z

.

Az elso jelenetben ket motoros merenylo semmisiti meg a kormanvzati Audi utasteret, amely a Magyarorszagra erkezett ket EU-s vizsgalobiztost szallitja.

Montazzsal osszeallitott jelenet-szilankokbol derul ki, milyen jelentds nemzetkozi konf1iktust valtott ki a rnerenvlet, a nvomozas tekinteteben a hatesagok mennyire tehetetlenek.

Egy bortonben bepillantunk az egyik cellaba, ahol megismerjuk a hat foszereplo egviket, Adorjan Farkast (Wolf). Beepitett kabftoszer-nvomozd, aki nem szokvanyos m6dszerekkel szerez informaciot alkalmi "cellatarsat61". ~~~------------~~~~~~~~~

,J

Hausel Szilard, gvilkossagi nyomoz6 lak6haj6jan vagyunk a reggeli ebredeskor. Ez a jelenet hivatott arra, hogy bemutassa Szilard el nem kotelezett rnaganeletet, parkapcsolatai jelentektelenseget.

A Nemzetbiztonsagi Szakszolgalat operativ tisztje, Kapusi Tamas egy kUlso lehallgatas helvszfnere erkezik, ahol intormaciot kap a lehallgatast vegzo ket kollegajatol.

Az eleddig eredmenytelen megfigvelessel taltatt akci6 vegere kivan pontot tenni azzal, hogy a szabalvokat felnigva, behatol a megfigyelt ingatlanba.

Kollar Nikolett renddr-kommandos tiszt maganlakasan vagyunk. A jelenetbdl kiderUl, hogy valik a ferjetol, am az, mind a mai napig zaklatja. A konfliktus elkerUlhetetlen.

A lany kiteszi a fertit (Vencel Laszl6) a lakasbol,

T6th-Rito6k Ervin gazdasagis nyomoz6 es szamitastechnikai szakember egy irodahazban vegez fedett akci6t, melynek soran behatol egy vezerigazgato irodajaban, ahol bizonyitekokat tolt le, aminek eredmenvekeppen a kollegai azonnal orizetbe veszik a ceg vezerigazgatojat.

Afganisztanban a magyar kontingens egyik jarorenek kalvariajat latjuk, Talib lazadek csapnak le raj uk, amely soran Hajdu Anna hdsies helytallasr6l tesz tanubizonysagot.

Adorjan Farkas (Wolf) a Dunaparton ket gengszter tarsasagaban var egy drogszallitmanvra. Wolf a korabban latott "cellatarsra" hivatkozva pr6balja meggyozni hamis szemelyazonossagar6l a ket gengsztert. A jelenetnek szemtamiia lesz Szilard is, aki epp a

reggeli kocogasat vegzi. .

Kapusi Tamas behatol egy szuterenbe, ahol egymaga orizetbe vesz harem neonaci fiatalt.

Vencel Laszl6 egy renddrautoval erkezik Nikolett haza ele, aki mar var raj uk. Az aut6ban zajl6 parbeszedbol kiderul, hogy a ferfi nem csak a ferje a lanynak, han em egyben a fonoke is. Ismerteti a balul sikeriilt akci6 reszleteit, ahol Nikire, mint tusztargyal6 kommand6sra szarnitanak.

Szilard visszaszalad a lak6haj6hoz, hogy magara oltse a goly6a116 rnellenvt es rnagahoz vegye a pisztolyat, Egyertelmu, hogy egy ona116 akci6 kereteben a korabban latott

bunelkovetokre keszul l i.

Nikolettek megerkeznek a helyszinre. A lany belep a drogkereskedd bandavezer hazaba, ahol a ferfi mar tuszul ejtett egy, az akci6ban megserult kommand6st a korabbi tusztargyal6t. A lany egy frappans es latvanvos akci6 soran lefegyverzi a tuszszeddt.

Szilard a drogszallftmanv atveteh!nek pillanataban lecsap a gengszterekre. Latvanyos lovoldozes kovetoen harem gengsztert artalmatlanft, de a negyedik, az altala bunozonek velt Adorjan Farkas (Wolf) elmeneki.i1 egy motorcsonakkal.

Kapus Tamas a nernzetbiztonsagnal egy kollegandjevel konzultal az aznapi onall0, felhatalmazas nelkill vegrehajtott akciojarol, amellyel Tamas kivivta a fonokei haragjat.

Szilard a Duna parton a helvszinelesen azon elrnelkedik, hogy a negyedik "bunozo" vajon miert nem vegzett vele, amikor erre medja lett volna. Ekkor fonoke 'telefonon odarendeli az elso jelenetben latott rnerenvlet helvszfnere,

Hajdu Anna kituntetesben reszesul az afganisztani helytallasaert. Igen szerenv unnepseg ez, melynek vegen a parancsnoka sajnalkozasanak ad hangot, amiert a lany hostettjet nemzetbiztonsagi okokbol nem lehet a szelesebb kozvelemeny ele tarni.

Szilard a fonoketol megtudja a rnerenvlet reszleteit.

Toth-Ritook Ervint otthoni kornvezetben latjuk, A jelenethdl kideri.i1, hogy az edesanyjaval el egyedi.i1 es rendkivi.i1 nehezen tud barmilven parkapcsolatot kialakitani.

A zarojelenetben egy teremben latjuk a hat foszereplot. Kisebb incidens alakul ki Szilard es Wolf kozott, hiszen a nezok szamara is csak most deri.i1 ki, hogy Wolf beepitett nyomozo. A hat foszereplo a Remenyik ezredes altal tartott eligazitas soran megtudja, hogy milyen feladat vegrehajta~ara szeretnek oket egy kulonleges csoportba szervezni. Huszonnegy ora gondolkodasi idot kapnak a donteshez.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful