You are on page 1of 1

1.

Specifikacioni i mbushsit adekuat t bateris s automjetit:


1) Kapaciteti i lart 8000mAh 5V mbushs multi-funksional i
baterive t automjeteve dhe mundsi pr t ndezur veturat me
kabllo, rrym t depozituar pr telefonat mobil, Bateri e jashtme
rimbushse e laptopit pr pajisje elektronike.
2) Voltazhi dals: 5V,12v
3) Rryma fillestare: 200A
4) Rryma maksimale: 400A
5) Pesha e Bateris: 300g
6) Pesha e pajisjes: 750g
7) Bateri t integruar Li-ion 8000mAh me kapacitet t lart t
rimbushjes.
8) Porte dalse pr USB, m adekuate.
9) Efikasitet t lart t shndrrimit t rryms.
10) Me 4 LED indikator t rryms.
11) Drita emergjente t integruara 3W LED me 1 form t drits
12) E sigurt dhe e besueshme, e prsosur pr tu prdorur gjat
udhtimit dhe aktiviteteve jasht zyrs.

Dritat treguese 1 fikur/ndezur 1 ndezur 2 ndezur 3 ndezur 4 ndezur
Kapaciteti i
bateris
0% 25% 50% 75% 100%