Monavie Malaysia

Selamat Datang! Perjalanan beribu batu bermula dari langkah pertama. Tahniah kerana anda telah mulakan langkah pertama anda di sini, website ini direka khas untuk memberi maklumat berkaitan MONAVIE serta satu peluang keemasan yang perlu direbut bagi anda yang berminda BISNES.

Jika anda sedang mencari peluang untuk mengubah hidup anda. MONAVIE merupakan salah satu peluang terbaik untuk mengubah hidup anda serta

keluarga kearah yang lebih baik. Perniagaan ini adalah perniagaan mampu milik yang mudah dan telah terbukti berjaya mengubah kehidupan ramai orang di seluruh dunia. Untuk berjaya seperti mereka anda mesti faham dengan maklumat yang ingin disampaikan.
10 juta bakal jutawan baru akan dilahirkan antara 2010-2020, pakar ekonomi dunia Paul Zane Pilzer dalam bukunya The Next Millionaires menerangkan bagaimana anda boleh termasuk salah seorang dari mereka terutamanya jika anda dalam bidang jualan
langsung, pengedaran produk atau anda terbabit dalam syarikat industri yang berkapasiti trillion-dollar seperti kesihatan.

Sebelum mencapai puncak kejayaan kita kenalah banyak belajar dan bersedia untuk berjuang meningkatkan kualiti diri supaya nilai diri kita adalah lebih tinggi daripada kejayaan yang bakal dicapai.
Jom Study Tentang Bisnes Ini... INDUSTRI : NETWORK MARKETING

Jika anda kerja makan gaji, anda boleh hidup selesa tapi tidak kaya. Jika mahu kaya, anda perlu memiliki satu bisnes. Dalam bisnes konvensional..

1. Anda perlu banyak duit (modal)
2. Anda perlu banyak pengalaman 3. Ada banyak risiko 4. Ada banyak overhead 5. Bila bisnes maju, kena luangkan banyak masa untuk bisnes Hari ini, saya ingin perkenalkan kepada anda satu bisnes yang dipanggil Network Marketing. NETWORK MARKETING, dahulunya dikenali juga sebagai DIRECT SELLING. Dalam direct selling, anda kena beli dan jual barang, tetapi dalam natwork marketing, anda tidak perlu jual barang. Saya bukan kata TIDAK BOLEH, saya kata TIDAK PERLU. Network marketing, sebenarnya pada hari ini

semua orang buat. Saya ingin tanya anda, pernahkah anda...
• • • •

rekemenkan satu restoran yang bagus kepada kawan-kawan anda? rekemen satu doktor yang bagus kepada saudara mara anda? rekemen satu mekanik yang bagus? rekemen satu filem shah rukh khan yang bagus?

Anda rekemen satu filem shah rukh khan yang bagus tetapi adakah anda dibayar? shah rukh khan naik ferrari kerana usaha anda rekemen filem yang dilakonnya. Dalam network marketing ANDA DIBAYAR atas usaha anda. Bisnes network marketing melahirkan paling ramai jutawan dalam dunia sejak 10 tahun kebelakangan ini. Namun, industri MLM ini ada satu masalah. Ramai orang kata dia tahu apa itu MLM, padahal tidak! Ramai juga yang tidak suka dan benci akan industri MLM. Mengapa? Bagi mereka MLM = Many Lose Money 1. Produk yang terlampau mahal 2. Perlu simpan stok 3. Tidak pandai jual

4. Produk mempunyai tarikh luput yang singkat (bermakna wang anda akan luput dengan luputnya produk). Produk biasanya dalam bentuk pil. Ramai yang tidak suka makan pil. Dalam MONAVIE, masalah di atas dapat diatasi melalui:
• • • •

Produk berpatutan, modal permulaan cuma RM600 (Ahli + 4 Botol). Tidak perlu simpan stok. Produk akan dipos terus ke rumah anda. Tidak perlu cakap banyak. Cuma edarkan flyers yang disediakan. Melalui flyers, orang akan contact kita. Produk mempunyai tarikh luput yang lama, lagipun ia dalam bentuk jus, boleh diminum oleh semua ahli dalam keluarga.

Dalam network marketing: 1. Modal adalah kecil 2. Tiada overhead 3. Risiko sangat kecil 4. Boleh belajar dalam masa yang singkat
5.

Bila bisnes anda maju, anda semakin relaks

Dalam network marketing, sekarang isu yang penting adalah GLOBAL. Dahulu, untuk pergi ke luar negara adalah satu perkara yang besar. Jika ingin pegi Mekah kena naik kapal berbulan-bulan. Dulu di Lembah Klang hanya ada Melayu, Cina, India dan sedikit bangsa lain. Sekarang, di Lembah Klang saja ada lebih dua juta foreigner! Hari ini, ada tak saudara-mara atau kawan-kawan anda di US, Jepun, Korea dan lain-lain negara? Hari ini kita ada 80, 000 pelajar Melayu sahaja di US, ini belum termasuk pelajar kita dari kaum lain di sana. Hari ini senang, dengan menggunakan internet anda boleh berhubung dengan satu dunia. Sekali klik, anda boleh cerita pasal bisnes anda dengan ribuan orang. Kita kena faham, dengan adanya komunikasi, maka adalah transaksi (jual beli). Internet merupakan alat komunikasi dan perhubungan tanpa sempadan bangsa, usia, negara, warna kulit, agama, paras rupa dll. Kitaran hidup internet adalah 24 jam. Melalui

internet , perniagaan berasaskan Network Marketing menjadi semakin mudah, semakin popular dan semakin diminati ramai. 50 Tahun dulu terdapat 40 juta orang menyertai Network Marketing. Kajian menunjukkan 5 Tahun Dari Sekarang dijangkakan 200 juta orang akan menyertai Network Marketing! Bersama anda atau tanpa bersama anda bisnes ini akan berkembang dengan begitu pesat. Sebenarnya Network Marketing merupakan cara baru untuk melakukan perniagaan, ini diakui oleh Warren Buffet dan beberapa billionaire lain di dunia.

Apa itu MLM? Biar saya beritahu anda. Lihat contoh dibawah: Jika anda ada bisnes yang bagus, produk yang bagus, company yang bagus, boleh tak anda perkenalkan kepada kawan-kawan anda. Sebulan perkenalkan seorang sahaja. Dan setiap orang dalam group anda juga perkenalkan seorang setiap bulan. Dalam network marketing jika ini berlaku:

Ini Bukan Syarat Tapi Ini Adalah Formula Untuk Memudahkan Anda Faham Apa Itu Network Marketing..
1+1=2
Mac 2009 Januari 2009 Febuari 2009

2+2=4
April 2009

4+4=8
Mei 2009

8 + 8 = 16 32 + 32 = 64
Ogos 2009 Jun 2009

16 + 16 = 32
Julai 2009

64 + 64 = 128
September 2009

128 + 128 = 256
Oktober 2009

256 + 256 = 512
November 2009

512 + 512 = 1024
Disember 2009

1024 + 1024 2048 + 2048 = = 2048 4096
Jika kita lihat gambarajah di atas, dalam bulan Januari ke bulan Febuari, jumlah ahli kumpulan anda orang. Tetapi ahli yang join dalam bulan November ke Desember ialah 2048 dalam jangka masa yang sama iaitu sebulan. Ini bukan usaha anda seorang tetapi adalah usaha kumpulan. Sistem gandaan ini pernah disebut oleh Albert Einstein sebagai benda ajaib ke-8 dalam dunia yang juga digelar "compounding." Inilah rahsia kenapa MLM melahirkan paling ramai Jutawan dalam 10 tahun kebelakangan ini. Jika kita sambung bulan seterusnya iaitu Disember 2009 ke Januari 2010, 4096 orang bertambah dalam group anda sebulan, pada masa ini perkembangan group anda adalah "unstopable."

2 ( dua )

Selepas setahun, anda ada 4096 orang dalam network anda. Dalam MONAVIE, dengan 4096 orang yang aktif dalam kumpulan anda income anda tidak banyak, sekitar RM 180,000 sebulan. Katakan group anda adalah perlahan. Kita ambil 10% sahaja dari jumlah tersebut iaitu ada 400 orang aktif dalam group anda, income anda adalah RM 18,000 sebulan. Katakan untuk anda capai jumlah 400 orang ini mengambil masa 5 tahun usaha, masih berbaloi atau tidak? Ada orang kata manager bank pun gaji RM 18,000 sebulan. Betul, tetapi manager bank kena pegi kerja dan hadapi traffic jam setiap hari! Sebagai Networker, anda bukan saja dapat income yang besar malah berpeluang melancong ke seluruh dunia.

Untuk berjaya dalam bisnes ini apa yang anda perlu buat? BERCAKAP! Kita di Malaysia, bila bercakap guna celcom, digi,
maxis, kita kena bayar. Tetapi tuhan bagi kita mulut, kita boleh bercakap tanpa perlu bayar apa-apa. FREE OF CHARGE! Bercakap adalah lumrah hidup kita sebagai manusia. Ramai orang kata tak pandai nak cakap. Mula-mula memang tidak pandai.

Anda perlu luangkan masa untuk belajar. Ramai orang kata tidak ada masa nak belajar, ini tidak benar. Sebenarnya banyak masa dan percakapan kita telah digunakan untuk benda-benda yang tidak berfaedah. Kita harus berubah.
Ini adalah bisnes. Anda perlu belajar.

Jika anda bercakap, memang tiada JAMINAN orang akan join group anda. Tetapi jika anda TIDAK bercakap, DIJAMIN tiada orang akan join anda.

MLM bukan SKIM PIRAMID, Ia adalah satu Organisasi.

Untuk berjaya dalam bisnes ini ada tiga langkah anda kena ambil:
1. KEPUTUSAN YANG KUKUH 2. SANGGUP BELAJAR 3. BERTINDAK TANPA PUTUS ASA

Robert Kiyosaki dalam bukunya "Business School" menyatakan: "Perniagaan Network Marketing ialah sekolah perniagaan kepada mereka yang mahu belajar kemahiran sebenar sebagai seorang usahawan, berbanding hanya sebagai seorang pekerja mahir kepada mereka yang mahu dibayar gaji di dalam dunia korporat"

Sebenarnya kebanyakan daripada kita tidak tahu mengenai MLM kerana ianya satu bisnes berbentuk baru dan tidak diajar di sekolah-sekolah. Untuk pengetahuan anda pada tahun 2005, Professor Charles King perintis dalam memulakan ijazah dalam bidang Network Marketing yang pertama di dunia iaitu di University Illinois, Chicago.
SYARIKAT : MONAVIE

MONAVIE ditubuhkan pada Januari 2005 di South Jordan Utah, USA dan telah mencecah usia 4 tahun 6 bulan di pasaran dunia. MONAVIE telah masuk ke 12 buah negara dan yang terbaru adalah Jepun. Jika anda menjual hanya satu produk sahaja, dan produk anda tiada demand atau tidak berkualiti, apa yang berlaku adalah syarikat anda akan ditutup. Syarikat MONAVIE telah mencapai jualan $1 billion USD dalam masa 3 tahun penubuhan iaitu pada Febuari 2008 dengan hanya SATU PRODUK. MONAVIE telah mencapai sasarannya iaitu sebagai salah satu syarikat "billion dollar company" dan kini bercita-cita ingin menjadi syarikat Multilevel terbesar dunia dengan sasaran "$20 billion USD company" dalam masa 20 tahun akan datang. Cuba anda

bayangkan berapakah pendapatan anda pada masa akan datang jika anda menyertai MONAVIE hari ini. Syarikat MONAVIE telah mempunyai beberapa jet peribadi bertujuan membawa para pengedar yang berjaya melancong ke seluruh dunia.

MONAVIE merupakan syarikat network marketing paling PANTAS berkembang dalam sejarah industri MLM dengan jualan mencecah

$1 billion USD selepas 3 tahun berada dalam pasaran. MONAVIE akan dilancarkan di Malaysia pada penghujung tahun ini iaitu 2009. Ahli Zhulian pada hari ini di Malaysia ialah 600 ribu orang, CNI pula 350 ribu orang.. data terkini ahli MONAVIE di Malaysia ialah 5,095 orang, anda masih terlalu awal !!
Jika kita ingin tahu samada sesuatu syarikat itu kukuh atau tidak, kita perlu lihat perkembangan syarikat dalam masa 4 tahun. MONAVIE kini berusia 4 tahun dan 6 bulan, jualan produk MONAVIE meningkat pada setiap tahun. Ini menunjukkan syarikat telah terbukti kukuh, MONAVIE telah melepasi tempoh percubaan 4 tahun. Sekarang ini kita yang dalam percubaan. Mampukah kita bertahan sekurangkurangnya 4 tahun dalam industri ini?

Hari ini, MONAVIE merupakan satu jenama yang utuh di dunia yang bernilai $1 bilion USD. Jika anda berminat untuk mendapat keterangan lanjut sila hubungi saya 013-222-7048. Temujanji boleh diadakan, keutamaan diberikan jika anda berada di area Cheras, Pandan & Kuala Lumpur.

MASA : TIMING

Apa pendapat anda tentang syarikat berikut: HERBALIFE INTRA USANA FOREVER LIVING MONAVIE BAGUS BAGUS BAGUS BAGUS Sepuluh Kali Lebih BAGUS

Ini kerana kita antara yang terawal. Kita tidak perlu cari orang, orang akan datang cari kita. Semua syarikat di atas telah lama di Malaysia, syarikat MONAVIE masih amat baru malah akan dilancarkan di Malaysia penghujung tahun 2009 (beberapa bulan saja lagi). MONAVIE merancang untuk masuk ke 182 buah negara, sekarang MONAVIE telah masuk ke 12 buah negara dan Malaysia adalah negara yang ke-13 akan dimasuki. Company lain sudah lama dan ramai orang yang sudah join ayah, nenek, isteri, abang ipar, adik dan kucing semua sudah join company itu. We are at Diamond Time! Sekarang semua orang amat mengambil berat tentang kesihatan.

Buktinya......
Kerusi Osim RM15,000 orang sanggup beli. Hospital swasta tumbuh bagai cendawanPantai,Tawakal dan lain-lain. Orang sanggup bayar berpuluh-puluh ribu ringgit bagi mendapatkan rawatan dan servis yang berkualiti. Di Malaysia, syarikat MONAVIE akan dilancarkan pada Disember 2009. Anda memang antara yang terawal. Kita bukan sahaja awal (pioneer) di Malaysia, bahkan di dunia! Tahukah anda majoriti penduduk dunia terdapat di Asia? * China (1,200,000,000 orang) -MONAVIE belum masuk

* India (1,000,000,000 populasi) -MONAVIE belum sampai * Indonesia (280,000,000 penduduk)- MONAVIE belum ada
Mengapa Malaysia? Hebat sangatkah Malaysia? Oleh kerana di Malaysia yang istimewanya, terdapat 3 kaum serentak, maka MONAVIE berharap Kaum Cina di sini akan membawa MONAVIE ke China, kaum India ke India dan Kaum Melayu ke Indonesia, Brunei dan lain-lain. MONAVIE ingin bertapak awal di Malaysia juga adalah kerana mereka sedar kebanyakan orang kita di Malaysia boleh bercakap sekurang-kurangnya 2 bahasa. Setiap orang berpeluang membuka pasaran di negara lain, seorang pengedar Melayu boleh menaja seorang India tempatan di Malaysia, pengedar ini berpeluang menyapu pasaran di negara India. Begitu juga sebaliknya pengedar India menaja seorang Cina tempatan, pengedar ini berpeluang meluaskan perniagaannya ke negara China. Pada masa sama seorang pengedar Cina menaja sorang Melayu, beliau berpeluang membuka networknya di Indonesia!

Pernahkan anda dengar? Orang berjaya ialah "the person who be at the RIGHT PLACE at the RIGHT TIME"
Property Boom IT Boom Health Boom 10 tahun dahulu 5 tahun yang lepas SEKARANG !

Sekarang ini semua orang mengambil berat tentang KESIHATAN. Masalah penyakitpenyakit seperti kanser, darah tinggi, kencing manis, jantung dan lain-lain semakin bertambah setiap hari. Berjuta-juta orang mati disebabkan kanser, darah tinggi, kencing manis, masalah jantung dan lain-lain penyakit di seluruh dunia. Dahulu, jika orang sebut pasal pantai, orang akan ingat pantai Port Dickson, Morib dan sebagainya. Sekarang, jika sebut pantai, orang akan ingat Pantai Medical Centre. Suatu masa dulu jika sebut pasal tawakal, orang akan ingat tawakal pada Allah. Sekarang, jika sebut pasal tawakal orang faham serah kepada HOSPITAL TAWAKAL. Kos rawatan yang tinggi malah mencecah puluhan ribu ringgit, tetap orang pergi sebab perlukan kesihatan. Pakar Ekonomi Terkemuka Dunia PAUL ZANE PILZER, dalam bukunya bertajuk "The Wellness Revolution-How to Make a Fortune in the Next Trillion Dollar Industry" meramalkan industri kesihatan dan kesejahteraan akan berkembang 500% ke $1 Trillion USD pada 2010.

MONAVIE berada dilandasan yang betul dimana fasa perkembangan telah pun bermula dan akan meneruskan fasa momentum yang akan mencapai jumlah jualan yang melebihi $20 Billion USD pada tahun 2020 nanti. Oleh itu kita perlu sama-sama bergerak seiring dengan MONAVIE untuk mencapai matlamat kita bersama.

PRODUK: JUS MONAVIE

Apakah prioriti dalam hidup anda? Kesihatan
Tetapi anda.... Setiap hari : Makan roti canai, mee, maggi ( makanan industri ). Makanan-makanan sebegini menjadi punca pelbagai penyakit termasuklah kanser. 20 tahun dahulu, kanser amat jarang didengari di Malaysia. Hari ini semua orang memperkatakan tentang kanser. 5 tahun akan datang, jika anda atau keluarga anda tiada kanser, maka saintis akan datang temuramah anda. Pencegahan itu lebih baik dan lebih murah daripada merawat. Adakah anda rasa RM120 itu mahal? Mari kita renungi situasi di bawah...

Bagi mengatasi penyakit, terdapat dua tahap

- Mencegah

: Biasanya orang malas & kedekut. - Merawat : Di sini orang sanggup beri seluruh hartanya asalkan sihat. Tahukah Anda Bahawa Penyakit itu berlaku dalam 4 peringkat? 1. Bermula dalam badan anda
2.

Anda sakit-sakit dan demam Simptom mula kelihatan seperti pendarahan di sana sini Penyakit di tahap kritikal

3.

4.

(Biasanya, banyak wang dibelanjakan di peringkat 3 & 4)

Apa yang anda makan setiap hari? Apakah yang anda masukkan ke dalam perut anda?
Sampah!! Hari ini semuanya makanan industri...
• • • •

Mi goreng, roti canai - makanan segera

Tiada pengambilan fiber - masalah penghadaman Kita tidak kunyah terus telan - masalah penghadaman. Anak-anak menangis = kita bagi dia makan makanan segera. Ibubapa patut mengawal mereka bukan dikawal mereka. Biarkan mereka menangis, yang penting mereka sihat.

Makanan sangat penting. Makanan sepatutnya membina dan memberi kita tenaga, bukannya merosakkan dan memusnahkan hidup kita.

Ada orang kata supplement ini mahal. Sedangkan mereka sanggup beli..
* Bonzai : RM6000 * Pasu : RM7000 * Bercuti : RM30,000 * Kancil : RM28,000 dengan sound sistem RM40,000 * RM70 sekali makan di KFC

Untuk yang lain anda tidak berkira, tetapi untuk kesihatan RM120 sebulan pun berkira...

Sepatutnya....
Jangan berkira untuk memastikan kesihatan anda baik. Jangan bila sudah sakit, barulah habiskan kesemua wang dan simpanan demi membayar rawatan. Mencegah itu lebih murah dan mudah daripada merawat.

Acai berry merupakan kandungan buah yang utama dalam jus MONAVIE dan telah dikenalpasti sebagai Super Anti-Oksidan yang mempunyai ORAC rating paling tinggi di dunia.

Kajian menunjukkan untuk badan kita kekal sihat kita perlu makan sekurangkurangnya 5 jenis buahan dan sayuran SETIAP HARI. Saya ingin

menakutkan anda sedikit. Saya ingin tanya anda satu soalan. Adakah anda makan 5 jenis buahan dan sayuran HARI INI? Ok, jika jawapannya tidak, bagaimana dengan SEMALAM? MINGGU LEPAS? Jika jawapan anda adalah TIDAK juga. Bagaimana dengan bulan lepas? Tahun lepas?
Jika perkara ini berlaku sekali sekala tak mengapa, tetapi jika perkara ini berlaku berterusan berbulan-bulan dan bertahun-tahun bermakna tubuh kita PASTI KEKURANGAN VITAMIN! Kekurangan vitamin bermakna sistem pertahanan badan kita lemah, dan senang terdedah kepada penyakit. Kajian juga mendapati warna yang berlainan pada buah berlainan menunjukkan vitamin yang berbeza ada pada buah tersebut. Pada masa yang sama zaman kita ini barulah diketahui VITAMIN yang paling hebat majoritinya berada pada kulit dan biji buah!

Maklumat Lanjut Hubungi Saya Hari Ini !! 019-2994793

Sebanyak 128 jenis buah-buahan di serata dunia telah dikaji. Daripada 128 buahan ini, 19 buahan organik yang paling baik telah dipilih melalui kajian saintifik di makmal. Acai ( disebut Ah-Sigh-Ee ) berry merupakan kandungan buahan yang paling banyak di dalam produk MONAVIE. MONAVIE adalah hasil gabungan 19 buah-buahan organik yang diproses daripada kulit, isi dan juga bijinya sekaligus. MONAVIE adalah produk makanan

kesihatan yang digunakan untuk MEMBANTU MENGATASI masalah-masalah

kesihatan seperti kanser, darah tinggi, kencing manis, masalah pencernaan dan lainlain. Kandungan efektif di dalam produk ini adalah vitamin, omega 3,6,9 (menyerupai minyak buah kurma), essential fatty acids, dietary fiber, phytonutrients, amino acids / protien (menyerupai profil telur), complex carbohydrates dan trace minerals. Jus ini juga boleh digunakan untuk membantu mengatasi masalah berikut :
* Meneutralkan radikal bebas * Mengatasi masalah usus dan pencernaan * Merangsang sistem pernafasan yang lebih lancar * Membantu mengatasi masalah otot dan tulang * Melawan kesakitan sendi otot selepas senaman * Menguatkan daya ketahanan melawan penyakit

Adakah anda pernah dengar perkataan, mencegah adalah lebih baik dari mengubati? Sebenarnya mencegah bukan saja lebih baik, malah lebih murah dari mengubati. Mari kita lihat, sesuatu penyakit berlaku dalam 4 kitaran..
1.

Berlaku di peringkat sel ( radikal bebas )
( berak berdarah dan sbgnya )

2. Tubuh memberi isyarat ( melalui sakit atau demam ) 3. Keluar simptom 4. Penyakit dah kritikal Tubuh badan kita mempunyai 73 trillion sel, pada peringkat pertama berlaku kerosakan sel pada masa ini penyakit masih tidak dapat dikesan walaupun kita menggunakan MRI, CT scan dan sbgnya. Seterusnya pada peringkat kedua tubuh kita mula memberi isyarat. Selalunya kita pada peringkat ini akan mengambil ubat pain killer. Kita memang dapat menghapuskan rasa sakit dengan mengambil ubat tersebut tetapi penyakit tetap masih ada dan berkembang dalam badan kita. Pada tahun lepas, saya ada pergi ke sebuah hospital swasta di Kuala Lumpur untuk mendengar satu ceramah. Sedang dengar ceramah saya terdengar ada seorang pesakit memberitahu rakannya." Wah kos di hospital nie murah ye, RM 45, 000 sahaja."

Bila tiba-tiba RM 45 ribu dah jadi murah, anda rasa pesakit ini berada di katogeri yang mana? Satu, dua atau tiga, empat?
Sebenarnya amat malang kerana bila telah berada di katogeri ketiga atau keempat anda sudah terlambat. Anda habiskan RM 1 juta untuk perubatan pun kesihatan anda tak akan kembali. Sebenarnya doktor yang terbaik adalah badan kita sendiri. Jika anda memberi vitamin yang diperlukan oleh tubuh anda, maka sistem imun anda secara automatik akan berfungsi dengan baik untuk melawan penyakit. Peringkat satu dan dua merupakan peringkat pencegahan. Peringkat ini masih ada

peluang untuk anda kembali sihat jika kita mengambil makanan khasiat yang diperlukan badan.

Produk MONAVIE telah disahkan HALAL oleh IFANCA dan Persatuan Pengguna Islam Malaysia ( PPIM ).
Produk MONAVIE juga telah mendapat liputan meluas hampir semua media massa di dunia kerana kehebatannya. Antara media tersebut ialah FOX News, NBC news, Oprah Winfrey Talk Show, CBS Radio oleh Steve O'Brien dan ramai doktor-doktor pakar telah memberi komen positif tentang produk ini.

dan banyak lagi...
SISTEM: FLYERS

Masalah utama kita adalah........
1. Tidak Pandai & Malu Nak Cakap 2. Takut Nak Cakap 3. Tidak Ada Masa

Penyelesaian kepada masalah di atas dan untuk berjaya dalam MONAVIE, anda dicadangkan untuk mengamalkan Sistem Flyers. Kami akan menyediakan anda dengan flyers dan kertas iklan berkualiti tinggi padat dengan testimonial dan pendapat Doktor Pakar mengenai produk ini. Katakan anda mengedarkan flyers ini kepada 100 orang... 100 flyers diberi kepada.....
* 10=keluarga & adik beradik belah suami * 10=keluarga & adik beradik belah isteri * 10=jiran * 10=rakan pejabat * 10=orang yang sakit yang anda kenali * 50=emergency (letak atas meja pejabat dan dalam kereta)

Terdapat banyak musim dan perayaan seperti Hari Raya, musim mengundi,tahlil arwah yang anda boleh berjumpa dengan ramai orang yang anda kenali. Berikan flyers kepada mereka. Tip : Mulakan bisnes dengan beri flyers kepada orang yang anda kenal dan ada hubungan dengan kita. Selepas itu barulah edarkan kepada public. Daripada 100 flyers, kajian menunjukkan 50 akan baca, 20 orang akan call dan 10 orang mahu beli untuk cuba produk ini. Katakanlah selepas empat bulan mereka cuba dan berpuas hati dengan produk, 5 orang daripada mereka berminat nak join untuk dapat harga yang lebih murah dengan jadi ahli. Ini bermakna anda telah mendapat 5 orang downline. Bonus direct sponsor anda mendapat RM140 setiap seorang. Jika 5 orang, anda dapat komisyen RM560. 5 orang downline anda ini juga akan diberi sistem dan peluang yang sama seperti anda. Mereka juga akan dibekalkan dengan 100 flyers dan mereka juga akan mengedarkannya kepada 100 orang yang mereka kenali.

Ali Abu Ahmad Ani Asraf

Edar 100 flyers Edar 100 flyers Edar 100 flyers Edar 100 flyers Edar 100 flyers (Ini bermakna 500 flyers beredar dalam group anda)

Ringkasnya apa yang dijangka berlaku adalah seperti berikut.
Anda edar 100 flyers, 5 downline 50 baca, 20 call, 10 beli, 5 join 5 downline baru buat 5x5= 25 downline macam anda, setiap orang akhirnya dapat 5 macam anda 25 downline baru buat 25x5=125 downline macam anda, setiap orang akhirnya dapat 5 macam anda
Anda mendapat bonus Tean Commission 10 % untuk setiap belian downline anda setiap bulan. Ini bersamaan RM17. Jika jumlah downline anda 155 orang, ini bermakna anggaran pendapatan anda adalah RM17x155= RM2635 sebulan.Katakan ini berjaya dicapai setelah 2 tahun kerana anda mengedarkan flyers sedikit demi sedikit, adakah ia berbaloi? Sudah tentu! Daripada anda tidak dapat 1 sen setiap bulan, dengan usaha sedikit(edar flyers), anda dapat RM2635 sebulan!

Berita baik, proses tadi tidak berhenti di situ. 125 downline baru tadi juga diberi sistem yang sama. Akhirnya setiap dari mereka mendapat 5 orang baru ( 125 x 5 = 625 ). Jadi sekarang jumlah downline anda 625 + 155 = 780 orang. Pendapatan anda adalah ( RM17 x 780 = RM13,260 sebulan ).

Berita baik untuk anda proses tadi tidak berhenti di situ, 625 ahli baru juga diberi sistem yang sama....Ini berlaku sehingga tiada had generasi...Jadi bayangkan potensi pendapatan anda melalui bisnes MONAVIE ini dengan hanya setiap orang mengedarkan 100 flyers. Melalui bonus ini sahaja ( Team Commission ) anda bepeluang mendapat RM 36, 500 seminggu untuk satu Bisnes Centre. Jika anda aktif anda berpeluang memiliki 4 bisnes centre. Keberkesanan sistem mengedar flyers bukan teori tetapi telah terbukti berkesan sehingga ada pakar dalam industri ini mengatakan, "Flyers is the most powerful tools to success in network marketing industry!".

Apa yang anda perlu lakukan untuk berjaya dalam bisnes ini?
Cakap & Recommendkan kepada kawan-kawan dan sanak saudara mengenai produk ini. Kalau tak taja,anda dapat income dari untung runcit. Kalau jual RM160, dapat RM44, kalau jual RM140 dapat RM24. Jangan risau pasal taja orang, bila orang selalu beli lama-lama dia nak join pasal dia dapat harga murah bila jadi ahli ( RM116 ). Produk ini telah terbukti berkesan, justeru pembelian berulang akan berlaku. Ada orang kata tak pandai cakap atau cakap itu susah....Betulkah? Cuba renungi situasi di bawah...

Umur
• • • •

4 - 6 = tadika (2 tahun) 6 -12 = sekolah rendah (6 tahun) 12-17 = sekolah menengah (5 tahun) 17-22 = universiti / kolej (5 tahun)

Setelah berpuluh-puluh ribu dibelanjakan untuk pengajian, umur 22 graduate. Kalau dapat gaji, permulaan RM1500 tu kalau dapat. Kita perlu sedar peluang kerja semakin berkurang... Bila dah bekerja, mulalah fikir nak bayar pelbagai hutang.....Bekerja hanya untuk membayar bil? Kita sepatutnya menikmati kehidupan bukan sebaliknya.

2 Formula Untuk Berjaya Dalam Bisnes ini;

1. Bawa botol ini bersama anda sentiasa.
2. Jika berada di kedai makan, sentiasa letakkan botol ini di atas meja anda. Apabila orang tanya, ini apa? Itu merupakan soalan yang ditunggu-tunggu. Kita tanya dia balik;
1. Pernahkah anda makan Buah Acai Berry? 2. Adakah anda makan 5 Buah setiap hari? 3. Anda makan buah untuk sedap atau makan untuk sihat? 4. Pernahkah anda makan 19 Buahan berserta biji dan kulit?

Kemudian, mulalah bercerita mengenai produk MONAVIE ini kepada mereka...
PELAN PEMASARAN : 8 CARA KOMISYEN

1. Direct Sales
2. First Order Bonus (FOB)

3. 4.

Bulk Order Bonus (BOB) Star Maker Bonus

5.
6.

Team Comission
Executive Check Match

7. Leadership Pool
8.

Multiple Business Centre

MONAVIE menawarkan pelan pembayaran komisyen yang paling inovatif dan dinamik dalam sejarah industri jualan langsung. Dengan 8 cara untuk mendapatkan pendapatan, MONAVIE berjanji 50% daripada hasil jualan akan dibayar ke dalam akaun pengedar. MONAVIE adalah satu peluang perniagaan yang paling menguntungkan.

Maklumat Lanjut Hubungi Saya Hari Ini !! 0192994793
Anda adalah orang yang terawal bukan saja di Malaysia bahkan di dunia! Rebutlah peluang menjadi pengedar utama di kawasan anda hari ini. Temujanji boleh diadakan. Penerangan melalui telefon adalah mustahil. First come first serve.

Anda berada di luar Kuala Lumpur?? Tetapi anda berminat menyertai kami iaitu satu kumpulan pengedar MONAVIE yang paling aktif di Malaysia, Sila hubungi saya!!

Brings To You The New Lifestyle

Maklumat Lanjut Hubungi Saya Hari Ini !! 019-2994793

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful