You are on page 1of 2

LETER MOTIVIMI

EMRI
MBIEMRI
DATELINDJA
GJENDJA CIVILE
VENDLINDJA
VENDBANIMI
TELEFON
E-MAIL :

LEDIO
ZAIMI
26.04.1985
BEQAR
SKRAPAR, SHQIPERI
TIRANE, SHQIPERI
069 42 69 155
lediozaimi@yahoo.com
Ing.lediozaimi@gmail.com

Quhem Ledio Zaimi, jam inxhinier i diplomuar ne degen Ndertim/InfrastruktureTransport, kam eksperienca te ndryshme ne fushen e ndertimit, dhe kam punuar ne
subjekte te ndryshme qe operojne ne Shqiperi.
Po ju pershkroj punen qe kam kryer perkatsisht ne keto subjekte apo institucione:
-

Inxhinier specialist tek Angjesia e Legalizimeve te qarkut Tirane, ALUIZNI


Ku kam punuar me vendosjesh GEN-PLANESH, dhe planimetri te ndryshme.
Mbajtejen e dekumentacioneve perkatese gjate rregjistrimit te objekteve te
banimit apo te sherbimit sipas vetdeklarimit per legalizim.
Inxhinier tek studio kejsi05 shpk per projektimin e linjave dhe
instalimeve elektrike ne objekte te ndryshme,si apartamente
ambjente publike apo dhe rruge automobilistike.
Inxhinier tek Andia-A shpk ku kam punuar me rikonstruksione te ndrysheme,
mbajtjen e dekumentacioneve te nevojshme gjate punimeve per rikonstruksion.
Inxhinier tek PESPA ALUMIN , per projekt-prodhimin e profileve te
aluminit si dhe skicat per prodhim te alukobondit , xhamave , llamarinave, celikut
qe perdorej per fiksimin e fasades te cilat jepeshin te moduluara nga arkitekti.
Gjithashtu kam ndjekur kanteret perkates gjate montimit te fasades duke
kontribuar per zgjidhejne e problemeve te ndryshme qe dilnin gjate punimeve qe
beheshin ne kanter.

Jam i gatshem te marr persiper pergjegjesite e mia dhe te kryej gjithmone ne kohe
detyrat e mia.Jam nje njeri qe i pervetesoj shume shpejt gjerat e reja dhe jam i
disponueshem gjithmone per te marr dhe per te dhene rekomandime te ndryshme.
Zgjodha kete vend pune sepse me pelqen korrektesia dhe pergjegjshmeria ne pune si dhe
mundesite e zhvillimit personal ne karriere ku ne kompanin tuaj jane te medha.

Deshiroj gjithmone qe te arrij me kalimin e kohes majat e karrieres sime ndaj dhe jam i
gatshem te perpiqem me gjithe forcat e mia per ta arritur kete.
Shpresoj te jem i duhuri per kete pozicion dhe ju garantoj se nuk kam per tu zhgenjyer
sepse jam nje person punetor dhe i qete dhe gjithmone kembengules per te arritur me te
miren per organizaten ku do punesohem.
Kam pas dhe kam marrdhenie shume te mira me koleget dhe me eproret si dhe mund te
punoj si individualisht ashtu dhe ne grup.

Ju faleminderit per mirekuptimin dhe per kohen qe kushtuat per te lexuar kete leter
motivimi.
Me respekt
Ledio Zaimi