P. 1
TEB_BKK

TEB_BKK

|Views: 13|Likes:

More info:

Published by: Тијанна Димитријевић on Jun 22, 2014
Copyright:Traditional Copyright: All rights reserved

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

11/15/2015

pdf

text

original

Kemi një porosi për ju

:
Blejë tani dhe paguaj më vonë!
Star Card të jep mundësinë të bleni me këste me 0 % kamatë.
Për çdo blerje do të fitoni Starpoena për shumen totale të blerjes
varësisht nga marrëveshja me tregtaret.
Data e transaksionit Përshkrimi i transaksionit Borxhi i mbetur Kësti StarPikët(Euro) Shuma (Euro)
Bilanci I gjendjes paraprake 54.13
14 maj 2014 PAGESË BORXHI - FALEMINDERIT JELENA DIMITRIJEVIC - 20.00
31 maj 2014 KAMATA PËR TËRHEQJE NË KESH 0.27
31 maj 2014 KAMATA NGA PERIUDHA PARAPRAKE II 0.38
4960**** ****1723
Data e transaksionit Përshkrimi i transaksionit Borxhi i mbetur Kësti StarPikët(Euro) Shuma (Euro)
Shpenzimet e bëra tek partnerët e programit StarCard
06 maj 2014 BLERJE POS, ELKOS SHPK, PEJA, QZ 1.15 x 5 / 4 1.15
16 maj 2014 BLERJE POS, ELKOS SHPK, PEJA, QZ 24.81 x 3 / 3 24.81
03 maj 2014 BLERJE POS, EURO MEDIA & NEPTUN, 14.28 x 14 / 4 14.28
PRISHTINA, QZ
11 maj 2014 BLERJE POS, AZTECH SHPK, PRISHTINA, QZ 36.50 x 6 / 5 36.50
20 maj 2014 BLERJE POS, EURO MEDIA & NEPTUN, 18.50 x 14 / 5 18.50
PRISHTINA, QZ
31 maj 2014 BLERJE POS, EURO MEDIA & NEPTUN, 4.00 x 6 / 6 4.00
PRISHTINA, QZ
Data e transaksionit Përshkrimi i transaksionit Borxhi i mbetur Kësti StarPikët(Euro) Shuma (Euro)
Shpenzimet tjera
Shpenzime tjera
21 maj 2014 KOMISIONI MBI TËRHEQJEN 3.00
23 maj 2014 KOMISIONI MBI TËRHEQJEN 3.00
Tërheqje
21 maj 2014 TËRHEQJE ATM (KOSOVA), 11, QZ 20.00
23 maj 2014 TËRHEQJE ATM, 8629420/KRALJ MILUTI 20.00
Shuma Totale 180.02
PËRMBLEDHJA E LLOGARISË
asas
Borxhi
paraprak
Shpenzimet në
këtë periudhë
Interesi dhe
shpenzimet
Kthimi i borxhit
për këtë periudhë
Borxhi për këtë
periudhë
Shuma minimale
për pagesë
54.13 + 145.24 + 0.65 - 20.00 = 180.02 32.66
JELENA DIMITRIJEVIC /336774
1 / 1
JELENA DIMITRIJEVIC
GRACANICE

17000 GRACANICA PRISHTINA
Afati i fundit i pagesës : 16 qershor 2014
Të dhënat për StarKartelën tuaj
Numri i klientit
Numri i kartelës
Limiti i Kartelës
Limiti i tërheqjes
Data e faturimit
Afati i fundit i pagesës
Borxhi për këtë periudhë
Shuma minimale për pagesë
336774
4960**** ****1723
600.00 Euro
300.00 Euro
31 maj 2014
16 qershor 2014
180.02 Euro
32.66 Euro
Të dhënat për StarPikët tuaja
StarPikët e grumbulluara deri më sot
StarPikët e grumbulluara në këtë periudhë
StarPikët e shfrytëzuara në këtë periudhë
StarPikët në dispozicion
8.40 Euro
0.00 Euro
0.00 Euro
8.40 Euro

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->