You are on page 1of 5

PORTALS EDUCATIUS

:

EDU365 i EDUCÀLIA

Arantxa Rubio Valls
Jordi Simón
Novembre 2009

edu365. .Llegeix i Espriu. títols amb lletres majúscules i També té animacions.Ciberteca.jsp?idioma=ca Distribució: Distribució: Etapes Destacats Novetats Tallers Notícies Projectes http://www. .jsp?idioma=ca Etapa Educació Infantil: Etapa Educació Infantil: Hi trobem molt colorit. amb lletres minúscules.Jocs .El cos.cat/ www.Dibuixa i pinta.educared.jsp?idioma=ca Disseny: Disseny: Utilitza colors vius.edu365. il. .org Idiomes: Idiomes: Català Català Castellà Anglès.cat/infantil/index.cat/ http://educalia. És un estil més seriòs. I els seus continguts són: I els seus contiguts són: . http://www.net/edujsp/home.Comunitat .jsp?idioma=ca htm .Programes .Petits passos.cat/ http://educalia.educared. .edu365.Jocs. .lustracions.educared.edu365.Música. minúscules.Matemàtiques.edu365.net/edujsp/idioma.Petites històries.educared. .net/edujsp/home.jsp Etapes educatives: Etapes educatives: Infantil Infantil i Primària Primària Secundària ESO Batxillerat Formació professional http://www.edu365. . http://www. posant links d’exemple: EDU 365 EDUCÀLIA http://www.net/edujsp/primaria/primaria. Fons negre. 1) Descriure i comparar les seves parts principals.cat/ http://educalia.net/edujsp/home. .Projectes . amb moltes Hi trobem poc colorit.Tallers . http://www. com el blau.educalia.cat/ http://educalia. http://educalia.educared. amb les mateixes animacions per cada apartat.

html Aquest apartat és tracta de que els nens coneguin diferents cançons. La pàgina web que he escollit és la de http://www.cat/infantil/passos/index. adivinar qui està parlant o qui ho diu. .edu365.cat/ i he triat la part d’educació infantil i dins d’educació infantil l’apartat de Petits passos: http://www. • Agrada: http://www.html Aquest apartat tracta de que els nens classifiquin diferents objectes segons el seu color.html Aquest apartat tracta de les converses i hi han diferents opcions com per exemple el nen podrà ordena una conversació. aleshores han de dir si els hi agrada o no els hi agrada i al final del joc i poden crear una pel·lícula. parlar amb un móbil o un xat.2) Descriure i plantejar l’utilitat educativa d’una part concreta d’una de les dues webs. • Conversa: http://www. Ara explicaré cada subgrup. carones. electrodomèstics i instruments.cat/infantil/conversa/SD42/index. • Classifica: http://www.edu365.edu365.cat/infantil/agrada/SD12/index. la seva forma o la seva mida i es pot anar augmentant el nivell de dificultat.edu365.edu365.cat/infantil/classifica/SD13/index.htm Dins d’aquest apartat trobem diferents subgrups per poder desenvolupar les diferents propostes que són: • Agrada • Classifica • Conversa • Direccions • Espai • Nom • Símbol • Instruccions. animals.

html En aquest apartat el nen podrà caminar.html En aquest apartat el nen podrà aprendre els diferents símbols.edu365. desprès també hi ha altres jocs com el dels equips.edu365. l’agenda.. obliqua sense direcció... el tren..html En aquest apartat.cat/infantil/instruccions/SD39/index. • Espai: http://www. com per exemple.edu365.html En aquest apartat el nen podrà treballar diferents espais tant horitzontals. el nen haurà d’introduir el seu nom per tal de poder començar. • Nom: http://www. un altre de posar diferents objectes d’una cosa a la seva corresponent habitació o una prestatgeria. aleshores desprès ja podrà començar a fer les diferents activitats. o dir quina imatge està assenyalant el personatge.cat/infantil/direccions/SD16/index. el joc qui va venir?.• Direccions: http://www. • Instruccions: http://www. un altre de seguir uns direccions. en el qual el nen haurà de seguir les direccions que li demanen.edu365.cat/infantil/nom/SD43/index. acomodar a uns personatges en el seu lloc en el teatre.cat/infantil/simbol/SD40/index. fer dictats de direccions. • Símbol: http://www. dibuixar. . mitjançant un joc d’aparellar imatges. abans de començar les diferents activitats.cat/infantil/espai/SD15/index. en el qual es diuen una sèrie de noms i quan el nen sent el seu nom ha de picar sobre el noi que ha dit el seu nom.edu365. verticals..html En aquest apartat el nen ha de seguir les diferents instruccions que li manen com per exemple ha de se posar cada objecte en una cistella. També hi han altres activitats i diferents nivells. obliqua amb direcció i diferents seqüències.