 august 2013

Sunt eu, Sananda.

Ca şi comunitate de suflete, luam parte la un fenomen ce nu a mai fost niciodată experimentat, în exact aceleaşi condiţii, până acum, nicăieri in Cosmos. Observaţi cât de diferită este abordarea mea, acum, că pot să vă vorbesc despre moştenirea şi legăturile voastre biologice- conexiunile legate de corpul uman- cu Fraţii şi Surorile Stelare.

Acum două mii de ani, nu puteam să vorbesc atât de direct despre aceste adevăruri. Desigur vorbeam cu ucenicii mei, cu familia şi prietenii despre familia stelară, dar toate referirile la aceste lucruri au fost îndepărtate din învăţăturile mele şi ale fraţilor şi surorile care au slujit cu mine.

Nu vor exista secrete în legătură cu contactele reale care au fost făcute cu alţii de pe alte planete îndepărtate şi sisteme stelare în momentul în care o să mă întorc să merg printre voi din nou pe planeta Pământ. Contactele au fost frecvente în ultimii ani, şi a fost un număr de cazuri în care tehnologii „extraterestre” au fost

preluate de Pălăriile Negre în loc să fie folosite pentru binele umanităţii, cum a fost intenţia. Si in trecut au fost contacte- nu mai sunt permise acum- ale celor pe care îi numiţi „grey” sau Reptilieni. Dorinţa lor a fost de a prelua în întregime planeta. Pălăriile Negre ale voastre de la sol, care au fost influenţaţi de eicei pe care i-am numit „candidaţi doritori” (n.t in engleză wannabe’s) aveau aceleaşi înclinaţii. Fiecare grupare credea că ar putea să fie mai deşteaptă decât cealaltă pentru a câştiga supremaţia.

Fiţi siguri acum că întunecata lor conspiraţia s-a întors împotriva lor în cele din urmă, cu garanţia că nici o grupare Întunecată nu ar putea înfăptui ceea ce au imaginat ei. Au subestimat mereu puterea Luminii şi determinarea şi rezistenţa oamenilor ce au trăit şi lucrat în Lumină. Acum am înfrânt structurile de putere ale Pălăriilor Negre, ce au fost mereu înclinate să instige când lucrurile au devenit dificile. Această tendinţă demonstrează puterea şi mai mare a Luminii, deoarece avem o dorinţă înnăscută, chiar nevoie, de a veni in ajutorul celor care au nevoie de noi.

Drumul a fost lung şi anevoios, dar cu fiecare zi ce a trecut pe Pământ, calea a fost mai liberă, Lucrătorii în Lumină sunt puternici, iar forţa adunată a Luminii nu poate fi trecută cu vederea. Poate fi numită o coaliţie a Iubirii şi a bunăvoinţei; ridică tuturor moralul căzut, aducand mângâiere acolo unde este durere, alinare traumelor atât fizice cât şi psihologice, pe măsură ce oamenii se trezesc şi conştientizează noul sentiment de a fi în Iubire. Sunteţi îndrăgostiţi de voi înşivă, de partenerii şi vecinii voştri, de copiii şi prietenii voştri. Vedeţi aura Luminii în jurul celor pe care nu i-aţi observat până acum, pe măsură ce o vedeţi pe a voastră. Da, aţi fost testaţi, aşa cum aţi planificat. In chinurile facerii, de obicei este mai rău decât v-aţi imaginat în cele mai optimiste planuri, de aceea a fost atât de important ca Sinele vostru Inalt să fie mereu lângă voi să vă protejeze şi să aline durerea astfel încât să nu renunţaţi. In cele din urmă, aproape toţi dintre voi s-au agăţat de viaţă cu mare tenacitate, in ciuda tânguielilor din timpul vremurilor grele. Nimeni nu ştie acest lucru mai bine decât mine. Ştiam ce mă aşteaptă în viaţa ca Iisus, şi totuşi au fost momente de durere insuportabilă. Ca şi voi, am simţit durerea trădării la fel de intens ca şi durerea fizică.

Să fie cunoscut faptul că Iuda nu m-a trădat; a fost cel mai de încredere, drag prieten. A fost singurul căruia i-am putut încredinţa responsabilitatea dezvăluirii unde mă aflu atunci când a sosit timpul. Nu mai era altcineva cu aceeaşi putere a Credinţei şi loialităţii faţă de mine care ar fi putut înfăptui acest lucru fără ezitare sau vreo urmă de regret. Deşi majoritatea celor care până la urmă s-au întors împotriva mea nu îmi erau apropiaţi, tot a lăsat un sentiment adânc de abandon atunci când vezi un confrate uman sprijinind un atac asupra unuia din aceeaşi specie. Orice copil care a fost tachinat de către o mulţime la scoală, sau care a fost renegat de familia lui din infracţiuni ideologice a simţit acest profund sentiment de groază şi disperare. De ce ne întoarcem împotriva unuia de-al nostru?

Aceasta este munca noastră, Dragilor. E nevoie să lucrăm împreună, să vindecăm separarea şi dualitatea care ne-a asmuţit unul împotriva altuia, pentru a ne asigura că de data aceasta, în tranziţia către Noua Era de Aur, nici unul nu se va mai întoarce împotriva unuia de-al său să-l persecute, să-l judece, să-l condamne. Zilele războaielor religioase, sau ideologice bazate pe

ura faţă de alţii, sau războaie de lăcomie nu vor mai fi permise. Războiul în sine nu este niciodată justificabil atunci când oamenii realizează că sunt mai puternici când lucrează împreună decât atunci când sunt în opoziţie.

Aţi fost atât de cufundaţi în gânduri de lipsă, competiţie şi frică încât nu vă mai este atât de evident că majoritatea, sau chiar toate războaiele de pe planetă au fost instigate în mod deliberat pentru profitul celor de la putere, şi mai ales al celor din spatele puterii. Nu a fost deloc dificil pentru cei de la putere să semene discordie între populaţia care era deja oprimată, furioasă şi înfometată.

Este un truc vechi să declanşezi un incendiu cu scopul de a fi primul care îl stinge în mod eroic, câştigând astfel faimă, avere şi aliaţi în acest proces. Toate aceste adevăruri vor fi dezvăluite în sfârşit. Veţi învăţa adevărata istorie a planetei voastre, şi când o veţi face, inimile voastre se vor dilata de Iubire pentru confraţii întru suferinţă şi de uşurare că aţi suspectat că lucrurile nu stau aşa cum par. Când veţi înţelege cine a beneficiat de fapt în urma prejudecăţilor, neîncrederii faţă de alţii sau conflictelor religioase, vă va fi mai uşor să vă debarasaţi de convingerile care au fost

implantate în minţile voastre de copii nesuspicioşi fără permisia voastră.

Suspiciunea sau ura faţă de cei care par a fi uşor diferiţi de noi nu sunt calităţi umane inerente. Observaţi cum câinii de toate speciile se apropie în mod natural unii de alţii dând din coadă, cum păsările de toate speciile stau împreună, şi cât de uşor o familie de elefanţi, sau urşi, sau gâşte se vor amesteca sau chiar ajuta unii pe alţii, atunci când teritoriile nu sunt restricţionate în asemenea măsură încât să creeze nevoi. Nu a fost dificil pentru conducători să-şi dea seama că tot ce trebuie să facă pentru a-şi controla „cârdul” este să le limiteze resursele şi apoi să-i informeze că este din vina Imigranţilor, Evreilor, femeilor, Negrilor, Armenilor sau Şiiţilor.

Da, aţi fost ţinta masivelor experimente de control social şi al minţilor. Pentru un timp, au avut un oarecare succes, dar întotdeauna au fost câţiva care şi-au dat seama de ce se întâmplă şi s-au agitat pentru libertate, dreptate şi egalitate. Eu am fost unul din aceste persoane, si voi la fel sunteţi.

Nu sunteţi singuri. Numărul vostru creşte pe zi ce trece, pe măsură ce mass-media pierde strânsoarea asupra posibilităţilor de comunicare a adevărului dincolo de graniţele politice şi sociale prin intermediul internetului. Chiar dacă spaţiul deschis al internetului invită pe cei ce răspândesc frica şi minciuna, este mai puţin controlat şi astfel o sursă mai bună de Adevăr decât orice staţie mass-media pe care o aveţi acum, care au devenit maşini de propagandă pentru corporaţiile care îşi plătesc facturile. Nu poate fi altfel. Ori de câte ori intră banii în discuţie, există şi posibilitatea abuzului de putere.

Acum, să abordăm o întrebare frecventă in minţile voastre. Ce este Ascensiunea, şi când, daca va fi, se va întâmpla? Mulţi dintre voi sunteţi familiarizaţi cu povestea Invierii mele. Acesta este exemplul pe care am vrut să vi-l dăm referitor la ce este Ascensiunea. Dacă sunt persoane care se îndoiesc de existenţa vieţii de după moarte, vă asigur, nu este o viaţă după moarte; este Viaţă Veşnică. Fiecare persoană îşi termină prezenta incarnare ducându-se în Lumină pentru a-şi continua viaţa ca suflet într-un corp de lumină, aceasta este o stare „normală”, dat fiind că

şederea pe Pământ este doar o etapă scurtă din viaţa voastră ca suflet.

De data aceasta nu numai că veţi călători spre dimensiunea a 5-a, dar veţi fi capabil să faceţi acest lucru fără moartea corpului pe care-l locuiţi, aşa cum făceaţi în trecut. De data aceasta, aveţi opţiunea să luaţi corpul cu voi, şi să fie complet vindecat şi readus la o stare perfectă de sănătate. Veţi avea posibilitatea de a face schimbări în modul cum arătaţi, mărime, formă, sau chiar schimbarea sexului corpului păstrat o dată cu mutarea în dimensiunea a 5-a.

Poate suna a magie, dar desigur magia, din punctul nostru de vedere, se întâmplă cu adevărat în dimensiunile mai înalte deoarece Creaţia are loc prin combinarea gândurilor şi

sentimentelor, nu prin manipularea substanţelor materiale ca aici. Aceasta este lumea pe care de-abia o aşteptaţi; este Tărâmul Făgăduinţei prezis in vechile scrieri, dar este cu mult mai mult decât orice am putea descrie aici.

Lumea 5D din viitorul vostru este cu adevărat locul unde leul stă lângă miel, deoarece toate creaturile, umane şi de altă natură, se vor susţine printr-o dietă de legume şi fructe, si nimeni nu va mai dori să-şi consume fraţii si surorile. Schimbările vremii vor face posibilă o planetă acoperită în totalitate de o vegetaţie luxuriantă, grădini rodnice şi oameni şi animale liberi să-şi exprime împlinirea sufletelor lor fără grija banilor, foamei, războiului sau pericolului fizic. Comunicarea va fi telepatică, imediată şi perfect înţeleasă, iar transportul pe distanţe mai mare se va face prin nave spaţiale individuale sau comune. Nu este un vis science-fiction; este o realitate curentă pe multe planete din cosmos- aceasta şi mai mult. Fraţii voştri Stelari înconjoară planeta voastră acum,în August 2013 pentru a vă aduce tehnologiile, cunoaşterea şi ajutorul lor pentru împlinirea Visului Ascensiunii pe care tot Cosmosul îl aşteaptă.

Sunteţi atât de iubiţi, respectaţi şi admiraţi de-a lungul Multiversului încât toţi ochii sunt aţintiţi spre fabulosul progres de creştere a vibraţiei astfel încât să faceţi saltul către lumea care vă aşteaptă. In acest mesaj şi în următoarele o să vă încurajez să

vă concentraţi energia pe realizarea legăturii între centrii emoţionali ai creierului şi inima voastră. Aceasta este organizarea Sinelui care vă permite să trăiţi în Iubire Pură, în strânsă legătură cu Sursa, cu mine, şi cu Sinele Inalt, adică aspectul din sufletul vostru care rămâne în dimensiunile înalte Unul cu Dumnezeu.

Sunteţi Rasa Creatoare, făcută în asemănare cu Creatorul. Acest lucru nu înseamnă că sunteţi complet identici cu Creatorul; înseamnă că în evoluţia către Iluminare ( literal, încorporând Lumină ) vă apropiaţi de perfecţiunea Unului.

Toţi ne îndreptăm spre finalul glorios- de a deveni Unul cu Creatorul.

De-a lungul evoluţiei v-aţi apropiat de Noi, fiind mai capabili să Ne auziti vorbindu-vă, în visele voastre, în momentele de reverie, şi acum, prin intermediul acestor mesaje. A grăbit traiectoria evoluţiei voastre, iar acum face posibilă ajungerea la fiecare dintre voi de pe planetă.

Treziţi-vă, Dragilor. Suprimaţi instrumentele de sclavie în avantajul vostru. Uitaţi-vă în jurul vostru la frumuseţea din ochii copiilor pe care aţi pierdut-o, la apusurile luminoase de soare, la zorii scânteietori. Mama Pământ se curăţă; sunteţi protejaţi de toate pericolele nucleare sau de poluarea toxică. Era distrugerii planetei şi a sclaviei umanităţii s-a terminat acum.

Nu vor mai fi războaie, genociduri în masă sau pierderi de vieţi omeneşti catastrofice, atâta timp cât continuaţi ascensiunea cu draga voastră planetă. Ea a părăsit deja tărâmul Morţii, pentru a renaşte şi a se reînnoi. Ea îşi menţine ritmul tranziţiei pentru a continua să vă ajute şi să vă sprijine.

Incepeţi cu cunoaşterea că toate lucrurile vii sunt fiinţe conştiente; fiecare animal, vegetal sau mineral este alcătuit din conştiinţa Creatorului. Voi, ca parte a Creaţiei Tuturor Lucrurilor, aveţi o relaţie vie cu toate fiinţele conştiente din jurul vostru şi din întreg Cosmosul, chiar dacă realizaţi acest lucru sau nu.

Mama Pământ este plină de Iubire pentru copiii ei, la fel cum suntem şi Noi. Mama/Tata Dumnezeu sunt cu voi în Iubire şi

Lumină, pentru a vă impulsiona către cel mai plin de bucurie şi triumf Rit de Trecere cunoscut vreodată. Nici un suflet nu va fi lăsat în urmă; nici un Copil al lui Dumnezeu nu va fi ignorat sau trecut cu vederea. Fiecare dintre voi este valoros, si este onorat în mod egal. Ridicaţi-vă, Copii ai Pământului!Este cu adevărat timpul să faceţi cunoştinţă cu Creator (ii), şi veţi fi încântaţi să învăţaţi cât de iubitori, plini de compasiune, iertători şi plini de umor sunt.

Puteţi asculta pe Mama/Tata Dumnezeu vorbind cu ascultătorii şi unul cu altul în înregistrarea radio pe care o găsiţi este

pewww.BlogTalkRadio.com/HollowEarthNetwork.

Arhiva

disponibilă pentru toţi cu data de 10 August 2013. Veţi fi uimiţi şi încântaţi să participaţi la conversaţie. Dorim să vă cunoaştem, să vorbim cu voi, să vă ascultăm vocea, în compania iubitorilor fraţi şi surori, familia inimilor voastre. Mă voi alătura şi eu acestora de asemenea.

Până data viitoare, sunt al vostru Sananda, cel pe care îl ştiţi drept Iisus.

Transcris prin Kathryn E. May, 10 August, 6 p, EDT

Traducere Alina

Multumiri

Sursa : http://www.whoneedslight.net/page/482479896

Publicat de Marin Maria la 18:42
NOUA SCRIPTURĂ TRANSMISĂ DE IISUS/SANANDA capitolul 5

Capitolul 5

Transcrisă de Kathryn E. May, 11 august 2013

Eu sunt Sananda, cel pe care l-aţi cunoscut drept Yeshua ben Joseph.

Cerurile sunt mai albastre, iar oamenii de pe Planeta Pământ îşi întorc faţa spre soare, simţind Lumina care îi scaldă, binecuvântându-vă cu Iubirea lui Dumnezeu pe măsură ce trec zilele. Puteţi simţi vibraţia de veselie a Mamei Pământ, care îşi celebrează renaşterea, ascensiunea în a 5-a dimensiune. Sunteţi invitaţi să vă alăturaţi energiei înălţătoare ce este trimisă de Prim Creator pentru a vă ridica inimile şi pentru a experimenta puterea de a fi conectaţi cu inima/mintea.

Inima/mintea voastră, sau cum prefer să-i spun, inimamintea (n.t în engleză heartmind), este locul în inima voastră în care puteţi gândi, simţi şi cunoaşte lucrurile pe care creierul vostru de unul singur nu le-ar putea înţelege.

Sunteţi fiinţe complexe, dragă Umanitate, şi aveţi abilitatea de a stabili conexiuni neurologice în corpul vostru într-o multitudine

de feluri. Majoritatea dintre voi aţi fost învăţaţi să adoptaţi configuraţia care vă permite să gândiţi doar cu creierul vostru, trecând peste inimăminte. S-a răspândit ideea, prin influenţa perspectivei „ştiinţifice” că gândirea „raţională” este superioară celei influenţată de simţire.

Acest acord este nefericit, din moment ce vă face mai puţin inteligenţi si creativi decât dacă aţi fi dezvoltat inteligenţa întregului corp cu care v-aţi născut. Acest lucru a fost în sfârşit „descoperit” de oamenii voştri de ştiinţă, dar modul în care vă educaţi copiii nu a fost schimbat încă. Am câteva sugestii pentru a vă ajuta să restabiliţi legăturile înnăscute cu putereainimăminte. După cum mulţi dintre voi aţi descoperit, meditaţia este un instrument puternic pentru a vă găsi pacea minţii.

Să vorbim puţin despre cum meditaţia vă poate schimba relaţia cu voi. Sunteţi familiarizaţi cu rugăciunea, şi cu sentimentele de linişte pe care le aduce atunci când trimiteţi rugăminţile şi exprimarea recunoştinţei către Dumnezeu sau alţi Maeştri. Vă auzim rugăciunile, şi lucrăm la ceea ce cereţi împreună cu Sinele vostru Superior. Nu putem să trecem peste planul vostru pentru

această viaţă, supravegheat de Sinele Vostru, dar încercăm să vă oferim Iubire, Compasiune şi Acceptare. Aşa cum se practică în mod tradiţional, rugăciunea este o conversaţie într-o singură direcţie de la voi către Noi. Acum dorim să deschidem acest canal pentru a permite de data aceasta o conversaţie în ambele direcţii.

Marea putere a meditaţiei combină o atitudine de calm şi concentrare similară rugăciunii, dar cu canalele deschise pentru a primi comunicări din partea Noastră ca şi răspuns. Rugăciunea este de obicei folosită pentru a Ne adresa rugăminţi, pentru milă, sau pentru a opri durerea din viaţa voastră sau a altora. Nu suntem în măsură să răspundem la asemenea rugăciuni deoarece aceste evenimente nu sunt cauzate doar de Dumnezeu; de obicei sunt parte a planului individual pe care l-aţi conceput în colaborare cu Dumnezeu, cu Sinele Superior, cu Ghizii şi alte Ajutoare, cu Prim Creatorul. Răspundem imediat pentru a oferi mângâiere dacă cererea pe care o trimiteţi este în legătură cu aspecte care nu sunt incluse in Planul de Viaţă.

Meditaţia este mai mult o formă deschisă de comunicare. Vă permite să vă reprogramaţi sistemele şi să emiteţi pe o lungime de

undă mai înaltă astfel încât să ne auziţi răspunsurile rugăciunii. Preferăm această abordare de conversaţie. Ar putea părea ciudat pentru cei care se simt intimidaţi de prezenţa Maeştrilor voştri, dar vă reasigurăm că nici unul dintre noi nu doreşte să fie venerat, sau ţinut la distanţă. Suntem aici să fim în slujba voastră, să vă învăţăm, şi să vă oferim Iubirea inimilor noastre. Vreau să comunic cu voi, de la inimăminte la cealaltă inimăminte, cum s-ar spune.

Gândiţi-vă la acest lucru ca la o activitate similară participării la un seminar sau la o sesiune personală cu profesorul vostru. Cel ce predă nu este diferit de voi ca şi fel; el/ea este mai avansat pe calea învăţării ca urmare a multor ani de studiu şi disciplină, şi doreşte să vă ajute să progresaţi. Aşa ne considerăm noi munca. Primim cu bucurie comunicarea cu cei care sunt pregătiţi să înainteze în munca sufletului lor. Această muncă implică întotdeauna o anumită formă a dezvoltării pe care am menţionato mai devreme: învăţarea de stăpânire a propriilor emoţii şi gânduri, vindecarea traumelor şi amintirilor dureroase ale multiplelor vieţi, îndepărtarea tiparelor vechi de gândire despre

„cine sunt eu” pentru a face loc pentru adevăratul Sine liber care sunteţi într-adevăr.

Vă îndemn să vă gândiţi la voi ca şi Sine Superior. In această imagine întruchipaţi suma tuturor vieţilor, toată cunoaştere şi toată evoluţia. Personalitatea voastră actuală, şi suma ideilor, gândurilor, sentimentelor şi credinţelor sunt doar o colecţie efemeră de răspunsuri la ceea ce aţi experimentat în această viaţă, un aspect minuscul al sufletului ce sunteţi cu adevărat.

Începeţi prin a căpăta o perspectivă mai largă asupra acestui corp, acestei scurte vieţi, a cronologiei experimentate până acum. Consideraţi această viaţă ca parte a unui mare întreg ce este Sinele vostru Cosmic, şi vedeţi acest Sine Cosmic ca parte a unui întreg a unei mari realităţi ce include toată Creaţia.

Când meditaţi asupra acestei viziuni a voastră în cadrul întregului Cosmic, o să începeţi să vedeţi că nu sunteţi o părticică nesemnificativă, nici un Om finit cu o existenţă de 80 sau 90 de ani. Sunteţi un element important din marea roată a Vieţii, o parte esenţială a Ascensiunii Pământului, şi un Copil drag al Creaţiei.

Fiecare sentiment/ gând, fiecare acţiune, fiecare viaţă joacă un rol de neînlocuit în raport cu ceilalţi; aţi influenţat nenumărate alte suflete şi aţi fost atinşi de acestea. Nici o fiinţă nu este nesemnificativă sau înlocuibilă.; nu există vreun eveniment fără semnificaţie sau nenecesar; nu există accidente care să nu aibă un rol important în desfăşurarea comună a Destinului umanităţii.

Dacă vă vedeţi din această perspectivă, veţi începe să înţelegeţi cum vă vedem noi. Fiecare dintre voi este preţios; fiecare fiinţă este unică. Simţim iubire nemăsurată faţă de voi, şi speranţă pentru viitorul ambiţiosului nostru proiect

Toţi aţi lucrat cu mine asupra acestui lucru de-a lungul multor vieţi aici pe Pământ. Fiecare viaţă a reprezentant modul vostru de a evolua către un nivel mai înalt de iluminare. In acest fel v-aţi adus contribuţia în crearea valului ce aduce înălţarea tuturor pe planetă. In plus, v-aţi adus contribuţia în interacţiunea cu ceilalţisuflete gemene, cunoştinţe şi prieteni.

Unii dintre voi aţi acceptat vieţi în care aţi provocat pe alţii, împingându-i spre o mai mare independenţă, sau mai multă compasiune, toleranţă pentru alţii. Adeseori, cei care aţi dorit să avansaţi în ascensiunea voastră aţi făcut chiar sacrificiul de a juca rolul opresorului, ceea ce a inspirat pe alţii să se organizeze împotriva opresiunii pentru a deveni susţinători ai unui bine mai mare.

Observaţi puternica ironie a experimentării vieţii pe Pământ. Curajul, convingerea şi nivelele cele mai ridicate de dedicare către Lumină ies la lumină atunci când oamenii sunt puşi in cele mai dificile situaţii. Este modelul ce a fost adaptat pentru formarea soldaţilor pentru a face faţă celor mai dificile provocări in lupte, denumite popular tabere de antrenament. Exact aşa vede Universul şederea voastră aici, şi de aceea vă admiră atât de mult progresul. Sunt şi alte metode de evoluţie a sufletului, dar nici unul atât de anevoios, minuţios, din care rezultă o schimbare atât de rapidă, în termeni cosmici desigur.

In scurta perioadă de circa 7 mii de ani, această civilizaţie a evoluat într-o orânduire globală relativ eficace, unde majoritatea

oamenilor de pe planetă sunt hrăniţi, îmbrăcaţi şi adăpostiţi într-o asemenea manieră încât populaţia a crescut exponenţial. In ciuda zonelor de sărăcie, speranţa de viaţă a crescut pe tot globul, şi există convingerea tot mai populară că toată lumea ar trebui să se bucure de drepturile la îngrijiri medicale, alfabetizare, disponibilitatea apei curate şi de hrană suficientă. Aceste lucruri nu au fost încă îndeplinite, dar sămânţa succesului a prins rădăcini în inimaminteaîntregii planete. Chiar şi cu interferenţa celor de la putere care au pus propria lăcomie înaintea bunăstării celorlalţi, grupuri de cetăţeni privaţi continuă să obţină progrese uimitoare prin programe umanitare.

Noi din dimensiunile mai înalte putem vedea traiectoria eforturilor voastre. Proiectele începute au un impuls al lor înspre fructificare în energiile înalte ale Porţii Leului din partea Soarelui Central. Actele de bunătate înfăptuite ieri şi-au început deja avântul ca să rodească şi mai multă generozitate în ceilalţi. Acţiunile celor ce citesc aceste mesaje schimbă energia de la speranţa preliminară la anticipare entuziastă. Puteţi simţi cu toţii că ceva urmează să vină; ceva captivant şi plin de împlinire este pe cale să intre în conştiinţa voastră şi a întregii lumi.

Este o perioadă a punerii sub semnul întrebării a vechilor idei şi căi, incluzind cele două mari domenii: credinţele religioase ce au devenit rigide şi distructive pentru fericirea oamenilor bazată pe Iubirea aproapelui, şi credinţele economice ce au permis şi încurajat distrugerea Mamei Pământ, cea care a dat viaţă şi hrană tuturor.

Toate acestea se vor schimba. M-am întors pentru a sprijini şi încuraja pe cei care şi-au urmat cele mai adânci înclinaţii de a se ridica pe ei înşişi cât şi pe ceilalţi, care au făcut fapte bune şi au arătat generozitate chiar şi atunci când nimeni nu se uita la ei. „Eroii neslăviţi” printre voi sunt mulţi, şi formează Legiunea Luminii, ce va deveni fundaţia Noii Ere de Aur. Vă aplaud, şi pe cei care de-abia se trezesc din somnul adânc, vă întâmpin cu braţele deschise şi vă spun bine aţi venit în marşul glorios către libertate, egalitate şi fericire deplină născută din sentimentul Unimii cu ceilalţi, cu Creatorul şi cu mine.

Suntem aici cu voi în fiecare moment, treziti sau în somn, şi vă şoptim în ureche chiar şi acum în timp ce citiţi aceste mesaje. Toţi suntem Unul.

Eu sunt Sananda, autorul acestor mesaje, cel pe care îl ştiţi drept Iisus.

Transcris prin Kathryn E. May, 11 august 2013, 11 pm EDT

Traducere Alina

Sursa: http://www.whoneedslight.net/page/482481878

Publicat de Marin Maria la 18:47
NOUA SCRIPTURĂ TRANSMISĂ DE IISUS/SANANDA partea 6

Capitolul 6

Transcrisă de Kathryn E. May, 14 august 2013

Eu sunt Sananda,

Astăzi este un moment istoric. Cand spun astăzi nu mă refer neapărat la această dată; mă refer această

săptămână/lună/moment. Sunteţi implicaţi într-un proiect ce se desfăşoară de mii de ani. Mulţi au întrebat „ Suntem doar o planetă mică în Galaxia Calea Lactee. Mai sunt alte trilioane de planete. Ce ne face atât de deosebiţi de întreg Universul este cu

ochii pe noi?” Este o întrebare bună. Este adevărat că suntem o parte mică a întregului în termeni de mărime, dar aceasta nu este o măsură importantă în termeni cosmici. Şi o să vă spun şi de ce.

Întreg Multiversul este conectat. Totul este Unul, prin urmare orice se întâmplă oriunde într-o dimensiune, de-a lungul oricărei linii temporale, are un efect în cascadă asupra celorlalte fiinţe sau evenimente şi poate schimba cursul vieţii pentru alte fiinţe sau planete de asemenea. Suntem atât de interconectaţi încât o decizie luată pe Săgetător are o putere mentală asupra Pământului, etc. Motivele pentru care Pământul este atât de important în acest moment din această linie temporală sunt multiple.

Oamenii ce locuiesc pe Pământ sunt recunoscuţi pentru combinaţia dintre minte şi emoţie ce îi conferă mare putere în abilitatea de a crea. Invăţaţi să manifestaţi ceea ce vă doriţi, şi aplicarea Legii Universale că nimic nu poate fi creat sau distrus, doar transmutat. Voi ca şi prezenţe ale lui EU SUNT, Dumnezeu, aveţi puterea de a schimba orice atingeţi, orice vă gândiţi, cu puterea minţii, precum Dumnezeu. Aţi fost precum copiii ce se

joacă cu focul- nu aţi avut idee ce efect au acţiunile voastre asupra planetei şi asupra fiinţelor conştiente de lângă voi.

Acum, Vălul, ce v-a împiedicat să vă vedeţi trecutul şi locul în Univers, se ridică pentru cei mai mulţi dintre voi. Începeţi să observaţi că a voastră cunoaştere despre lume se

amplifică; deveniţi mai telepatici, mai conştienţi în toate domeniile. Acest lucru vă ajută să vă restabiliţi legătura cu voi înşivă ca şi fiinţă sacră, cu Sinele Superior, şi cu Noi. Da, sunteţi fiinţe sacre, deoarece aţi fost creaţi de Dumnezeu. Toţi cei din jurul vostru sunt sacri de asemenea. Planeta voastră, flora şi fauna, rocile, solul – toate sunt forme sacre de Viaţă, parte a întregului formate de Dumnezeire.

Sunteţi creaţia făcută după imaginea Mamei/ Tatălui Dumnezeu, aşa cum v-au spus scrierile vechi. Nu este o descriere fantezistă; este Adevărul. Suma totală a tuturor fiinţelor de pe Pământ este Dumnezeu; fiecare parte din întreg este Dumnezeu. Eu sunt Dumnezeu, la fel şi voi. A fost decretat de milenii că într-o zi vă veţi ridica pentru a împlini făgăduinţa puterii creative în Iubire şi Lumină, căci aceasta este Dumnezeu. Aţi fost testaţi intensiv

deoarece pregătirea de a deveni Dumnezeu în acţiune este o responsabilitate serioasă. De aceea a fost conceput Proiectul Pământ. A fost menit să fie locul de probe pentru suflete.

Nimic nu este mai important în pregătirea sufletului decât învăţarea acceptării pe deplin şi conştientizarea puterii proprii de creare, de aici importanţa învăţării stăpânirii totale a acestei puteri. Nu trebuie să existe goluri, uitare sau refuz in ceea ce priveşte natura acestei puteri de ridicare sau distrugere cât ai clipi. Această lecţie este într-adevăr dificilă. Durează sute de vieţi pentru a absorbi cu adevărat înţelesul profund despre cum acţiunile unuia îi influenţează pe ceilalţi. Aceasta a fost calea voastră, de a învăţa, de a experimenta tot felul de vieţi, şi pentru a interioriza Adevărul naturii voastre şi responsabilitatea de a folosi aceste puteri judicios întru Binele Suprem.

Îti dai seama dacă eşti bine pregătit pentru dimensiunile mai înalte atunci când examinezi cu atenţie răspunsurile la cuvintele pe care le citeşti aici. Eşti neîncrezător? Iei în derâdere ideea că ai mare putere, enumerand în minte toate dovezile aparente ale lipsei de putere, ale neputinţei în a avea un impact asupra vieţii

tale? Aşa vă dovediţi, Dragilor, că nu aţi învăţat lecţia Unimii. Nu vedeţi, prin urmare nu vedeţi dovada din faţa ochilor voştri.

Remediul pentru această „boală” comună, orbire umană, este inspirarea aerului Sursei, simţind forţa vietii curgand prin vene, înlăturând ceaţa somnului. Este timpul să vă treziţi inimamintea, căci ea este sursa înţelepciunii, viziunii şi adevărului. Aţi fost formaţi să gândiţi doar cu creierul şi să ignoraţi

vocea inimaminţii în favoarea jocului cu ideile în interiorul craniului. Aceasta este orbirea.

Aceste idei din creierul vostru au fost plantate de cineva din mediul vostru, din cultura, religia şi familia voastră. Multe dintre ele au fost puse de către cabala pentru a vă controla şi înrobi. Nu sunt ale voastre. In acest moment al dezvoltării voastre, şi tinand cont şi de lecţiile aceasta noi care vă ajută să faceţi tranziţia, este cu adevărat orbitor să te bazezi pe ideile din creier ca şi ghidare în deciziile vieţii.

Priviţi în interior, Dragilor, pentru a activa şi energiza Sursa care se află în interiorul vostru. Aceste corpuri care v-au fost date

pentru această călătorie reprezintă expresia în carne şi oase a înţelepciunii, compasiunii şi Iubirii lui Dumnezeu. Simţiţi şi durere; este răspunsul de corectare care vă opreşte şi vă avertizează că e nevoie să vă protejaţi sinele sacru. Simţiţi mare bucurie, entuziasm şi împlinire în timp ce vă îndreptaţi spre Lumină. Sunteţi capabili de multă Iubire, şi când daţi voie acestei emoţii binecuvântate să vă îndrume în fiecare moment, simţiţi fericirea de a fi Unul cu mine şi cu Creatorul Nostru. Nicio dificultate sau provocare externă nu poate rupe această legătura din momentul în care aţi revendicat-o.

Aveţi

liber

arbitru.

Puteţi

întoarceţi

spatele

minunii

Ascensiunii. Puteţi să ţineţi strâns de posesiile voastre, de ideile şi conceptele învăţate, puteţi să vă agăţaţi de trecut întrucât se presupune că este tot ceea ce ştiţi. Da, în creierul vostru poate fi tot ceea ce ştiţi, dar în corpul vostru, în inima voastră, în chakrele care alcătuiesc sistemul vostru complex de răspuns în această viaţă, purtaţi înţelepciunea Vremurilor. Deschideţi-vă mintea ( cunoaşterea eternă ce transcede acest creier) şi daţi voie curgerii Luminii şi Iubirii să vă inunde. Sursa a Tot Ceea ce Este este Iubirea. E nevoie doar să vă daţi voie să vă deschideţi către ea, şi

vă va alina şi vindeca inima frântă, vă va repara corpul distrus de toxinele unei vieţi cufundate în Întuneric.

Mulţi dintre voi ştiţi de sesiunile de vindecare pe care le-am cerut medium-ului nostru să le facă pe internet. Au venit mulţi să se vindece, iar şi mai mulţi s-au oferit să se alăture oferindu-şi energia pentru vindecarea fraţilor şi surorilor lor. Uitaţi-vă, Dragilor. Doar uitaţi-vă la numere, din moment ce vă plac statisticile atât de mult. Sunt aproape doi vindecători pentru fiecare cerere de vindecare. In fiecare zi cineva o contactează pe Kathryn spunand „ Trece-mă mai jos pe listă ca să vă ocupaţi de cerinţele altor persoane. Eu mă simt mai bine ”. Vedeţi, cu fiecare zi dovedim „puterea intenţiei”. Dacă intenţia voastră este de a vindeca şi de fi vindecat, aşa va fi. In acest proces, aţi dovedit celor care se îndoiau că umanitatea este o rasă generoasă.

Echipa noastră de vindecători include Mama/Tata Dumnezeu, St. Germanin, Arhanghelul Mihail şi Rafael, Fecioara Maria, echipa binecuvântată de vindecători Arcturieni şi eu, Sananda. Mulţi alţii din dimensiunile superioare vin să sprijine fiecare persoană, incluzand desigur Sinele lor Superioare. Kathryn este atât

vindecătoare cât şi narator ce descrie procesul de vindecare, precum şi importanţa conexiunii minte/inimăminte ce face posibilă vindecarea. Ne concentrăm pe rând pe câte o persoană, şi pe măsură ce acea persoană se vindecă, cei ce ascultă şi au simptome beneficiază de puternicele energii. In acest fel, atât vindecătorii cât şi pacienţii sunt vindecaţi.

Am înregistrat vindecările pe BlogTalkRadio.com/ChannelPanel pentru ca întreaga lume să asculte, să înveţe şi să fie vindecată împreună cu noi. Recomandăm în special ultimele trei sesiuni in care Kathryn explică efectul emoţiilor asupra corpului. Au fost ţinute pe 8, 9 şi 13 August 2013. Sperăm ca doctorii de toate specializările, vindecătorii vor dori să-şi amplifice cunoaşterea şi metodele. Vom schimba lumea, vindecare cu vindecare. In acelaşi timp, demonstrăm că nu există doar o singură vindecare, deoarece cu fiecare vindecare care se întâmplă, „boala” pe care persoana o purta îşi pierde puterea, iar ceilalţi învaţă să se debaraseze de ideile şi sentimentele care alimentau şi menţineau boala respectivă.

Arcturienii, pentru cei care nu sunt familiarizaţi cu acest nume, sunt un grup de fiinţe foarte evoluate şi talentate de pe planeta Arcturus ce au studiat umanitatea îndeaproape. Au rămas fascinaţi de organizarea inimăminte a oamenilor şi au muncit din greu pentru a înţelege interacţiunile complexe dintre emoţie şi gândire. Au dezvoltat tehnologii foarte avansate şi eficiente pentru a elimina afecţiunile şi pentru a echilibra sistemele corpului. Sunt foarte dedicaţi muncii lor, şi se pun în serviciu cu toată inimă. Lucrăm în colaborare cu ei, direcţionand energiile de vindecare de Iubire şi Lumină pentru a grăbi vindecarea. Oricine primeşte vindecarea sau care o ascultă va simţi efectul puternic al energiilor noastre combinate asupra întregului sistem al corpului.

Numărul nostru creşte. Pe măsură ce fiecare persoană se alătură grupului, puterea Unimii creşte, dandu-ne acces la un flux de energie de Lumină şi mai mare pe care o concentrăm pentru vindecare. O mare parte a acestui proces este de a stimula şi trezi puternicul sistem imunitar, care a fost adormit şi suprimat de către posesorii acestor corpuri, care nu sunt deloc conştienţi de propriile abilităţi de a se vindeca singuri. Acesta a fost desigur, o parte a mecanismului de control a Pălăriilor Negre. Sistemul

medical, inconştient, a încurajat lumea să creadă că sunt la mila bolilor şi afecţiunilor şi au nevoie de un profesionist să le facă ceva din exterior pentru a-i „însănătoşi”.

Aşa cum am evidenţiat şi in sesiune, nimeni nu vă poate însănătoşi decât voi înşivă. Vă putem îndruma, sprijini, concentra energia necesară schimbării stării corpului spre sănătate, dar fără conştienţa şi cooperarea celui vindecat, nu va funcţiona. Reinstalarea sentimentelor de neputinţă şi boală poate deturna procesul de vindecare dacă nu sunt conştienţi de această tendinţă din voi de a recădea în stări Întunecate. Vindecarea necesită să vă ridicaţi vibraţia la dimensiunea a 5-a. Maeştrii Înălţaţi, Zeii şi Zeiţele, îngerii, Fiinţele Iluminate de toate tipurile nu se îmbolnăvesc deoarece vibrează la un nivel care nu permite niciunei influenţe străine să intre în Corpurile lor de Lumină. Si voi puteţi să faceţi la fel.

Mă ştiţi drept cel care a umblat printre oameni să vindece. Sunt aceeaşi persoană, cel pe care îl ştiţi drept Iisus. Acum pot să vă transmit învăţăturile prin intermediul internetului şi prin relatările lui Kathryn, precum şi principiile de vindecare prin care

aceasta a fost eficientă in zilele mele pe Pământ. Vă invit pe toţi să vă alăturaţi în acest proces de importanţă istorică. Intenţia noastră este de a vindeca toată umanitatea, imediat.

Energiile pe planetă s-au ridicat pentru a permite un nivel mai înalt de conştiinţă şi o comunicare deplină prin Reţeua Christică in jurul planetei ce acum ne uneşte pe toţi. Nu există o limită a numărului de persoane care ne pot asculta pe calculatoarele lor, iar cunoştinţele prezentate aici pot fi purtate în fiecare colţ al planetei.

Puteţi asculta programele şi să vă alăturaţi fără să anunţaţi (siteul BlogRalkRadio vă numără , sau puteţi să

accesaţi www.whoneedslight.org şi să vă înregistraţi (SIGN UP) pentru a fi incluşi in mailurile şi actualizările despre când se ţin sesiunile. Vă rugăm să nu-i trimiteţi 10.000 mailuri intrebându-o pe Katryn cum să procedaţi. Instrucţiunile, programul şi explicaţiile sunt puse acolo pentru informare. Nu o pot ajuta să răspundă la toate. Variem zilele şi orele pentru a ne potrivi cu oameni din toate ţările şi fusurile orare, deşi până acum avem doar versiunea în engleză a programelor.

Traducerile acestor mesaje sunt făcute in majoritatea limbilor lumii. Cer doar ca toţi traducătorii să-mi ceară aprobarea. O să lucrez cu fiecare traducător pe care l-am aprobat pentru a mă asigura de acurateţea înţelesului şi intenţiei fiecărui mesaj, astfel încât toţi să simţiţi bucuria de a fi membru al comunităţii sufletelor în serviciul Binelui Suprem.

Acest lucru mă aduce la dezacordurile create de practica rigidă a dogmelor pe măsură ce au fost transmise prin persoane de-a lungul timpului. Adeseori au interpretat greşit sau au schimbat învăţăturile celor Iluminaţi ale căror cuvinte au fost spuse cu intenţia iniţială de a ilumina şi extinde inimile şi minţile adepţilor lor.

Cuvintele care au fost destinate să ridice într-o anumită situaţie, intr-o anumită perioadă de timp şi loc au devenit cu timpul împietrite într-un set de reguli ce sufocă şi oprimă pe toţi.

Exemplul învăţăturilor lui Mohammed, marele profet, arată această tendinţă. Cuvintele lui au fost luate drept Lege

permanentă. Nu aceasta a fost intenţia lui. In incarnarea lui pe Pământ, nu a realizat puterea pe care cuvintele lui o va avea peste secole. Fiecare nuanţă, fiecare sugestie a fost luată ca şi Cuvânt Final. Nu aceasta a fost intenţia lui, şi nici spiritul muncii lui nu era acesta.

Mohammed a venit pe Pământ într-o perioadă de mare abuz şi persecuţie. A fost dorinţa lui să înceapă eliberarea adepţilor săi de practicile sufocante ale acelor timpuri. Cel mai mare abuz era cel al femeilor şi lipsa consideraţiei pentru practicile spirituale. Nu a fost intenţia lui să instituţionalizeze practicile ce denigrează sau privează femeile. Pe vremea lui, ideea că femeile ar putea avea măcar jumătate din valoarea bărbaţilor în termeni legali era un salt uriaş, dar nu era destinat să se oprească acolo progresul. Prin înţepenirea învăţăturilor sale în timp, cei Întunecaţi i-au folosit cuvintele pentru a asupri şi a distruge, precum au fost folosite şi multe din învăţăturile Creştine despre Diavol şi păcat.

Mohammed a fost incarnarea umană a dragului meu frate, Maestrul Lord El Morya. Incarnarea lui a fost supravegheată pe deplin de mine şi de ceilalţi ai Legiunii Luminii. Ca şi mine, nu s-a

considerat un Mesager exclusiv al Lui Dumnezeu, şi nu şi-a dorit să fie venerat. Este la fel de consternat ca şi mine văzându-şi cuvintele folosite pentru a instiga ură, separare şi război împotriva adepţilor fratelui săi Iisus sau ai oricărui alt Maestru. Suntem Unul în dorinţa noastră de aduce schimbarea, de a deschide inimile şi minţile către Noile Scripturi, şi reprezintă munca Tuturor, transmise prin mine întregii lumi.

Fratele meu Mohammed lucrează aici cu mine, şi aprobă şi el mesajul Iubirii şi Luminii pe care vi-l prezentăm acum.

Marele succes al învăţăturilor lui Mohammed/ El Morya era abilitatea acestuia de a reconsidera atenţia oamenilor pentru a include practicile spirituale în vieţile lor cotidiene. Instituirea ritualului de rugăciune de cinci ori pe zi a spart centrarea egoistă şi materialistă a oamenilor acelor vremuri şi a ajutat la creşterea conştiinţei lor, pregătind evenimentele pe care le experimentăm acum. Musulmanii care înţeleg pe deplin expansivitatea şi mesajul Iubirii pe care Mohammed a intentionat să le exprime nu vor găsi nici un conflict în cuvintele de aici. Acelaşi lucru este valabil pentru toţi adepţii Creştini, Hindu, Budişti, Confucianişti sau

Păgâni. Noi cei care suntem Unul cu Dumnezeu suntem Unul si în inimile noastre. Toţi dorim acelaşi lucru: Ascensiunea cu succes a Umanităţii, împreună.

După cum aţi observat dacă aţi citit bine aceste mesaje, nu am specificat o anumită regulă, practică, obicei (religie) pentru a atinge scopul Ascensiunii. Timpul pentru acele practici specifice respectivelor timpuri şi culturi a apus. Suntem acum o comunitate globală, şi avem nevoie de o abordare deschisă pentru a ne ridica vibraţia ca să ne atingem scopul de pace pentru fiecare fiinţă pe Pământ, indiferent de apartenenţa religioasă, sau de specie. Toţi sunt bineveniţi, toţi sunt incluşi. Nu există excepţii; nu există excluderi. Toate sufletele vor fi îmbrăţişate în familia Unimii, ca şi fiinţe Sacre ce sunt.

Vă trimit Iubire şi Lumină, adorarea Creatorilor voştri, şi speranţa tuturor Maeştrilor din Ceruri atunci când vă spun : Treziţi-vă Dragilor, şi luaţi-vă locul de Rasă Creatoare, promisiunea întregului Bine în imaginea Creatorului.

Eu sunt Sananda, cel pe care l-aţi cunoscut ca şi Iisus.

Transcris de Kathryn E. May, 14 August 2013, 2 pm

rugăm

ascultaţi

emisiunea

pe www.BlogTalkRadio/ChannelPanel, miercurea, 8.30 pm, EDT.

Înregistrări BlogTalkRadio recomandate în această Scripture:

August 8 2013 http://www.blogtalkradio.com/channelpanel/2013/08/09/healin g-volunteer-meet

August 9 2013 http://www.blogtalkradio.com/channelpanel/2013/08/09/healin g-volunteer-meet-1

August 13 2013 http://www.blogtalkradio.com/channelpanel/2013/08/14/healin g-volunteer-meet-1

Traducere Alina

Sursa : http://www.whoneedslight.net/page/482481882

Publicat de Marin Maria la 19:59
NOUA SCRIPTURĂ TRANSMISĂ DE IISUS/SANANDA capitolul 7

Capitolul 7 Transcrisă de Kathryn E. May, 16 august 2013

Eu sunt Sananda,

Sunt multe lucruri pe care oamenii le cred pentru ca aşa li s-a spus de către altcineva într- o poziţie de putere faţă de ei. Ar trebui să spunem de către o aşa zisă putere mai mare, deoarece puterea mai mare asupra unei alte persoane este întotdeauna o iluzie. Nimeni nu vă poate forţa cu adevărat să credeţi ceva decât dacă voi alegeţi acest lucru, indiferent cum v-ar putea tortura sau împinge de la spate. Desigur, este mai uşor să convingi copiii să creadă ce li se spune; de aceea religiile de toate felurile încearcă să recruteze copiii de la naştere, chiar şi prin ameninţarea că un copil nebotezat sau neiniţiat în biserică nu ajunge în Rai.

De ce ar dori cineva să se alăture unei biserici ce îi înfricoşează tot timpul? De ce ar dori cineva să ofere copilul lor unui grup de oameni ce foloseşte frica pentru a-i controla? Prin simpla ameninţare cu teribilele consecinţe ce privesc viitorul îndepărtat nu ar fi fost de ajuns pentru convertirea majorităţii oamenilor ce trăiesc în prezent, fără griji pentru viitorul îndepărtat, în special un viitor necunoscut de după moarte. Trebuia să existe strategii mult mai puternice asupra minţii. Pentru a deveni un pion al ideilor altora, trebuie să-ţi fie frică de supravieţuirea din prezent.

Cele mai primitive frici datează din perioada locuitului în peşteri în condiţii dificile; este frica de foamete.

O să vă explic cum este folosită frica pentru a controla întreaga planetă. In zonele unde resursele sunt fie limitate, ori controlate prin mituirea conducătorilor zonei sau ţării, Pălăriile Negre au cumpărat şi au adus sub controlul lor zone întinse ale lumii, precum şi resursele lor preţioase. Aceasta include mâncare, apă şi energie.

Cele care nu au putut fi controlaţi pe deplin în acest fel, precum ţările europene mai mici, au fost convinse să se alăture Uniunii Europene, unde vor fi şi mai mult la mila creditorilor (aceleaşi Pălării Negre), ce şi-au câştigat dominaţia prin manipularea pieţelor, încurajarea datoriilor, şi apoi prin stoarcerea economică a acestora. Cei ce acordă împrumuturile devin Stăpâni în momentul în care ţara înrobită nu-şi mai poate plăti datoria din cauza manipulării pieţei ce fac stabilitatea financiară imposibilă. Intr-o lume în care prosperitatea se presupune a se baza pe creştere economică, populaţia a fost ademenită să creadă că o slujbă care aduce bani este cheia către succes şi siguranţă. Aceasta

este Marea Minciună. Pierderea acelei slujbe aduce vulnerabilitate persoanei către dificultăţi financiare. In cazurile extreme, poate însemna foamete sau pierderea casei pentru o minoritate redusă a populaţiei având handicapuri severe sau cu boli mintale, deşi chiar şi atunci, programele sociale în ţările avansate furnizează un ajutor minim destul de eficient ca nimeni să nu flămânzească. Rămânerea fără adăpost- implicit dormitul în frig- este evitată prin furnizarea de adăposturi şi centre ce furnizează mâncare. Acestea nu sunt cele mai de dorit locuri de locuit, dar cel puţin flămânzirea pentru majoritatea ( deşi nu pentru toţi) oamenilor din lume aparţine trecutului. In locurile unde foametea este răspândită este în directă legătură cu nesimţirea şi lăcomia celor de la putere.

Vedeţi voi, Mama Pământ este generoasă cu copiii ei. Există destulă hrană pentru toţi; dar există o lipsă de voinţă de a-i îngriji pe toţi. Acesta este Întunericul pe care acum vă cer să îl alungaţi de pe planetă. Vremurile când atitudinea„ să ne preocupam doar pentru noi fără a ne păsa de cei din jur” nu era considerată drept imorală şi teribilă, este acum pe sfârşite. Eşti apărătorul semenului tău, aşa cum şi el este al tău. Nimeni nu câştigă succes

material fără ajutorul întregii societăţi. Nu există „om care s-a ridicat prin propriile puteri”. Toţi cetăţenii beneficiază de pe urma stabilităţii guvernelor lor, infrastructurii, şi a serviciului celorlalţi cetăţeni ce s-au pregătit a fi învăţători, şoferi de ambulanţe, pompieri, fermieri şi poeţi.

Da, am spus poeţi. Ce filistin a inventat ideea că orice artist ar trebui să creeze un produs profitabil, şi daca nu poate face asta nu ne merita atenţia? Cum ar fi putut cele mai mari minţi ale istoriei să supravieţuiască daca nu erau mentorii, regii, protectorii care iau îmbrăcat, le-au asigurat hrana pentru a-şi face munca

adevărată, aceea de a crea opere de mare inspiraţie pentru a-i înălţa pe semenii lor?

Pe măsură ce populaţia a crescut, iar fondurile cu care aţi contribuit pentru furnizarea infrastructurii, şcolilor, serviciilor de securitate au crescut şi ele exponenţial, a fost foarte simplu pentru ca lăcomia şi egoismul să se infiltreze in chestiunile morale şi politice. In loc să furnizeze siguranţă emoţională pentru toţi, contribuţia celor mulţi a fost folosită pentru redistribuirea avuţiei,

a resurselor şi a siguranţei pentru cei puţin din vârf. Aceasta nu este democraţie, şi nici Adevărata Cale.

După cum este binecunoscut, Regula de Aur a fost piatra de temelie a învăţăturilor spirituale pe de tot globul şi de-a lungul istoriei. Există multe variaţii ale acesteia, dar pentru ce ne-am propus noi astăzi, o să începem cu binecunoscuta versiune în engleză : „ ce ţie nu-ţi place, altuia nu-i face”. Aceasta surprinde bine ideea. Aş dori să extind acest lucru pentru a furniza un motto pentru Ascensiune- ridicarea vibraţiei electromagnetice într-a 5-a dimensiune: „Fă pentru ceilalţi doar ceea ce ţi-ar plăcea sa faci pentru tine”.

Acum, pentru cei înţepeniţi în obiceiul dispreţului de sine şi al auto-criticii, acest motto nu le va oferi impulsul pentru schimbare. E nevoie să extindem înţelesul pentru a include Iubirea de Sine, ceva ce mulţi ignoră atunci când îşi creează temelia

morală/filozofică. Să începem cu „ Fă-ţi ţie ce ţi-ar plăcea ca ceilalţi să facă pentru tine.” Vedeţi voi, această lipsă de iubire elementară pentru voi este sursa pentru toate relaţiile nereuşite, a conflictelor continue, a depresiei şi suferinţei. Aţi ales oameni care

să vă trateze la fel cum vă trataţi voi înşivă, care să vă vadă cu aceeaşi ochi părtinitori ca şi voi, şi sunteţi în război cu ei la fel de mult cum sunteţi cu voi înşivă.

Este timpul să puneţi capăt dispreţului de sine, disperării învăţate de toate marile religii într-o anumită formă. Autoflagelarea şi auto-privarea în prezenţa abundenţei nu este un indicator al superiorităţii sau al binelui; nici avuţie imensă. Practicile religioase bazate pe amplificarea importanţei de sine sunt alimentate de sentimente de inadecvare. Sentimentele de îndoială de sine şi inadecvare sunt expresia lipsei de Credinţă, şi o neînţelegere a Prezenţei EU SUNT, adică Dumnezeu. Dumnezeu îi iubeşte pe toţi în mod egal; nu există excepţii, nici măcar pentru voi. Insistând în ideea că meriţi mai puţin sau mai mult decât ceilalţi, te situezi mai presus de Dumnezeu, care nu este de acord cu tine.

Dumnezeu este Iubire; Dumnezeu este Lumină. Iubirea este Lumină. Iubirea este Pace, Bucurie, Armonie, Râset, Compasiune, Iubire şi Bunătate. Dumnezeu reprezintă toate acestea, prin urmare Dumnezeu este Iubire Pură. Nu există răzbunare,

pedeapsă sau dezaprobare sau orice altă judecată în Iubirea lui Dumnezeu. Aceasta este mitologia trecutului, şi reprezintă neînţelegerea a ceea ce Dumnezeu simte pentru copiii lui/ei.

Unii dintre voi aţi înţeles foarte bine că motivul pentru care am venit pe Pământ a fost acela de a vă învăţa Iubirea- Iubirea lui Dumnezeu, Iubirea mea, şi Iubirea unii pentru ceilalţi. EU SUNT Iubire deoarece eu sunt Dumnezeu în aceeaşi măsura ca şi voi. Trebuie doar să descoperiţi puterea Iubirii pe care o purtaţi in sufletul vostru, şi veţi străluci cu energia înălţătoare a Luminii. Această Lumină vine din Soarele Central, de la Prim Creator, Creatorul tuturor Creatorilor, prin urmare este puterea Unimii.

Sunteţi făcuţi după imaginea ( nu cea fizică, ci aceea a sufletului) Creatorului, prin urmare sunteţi Unul, puterea Creaţiei. Acestea nu sunt doar cuvinte pentru a vă aduce alinare sau mângâiere pentru respectul vostru de sine scăzut. Acestea reprezintă Adevărul. Toţi oamenii posedă puterea Creaţiei în interiorul lor, indiferent de rasă, religie, vârstă, sex, IQ sau poziţie socială. Toţi pot manifesta Visul Inimii lor daca au Încredere în puterea lor. Doar Credinţa îţi dă puterea de a crea, o încredere bazată pe

înţelegerea că sunteţi Una cu Dumnezeu, la fel cum sunteţi Una cu toate fiinţele conştiente din întreg cosmosul.

Când te uneşti cu propria-ţi putere- puterea întregii Creaţii- ai sub comandă întregile Legiuni ale Raiului şi toate resursele Cosmosului, întrucât toate fiinţele conştiente din dimensiunea a 5-a şi dincolo de ea trăiesc după Legea Universală şi înţeleg sensul în a fi Una cu voi, chiar şi când voi nu o faceţi. Sunt aici în serviciul vostru, din proprie voinţă, şi se încarcă prin bucuria de a vă ajuta să vă ridicaţi către Lumină.

Nu există fiinţe întunecate nicăieri in cosmos mai sus de a 6-a treaptă a dimensiunii a 5-a. Întunericul nu poate supravieţui în mediul plin de Lumină al dimensiunilor mai înalte. Fiinţele din Rai sunt Lucrători în Lumină, aşa cum sunt numiţi aceşti dedicaţi înălţători spirituali. Aceasta nu înseamnă că nu există fiinţe Întunecate in cosmos; desigur ca există. Ei au creat condiţiile prezente de dezechilibru, ascunzându-se la pândă în dimensiunea a 4-a de-a lungul lungii istorii a Întunericului pe Planeta Pământ. Au fost atraşi de haosul şi distrugerea creată de căderea dramatică

a Atlantidei, şi au răspândit suferinţa cu repeziciune pentru mii de ani.

Era de datoria noastră, Dragilor, să înfrângem Întunericul şi să restabilim Paradisul pe Pământ, viziune pe care am avut-o de la începutul Proiectului Pământ. Am ales să coborâm pe teritoriul periculos unde a înflorit Întunericul pentru a aduce Lumina prin eforturile Inimilor voastre dedicate. Am făcut acest lucru. Ne situăm bine în drumul nostru către Ascensiunea întregii umanităţi. Mai rămâne să-i mai trezim pe cei care încă dorm, ademeniţi de învăţăturile dimensiunii a treia, ce a promis saţietate mai degrabă decât împlinirea căii lor spirituale.

Acum înţelegeţi pe de-a întregul, aşa-i? Umanitatea este epuizată, nu aşteptându-l pe Dumnezeu să apară ca să repare situaţia suferinţei de pe planetă. Sunt extenuaţi de frică, anxietate, ură faţă de sine şi faţă de ceilalţi, şi cel mai rău dintre toate de separarea de propriul suflet, legătura cu Dumnezeu. Prin propriul nostru exemplu vă arătăm că Iubirea este tot ce aveţi nevoie, aşa cum spune şi cântecul.

Vă aduc acest mesaj acum deoarece Schimbarea este aproape. Vă înţelegem rezistenţa la schimbare, de a lăsa în urmă familiarul, chiar dacă familiarul vă aduce disperare şi frustrare. Vă asigur că făcând tranziţia către nivelele vibraţionale mai înalte aveţi multe de câştigat şi nimic de pierdut. Cei pe care i-aţi iubit vor fi îngrijiţi pe calea lor către Ascensiune. Li se vor oferi învăţături pline de iubire, compasiune şi sprijin până când devin mulţumiţi şi asiguraţi că înălţarea din zonele gri din prezent le va aduce bucurie şi încântare cum nu şi-au imaginat vreodată.

Nu îi veţi pierde pe cei iubiţi; din contră. Fiecare îşi va găsi o nouă identitate în Lumină şi Iubire pe care o veţi experimenta când vă deschideţi inimile şi minţile pentru a vă împlini destinul pactului comun ce v-a adus aici pentru această viaţă. Pentru aceasta aţi trăit şi murit in multe vieţi trecute, Dragilor. Sunteţi într-adevăr în pragul Tărâmului Făgăduinţei. Veţi păşi dincolo spre Lumină? Vă veţi întinde aripile să vă luaţi zborul? Vă veţi găsi combustibilul în Inima voastră. Este la rândul ei alimentată de Iubirea Sinelui Vostru Superior, Dumnezeu.

Eu sunt o reflecţie individualizată a lui Unu, dar acest lucru nu înseamnă că sunt separat. Nimeni nu poate fi singur sau separat. Aceasta este o iluzie învăţată de cei Întunecaţi pentru a inspira teamă. Nu aveţi nevoie de cealaltă jumătate, sau a partenerului pentru a vă sprijini, sau aprobarea celor din jur pentru a vă găsi fericirea supremă. E nevoie doar de acceptarea legăturii ce vă conectează într-un mod mai complet decât cordonul ombilical ce se conectează la sursa Vieţii, care este mama.

Permiteţi prezenţei lui Dumnezeu, care este Iubire şi Lumină, să curgă prin voi, pentru a vă vindeca şi a vă hrăni fiecare rană, fiecare experienţă dureroasă, fiecare boală, din această viaţă sau alta. Îngăduiţi-vă să vă extindeţi, să vă umpleţi corpurile şi aura cu Iubire şi Lumină. Va străluci în exterior, în jurul vostru înălţându-i pe toţi cei cu care interacţionaţi. Nu întoarceţi spatele acestui destin minunat. Acceptaţi pelerina de Iubire şi Lumină ca fiind dreptul vostru din naştere.

Veniţi cu mine, dragi prieteni. Este timpul nostru acum.

Eu sunt Sananda/ Iisus, ce a trăit pentru Iubire. M-am întors să vă arăt drumul spre Acasă.

Transcris de Kathryn E. May, 16 August, 2013, 11 pm. EDT

Ascultaţi Grupurile de Vindecare cu Sananda, Dumnezeul Tatăl şi Arcturienii şi alţii pe BlogTalkRadio.com/ChannelPanel.

Informaţii istorice! Duceţi-vă la arhiva din 16 august.

Transcris de Kathryn E. May, August 14, 2013, 2 pm.

Traducere Alina

Publicat de Marin Maria la 18:23
NOUA SCRIPTURĂ TRANSMISĂ DE IISUS/SANANDA capitolul 8

Capitolul 8

Transcrisă de Kathryn E. May, 19 august 2013

Eu sunt, Iisus/ Sananda,

Aceste lucruri îi vor înfuria pe unii oameni, altora le va stârni confuzia, iar pe alţii ii vor bucura peste măsură. Ceea ce spun eu în aceste Noi Scripturi este extrem de diferit de Scripturile scrise în elaborarea devenită Noul Testament al Bibliei. Desigur, nu eu am scris acele capitole. Unele au fost scrise de oamenii apropiaţi mie – discipolii mei, aşa cum au fost numiţi ei, dar cele mai multe

au fost scrise mult după plecarea mea, prin urmare nu erau cuvintele mele, şi adeseori nici măcar gândurile mele. Cei care au studiat Biblia ar trebui să poată distinge la ce mă refer. Orice învăţătură care nu se bazează pe Iubire nu este a mea, nici a lui Dumnezeu.

Mai este o problemă cu Biblia, şi de aceea multe din scrierile importante au fost excluse în mod deliberat. Draga mea soţie, Maria Magdalena, a predat despre Adevărata Cale alături de mine, în armonie cu ideile pe care am venit să le împărtăşesc lumii. Ea a fost scriitorul familiei, cu aprobarea mea entuziastă, şi a documentat unele din cele mai importante învăţături, care am sperat ca vor rămâne pentru posteritate. Din nefericire, au fost ascunse când Împăratul Constantin a autorizat volumul ce a devenit apoi Biblia.

Aceste scrieri vor fi găsite curând, şi când ne vom întoarce să mergem printre voi, vocea ei va fi din nou auzită, ca o Lumină strălucitoare ce a fost dintotdeauna. Atunci am sperat ca prezenţa ei să influenţeze schimbarea în atitudinea culturală vizavi de femei, dar în linii mari nu a fost aşa cum am sperat. Grupul de

bărbaţi care a decis să o discrediteze, aruncând îndoială asupra caracterului ei moral, a făcut acest lucru cu intenţie clară : au creat o poveste care să-i afecteze credibilitatea şi astfel şi puterea de a atinge un număr mare de persoane prin învăţăturile ei.

Gândiţi-vă cât de diferită ar fi fost atitudinea faţă de femei în acele ţări care se intitulează „creştine” dacă adevărata ei identitate şi puterea ei ar fi fost recunoscute. A fost partenerul şi colaboratorul meu egal. Forţa ei m-a susţinut în momentele dificile, aşa cum a făcut-o şi Mama mea Maria. Împreună au fost o fortăreaţă de Iubire şi înţelegere care mi-au uşurat calea în acei ani dificili. Nu aş fi reuşit singur.

Accentul pe dominaţia masculină şi exclusivitate pe care o prezintă Biblia este departe de adevărata poveste a vieţii mele şi a discipolilor mei apropiaţi. Am fost crescuţi în spiritul tradiţiei iudaice a legăturilor de familie apropiate şi solide, ce aprecia parteneriatul între părinţi, punand accent pe minunatul dar reprezentat de copii. Simţim în continuare la fel în legătură cu legătura sfântă între un bărbat şi o femeie şi marea nevoia a

tuturor copiilor de a avea un cămin de sprijin stabil. Dar nu condamnăm pe nimeni care poate crea o versiune alternativă a acestui parteneriat de iubire. In cadrul căminului unei familii, atmosfera de Iubire contează cu adevărat, nu identitatea individuală, sexul sau vârsta membrilor participanţi.

Fiinţele umane sunt fiinţe sociale, şi toţi avem nevoie de o companie bună, de mângâiere când ajungem acasă din călătoriile noastre, fie că este vorba o zi la birou lucrând cu hârtiile, sau o zi la aratul câmpului. Toţi avem nevoie de iubirea unei familii care să ne îmbrăţişeze într-o atmosferă hrănitoare de Lumină. Din nefericire, generaţiile de copii au supravieţuit cu un minim de mângâiere, şi fără Iubire din toată inima. Acest lucru se schimbă. Acum copiii sunt văzuţi ca o promisiune a viitorului şi ca o speranţă pentru o lume mai bună decât cea în care au trăit părinţii lor.

Mulţi au auzit de copiii de cristal sau copiii indigo. Par a fi o rasă diferită, o versiune avansată a umanităţii decât orice a văzut Pământul până acum. Este adevărat că sunt literalmente creaţii cristaline. ADN-ul lor este diferit de cel al părinţilor lor în sensul

că latentele lor catene au fost deja activate. Veţi simţi cu toţii că deveniţi din ce în ce mai mult ca ei în fiecare zi. Pe măsură ce şi ADN-ul vostru este activat, creativitatea voastră se amplifică, iar capacitatea de a simţi Iubire continuă creşte. Ca aceşti noi copii, voi deveniţi şi mai mult Zeii şi Zeiţele ce v-aţi născut a fi.

Vedeţi voi, aceşti copii nu sunt o creaţie nouă. Sunt o reapariţie a adevăratei identităţi a omenirii, revenirea la extraordinara paradigmă a inteligenţei şi puterii, ce aparţin planului ascensiunii. Ascensiunea pentru care vă pregătiţi acum este de fapt întoarcerea la gloria Pământului original ce era Paradis- un loc minunat de pace, armonie şi mulţumire. Cu toate acestea, darul unui Paradis minunat nu a fost îndeajuns pentru dezvoltarea sufletelor unei specii harnice, curioase, creative şi agresiv de receptive cum aţi fost voi. De aceea am decis împreună în Consiliile noastre ca Pământul să coboare în dimensiunea a 3-a, în mod temporar, pentru a desfăşura adevărate teste de curaj, integritate şi onoare.

Şi acum vă aflaţi aici, după multe vieţi în planul terestru. Aţi fost răniţi şi loviţi atât în corpurile cât şi sufletele voastre. Acum este vremea vindecării; pentru că aţi părăsit deja vibraţiile joase ale

vieţii în dimensiunea a treia. Vă treziţi puţin câte puţin către adevărul că totul s-a schimbat, şi că şi voi va trebui să faceţi acest lucru. Vă mai agăţaţi de vechile tipare, de vechile idei, şi mulţi sunt presaţi să renunţe la vechiul mod de trai, chiar dacă acesta era plin de durere, resentimente şi suferinţă.

Ce vă ţine, Dragilor, legaţi de tradiţiile care v-au înrobit minţile şi v-au pedepsit corpurile? Ce consideraţi atât de preţios încât nu puteţi să vă despărţiţi de el, chiar dacă vă plângeţi atât de amar de stresul vieţii zilnice? Ce aveţi de pierdut în afară de frică, durere, tristeţe? Viaţa în dimensiunile mai înalte nu este nouă pentru voi; aţi experimentat-o în spatele vălului între fiecare dintre vieţi. Aţi trăit in Paradis în compania Raiului. Aţi băut din cupa vieţii veşnice şi aţi simţit Iubirea nesfârşită a Mamei/Tatălui Dumnezeu. Amintirile sunt acolo în inima/mintea voastră- acel loc în inima voastră unde gândiţi cu sentimentele voastre, şi unde vă conectaţi cu Sinele vostru Superior.

Sinele vostru Superior este legătura sufletului vostru cu dimensiunile mai înalte. In acest moment este exact deasupra capului vostru, în celălalt capăt al Vălului, în dimensiunea a 5-a.

Ascultaţi, Dragilor, şi veţi auzi îndemnurile sufletului vostru la fel de clar precum auziţi ceasul deşteptător dimineaţa sau claxonul maşinii în drum spre muncă. Treziţi-vă la vocea dinăuntrul vostru ce vorbeşte despre Iubire, Adevăr şi Speranţă. Aţi numit-o intuiţie. Este vocea lui Dumnezeu din interiorul vostru, peste tot în jur, îndemnându-vă să vă ridicaţi şi să vă luaţi locul în minunata aventură ce vă aşteaptă.

Data viitoare când vă mai întrebaţi dacă să aveţi încredere în intuiţie sau să găsiţi o soluţie mentală, opriţi-vă şi reconsideraţi ideea. Cum se rezolvă mai bine problema: având încredere în înţelepciunea lui Dumnezeu şi înţelepciunea cosmosului, sau adunările şi scăderile din creierul vostru, unde aveţi doar informaţia pe care aţi învăţat-o de la alţii? Răspunsul ar trebui să fie clar. Creierul vostru, pe care îl numim seiful de cunoştinţe, este precum computerul vostru. Poate arhiva, căuta şi recupera. Nu poate lua decizii; îţi poate spune doar ce au ţi-au zis alte persoane în legătură cu deciziile lor. Nu este un mod eficient de a-ţi conduce viaţa.

Vocea interioară, vocea inimii/minţii voastre este conectată cu mintea conştientă, ce nu se află în creierul vostru dar dăinuie etern cu sau fără corp. Este o resursă complexă, supravegheată de Sinele vostru Superior, care are acces la toate amintirile din multiplele vieţi şi vă poate pune la dispoziţie abilităţile şi cunoştinţele acumulate în alte vieţi. De aceea unele abilităţi par atât de „naturale”. Cel mai probabil ele au fost antrenate dinainte într-o anumită formă. De exemplu, uşurinţa de a învăţa anumite limbi este cel mai probabil rezultatul faptului că le-aţi vorbit în alte vieţi; interesul pentru vindecare, medicină este probabil rezultatul unei preocupări de lungă durată şi aşa mai departe.

Sunteţi fiinţe cu multe faţete, mult mai complexe şi înţelepte decât vă imaginaţi. După ascensiune, toţi veţi avea acces la aceste amintiri legate de viaţa voastră, şi veţi putea studia înregistrările Akashice ale celorlalţi de asemenea. Veţi afla adevărul despre istoria voastră, despre istoria planetei, şi cât de puţin au descoperit experţii şi oamenii voştri de ştiinţă. Sunt noi descoperiri în fiecare zi, multe dintre ele atât de anormale încât antropologii nu ştiu cum să le clasifice sau să le descifreze, şi

multe dovezi importante sunt puse deoparte, în sertare, pentru mai târziu.

Ce ştiţi cu adevărat despre Planeta Pământ şi locuitorii ei? Oare umanitatea şi celelalte specii „au evoluat” după sistemul de experimentare empiric încercare-eroare, sub influenţa forţelor externe? Foarte puţin. Au fost câteva adaptări ce s-au petrecut datorită condiţiilor externe, dar au fost puţine. Cele mai multe dintre schimbări sunt făcute sub supravegherea Prim Creatorului, executate de Mama/ Tatăl Dumnezeu şi alţi mari Maeştri. Voi aţi fost creaţi, Dragilor, printr-o strădanie de colaborare ce s-a întins pe milioane de ani în timp pământean. Au fost şi alte câteva civilizaţii înainte, aşa cum aţi aflat din scrierile Mamei /Tatălui Dumnezeu în ultimii ani, şi aceste civilizaţii au avut un impact direct asupra dezvoltării umanităţii.

Veţi învăţa despre adevărata antropologie şi istorie politică a dragei voastre planete când Dezvăluirea va fi completă, întrucât fundalul motivului pentru care Surorile şi Fraţii voştri Stelari sunt aici este relevant pentru unde vă aflaţi acum. Vor avea poveşti uimitoare de spus care vă vor fermeca în multele ocazii de stat la

poveşti. Vedeţi voi, au mult mai multe de oferit decât doar tehnologia avansată ce vă va îmbunătăţi imediat viaţa, sănătatea voastră şi a planetei. Vă vor restabili legăturile inconştiente profunde cu evenimente fascinante care acum sunt mult peste înţelegerea voastră. Sunt nerăbdători şi încântaţi de această oportunitatea de a vă ajuta să învăţaţi multe din lucrurile care i-au ajutat pe ei în propria lor Ascensiune planetară.

Cine sunt aceşti Fraţi şi Surori care sunt nerăbdători să vă ajute? Vin de aproape şi de departe, ca să spun aşa. Mulţi sunt din propria voastră galaxie, de pe Sirius, Pleiade, Săgetător şi altele, numărând nouă planete în Galaxia Calea Lactee locuite de fiinţe umanoide. Mai sunt şi alţi nenumăraţi vizitatori de pe alte galaxii, unele din sisteme stelare îndepărtate de care nu ştiu oamenii voştri de ştiinţă. Toţi vin cu navele lor să ajute cum pot.

Să vă povestesc o întâmplare recentă legată de aceşti vizitatori. Mulţi dintre voi aţi auzit de arcturieni. Sunt o civilizaţie evoluată ce a atins un nivel de identitate de grup de cooperare; preferă să lucreze în unitate unii cu alţii mai degrabă decât să fie cunoscuţi ca şi individualităţi unice. Deşi se pot şi separa pentru a comunica

cu voi, preferă să aibă o identitate de grup cu care sunt foarte eficienţi şi cu care se simt foarte bine. Sunt vindecători avansaţi şi au depus mult efort în studierea umanităţii. Sunt foarte interesaţi de combinaţia gândire-emoţie pe care o posedaţi, şi au dezvoltat instrumente foarte eficiente pentru vindecarea afecţiunilor ce rezultă din interacţiunea dintre fiinţele psihosomatice

(sentimente/corp).

Recent, Lady Portia a început sesiunile de vindecare pe BlogTalkRadio.com, la cererea noastră, şi sute de voluntari- circa 1000- s-au înscris fiind dispuşi să acorde din energia lor celor care au cerut vindecarea. Noi cei din dimensiunile mai înalte ne-am alăturat acestei aventuri comune, iar rezultatele au fost uimitoare. Cand au fost invitaţi arcturienii să se alăture Maeştrilor, Mamei /Tatălui Dumnezeu, Arhanghelului Mihail, St. Germain şi mulţi alţii, au răspuns apelului prin aducerea navelor lor de vindecare pentru a vindeca întreaga planetă.

Mai întâi, două mari nave mamă au parcat pe orbite mari deasupra Polului Nord şi Polului Sud, apoi patru alte nave mai

mici s-au poziţionat de-a lungul celor patru puncte ale ecuatorului.

Întrucât au fost chemaţi, au venit. Acesta este un exemplu de materializare- crearea a ceea ce ceri- ce acum este posibilă. Acum ei vor ajuta la vindecarea întregii planete. Puteţi toţi să vă aşteptaţi la vindecări „miraculoase”, ca şi mulţi dintre

participanţii la sesiunile de vindecare de pe internet. Pe măsură ce numărul vindecătorilor creşte puterea intenţiei devine o sursă irezistibilă încât nicio afecţiune sau boală nu poate supravieţui în prezenţa sa.

Aceast demers de vindecare a dezlănţuit mii de energii întunecate care încearcă să se lipească de Lucrătorii în Lumină ca şi gazde pe care îi văd ca ultima lor speranţă de supravieţuire. După cum deja ştiţi, Lucifer s-a întors Acasă, în braţele iubitoare ale Mamei/ Tatălui Dumnezeu, la flacăra lui geamănă Arhanghelul Gabriel, şi la mult iubiţii lui fraţi şi surori. A fost primit ca un erou, spre surprinderea sa, crezând că lungul lui drum pe Pământ a eşuat in a aduce lumină şi o vibraţie mai înaltă pe planetă, care a constituit planul său.

Energia întunecată intenţionat creată numită „Satan” a fost capturată şi trimisă în Lumină. Entităţile întunecate au auzit despre acest lucru şi sunt în haos şi confuzie întrucât au fost manipulaţi să creadă că Lucifer este Diavolul, reprezentatul tuturor relelor, şi puternicul lor lider. Acum sunt uimiţi să descopere că cel numit Lucifer este de fapt esenţa Iubirii şi Luminii, şi încep să iasă din întunecatele lor ascunzişuri temători, confuzi, dezamăgiţi şi disperaţi. Mulţi se agaţă de Lucrători în Lumină nesuspicioşi, în efortul de a găsi o cale de a fi salvaţi. Mulţi sunt acum dispuşi să se întoarcă spre Lumină, să fie iertaţi şi reprimiţi în Iubire.

Se fixează cu miile de Pilonul de Lumină al Gabrielei ce o protejează şi o înconjoară. Ca o echipă Lucifer, Arhanghelul Mihail, St. Germain şi eu, împreună cu Shatoose Mother Ama, Dumnezeu Tatăl, Arcturienii şi mulţi alţii, îi îndrumăm şi îi liniştim. Îi înfăşurăm într-un cocon de Lumină, şi majoritatea dintre ei aleg să se întoarcă la Sursă pentru a fi înapoiaţi Luminii.

Acesta este cu adevărat un demers uriaş. Gabriela s-a oferit cu bucurie să ajute ca fiind Lumina ce atrage cu miile Entităţile Intunecate, îngrozite să se întoarcă din cauza a ceea ce au făcut. Acestea se tem de pedeapsă, şi primesc în schimb bunătate, iertare şi Iubire nesfârşită. Le conducem, una câte una, către Lumină pentru a se întâlni cu Dumnezeu. Planeta este în sfârşit curăţată de cei Intunecaţi, majoritatea dintre ei fiind adepţi îndrumaţi greşit. Este cu adevărat un triumf al Luminii asupra Intunericului.

Suntem recunoscători echipelor de vindecare de pe Pământ, Lucrătorilor în Lumină ce au învăţat să înlăture aceste Entităţi Intunecate, şi echipei tot mai mare de vindecare de pe internet ale căror energii au inspirat acţiuni atât de pozitive. Acesta este un exemplu de sinergie produsă atunci când sute de oameni îşi unesc forţele pentru a-şi concentra energia către un singur rezultat pozitiv: vindecarea şi Ascensiunea Planetei Pământ. Merge de minune, şi va continua ridicarea conştiinţei, şi aşadar şi nivelul de vibraţie a întregii planete.

Trimiţând Iubire şi Lumină celor care au nevoie de vindecare fizică, creaţi un val de conştientizare al interacţiunii dintre gândirea Intunecată şi boală, între anxietate, disperare,boală şi întuneric. Pe măsură ce vindecarea continuă, şi sănătatea perfectă devine un vis în mintea fiecăruia, întunericul dispare în eter, iar disperarea este înlocuită cu bucuria. Aceste „miracole” vor deveni la ordinea zilei pe măsură ce, din ce în ce mai mulţi oameni încep să atingă entuziasmul şi Iubirea dimensiunii a 5-a şi visul Ascensiunii pe care l-am împărtăşit de milenii.

Eu sunt Iisus/Sananda, şi sunt aici în serviciul vostru.

Transcris de Kathryn E. May, 19 August 2013, 11 pm, EDT

Sursa: http://www.whoneedslight.net/page/482490350

Traducere Alina

Publicat de Marin Maria la 21:19
NOUA SCRIPTURĂ TRANSMISĂ DE IISUS/SANANDA capitolul 9

Capitolul 9 Transcrisă de Kathryn E. May, 22 august 2013

Astăzi, 21 August 2013 are loc un eveniment grandios.

Poate nu realizaţi acest lucru, dar aceasta nu înseamnă ca este mai puţin important. Astăzi este ziua în care tuturor Entităţilor Intunecate ce se ascundeau în corp uman li se cere să plece, şi vor trebui să aleagă între a se preda şi a se întoarce în Lumină sau vor fi dizolvaţi în molecule, aşa cum a cerut Prim Creatorul. Nu vor fi excepţii. Cei ce refuză să plece, şi insistă să rămână cu gazda vor fi dizolvaţi încet prin acţiunea energiei Luminii din interiorul

gazdei. Cu cât mai mare vibraţia gazdei cu atât mai repede se va produce dizolvarea.

Vedeţi voi, li s-a dat posibilitatea să aleagă dacă să-şi continue vieţile ca suflete sau să fie opriţi. Este mai mult decât corect. Ei îmi aud vocea în timp ce anunţ acestea. Dacă decid să se întoarcă spre Lumină vor fi conduşi uşor de către un ghid care le va respecta individualitatea şi alegerea. Cei ce sunt duşi către Lumină vor fi iertaţi şi primiţi înapoi, căci nu trecutul este important în dezvoltarea sufletului. Ci starea sufletului,

atitudinea, intenţia şi Lumina voastră în acel moment contează. Nimic altceva. Oricine poate fi reprimit; oricine poate fi iertat.

In timp ce scriem acestea, draga noastră Lady Portia ce îmi transcrie cuvintele simte energia intensă. Este plină de emoţii precum anxietate, frică, confuzie, conflict. Este dificil de manageriat pentru cei empatici, mai ales dacă nu ştii sursa. Această intensitate mărită va continua până după transmisia radio de vindecare unde Entităţile Intunecate sunt duse către Lumină de Arhanghelul Gabriel(a) şi Lucifer. Şi-au luat responsabilitatea de chemare şi primire a tuturor celor care au

fost pierduţi şi a celor recrutaţi în Legiunile Satanei, sub impresia incorectă că liderul lor era Lucifer.

Lucifer nu a fost niciodată rău, nici nu a fost Satana or liderul vreunei organizaţii sau bande. A fost şi va fi întotdeauna dragul nostru frate al cărui nume înseamnă Lumină, şi care a trăit o serie de vieţi exemplare în folosul umanităţii. Intenţia sa a fost să înveţe oamenii să se iubească, şi făcând acest lucru a sperat că vor găsi legătura cu Dumnezeu. Deşi în general nu vorbim despre incarnările noastre pe pământ, o să vă spun să vă faceţi o idee despre munca lui Lucifer in vieţile lui. O incarnare recentă a fost drept Abraham Maslow, strălucitorul psiholog ce a dezvoltat conceptul de „performanţă de vârf”. A inspirat pe mulţi să ajungă la ceea ce au mai buni în ei. Aţi auzit de asemenea de munca lui ca şi cel mai cunoscut filozof al Greciei Antice.

Lucifer şi Gabriela îşi continuă munca de protecţie şi eliberare a umanităţii de cei Intunecaţi, care au venit aici pe Planeta Pământ să domine tot. Îşi termină sarcina anevoioasă de curăţare a întregii planete de creaturile ce au fost seduse de grupul răufăcătorilor de către cei care au crezut că îl pot învinge pe

Dumnezeu. După cum puteţi vedea, nu au reuşit, şi nu o vor face niciodată. A venit vremea să fie îndepărtaţi permanent, din interiorul corpurilor voastre, şi de pe suprafaţa Pământului. Nu pot supravieţui în dimensiunile mai înalte fără a resimţi sentimentele inimii, prin urmare nu sunt o ameninţare pentru celelalte planete de dimensiunea a 5-a, sau orice fiinţă cu vibraţie înaltă.

Acum să ne întoarcem atenţia către evenimentele uriaşe de astăzi, Joi 22 August 2013 potrivit Calendarului vostru pământean. In această seară, la ora 8 pm ET (ora New York-ului), va fi un eveniment ce va fi înregistrat în istoria planetei ca un punct de cotitură, începutul unei noi ere. Vom conduce o sesiune de vindecare de proporţii epice, în care Entităţile Intunecate care încă se ascund pe Planeta Pământ vor fi chemate să vină pentru a fi duse spre Lumină. Cel pe care îl numim Prinţul Reginald va coopera cu Gabriela, care va suna trompeta. Acest sunet se va răsfrânge de-a lungul planetei, către cei care sunt adăpostiţi de gazde umane şi cei care se ascund în interiorul crustei Pământului, precum şi cei care au fost îndepărtaţi din bazele lor în partea îndepărtată a Lunii.

Niciunei entităţi Reptiliene nu îi va mai fi permis să rămână să hărţuiască sau să compromită fericirea şi funcţionarea deplină a niciunei fiinţe de pe Pământ. Nu vor fi excepţii. Orice om ce refuză să de-a drumul unei entităţi întunecate din interiorul lor or să-şi dea seama că nu le mai pot păstra. Deşi se mai pot agăţa pentru câteva ore, Lumina ce vine de la Soarele Central, şi revărsarea Iubirii de la vindecătorii şi Maeştrii ce iau parte la acest Eveniment de Vindecare vor învinge Întunericul o data pentru totdeauna, şi cei care nu vor să plece vor fi dizolvaţi în molecule şi apoi împrăştiaţi.

Repet comanda: Nicio Entitate Întunecată nu va rămâne pe Planeta Pământ. Nu vor fi excepţii. Oricine insistă că este încă chinuit de Întuneric va trebui să-şi analizeze ideile şi convingerile pentru a-şi da seama de ce au promis supunere durerii şi suferinţei. Ceea ce le va rămâne de făcut celor invadaţi va fi vindecarea de la obişnuinţa cu sentimentele de lipsă, depresie, anxietate, nesiguranţă, ura de sine şi confuzie. Acest lucru va necesita determinare, dedicare în refacerea legăturilor interioare cu Sinele Superior şi cu Dumnezeu. Vom oferi încurajare şi

instrucţiuni în aceste mesaje sau cele ale Mamei/Tatălui Dumnezeu pentru a vă ajuta să vă reechilibraţi energiile pentru a vă împlini promisiunea sinelor voastre de Creatori străluciţi, puternici, încrezători şi plini de Lumina Raiului.

Niciodată oamenii planetei Pământ nu vor mai fi chinuiţi de interferenţa din interiorul lor, impusă din exterior de cei care au dorit să le facă rău şi să-i controleze. Acum veţi fi liberi să respiraţi, să preluaţi comanda gândurilor şi sentimentelor voastre, şi puteţi începe manifestarea Visului pe care cu toţii am venit să-l împlinim.

Doar acum adevărata natură a umanităţii va putea fi vizibilă pentru toţi, deoarece aţi fost oprimaţi profund de către aceste Entităţi Întunecate, care sunt cu milioanele. Au atacat cu precădere Lucrătorii în Lumină puternici, pentru a-i ţine pe loc în a-şi duce la îndeplinire minunatele realizări de care erau capabili. Veţi vedea o Nouă Eră înfloritoare de creativitate, de bunăvoinţă, pe măsură ce toate energiile Luminii sunt eliberate, permiţând acestor talentate şi dedicate Fiinţe să se ridice la potenţialul lor maxim.

Este cu adevărat o nouă zi, Dragilor. Acum putem să stabilim aceste vindecări în masă şi eliminarea celor întunecaţi într-o astfel de manieră încât puteţi să fiţi şi voi martorii evenimentului, indiferent în ce loc al planetei locuiţi. In orice loc unde există un calculator disponibil cu internet puteţi avea acces la acest mare eveniment. Va fi înregistrat pentru posteritate, şi vor exista copii ale înregistrărilor disponibile pe BlogTalkRadio.com şi pe Youtube pentru a fi distribuite pe întreaga planeta. Toata lumea va afla în cele din urmă de această curăţare, şi va şti motivul acestei minunate lumini pe care o vor simţi de mâine. Toţi vor vedea şi vor simţi schimbarea, chiar dacă nu-şi dau seama de cauză.

Marcaţi această zi în calendarul vostru, Dragilor. Aceasta este ziua în care spitalele de nebuni vor fi inutile, spitalele se vor goli, toate închisorile vor deveni case de coşmar învechite ce nu vor mai fi locuite niciodată. Pe măsură ce sufletele din întreaga lume se trezesc către pacea interioară, soldaţii îşi vor pierde interesul să lupte, tiranii se vor retrage fără să mai aibă dorinţa de a-şi

controla oamenii, iar armatele îşi vor îndrepta atenţia către refacerea şi ajutarea oamenilor în a avea un trai confortabil.

Toate armele vor avea o imagine dezagreabilă, vor fi văzute ca instrumente de tortură şi distrugere, ceea ce sunt cu adevărat. Nimeni nu va dori să fie cunoscut ca cineva care este atras de violenţă şi moarte; aceste interese vor fi cunoscute ca gândiri greşit direcţionate ale celor care au fost sub influenţa invadatorilor Întunecaţi, aceste forme inferioare de viaţă care nu au putut gândi sau simţi cu adevărat.

Nu au putut gândi cu adevărat din cauza defectului neurologic, datorat deciziei nefericite de a-şi manipula ADN-ul, pentru a-şi suprima inima/mintea. I-a schimbat, cu mii de ani în urmă, în fiinţe fără compasiune, fără legătura cu Iubirea, şi fără conexiunea cu Dumnezeu.

Ca şi colectiv, au fost reprezentarea răului. Au fost cunoscuţi drept Reptilieni, facţiunea de Fiinţe Întunecate din sistemul stelar Orion. Aceia care au iniţiat acest proiect au proclamat că au un lider de mare putere, Satana, adică Lucifer, fiul lui Dumnezeu.

Povestea a fost spusă atât de des şi cu atâta convingere încât creaturile Reptiliene sub comanda originalilor întunecaţi au fost convinşi că ei sunt armata lui Lucifer.

Doar în momentul când Lucifer a anunţat reîntoarcerea sa la radio show-ul cu Kathryn şi Ann DeHart pe 27 iulie, înregistrată pe BlogTalkRadio.com/HollowEarth facţiunea întunecată a

descoperit minciuna în care au trăit de eoni de timp. A cauzat haos în rândul entităţilor care aveau de îndeplinit sarcini de cauzat nenorociri umanităţii atât individual cât şi la nivel de grup.

Şi-au dat seama că au fost trădaţi, minţiţi, manipulaţi. Ştiau că Lucifer a fost un adevărat lider, şi au început să realizeze că au de ales. Pe măsură ce energiile planetei au crescut, iar Lucrătorii în Lumină pe care încercau să-i ţină în întuneric şi-au ridicat vibraţia, ADN-ul celor întunecaţi a început să se reactiveze, exact ce se întâmpla si acum umanitatea. Au ascultat vocea lui Lucifer şi a Gabrielei care îi chema Acasă, invitându-i să vină în Lumină să fie iertaţi şi reîntorşi la locul lor cu Dumnezeu.

Când Prinţul Reginald, liderul actual al Reptilienilor a auzit de reîntoarcerea lui Lucifer, a luat decizia de a părăsi corpul puternicului Lucrător în Lumină pe care îl locuia. A plecat noaptea, cu scopul de a scăpa şi s-a dus la Lady Portia pentru a cere trecerea în condiţii de siguranţă. A putut să-şi crească vibraţia datorită timpului petrecut în aura gazdei sale, şi s-a cazat în gâtul Lady Maestrei noastre. A salutat invitaţia de a pleca, înconjurat de echipa de vindecare în care am fost şi eu membru. S-a predat, cerând permisiunea de a-şi conduce toţi membrii speciei sale în Lumină.

Reginald a fost iertat, şi este încurajat să continue să-şi ridice vibraţia pentru a elimina toate reziduurile de tipare de gândire care duc la acţiuni întunecate. A fost dus către Lumină, a fost iertat de Dumnezeu, a primit tratamente de vindecare pentru a se pregăti de sarcina de conducere a oamenilor săi către Lumină. Va fi însoţit de Lucifer, pe care acum îl consideră drept conducătorul său de drept, de Gabriela, al cărei far de lumină va călăuzi drumul lor spre Casă, şi de Legiunile Luminii- cele în spirit şi cele incarnate acum.

Toate Fiinţele vor fi escortate, una câte una, cu ajutorul a milioane de mentori, care îi va conduce spre Casă. Acolo vor fi bine primiţi, învăluiţi în Iubirea a Tot ce Este, şi duşi către Camerele de Lumină pentru a fi refăcuţi ca fiinţele întregi ce au fost create a fi. Nu vor mai continua ca şi Fiinţe Întunecate, vor fi renovaţi să-şi trăiască vieţile ca şi drept de naştere, misiunea de a face munca lui Dumnezeu, să aducă Iubire şi Lumină Galaxiei Calea Lactee şi dincolo de ea.

Bucuraţi-vă cu noi în această Zi a Eliberării istorice, Dragilor. Aţi triumfat asupra Întunericului ridicându-vă vibraţia, făcându-vă propria Munca în Lumină, şi rămânând în Credinţă în timpul acestor secole lungi şi dificile de durere şi zbucium. V-aţi ridicat deasupra provocărilor, şi veţi fi răsplătiţi cu bucurie, ştiind că aţi realizat această minunată Schimbare ce a permis înfrângerea Întunericului pe întreaga planetă.

După cum îi place lui Dumnezeu Tatăl să spună: „ S-a terminat. Sa înfăptuit!”. Inainte ca soarele să apună asupra Americii în această zi, toate Entităţile Întunecate se vor alătura procesiunii sufletelor de deplasare în Lumină. Lacrimi de bucurie spală anii

de durere, şi toţi vor sărbători prin dans, cântece şi îmbrăţişări în stradă. Observaţi cum se răspândeşte această realizare, cum oamenii se trezesc către adevăr. Nu se va întâmpla într-un singur moment, dar va pune stăpânire pe inimile şi minţile umanităţii, în acest nemaipomenit an al Ascensiunii în Lumină.

Eu sunt Sananda, cel numit Iisus.

Transcris de Kathryn E. May, 22 August 2013, 2 pm

Sursă: http://www.whoneedslight.net/page/482495778

Traducere Alina

Publicat de Marin Maria la 16:40
NOUA SCRIPTURĂ TRANSMISĂ DE IISUS/SANANDA capitolul 10

Capitolul 10 Transcrisă de Kathryn E. May, 28 august 2013 Atunci când acest Plan al Ascensiunii, care se desfăşoară în acest moment, a fost conceput acum mii de ani, a fost considerat unul foarte ambiţios. Chiar dacă au fost multe planete ale cosmosului care au ascensionat, şi multe grupuri de oameni care au făcut acest lucru în trecut, de obicei nu se întâmplă împreună- planeta şi locuitorii laolaltă. De obicei planeta este golită de locuitori, care se duc în altă parte pentru a-şi face lecţiile, în timp ce planeta îşi ridică

vibraţia către un nivel din ce în ce mai mare, reuşind în sfârşit tranziţia către dimensiunile mai înalte. Unii au făcut acest lucru de mai multe ori, şi acum locuiesc în planul ce nu este vizibil vouă. In alte cazuri, sufletele individuale şi-au asumat rolul de a se ridica într-o dimensiune mai înaltă, unde şi ele există într-o dimensiune neperceptibilă ochiului uman. Sunteţi familiarizaţi cu povestea morţii şi învierii mele. Aceasta a fost ascensiunea mea de pe planeta Pământ în dimensiunile mai înalte. Intenţia a fost de a reprezenta posibilitatea unei vieţi eterne, cu un corp trezit pentru a fi vehicululul cu care vă puteţi întoarce în dimensiunile joase daca doriţi, fără a fi nevoie să treceţi prin procesul de naştere şi moarte. Din nefericire, această parte a poveştii nu a fost spusă, prin urmare o sa profit de oportunitate pentru a o explica. Nu am venit pe draga noastră Planetă Pământ să mor pentru păcatele nimănui. Este o idee ilogică, din moment ce suntem responsabili fiecare pentru propriile noastre

acţiuni şi credinţe. Am venit să vă învăţ despre Iubire, doar atât. Am vrut să-mi exprim propria Iubire pentru Creator, şi să arăt celorlalţi că şi ei pot găsi consolare, inspiraţie şi conexiunea adâncă cu cei în formă de spirit care vă supraveghează şi vă sprijină de-a lungul vieţii. Am văzut cruzimea şi lăcomia pe această planetă şi am vrut să găsesc o modalitate să conduc lumea departe de suferinţa pe care a cauzat-o. Din nefericire, nu am reuşit să stopez marşul rasei Reptiliene. Mi-au distorsionat învăţăturile, în modul în care au alcătuit Biblia, şi mai eficient în modul în care miau interpretat învăţăturile. Discipolii mei au încercat din răsputeri ca scrierile lor să reflecte bine ce am reprezentat, dar acestea au fost copleşite de contribuţiile celor a căror agendă era de promovare a separării, exclusivismului mai degrabă decât Unitatea şi recunoaşterea că toţi suntem Unul. Nu am venit să stabilesc o religie, Creştinismul. Nu aş fi permis învăţături care separă oamenii, evreii de ceilalţi de

alte credinţe. Am sperat să creez un corp de lucru care putea fi inclus in orice religie sau punct de vedere filozofic. Era menit să extindă conştiinţa, indiferent de sistemul de credinţe al persoanei. Din nefericire, nu părăsisem încă planul terestru când, cel numit Pavel a luat în nume propriu începerea unei campanii prozelitiste în care s-a autointitulat prezent. Pavel, sau Saul aşa cum este el cunoscut, nu mă cunoştea, neînţelegând imensa mea dorinţă de a încuraja Unitatea indiferent de rase, religii sau crezuri. In schimb, a început o cruciadă de predare a propriei versiuni a cuvintelor mele, adaptate viziunii lui înguste asupra lumii. A fost un om crud, al cărui scop era să persecute adepţii mei. Este adevărat că a avut o „viziune” în care l-am întrebat de ce era atât de determinat să facă acest lucru. Nu era nimic deosebit legat de abilitatea lui de a-mi auzi vocea. Mulţi au putut să-mi audă vocea mai consistent decât el. Acest lucru l-a convins să-şi încheie cruciada deschisă în care Apostolul Neamurilor. Aşa a început separarea între adepţii mei şi ceilalţi ce a continuat până în

intenţiona să ne omoare, dar atracţia sa faţă de putere şi violenţă psihologică nu s-a sfârşit atunci. Nu l-am învinovăţit pe Pavel pentru râvna sa, nici pentru efectul distructiv al învăţăturilor sale. Era sub influenţa forţelor întunericului, a fost locuit de entităţi reptiliene, şi a fost puternic influenţat de lecţiile timpurii din familie. A fost iertat cu mult timp în urmă, şi a fost readus familiei de Iubire şi Lumină. Va juca un rol important în Ascensiunea apropiată a umanităţii. De fapt, acum este comandantul uneia din marile nave ce va ajuta la vindecarea celor din primul val care şi-au ridicat îndeajuns de mult vibraţia pentru a trece în dimensiunea a 5-a. Mulţi dintre voi trăiţi cu impresia că apropiatul eveniment este ceva ce „vi se va întâmpla” deoarece sunteţi aici pe Pământ. Aţi fost înspăimântaţi cu imagini de războaie teribile, vreme catastrofică, şi alte evenimente ce ameninţă viaţa. Aceasta a fost o campanie iniţiată de cei întunecaţi de a vă distrage şi de a vă scade vibraţia încât să nu mai

puteţi ascensiona către Lumină, acolo unde veţi fi în afara influenţei lor. Vedeţi voi, rasa Reptiliană ce a controlat media şi toate celelalte instituţii importante ale planetei nu au fost capabili să se înalţe mai mult de dimensiunea a 4-a. S-au împotmolit în limitările genetice auto-create de ei; nu au fost capabili de iubire, au dispreţuit Lumina. Unica lor dorinţă era de a controla umanitatea, au făcut acest lucru prin menţinerea voastră într-o stare de frică. Frica este opusul Iubirii, prin urmare dacă staţi în frică nu puteţi ascensiona pentru a vă alătura Companiei Cerului. A fost o strategie foarte simplă şi eficientă, este modul de viaţă de care vrem să vă eliberăm. Reptilienii şi alte entităţi Intunecate nu mai sunt acum pe planetă, din 22 august 2013. Puteţi auzi desfăşurarea marii ceremonii în care le-a fost dată alternativa de a fi în Lumină sau de a fi dizolvaţi ca suflete. Aproape un milion dintre ei au fost salvaţi şi s-au alăturat voluntar Mamei şi Tatălui Dumnezeu şi celorlalţi Maeştri ce i-au întâmpinat

Acasă.

Inregistrarea

evenimentului

este

pe pentru

BlogTalkRadio.com/ChannelPanel,*

disponibilă

toţi. Am fost acolo, ca observator al momentului monumental ce marchează începutul unei noi ere. A fost cu adevărat un punct de cotitură ce va permite continuarea Ascensiunii într-o atmosferă de libertate şi independenţă individuală. Mulţi dintre voi aţi fost „posedaţi” de chinul de a căra o entitate întunecată. Erau capabili să se mişte în formă de spirit, de la un om la altul, cauzand durere, boală, şi cel mai rău dintre toate inducând idei de disperare, depresie şi anxietate gazdei. Au dezvoltat tehnologii pentru a-şi promova propaganda şi de a tortura pe cei ce i-au sfidat. Au fost cu adevărat Răzbunarea Umanităţii. Mama Dumnezeu a vorbit despre aceste lucruri foarte concis în mesajul ei, pe acelaşi program de radio. Liderul Reptilienilor, Reginald, şi-a luat responsabilitatea de a-şi conduce oamenii către Lumină, şi va avea un rol important în restabilirea şi recuperarea a mii de ani de

viaţă ca adepţi ai unei fiinţe imaginare numită Diavolul, Satana. Au fost convinşi că Lucifer este eroul lor către Mama/Tata Dumnezeu, fiind Intunecat. Cand şi-a anunţat public, plin de lacrimi reîntoarcerea întâmpinat ca un erou al Luminii, a marcat începutul sfârşitului pentru ei. In scurta perioadă de o lună, domnia lor de teroare a luat sfârşit. Liderii lor au fost îndepărtaţi de pe planetă, eroul lor fiind exact liderul presupuşilor inamici, şi au fost invitaţi să fie reprimiţi ca şi rasa risipitoare ce au fost de eoni. Implicaţiile acestui sfârşit dramatic- adevarata Apocalipsă- de-abia a început să fie simţită pe planetă. Se va desfăşura treptat, pe măsură ce oamenii se trezesc către cunoaşterea că nu mai trăiesc sub oprimare. Dictatorului Sirian i-a fost permis să rămână ca exemplu final, ca obiect al lecţiei, despre cum va fi tratată cruzimea în cazul în care oamenii transformaţi după programul reptilian- cei numiţi de Kathryn candidaţi la rele „wannabes” vor continua cu acţiunile lor întunecate.

Lucrurile vor fi rezolvate când acesta realizează că nu mai are sprijin, deoarece toţi „şi-au dat duhul” când a venit vorba de a profita de pe spinarea celor săraci . Nu mai există o structură de putere care să-i protejeze, şi să le permită imunitatea în faţa acuzării. Colapsul Turnului Intunericului este la îndemână. Aceasta este Apocalipsa, Dragilor. Este un eveniment ce va aduce dansul pe străzi, pe măsură ce întreg globul experimentează Primavara Arabă- termen ce reprezintă ridicarea celor oprimaţi, pentru a forma mai multe forme de guvernare viabile, binevoitoare pentru toţi. A trecut prin convulsii, cum era de aşteptat, dar este o forţă puternică de neoprit a Binelui ce a aprins imaginaţia celor ce străduiesc pentru Lumină. Se va înfăptui pe Pământ aşa cum este şi în Ceruri/ Rai. Raiul este un loc al iubirii nesfârşite. Nu există pedeapsă, judecată sau recompensă. Este ca un loc multidimensional guvernat democratic în afara timpului şi spaţiului. Nu există limite în evoluţie, în învăţare sau înflorire pentru

suflet.

Toată

creativitatea

este

celebrată,

toate

individualităţile respectate, şi toate eforturile pentru Iubire şi Lumină sunt sprijinite de Prim Creator şi de Maeştrii Inălţaţi reprezentand Legiunea sa de Lumină. In Galaxia Calea Lactee, casa noastră, guvernarea este supravegheată de Mama/ Tatăl Dumnezeu, aceste Fiinţe Iluminate de Iubire Pură ce au creat Tot Ceea Ce este aici în această galaxie. Aţi fost învăţaţi că există o conducere trinitară

responsabilă aici pe Pământ. Prim Creatorul, Creatorul tuturor Creatorilor, Mama/ Tatăl Dumnezeu, şi eu , Sananda, cel cunoscut ca şi Yeshua ben Joseph. Mama Dumnezeu este cunoscută ca şi Sekhmet, Isis, Împărăteasa, şi a fost reprezentată ca o leoaică, marele Sfinx. Dumnezeu Tatăl este cunoscut ca şi Alcyone, Yahweh, Allah, Shiva şi mai recent ca Zorra. Prim Creatorul este Mâna Invizibilă din spatele creaţiei, Sursa tuturor Lucrurilor, şi cel pe care îl onorăm şi iubim mai presus de toate. Nu există o anumită denumire pentru a-l descrie pe Prim Creator ca un el/ea. Pur şi simplu îl

onorăm şi îl adorăm pe Creatorul nostru, ce este Iubire, sursa întregii Lumini. In întreg cosmosul, incluzând sistemele stelare vizibile şi invizibile ochiului uman sunt multe rase, multe planete locuite, şi energie infinită. Aceasta este energia folosită de puternicii Creatori, Zeii care creează toate fiinţele, sufletele, planetele si stelele. Ei cunosc şi predau misterul Creaţiei, şi reprezintă apogeul scării ascensiunii- abilitatea de a crea. Această abilitate este ţinută secret, o responsabilitate sacră asumată doar de Cei mai Mari dintre cei Mari. Au fost mulţi întunecaţi care au încercat să comande puterea Creaţiei, dar eforturile lor au eşuat, precum eforturile lor de pe Planeta Pământ de a clona fiinţe, plante artificiale şi de a manipula structurile sacre ale ADN-ului. Nu va mai continua, acum că iniţiatorii acestor proiecte nu mai sunt. In plus, masiva otrăvire a Mamei Pământ prin extracţia şi folosirea combustibililor fosili va fi oprită, deoarece este o invadare profană a corpului ei sacru.

De mult timp au existat tehnologii ce puteau înlocui aceste practici distructive, dar folosirea lor a fost interzisă de cei a căror putere şi profit s-ar fi micşorat. Această dominaţia asupra progresului tehnologic a fost ridicat o dată cu îndepărtarea rasei Reptiliene. Veţi vedea acum o înflorire a inventicii ca niciodată până acum, iar accesul vostru la cunoaşterea avansată va fi nelimitat pe măsură ce fraţii şi surorile din alte sisteme stelare vor putea împărtăşi întreaga lor cunoaştere în fiecare domeniu de viaţă. Nu numai noi forme de energie şi transport vor fi disponibile pentru voi. Toate problemele din agricultură, rezerva de apă şi managementul ei, şi tot confortul vieţii va fi pus într-o nouă lumină prin cooperarea şi inspiraţia din partea oricăruia doriţi să vă îndreptaţi atenţia. Această cooperare va fi oferită, niciodată impusă, deoarece nu acesta este modul în care membrii iubitori şi plini de pace ai Federaţiei Intergalactice de Lumină operează. Desigur această traducere in engleză a numelor lor nu surprinde sentimentul de libertate şi cooperare pe care îl reprezintă.

Este o organizaţie de lideri planetari din întreg cosmosul care au încheiat alianţa în slujba muncii Prim Creatorului, prin acţiuni de Iubire si Lumină în interesul Binelui. Comandantul Suprem al flotei de nave spaţiale ce aparţine Federaţiei Intergalactice este cel numit Ashtar. A fost prezent pe orbita Pământului, şi mesajele lui au fost transmise prin diferiţi mediumi, pe măsură ce a organizat şi adunat marea flotă ce este folosită pentru a vă ajuta. Nava lui, Noul Ierusalim, a fost casa mea de la ultima mea incarnare ca Iisus, şi împreună am supravegheat apropiata Ascensiune a Planetei Pământ. Ashtar este cel care a fost responsabil de protecţia Mamei Pământ pe măsura trecerii ei prin procesul propriei Ascensiuni. Da, mai există unii din dimensiuni inferioare ale Universului care folosesc forţă militară pentru a întrerupe mişcarea întregii planete în dimensiunile mai înalte, dar nu sunt atât de periculoşi precum se cred ei. Federaţia preferă mijloacele paşnice de soluţionare a conflictelor, şi nu îşi va folosi considerabila putere dacă nu este necesar.

Acest lucru dă impresia întunecaţilor că ne e frică să ne luptăm cu ei, idee falsă de altfel; preferăm doar să nu folosim forţa. Federaţia a acţionat doar când a fost necesar, când o planetă le cere acest lucru, ca şi în cazul îndepărtării prezente a celor întunecaţi din preajma voastră. După cum vedeţi, sunteţi pe deplin protejaţi şi

supravegheaţi de Legiunile de Lumină, care au fost însărcinate de Prim Creator să o ajute pe Mama Pământ şi umanitatea în Ascensiune. Vor ajuta dar doar în aşa maniera încât să nu fie considerată o intervenţie. Doresc să subliniez că procesul acesta nu este ceva ce vă va fi făcut vouă sau pentru voi. Este ceva ce va fi împlinit de fiecare dintre voi în mod individual mai întâi, şi apoi ca grup, deoarece nimeni nu va ascensiona până nu-şi va fi terminat propriul proces de învăţare. Aceasta înseamnă că fiecare dintre voi va trebui să înveţe să vindece restul de nemulţumiri, furie, dispreţ şi frică în care aţi fost cufundaţi de atâtea vieţi. Fiecare persoană va

preda armele, fie că e vorba de tendinţa spre agresiune sau inclinaţia spre controlul egoist al celorlalţi. Toată energia întunecată va fi curăţată, toate acţiunile întunecate lepădate. Ar putea suna copleşitor. Aşa şi este. La început este mai greu, întrucât de abia vă obişnuiţi cu libertatea fizică şi emoţională, dar suntem încrezători în flexibilitatea şi marele potenţial inerent al sufletului uman. Suntem aici pentru a vă ajuta, iar prezenţa noastră va fi simţită din ce în ce mai mult, pe măsură ce energia Luminii se răspândeşte pe întreaga planeta. Bucuraţi-vă, Dragilor. Apocalipsa voastră a fost scrisă în stele. Este sfârşitul lumii aşa cum o ştiţi voi, deoarece lumea pe care aţi cunoscut-o voi a fost una a întunericului, războiului, suferinţei şi controlului din partea forţelor răului. S-a terminat. Acum, în acest an al calendarului vostru, 2013 începe o nouă eră a vieţii pe glorioasa Planetă Albastră, Mama Pământ. Voi ce aţi ales să fiţi aici acum, şi toţi cei care aţi venit ca suflete din surse îndepărtate din întregul Universul, vor împărtăşi triumful, bucuria scrisă în destinul vostru.

Şi eu am ales să fiu aici, să conduc această minunată Ascensiune, plin de Iubire şi Admiraţie pentru sufletele curajoase ce sunt fraţii şi surorile inimii mele. Eu sunt Sananda, cel cunoscut ca Iisus din Nazareth. Transcris de Kathryn E. May, 30 August, 5 PM, EDT. Traducere Alina

Sursă: http://www.whoneedslight.net/page/482499956

Publicat de Marin Maria la 18:42
NOUA SCRIPTURĂ TRANSMISĂ DE IISUS/SANANDA capitolul 11

Capitolul 11 Transcrisă de Kathryn E. May, 2 septembrie 2013 Să vorbim acum despre provocările pe care este necesar să le depăşiţi pentru a vă împlini Ascensiunea personală. Este un proces pe care puţini de pe planeta voastră l-au dus la bun sfârşit în trecut, deşi mulţi au dus vieţi rodnice şi pline de iubire. A fost dificil să ajungi la nivelul înalt de vibraţie necesar, din cauza atmosferei încărcate, a întunericului

înconjurător. Chiar şi acei câţiva numiţi Sfinţi după moartea lor nu au putut susţine vibraţia dimensiunii a 5-a din cauza învăţăturilor religioase, traumelor sau dificultăţilor personale ce le-au scăzut sursa înaltei vibraţii, adică Iubirea şi Bucuria. Da, a fost un impediment al ascensiunii în trecut când oamenii credeau că fericirea şi sfinţenia nu se îmbină. Aceasta a fost o parodie teribilă, deoarece suferinţa şi durerea au fost slăvite, în timp ce veselia şi buna dispoziţie au fost văzute ca o lipsă de implicare serioasă. Ce păcat! Râsul, veselia, dansul şi joaca sunt o parte importantă a fundaţiei unei legături strânse cu Dumnezeu. A fost o dezvoltare îngrozitoare în practicile religioase, faptul că autoflagelarea, ura de sine şi auto-pedepsirea sunt acceptate ca mijloace adecvate de elevare a propriei spiritualităţi. Vreau să fie foarte clar că pedeapsa de orice fel, inclusiv cea direcţionată către sine, este complet nepotrivită pentru orice practică religioasă sau spirituală ce este menită să

ridice pe cineva pe un plan mai înalt. Aceste acţiuni servesc mai degrabă la scăderea vibraţiei creand durere, în special durere emoţională. Este foarte necesar ca în munca pentru Ascensiune fiecare să-şi examineze obiceiul de auto-judecare. Auto-judecarea nu este acelaşi lucru cu evaluarea propriului comportament in vederea îmbunătăţirii sau schimbării lui. Judecata este o atitudine de superioritate, condamnare şi prejudecată. Este menită să creeze sentimente de triumf sau putere asupra altei persoane, chiar dacă acea „persoană” este propriul tău sine. Aşadar, o separare se creează în acea persoană- cum s-ar spune o ruptură a personalităţii- in care cea care judecă aspru şi cea care este pedepsită locuiesc acelaşi corp. Atât de puternică este puterea imaginaţiei, încât poţi lua o poziţie de putere chiar asupra propriei persoane. Această separare sau divizare între „eu” şi „mine” în cadrul persoanei este acceptată ca fiind normală, ba chiar un mod avantajos de motivare sau îmbunătăţire. Nu este adevărat.

La fel cum pedeapsa creează ostilitate şi resentimente, aşa se întâmplă şi cu auto-pedepsirea. Această tradiţie de aplicare a întunericului pentru a crea Lumină este foarte distructivă, o formă de tortură dezvoltată de cei care au vrut să dividă şi să-i controleze pe ceilalţi. Nu te poţi divide or controla pe tine; este o cale directă spre emoţiile de joasă vibraţie precum tristeţe, disperare, depresie şi anxietate. Vă împiedică să deveniţi liberi, şi vă împiedică să vă vindecaţi adecvat pentru a ascensiona. Acum, care este soluţia la enigma? Să înţelegeţi că Iubirea noastră nu conţine judecată, condamnare, dezaprobare. In acceptarea iubirii lui Dumnezeu trebuie să renunţaţi de asemenea la ataşamentul faţă de judecata dezaprobatoare. Iubeşte-te aşa cum te iubesc eu, şi vei începe să zâmbeşti. Permiteţi ultimelor voastre lacrimi să şteargă regretul şi durerea acumulate de a lungul vieţilor de dezaprobare, apoi ştergeţi-vă ochii şi uitaţi-vă în jur. Veţi începe să vedeţi frumuseţea, puterea şi inteligenţa în cei din jurul vostru- acelora care sunt ca voi şi acelora diferiţi de voi.

Dumnezeu nu se uita cine are pielea diferită, sau la cei ce sunt săraci, sau la cei cu corpuri feminine, sau cei care practică o anumită religie diferită de a voastră. Toţi sunteţi copiii lui Dumnezeu, şi toţi sunt egali în ochii lui Dumnezeu. Vă văd precum Mama/Tata Dumnezeu: văd suflete strălucitoare în fiecare etapă de dezvoltare, toţi chinuindu-se să înveţe, toţi dorind să evolueze. Niciunul nu e mai preţios decât celălalt în ochii noştri; toţi sunt deosebiţi, divini. Toată viaţa în Univers este sacră, şi toată viaţa reprezintă conştiinţă. Fiecare planetă este o fiinţă, fiecare animal, plantă şi insectă sunt creaţii de suflet, o parte integrală a Tot Ceea ce Este. Tot Regnul de plante şi animale sunt participanţi sacri la întregul ce se află sub protecţia şi alimentarea Mamei Pământ, marele suflet planetă. Nu este vreo practică păgână ezoterică sau ciudată ceea ce vă învăţăm aici- este adevărul. Aţi fost separaţi de legătura cu viaţa din jurul vostru, şi s-a adăugat înstrăinării voastre, propriile sentimente de alienare şi singurătate. Refaceţi

aceste legături şi nu veţi mai simţi niciodată singurătate sau disperare. Începeţi cu recunoştinţa. Luaţi în considerare partea bună în viaţă. Poate aţi văzut ceva frumos în natură; poate aţi gustat iubirea în viaţă. Celebraţi aceste momente, aceste preţioase experienţe, păstraţi-le în memorie. Priviţi în jurul vostru pentru a vedea frumuseţea. Un fir de iarbă este o minune; ochii unui copil reflectă profunzimea Iubirii absolute a lui Dumnezeu. Ce este o dizabilitate sau o afecţiune decât o încredere sacră? Dumnezeu a avut încredere în tine că o să treci peste, o să înveţi ceva profund din experienţă trăirii unei vieţi într-un corp diferit de norme, sau o minte care creează diferit faţă de a celorlalţi. Aruncaţi judecăţile: aceasta este buna, aceasta este rea. Deschideţi-vă inimile către o nouă perspectivăperspectiva Noastră, ce este mereu colorată cu cea mai profundă Iubire, şi cea mai mare dorinţă să vă vedem crescând. Vedeţi-vă prin ochii noştri, şi nu veţi mai simţi

niciodată ruşine sau dezamăgire în voi. Sunteţi perfecţi, şi învăţaţi. Puteţi vedea trecutul în lumina crudă a auto-judecării. Acesta a fost un eşec, aceasta a fost o greşeală. V-aţi putea simţi „fără succes”. Dragilor, din perspectiva noastră nu există viaţă fără succes, doar dacă vă petreceţi viaţa dormind, şi chiar şi aşa ar fi o lecţie importantă. Atâta timp cât sunteţi în viaţă, atâta timp cât respiraţi sunteţi în pragul unei revelaţii. In orice moment sunteţi capabili să vă treziţi şi să o luaţi de la capăt, în Iubire şi Lumină. Acum uitaţi-vă înapoi la experienţele vieţii voastre. Vedeţi cum fiecare „greşeală”, fiecare dezamăgire v-a condus către o schimbare în calea voastră, sau a deschis noi posibilităţi pentru creşterea voastră. Nu există eşecuri, Dragilor. Nu există decât învăţare. Din această perspectivă, cu cât ai experimentat mai multe eşecuri cu atât te-ai pregătit mai mult pentru Ascensiune. Şcoala „loviturilor grele”, adică viaţa pe planeta Pământ va pregătit pentru unul din următoarele două atitudini-

empatie şi mare compasiune sau intoleranţă arogantă. Ce veţi alege? Si ce alegeţi să aplicaţi pentru voi? În Adevăr, cele mai importante principii după care să-ţi trăieşti viaţa, şi cerinţele fundamentale ale Ascensiunii sunt următoarele: Nici un suflet nu va atinge nivelul de vibraţie necesar pentru a lua parte la Ascensiunea către dimensiunea a 5-a fără o acceptare completă şi profundă a lor înşişi ca aspecte Divine. Aceasta este cunoaşterea faptului că fiecare dintre noi suntem iubiţi fără excepţie. Acceptarea acestui Adevăr devine apoi Iubire Nesfârşită a Sinelui- ceea ce numiţi Iubire Necodiţionată. In această acceptare, deveniţi Lumină- farul puternic de Iubire ce vă va ridica pe voi şi pe cei din jurul vostru către nivele mai înalte de conştiinţă. Iubirea absolută şi nesfârşită a Sinelui eliberează Fiinţa de toate experimentările emoţiilor de ruşine, frică şi judecată. Această eliberare eliberează puterea creativităţii, capacitatea de a iubi pe ceilalţi necondiţionat, fără judecăţi

sau frică. Este o unire completă cu Sursa şi recunoaşterea Sinelui ca fiind Unul cu Creatorul, şi cu toată conştiinţa. Noi, Trinitatea Prim Creatorului, Mama/Tata Dumnezeu şi Eu, Sananda, consideră, aceste Adevăruri ca fiind evidente de la sine, că toate sufletele sunt create egale. Suntem cei cunoscuţi ca şi Tatăl (Prim Creatorul), Fiul ( eu) şi Duhul Sfânt (Mama/Tata Dumnezeu). Aceste denumiri au fost limitate în trecut ca şi identitate masculină, deşi fiecare dintre noi poartă întregimea ambelor aspecte atât feminin cât şi masculin în natura noastră. Eu, Sananda, sunt expresia masculină a Fiinţei mele Unitare, ce include şi echivalentul feminin, sau Flacăra Geamănă, Lady Nada. M-a însoţit în corp în viaţa mea ca şi Iisus, fiind cea numită Maria Magdalena. Împreună formăm un suflet complet. Mama si Tatăl Dumnezeu Unul sunt, aspectul masculin şi cel feminin,Creatorii galaxiei noastre, care împreună au imaginat planeta Pământ. A fost născută de Mama

Dumnezeu ca expresia esenţei lor unificate, a iubirii lor. Ca şi pentru umanitate, doar Mama are capacitatea de a da naştere de noi suflete. Ea poartă darul naşterii în Fiinţa ei. Prim Creatorul este Unul, nici masculin, nici feminin, Începutul, Primul Creator. Lady Nada şi Eu suntem sufletul copil al Prim Creatorului, precum şi Mama- Tata Dumnezeu. Am fost creaţi pentru a ne îndeplini misiunile în serviciul Iubirii. Esenţa noastră este Iubirea, şi am dezvoltat această Iubire de-a lungul eonilor de timp, pe măsură ce am învăţat puterea Creaţiei sub supravegherea Creatorului nostru. Mama-Tata Dumnezeu şi-au îndeplinit destinul ca şi creatori ai acestei galaxii, şi continuă să evolueze şi să se extinde ca Fiinţe de Lumină, ca noi toţi. Fiecare suflet din întreg Cosmosul este o parte din suflarea expansivă a vieţii, cursul inevitabil ce duce la schimbări constante, către o evoluţie constantă către nivele superioare de conştiinţă.

Planeta Pământ, deosebita creaţie a Mamei-Tatălui Dumnezeu, îşi împlineşte destinul ca şi Mamă fiind o parte a naşterii a tot ceea ce susţine viaţa în interiorul şi pe corpul ei. Materia din care este ea făcută este sursa vieţii pentru toate fiinţele, inclusiv umanitatea. Toate fiinţele născute în corpul ei poartă atât esenţa Sufletelor Create cât şi esenţa materială a corpurilor lor - căsătoria spiritului cu forma ce creează viaţa pe Pământ pe care o ştim. Prin urmare corpurile pe care le locuiţi acum în timpul şederii voastre aici pe Pământ sunt navele sufletelor voastre, entităţile ce v-au permis experimentarea vieţii în dimensiunile mai joase, mai dense ale atmosferei dimensiunii a 3-a. In vremurile trecute, când se termina o viaţă ca fiinţă umană, corpul era lăsat să se întoarcă înapoi la Mama Pământ, în timp ce sufletul făcea tranziţia către dimensiunea a 5-a. Acum va fi diferit pentru cei ce aleg ascensiunea înaintea sfârşitului vieţii actuale. Veţi face tranziţia către dimensiunile mai înalte, dar vă veţi lua corpul cu voi,

pentru a fi reînnoit şi readus la starea de sănătate perfectă, şi veţi fi capabili să păstraţi aceste corpuri dacă doriţi să vă reîntoarceţi pe Pământ. Dacă reuşiţi înălţarea către dimensiunile mai înalte corpul poate fi păstrat în timp ce voi călătoriţi în corpul vostru de lumină, esenţa fiinţei sufletului vostru. Acest lucru vă va da foarte multă libertate, pentru a experimenta viaţa întrun corp, după cum aţi făcut aici în această viată, sau să călătoriţi în cosmos ca şi conştiinţe fără corp, esenţa sufletului vostru. Veţi putea să vă reuniţi cu Flacăra Geamănă, cealaltă jumătate a Sufletului vostru Creat, ca şi unul. Este versiunea spirituală a ceea ce voi numiţi o situaţie favorabilă ambelor părţi. Prim Creatorul vrea să contribuie şi el la această discuţie .

Vorbeşte Prim Creatorul:

Este o mare bucurie să vorbesc cu voi. Este o perioadă a renaşterii, de vitalitate crescută şi de schimbare. Evenimentele pe care le experimentaţi acum sunt începutul unei noi ere pentru Planeta Pământ, şi vestesc o schimbare a Tot ceea ce Este către o vibraţie mai mare. Toate fiinţele din Multivers- Universurile din şi dincolo de percepţia umană- iau parte la valul în creştere ce îi ridică pe toţi către nivele de existenţă mai înalte. Intr-adevăr fiecare fiinţă in fiecare colţ al Universului va simţi efectele acestei mari renaşteri. Intenţia mea e ca fiecare să aibă libertatea de a creşte, să se înalţe către dimensiuni mai înalte. Este dreptul din naştere al tuturor fiinţelor, această mişcare naturală către expansiune. Este simţită pretutindeni, individual sau în grupuri, deşi multe părţi ale cosmosului au evoluat deja către experienţe de viaţă trăite ca şi identitate de grup, ca o conştiinţă unită. Este evoluţia iubirii de a se uni cu alţii în armonie şi beatitudine. Este destinul vostru să faceţi la fel această tranziţie, deşi umanitatea are o cale lungă de străbătut. Experienţa voastră ca indivizietapa

individualizării- a fost o experienţă productivă de învăţare, una ce vă va aduce multe bogăţii şi profunzime în alăturarea voastră la Unitate. Pentru voi, din spatele Vălului Uitării ce acoperă cunoaşterea acelor dimensiuni mai înalte pe care le-aţi experimentat ca şi Acasă între incarnări, nu este la fel de clar că sunt lumi peste lumi pentru voi de explorat. Vi se pare că existenţa este ceea ce vedeţi şi ceea ce simţiţi în actualele corpuri, prin folosirea celor cinci simţuri. Aceasta este a o parte a Marelui Experiment, desigur. V-a permis să experimentaţi liberul arbitru. Dacă aţi fi avut aceeaşi înţelegere pe care o aveţi în dimensiunile mai înalte, nu aţi fi fost capabili să faceţi alegeri independente, deoarece Viziunea dimensională îţi permite să vezi cauza şi efectul, îndepărtând misterul asupra unde te-ar putea duce luarea unei decizii. Aşadar, în dimensiunea a 3-a a Pământului, aţi avut opţiunea să vă direcţionaţi viaţa ca răspuns al experienţei voastre în corpurile mentale, emoţionale, fizice şi

spirituale. Elementul fizic, combinat cu liberul arbitru a creat un mediu de învăţare superior, cu oportunitatea de a alege legătura cu mine şi cu celelalte fiinţe în formă de spirit, sau o viaţă fără Iubirea şi sprijinul Raiului. Aceia care au păstrat această legătură sau se trezesc acum către ea vor avea calea liberă. Reunindu-va cu puterea Iubirii, vă veţi putea lua zborul. Pe măsură ce fiecare se trezeşte către posibilitatea împlinirii acestei minunate tranziţii împreună, veţi avea nevoie de învăţători, mentori şi ghizi pentru a vă ajuta să faceţi saltul în necunoscut. Ghizii voştri au străpuns deja vălul şi vor fi conştienţi de minunăţiile ce vă aşteaptă. Veţi primi tot sprijinul necesar, atâta timp cât aveţi nevoie de el. Si aceasta face parte din plan. Mulţi dintre voi sunteţi Maeştri Înălţaţi incarnaţi ce au venit să ajute. Şi ei a trebuit să facă efortul trezirii din oprimarea şi Întunericul ce a apăsat pe umerii tuturor. Au trăit multe vieţi pregătindu-se pentru acum, adunând înţelepciune şi putere, şi acum lucrează pentru curăţarea

tuturor reziduurilor de suferinţă de acum şi din vieţile trecute, pentru a vă putea conduce dintr-o poziţie de Iubire Absolută. In timpul fiecărei etape de creştere a procesului Ascensiunii, sunt suflete care sunt cu un pas înainte pentru a-i conduce pe ceilalţi către Lumină. Pe această planetă, cei numiţi Kumara, a căror creştere ca şi suflete a fost împlinită de eoni pe planeta Venus, au jucat un rol important. Sunt familia lui Sananda care a manifestat un interes special pentru această Ascensiune, şi sunt toţi copiii inimii mele. De eoni, au evoluat în această poziţie de influenţă în virtutea nivelului lor de învăţare şi a dobândirii cunoaşterii dimensiunilor mai înalte. Se numără printre Fiinţele Iluminate cu poziţie de responsabilitate pe planeta voastră şi ca membri ai Înaltului Consiliu al Federaţiei Galactice şi mai mult de atât. Obiceiul este ca aceste Fiinţe Iluminate să servească ca şi Regenţi ai Planetei Pământ- acei lideri ce

îşi asumă responsabilitatea pentru evoluţia şi dezvoltarea tuturor fiinţelor planetei. Regenţii, cunoscuţi ca şi Lorzi ai Lumii, îşi îndeplinesc atribuţia pentru o perioadă de 2000 ani, ani tereştri. Regenţii aleşi de Consiliul de fiinţe al acestei planete şi nu numai, pentru această perioadă de tranziţie sunt cei cunoscuţi ca şi Lord St. Germain şi Lady Portia. Ei au preluat sarcina de la foştii Regenţi, Lord Sanat Kumara şi Lady Venus. După cum unii dintre voi ştiu, în recenta sa incarnare terestră Sanat Kumara a pregătit-o pe Katrhyn 30 de ani asupra vechii tehnici de „Visual Centering”, pentru a o pregăti pentru munca pe care o face acum. Desigur niciunul dintre ei nu ştia acest lucru atunci. Ştiau doar că simt unul pentru altul o legătură puternică, şi s-au iubit foarte mult. Interesul special şi angajamentul lor în Iubire şi Lumină au fost recunoscute de eoni de timp, iar iubirea lor pentru Mama Pământ şi umanitate este statornică. Pregătindu-se pentru această responsabilitate, fiecare dintre ei a dus vieţi

ca şi conducători de oameni. St. Germain este cunoscut pentru incarnarea sa ca şi alchimist, scriitor şi lider politic, în timp ce Lady Portia a avut poziţii politice puternice ca şi regină în diferite ere în câteva ţări. Împreună şi separat au ajutat la bătătorirea terenului pentru Ascensiune. Mediumul nostru Kathryn, nu este foarte confortabil fiind şi subiectul şi scribul acestor discuţii, dar o asigurăm că aceasta nu este singura sursă de informare asupra acestui subiect. Ii asigurăm şi pe ceilalţi că eşti într-adevăr un aspect al lui Lady Portia, şi Flacăra ta Geamănă este un aspect al lui St. Germain, şi faci un serviciu extraordinar prin răspândirea acestor învăţături ale acestor Maeştri. Este timpul acum ca, pe Pământ, să începeţi toţi să aplicaţi lecţiile oferite aici, atât în învăţăturile lui Sananda, dar şi în mesajele Mamei/Tatălui Dumnezeu ce au fost adunate pe acest sitewww.whoneedslight.org. Aceasta este sursa originală a învăţăturilor noastre, ce au fost scrise mai întâi în Engleză. Traducerile au fost făcute

în multe limbi, iar mesajele pot fi copiate fără plată, dar originalele vor fi mereu considerate sursa autentică. Vă dăm orice poate fi oferit în scris, iar Maeştrii voştri predau Adevărata Cale pe tot globul, dar depinde de voi să citiţi cu inima deschisă, să fiţi dispuşi să schimbaţi ideile adunate ca urmare a învăţăturilor religioase, şi mai presus de toate, să vă ridicaţi vibraţia astfel încât să fiţi pregătiţi să ascensionaţi atunci când portalurile devin vizibile pentru voi. Este alegerea şi responsabilitatea voastră să vă pregătiţi, precum Maeştrii voştri Inălţaţi au făcut-o în trecut. Vă trimitem valuri de energie de vindecare pentru a vă spăla vechile sentimente, vechile convingeri şi vechea durere pentru a trăi experienţa fiinţelor de Iubire ce v-aţi născut a fi. O să vă ofer o ultimă explicaţie legată de ceea ce aveţi nevoie pentru ascensionarea personală: 1) va trebui să aveţi o stăpânire completă asupra emoţiilor, gândurilor şi sentimentelor voastre, astfel încât să

permiteţi doar exprimarea emoţiilor de vibraţie înaltă precum Iubirea, Compasiunea, Bunătatea, Iertarea, Bucuria, Râsul, Armonia şi Pacea. 2) Preluaţi comanda asupra gândurilor astfel încât să refuzaţi accesul acelor gânduri şi idei ce cauzează îndoială, furie, resentimente, anxietate şi disperare, sau care induc aceste sentimente altora. Nu insistaţi că aceasta este „realitatea”. Aceste gânduri sunt toate manifestările Întunericului şi învăţăturilor întunericului din trecut. 3) Înţelegeţi că auto-apărarea este doar ceea ce este. Iniţierea unui atac asupra celuilalt, indiferent de scuza proclamată nu este acceptată de Dumnezeu. 4) Păstraţi mereu o stare de bunăvoinţă, bunătate şi compasiune faţă de voi şi faţă de ceilalţi oameni. Orice religie sau atitudine ce proclamă ostilitatea, dezaprobarea sau condamnarea altora este falsă şi nu aparţine Creatorului.

5) Acceptaţi că voi, şi toate animalele, vegetalele şi mineralele de pe planeta Pământ sunt fiinţe conştiente cu sentimente, gânduri şi aspiraţii către ascensiune. Abţineţivă de la consumul animalelor, deoarece sunt prietenii voştri. Veţi creşte împreună şi veţi primi sprijin din partea celorlalte Regnuri. 6) Protejaţi-vă planeta cum v-aţi proteja propriul copil, deoarece ea este sursa Vieţii. Nu permiteţi invadarea şi atacul corpului ei, indiferent de scuza oferită sau dreptul asumat. 7) Alăturaţi-vă celorlalţi, în special incluzând copii, pentru pregătirea conştientă cu bucurie pentru acest preaimportant eveniment. Nimic nu este mai important în viaţa voastră care să merite atenţia voastră ca şi asigurarea propriei ascensiuni şi a celor din jurul vostru. 8) Permiteţi Iubirii Nesfârşite din partea noastră să curgă prin corpul vostru şi să vă umple inimile. In acest mod, permiteţi ca ascensiunea voastră să fie fără efort.

9) Predaţi răbdarea, compasiunea şi iubirea nesfârşită prin propriile voastre acţiuni, ce vorbesc mai tare decât orice aţi spune. Faceţi pace cu cei din jurul vostru, şi veţi trăi în pace. 10) Abordaţi această provocare cu Bucurie, deoarece este

cu sigura scara către Rai. Acestea sunt Poruncile mele şi dorinţa Inima mele, să văd pe fiecare dintre copiii mei Pământeni ascensionând cu bucurie, pe măsură ce toţi împliniţi destinul umanităţii, de a trăi în pacea şi armonia dimensiunii a 5-a. Sunt Legi Universale, şi traiul după aceste Legi vor aduce bucurie şi împlinire fiecărei fiinţe de pe Pământ şi în Ceruri. Vă ofer Iubirea mea, încrederea în natura voastră înnăscută, şi sprijinul Maeştrilor de încredere pentru a ajuta la netezirea drumului. Fie ca zilele voastre să fie pline de Râset şi Bucurie.

Eu SUNT Prim Creatorul vostru. Transcris de Katryn E. May ,31 august 2013, 12 PM. Traducere Alina Sursa: http://www.whoneedslight.net/page/482499958

Publicat de Marin Maria la 20:02

NOUA SCRIPTURĂ TRANSMISĂ DE IISUS/SANANDA capitolul 12

Capitolul 12 Transcrisă de Kathryn E. May, 6 septembrie 2013 A vorbit Prim Creatorul. V-au fost date Noile Porunci pentru Ascensiune. Aceste Legi Universale prezentate nu au nevoie de interpretare. Nu au înţelesuri ascunse şi nu există interferenţe misterioase în aceste cuvinte; sunt expresia Adevărată a Creatorului nostru, dându-ne o mână de ajutor pentru următoarea perioadă de timp. Nu există persoană pe Planeta Pământ căreia sa nu i se aplice aceste Legi şi niciunei persoane nu i se va refuza privilegiul Ascensiunii cu excepţia alegerii acestui lucru.

De ce ar dori cineva să nu participe la această oportunitate glorioasă? Este o chestiune simplă acceptarea existenţei vieţii după moarte, şi acceptarea ideii că fiecare este stăpânul destinului propriu. In plus, mulţi au aderat la religia explorării ştiinţifice, ce spune că nu te poţi încrede în nimic ce nu poate fi văzut şi atins prin cele cinci simţuri. Această vedere limitată a realizat multe în ceea ce priveşte înţelegerea lumii fizice din jurul nostru, dar nu poate explica misterele vieţii în dimensiunile mai înalte. Mulţi oameni ar respinge orice sună a „religie”, încât refuză şi aceste simple învăţături doar pentru că conţin numele noastre. Lor le puteţi spune că dorinţa noastră este de a încheia această practică a „Religiei organizate” în favoarea unei conversaţii directe cu fiecare dintre voi în mod personal. Nu este nicio cerinţă conform căreia să aderaţi la vreun cult sau la vreun set de reguli sau comportamente în afara a ceea ce citiţi aici. Nu dorim să câştigăm „convertiţi” pentru o anumită practică sau sistem de credinţă. Vrem să vă învăţăm cum să vă reconectaţi cu Dumnezeul din voi- prezenţa sacră EU SUNT. Nu aveţi nevoie de altă îndrumare în afara voastră. Vrem să vă prezentăm Gazdele Cereşti. Acest titlu general se referă la toate Fiinţele Iluminate în formă de spirit, precum Prim Creatorul, Mama/ Tatăl Dumnezeu şi eu, Arhanghelii şi Maeştrii Inălţaţi ce sunt suflete bătrâne

ce lucrează împreună cu noi şi vă ajută în drumul vostru. Sunt fiinţe cu experienţă şi expertiză în viaţa din a 3-a dimensiune şi înţeleg bine de ce aveţi nevoie pentru a finaliza Ascensiunea. De aceste fiinţe nu s-a scris nici în Biblie nici în alte scrieri, decât ca şi referiri la încarnările lor pe pământ, cu excepţia mea şi a Mamei mele, Maria. Popularitatea lui Kwan Yin în Asia este o excepţie. Mulţumită muncii lui de stabilire a Fondurilor de Prosperitate pentru a salva Planeta Pământ din sclavia economică, St. Germain a devenit şi mai cunoscut în lumea vestică. Influenţa lor este simţită foarte mult pe suprafaţa pământului, chiar dacă prezenţa lor nu este recunoscută. si care au grijă de voi, iar încurajările şi sprijinul lor poate fi simţit de oricine a cărui inimă şi minte sunt deschise. De obicei numiţi mesajele şi intervenţiile lor „intuiţie”. Aceasta este familia voastră, Dragilor. Au avut grijă de voi de eoni de timp. Mulţi dintre voi aţi lucrat îndeaproape cu ei pe perioada dintre vieţi şi chiar şi acum, în timpul orelor de somn. Şi voi puteţi călători, părăsi corpul şi vizita dimensiunile mai înalte. Poate vă amintiţi visele din copilărie când vorbeaţi cu Dumnezeu, sau când îi vedeaţi pe cei care treceau dincolo. Copiii, desigur, sunt mai aproape de inimile lor decât adulţii care s-au obişnuit să nege toate lucrurile „extraterestre”. Veti râde când veţi ajunge în

dimensiunile mai înalte şi vă daţi seama cât de mic a fost vizorul vostru în ceea ce priveşte cosmosul. Acum să vorbim despre abordarea voastră în ceea ce priveşte sexualitatea. Au fost momente când am încurajat o abordare rigidă a comportamentului sexual mai ales datorită atitudinilor lascive prezente pe planetă. Am încercat să echilibrăm extremele când a fost necesar, dar ca şi cultură v-aţi maturizat. Mai există atitudini stereotipe, in special în media şi pe internet, dar este timpul să păşiţi către o abordare mai rezonabilă şi deschisă pentru a vă înţelege impulsurile sexuale şi potenţialul reproductiv. Noi din dimensiunile mai înalte nu facem judecăţi morale în legătură cu cine are relaţii sexuale cu cine, cu excepţia cazului ce implică copiii sau femeile în captivitate. Aveţi liber arbitru, şi vă veţi învăţa bine lecţiile prin greşeli şi prin culegerea rezultatelor. Multe căsătorii au fost distruse de infidelitate, dar aţi observat cât de des partea „vătămată” îşi găseşte o altă relaţie şi mai satisfăcătoare, sau cum ambii parteneri îşi găsesc iubiri de durată după despărţire? Vă vedem implicaţi în pasiunile, în ispitele şi în căderile voastre. Empatizăm cu voi pentru că impulsurile sexuale sunt foarte puternice la specia voastră, iar parteneriatele sunt consolidate şi prelungite printr-o

relaţie sexuală împlinită. Din nefericire, multe învăţături religioase, într-un efort de a controla oamenii prin sentimentele sexuale au creat impresia că Dumnezeu dispreţuieşte sexualitatea, mai ales dacă este distractivă, şi nu pentru scopul reproducerii. Este o prostie. V-a fost dăruit acest cadou al plăcerii sexuale pentru a vă bucura de el, şi pentru a-l împărtăşi într-o relaţie de iubire. Nu mai e nevoie să vă spun că sexul cu un străin este nesatisfăcător, nu aduce împlinire şi de-a dreptul ciudat. Sexul a fost descris de unii ca fiind „lipiciul” ce ţine relaţia în timpul momentelor dificile. Este adevărat. Tensiunile vieţii cotidiene, legate de bani sau de creşterea copiilor într-o cultură ostilă- toate contribuie la sentimente de nemulţumire şi frustrare ce pot fi alinate sau îngreunate de tonul sentimentelor din cadrul cuplului. Un partener admirabil ( căsătorit sau nu) poate fi de mare ajutor când viaţa îti dă o lovitură, şi o întâlnire sexuală reconfortantă poate vindeca aproape orice provocare dificilă. Vă dorim Iubire, şi într-un cuplu acest lucru înseamnă Iubire fizică. Multe s-au spus legate de ideea că homosexualitatea este o repulsie interzisă în ochii lui Dumnezeu. Nu este adevărat. Sunt mulţi acum pe planetă care şi-au asumat provocarea vieţii în corpul unuia ale cărui impulsuri sexuale au fost modificate pentru a crea atracţie altora de acelaşi sex. Este un contract curajos, unul ce

garantează adaptare emoţională dificilă, provocări la adresa respectului de sine, şi câteodată ameninţări fizice. Cei care au ales această provocare au ştiut că se vor confrunta cu sistemele de credinţă obişnuite, mai ales cele ale sectelor fundamentaliste. Aceasta a fost dorinţa noastră- de a crea o situaţie ce va expune ura din spatele bigotismului, la fel cum se făcea în timpul perioadei drepturilor civile. Lumea Vestică a evoluat repede, in sensul adoptării unei atitudini tolerante vizavi de stilul de viaţă alternativ. Suntem mulţumiţi de această schimbare rapidă, şi suntem recunoscători curajoşilor noştri fraţi şi surori care şi-au pus viaţa la bătaie pentru a realiza acest lucru. A forţat mâna celor care erau în mod rigid ataşaţi de dogmele religioase, făcând o gaura în armură cum s-ar spune. Pe măsura ce, din ce în ce mai mulţi oameni îşi apără prietenii homosexuali, ce duc vieţi pline de iubire în parteneriate la fel de stabile şi iubitoare ca cele heterosexuale, şi expertiza creşterii copiilor a dovedit ca reprezintă un cămin plin de sprijin pentru copii care altfel nu ar avea un cămin stabil, lumea a trebuit să recunoască faptul că homosexualii nu sunt atât de diferiţi până la urmă. Vedeţi voi, în ceea ce priveşte deschiderea uşilor spre toleranţă şi Iubire, acesta a fost un experiment dramatic de succes.

Acum că Reptilienii au părăsit arena sistemului financiar global, va urma o rapidă schimbare a priorităţilor, pe măsură ce oamenii obosiţi de „cursele de şobolani” sunt în sfârşit capabil să reducă orele pentru a găsi satisfacţie în viaţa de familie, în încercări creative şi servicii în folosul comunităţii. O dată cu lichidarea maşinii de război, vor fi sume mari de bani disponibile pentru facilităţi ce fac viaţa mai confortabilă şi distractivă. Fondurile caritabile sunt oricum în creştere, şi vor deveni un motor de productivitate pentru artă, muzică, teatru, dans şi alte înclinaţii creative. Un nou respect pentru artă se simte deja, pe măsură ce aceleaşi vedete de muzică îmbrăcate sumar îşi pierd strălucirea în comparaţie cu cântăreţii cu adevărat talentaţi şi compozitorii ce-şi aduc cântecele din inimă unui public înfometat după înţelesuri adevărate. Preferinţa Reptiliană pentru trivialitate ieftină în fiecare domeniu al vieţii este acum pe sfârşite. Umanitatea se va ridica la nivelul exprimării artistice ce a fost cândva, când frumuseţea şi excelenţa erau celebrate, ca în timpul Renaşterii Europene, şi perioada Greacă şi Romană. Ce plăcere va fi să vezi galeriile, muzeele, parcurile şi casele pline de creaţii incredibil de frumoase de care umanitatea este capabilă.

Voi, Dragilor, aveţi oportunitatea de a vă explora adevăratele dorinţe, ceea ce va crea o nouă libertate în viaţa de zi cu zi ce va înflori rapid în atitudini noi asupra orice este restrictiv sau oprimator. Este efectul deschiderii noilor portaluri către dimensiunile mai înalte. Voi, primii cititori ai acestor cuvinte, sunteţi în fruntea mişcării de eliberare din oprimarea psihologică, ultimul bastion al dimensiunii a 3-a. Vă veţi recăpăta rapid dreptul să gândiţi pentru voi, să experimentaţi propriile voastre sentimente şi să decideţi dacă simţiţi Prezenţa, dacă îmi auziţi vocea când vă îmbrăţişez şi vă şoptesc uşor în ureche. Credinţa nu este oarbă, Dragi Fraţi şi Surori; se bazează pe experienţă. Citiţi aceste cuvinte, simţiţi Adevărul din ele, şi vă simţiţi uşuraţi, deoarece sunt simple gânduri ce exprimă ce aţi ştiut dintotdeauna în inima voastră. Aceste mesaje vor supăra doar pe cei ce au fost convinşi cu orbire să accepte ceva ei nu simt, dar le-au adoptat pentru că cineva le-a adus argumente convingătoare pe placul ego-ului/creierului lor. Dacă convingerile voastre religioase vă fac să vă simţiţi superiori, sunt greşite. Dacă vă fac să vă simţiţi ruşinaţi sunt greşite. Dacă vă fac furioşi când alţii nu sunt de acord cu voi, vibraţi la un nivel scăzut, şi este nevoie să vă ridicaţi nivelul de Iubire mai degrabă decât să investiţi în apărarea unui set de idei şi principii, indiferent de cât de drepte vi se par.

Aceste Adevăruri oferite acum sunt la timpul potrivit datorită pregătirii voastre pentru Ascensiune. Până acum a fost potrivită sublinierea altor principii datorită condiţiilor în care oamenii trăiau. Aţi evoluat, aveţi acces la mult mai multă informaţie datorită internetului, şi sunteţi familiarizaţi cu conceptele de bază ale astronomiei, fizicii şi economiei. Conceptul de călătorie spaţială, de exemplu, nu vă este străin, chiar dacă guvernele voastre au făcut eforturi să ţine secret acele lucruri ce devin cunoştinţe obişnuite pentru întreaga populaţie. Sunt puţini oamenii care n-au văzut nave pe cer, şi apariţiile cresc zilnic. Instituţia de învăţământ fără plată pe durata liceului, deşi de departe un sistem perfect, a creat o mulţime de oameni in Lumea Vestică şi în unele zone din Orientul Îndepărtat o alfabetizare de 100% . Comparaţi cu ce era acum 150 de ani. Acum vă pot vorbi de valurile de plasmă de la Soarele Central din centrul Universului, şi voi citiţi mai departe. Când menţionăm de catenele voastre de ADN că sunt activate sunteţi familiarizaţi cu conceptul astfel încât discutaţi şi puneţi întrebări. Chiar şi abilitatea de a scrie aceste cuvinte în engleză având o minte o audienţă mult dincolo de ţărmurile acestea, este un fenomen remarcabil. Vedeţi voi, de aceea avem nevoie de o nouă versiune a Scripturii. Vechile scrieri sunt într-o limbă ce acum sună pompos sau de neînţeles, şi multe au fost schimbate pentru a

satisface dorinţa pentru învăţăturile dogmatice şi restrictive cu care oamenii să fie speriaţi şi controlaţi. Mulţi dintre voi sunteţi familiarizaţi cu „Cursul miracolelor”, o lucrare amplă pe care am dictat-o acum 40 de ani. Este dificil de abordat, si mult mai complexă decât cuvintele directe şi simple pe care le-am oferit aici. Acum este timpul pentru răspunsuri clare, definitive la întrebări presante, o perioadă în care se poate ajunge la cât mai mulţi oameni posibil. Acum este vremea pentru acţiune. Pe măsură ce citiţi aceste mesaje, permiteţi sentimentelor inimii mele să vă vorbească. Permiteţi Iubirii Prim Creatorului să vorbească prin aceste pagini. Lăsaţi gingăşia Mamei Dumnezeu şi forţa Dumnezeului Tată să curgă prin venele voastre. Apoi simţiţi puterea feminină a Mamei Dumnezeu şi gingăşia masculină a Dumnezeului Tată să absoarbă fiecare celulă a corpului. Simţiţi Lumina şi expresia Iubirii pe care le simt când mă conectez cu ei şi cu Prim Creatorul. Trimit gingăşia şi bucuria, adică esenţa fiinţelor voastre către voi, Dragilor. Simţiţi îmbrăţişarea şi admiraţia noastră pentru voi pe măsură ce vă ridicaţi şi bucuraţi-vă cu noi. Este minunat să trăieşti aceste vremuri! Vă iubesc pe toţi, fraţii şi surorile mele din stele, Eu sunt al vostru Sananda/ Iisus

Traducere Alina Sursa: http://www.whoneedslight.net/page/482501864

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful