Vakcina protiv svinjskog gripa – upozorenje !

Link ka tekstu na mom sajtu:
http://dzonson.wordpress.com/2009/06/21/vakcinaprotiv-svinjskog-gripa-upozorenje/

Svesni smo koliko se u poslednje vreme svetom širi globalna histerija virusne bolesti svinjskog gripa i počeću ovaj članak jednim tekstom blogera Ilije… (njegov blog: http://hhogorivo.wordpress.com/) Veoma zabrinjavajuce !!! Sad u julu mesecu, koncern Baxter International Inc. (procitajte link u vezi ove komapanije (ovde ) isporucice prve vakcine protiv SVINJSKOG GRIPA (AH1N1) Vakcin ce se zvati Celvapan i dobio odobrenje European Medicines Agency. Baxter Internacional je inace kompanija koja je bila umesana u nekoliko skandaloznih slucajeva prodaje kontaminiranih vakcina avijarnog virusa H5N1 i to u 18 zemalja sveta. Sreca je bila u tome sto su cesi prethodno proverili vakcine na zivotinjama koje su sve za red izumirale. Ovo kriminalno delo stiglo je do javnosti, medjutim sve se brzo zataskalo i dato je u zaborav, pod navodom da je u pitanju bila “greska”. “Greska” koja je mogla ugroziti zivote ko zna koliko miljona ljudi. …….. Nadovezao bih se na ovaj Ilijinj članka i pružiću vam video materijal gde istraživač i publicista Milan Vidojević govori: Milan Vidojević – šta se zaista krije iza svinjskog gripa ?!

Pogledaj video > Link ka video klipu na http://www.vimeo.com/ Preuzmi video klip ( 95 mb.) Ko se ne snađe oko skidanja video klipa, uputstvo o tome može pogledatiovde. Izneću neke od činjenica o kojima je govorio gospodin Vidojević… Danas se u stručnoj javnosti zna, i to više nije nikakva tajna, da je virus AIDS-a veštački stvoren virus, u labaratorijama gde je takozvani virus „FV 40″ koji se nalazi u zelenim majmunima u Africi, kombinovan sa ljudskim genetskim materijalom i tako je dobijen virus side na koje organizam nema odbranu. Kombinacija životinjskog genetskog materijala i ljudskog genetskog materijala ne može se desiti prirodnim putem. Dakle… životinjski virusi kombinovani sa ljudskim, mogu se mešati i kombinovati samo u laboratoriji, tako dobijeni virus je veštački, i za njega organizam čoveka nema odbranu, što znači da ne postoji mogućnost da se virusi životinjskog porekla i oni u ljudskom telu, prirodnim putem negde sretnu, prepoznaju i pomešaju. Takođe je i Vidojević pomenuo kompaniju „Baxter“, giganta koji pravi vakcine, da je kompanija zvanično priznala da je „greškom“ kontaminiran materijal sa živim ćelijama virusa poslala svom podizvođaču u Austriji, radi

pravljenja vakcine protiv ptičjeg gripa, a ovi su sve to kada su sa tim kontaminiranim materijalom vakcinu napravili, takođe „greškom“ prosledili dalje, jednoj Češkoj farmaceutskoj kući!? Da Česi nisu to proverili na životinjama koje su uginule, bilo bi svašta…! Zaista je neverovatno i ludilo maksimalno, da je Svetska Zdravstvena Organizacija i pored svih ovih „grešaka“ ukazala poverenja da kompanija Baxter napravi i distribuira vakcinu protiv svinjskog gripa !? No dobro , kad već imaju toliko poverenja u tu kompaniju, ne bi bilo loše da se proba izvrši nad čelnim ljudima te kompanije, pa ako ovi pandrknu, neka kažu:“greška, šta da se radi …“ , a čelnicima kompanije mogli bi posle posthumno da odaju veliko priznanje za doprinos u borbi protiv zaraznih bolesti… U informartivnom smislu najvažnije je da je Vidojević govorio nešto o knjizi Vensa Ferela: „Vakcine, novi genocid – Osnovi biološkog ratovanja“ koja je izašla i kod nas, gde Američki lekari iznose zastrašujuće primere i posledice vakcinisanja po decu i odrasle, čak i za najbezazlenija obolenja, zauške, male boginje itd… Koristite internet da se informišete, jer o ovome teško da ćete nešto čuti na velikim elektronskim medijima, a kod njih nema greške, oni vam prikazuju samo ono što je negde projektovano, i to ne mora uvek da ima veze sa istinom, realnošću…“ako se nešto nije desilo na TV ekranima, nije se desili ni u životu“, taj model manipulacije i kontrole ljudi uveliko funkcioniše. Vens Ferel:

„Vakcine – novi genocid?Osnovi biološkog ratovanja“
Preuzmi knjigu (1 mb. 102 str) ( knjiga je preuzeta sa Scrtibda)

Šta ćete naći u ovoj knjizi?
Ova knjiga će vam otvoriti oči o činjenicama vezanim za vakcine koje vlada želi da ubrizga u vaše telo ili telo vašeg deteta. Ovde ćete naći obilje činjenica o vakcinama za odrasle (protiv variole i antraksa), i o skoro svim dečjim vakcinama. Zapanjujuće je koliko njih je opasno. Uključen je i velik broj odrednica. Prvi deo Dečje vakcine 1. poglavlje Sve obavezne dečje vakcine i opasnosti od njih. Vama i vašim voljenima su potrebne ove informacije! Istina o SIDS-u, autizmu, oštećenju mozga dece, paralizi i smrti.

2. poglavlje Preostalih šest vakcina i problemi sa njima. 3. poglavlje Poreklo vakcina. Šta je to sa njima što ih čini tako opasnim? Šta se dešava kada uđu u telo. One izazivaju degenerativne bolesti, doživotne alergije, genetičke mutacije; i utiču na um. Takođe, kako ishrana utiče na dečje bolesti. 4. poglavlje Mogućnost izuzeća. Izvori informacija. Ako vas izvedu na sud. Savezni zakon koji treba znati. Kada putujete u inostranstvo ili idete u vojsku. 5. poglavlje Spisak 22 knjige i 189 istraživačkih članaka. Drugi deo Masovne vakcine za odrasle 1. poglavlje Predloženi zakon o prinudnoj vakcinaciji. Ako se usvoji, od Amerikanaca se može zahtevati da prime opasne vakcine. 2. poglavlje Variola i činjenice o opasnoj vakcini protiv nje. 3. poglavlje Kućni lekovi u slučaju nužde za lečenje variole. U ovom poglavlju ćete naći moguće kućne tretmane koje možete da koristite tokom terorističke krize, ako ne možete da doprete do lekara ili uđete u bolnicu. 4. poglavlje Antraks i zapanjujuće informacije o obogaljujućoj vakcini protiv njega. 5. poglavlje Kratka, ali izuzetno potpuna, istorija biohemijskog ratovanja. Evo činjenica koje treba znati. Saznaćete zašto nijedna vakcina ne može da vas zaštiti protiv teroristički raširenih bolesti i šta treba učiniti po tom pitanju. Takođe nabraja 25 knjiga koje vam mogu reći o tim smrtonosnim bolestima i biološkom ratovanju. Na donjim linkovima možete pročitati tekstove na istu temu: Дејвид Ајк – Не вакцинишите се против свињског грипа! Podignuta optužnica protiv Svetske zdravstvene organizacije i Ujedinjenih Nacija za bioterorizam ! Vens Ferel – Vakcina novi genocid? Najnoviji tekst i video materijal: Свињски грип и истина о вакцинама…! Најновије текст о свињском грипу: Вакицина против свињског грипа је опаснија од самог свињског грипа! Објављено у Фармаколошка мафија. Ознаке: vakcina, virus, zaraza, zaštita,zdravlje. 18 коментара »