You are on page 1of 12

EnglishGrammarPass.

com
http://englishgrammarpass.com
Learn & Practice English Grammar

Question 1: Can you please ______ me an example?


(a) tell (b) give (c) bring (d) take

*** View the answer on the last slide.

EnglishGrammarPass.com

Question 2: The old man died _____.


(a) this evening (b) thus evening (c) today evening (d) evening today

*** View the answer on the last slide.

EnglishGrammarPass.com

Question 3: She will not _______ tomorrow morning.


(a) have much work (b) have work (c) be busy (d) have had much work

*** View the answer on the last slide.

EnglishGrammarPass.com

Question 4: The tourist _______ his bicycle and entered into the hotel.
(a) climbed down (b) rode down (c) rode off (d) got off

*** View the answer on the last slide.

EnglishGrammarPass.com

Question 5: The man _____ a lie. So, the judge punished him.
(a) told (b) saying (c) say (d) said

*** View the answer on the last slide.

EnglishGrammarPass.com

Question 6: We could not go outside as it ____ very cold.


(a) had have (b) had had (c) had (d) was

*** View the answer on the last slide.

EnglishGrammarPass.com

Question 7: The kid ______ a dream but she could not remember it.
(a) watched (b) viewed (c) dreamt (d) saw

*** View the answer on the last slide.

EnglishGrammarPass.com

Question 8: The new player could not _____ any goal.


(a) give (b) score (c) do (d) put

*** View the answer on the last slide.

EnglishGrammarPass.com

Question 9: The mechanic repaired my watch. So, it does not ______ any extra minute any more.
(a) put (b) get (c) add (d) gain

*** View the answer on the last slide.

EnglishGrammarPass.com

Question 10: I ______ one cigarette a day.


(a) eat (b) drink (c) engulf (d) smoke

*** View the answer on the last slide.

EnglishGrammarPass.com

Answers
1. (b) 2. (a) 3. (c) 4. (d) 5. (a) 6. (d) 7. (c) 8. (b) 9. (d) 10. (d) Visit the following URL for interactive exercise: http://englishgrammarpass.com/exercises/test/26/1.html

Thanks!