portocaliu
Daca sunteti nervos sau nelinistit - Recurgeti atunci la o culoare portocalie sau ruginie. Este o nuanta care sugereaza siguranta si linistea.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Galbenul este cea mai veselă culoare din tot spectrul şi semnifică perseverenţă. avand un efect calmant asupra mentalului.Galben Daca sunteti bantuit de ganduri negative . curaj. atenţie şi generozitate. .Galbenul este culoarea predilecta pentru a fi mai destins si pentru a gândi pozitiv.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

a iubirii altruiste.vă sunt indicate turcoazul ori albastrul.Albastru Daca sunteţi surmenat . Aceasta este culoarea aspiraţiilor înalte. lipsite de gelozie şi posesivitate. a libertăţii lăuntrice. Nu există un elixir mai bun pentru suflet decât ridicarea privirii către albastrul cerului. . a calmului. Sunt culorile care va vor ajută sa va destindeţi.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Verde Culoarea verde destinde considerabil atat fizicul. . cat si psihicul. Ea ne permite sa echilibram structura somatică cu cea psihică şi face posibilă o rapidă diminuare a stresului.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Pentru a va armoniza chi-ul (energia) care circulă in corpul dumneavoastră. aveţi nevoie sa fiţi stimulat printr-o culoare excitantă.Roşu Daca vă lipseşte energia . cum ar fi roşul .

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

. cum ar fi albul. folosit impreuna cu o alta culoare. ajuta la indepartarea stresului.Roz Daca sunteti stresat .Simţiţi nevoia sa vedeti "viata in roz"? Rozul.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Indigo
Culoarea indigo este un foarte bun eliberator mental si un factor extraordinar de rafinare, care permite un control profund la nivel psihic si subtil.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

linişte şi puritate spirituală. . Albul florilor de primavară este un adevărat izvor de pace.Este simbolul tinereţii şi al frumuseţii eterne.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful