Natural quality from Sweden

LUBRAVISC® Bohus BioTech AB
Lubravisc® je nekirurški, nefarmakološki proizvod za ublažavanje boli, bez konzervansa i na bazi hijaluronata, za tretiranje blagog do umjerenog osteoartritisa zgloba koljena. Hijaluronat korišten u proizvodu Lubravisc® sličan je onome koji se nalazi u sinovijalnoj tekućini u zglobu. Lubravisc® pruža dugotrajno podmazivanje, potporu i poboljšanu elastičnost .

HIJALURONAT
Hijaluronat je tvar koja se prirodno pojavljuje u ljudskom tijelu. Hijaluronat, koji je visoko viskoelastičan, u visokim se koncentracijama nalazi u sinovijalnoj tekućini te je utvrđeno da povećava viskoznost tekućine, djelujući pritom kao podmazivač i amortizer u zdravom zglobu. To je jedna od glavnih podmazujućih sastavnica sinovijalne tekućine.

NA KOJI NAČIN DJELUJE?
Kod osteoartritisa kvaliteta hijaluronata slabi, što smanjuje sposobnost sinovijalne tekućine pri zaštiti i podmazivanju zgloba. Lubravisc® nadopunjuje hijaluronat loše kvalitete u zglobu koljena visoko pročišćenim hijaluronatom prosječne molekularne težine slične onoj u ljudskoj sinovijalnoj tekućini , a koji tekućini daje odlična svojstva za dugotrajno podmazivanje, zaštitu i potporu osjetljivih stanica i tkiva. Lubravisc® nije namijenjen za liječenje osteoartritisa, već za učinkovito ublažavanje boli kod zahvaćenih osoba primjenom niza injekcija.

Uvoznik i distributer: Enrada 2 d.o.o. / +385 95 3900 754 / info@enrada2.hr / www.enrada2.hr

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful