LAGARUL SPIRITUAL ANTI-ROMANESC Partea I-a Am putea clasifica romanii in doua categorii : - romani demni - romani slugarnici Din

punct de vedere geografico-istoric, romanii au fost un neam oropsit, de vecinii sai . De unii mai mult, de altii mai putin . Peste neamul romanesc, au venit triburi migratoare : tatari, turci, rusi, huni, slavi, goti, armeni, etc . Acest fenomen a asilimilatiei acestora o fost mai accentuat la romani, decat la alte natii . Ni s-au luat teritorii, de catre toti vecinii : rusi, ucrainieni, bulgari . Desigur acestea sunt situatii de facto istorice si nu este sarcina mea, de a rezolva aceasta problema, dar aici gasim una din explicatiile pentru care exista categoria de romani slugarnici . ROMANUL SLUGARNIC Este in general, un tip de individ ne-luptator, un libidinos, care ii lauda pe cei mai puternici ca el, pe cei ce sunt din alt neam ca el . Unde il gasim pe acest slugoi ? Atat in Romania, cat si in diaspora . Este individul cu vorba mieroasa, ce aproba pe toata lumea, in special pe cei, fata de care se simte inhibat, adica aproba pe cei mai puternici ca el, mai bogati, mai cu relatii .... este pe scurt un VIERME, cu chip de om, este libidinosul politic ( vezi blog ) . Una din explicatiile acestei slugarnicii, ar fi tocamai, rezultatul procesului istoric de cotropire, in care individul sluga, a acceptat sa fie invins de alte neamuri . ROMANUL SLUGARNIC Este sluga ce se inchina la straini, este turnatorul ce isi tradeza neamul, tara ; isi tradeaza fratii, surorile, prietenii – este IUDA NEAMULUI . Slugoiul isi reneaga istoria neamului si orice referire la drepturile istorice ale romanilor, la demnitate, are pentru dansul semnificatia unei condamnari . Este ca si cum s-ar uita in oglinda si s-ar vedea, ca un vierme ce este Va sarii in sus, basicat de imaginea sa din oglinda, refuzand-si sie insasi dreptul de a fi demn .

1

Nu poate scapa de complexul de sclav si in lipsa altor argumente logice, va sustine ca romanismul, nationalismul reprezinta manifestari Ceausiste . Intentionat se omite faptul ca dictatorul Ceausescu s-a inspirat din istoria romanilor si ca acele manifestari tip Cenaclul Flacara, sunt ulterioare statului dac . Aceasta idiotenie, de a renega istoria, doar pe argumentul ca filonul istoric romanesc, a fost folosit in manipularea comunista, nu este decat o alta metoda de manipulare sovinilor anti romani, ce au construit in plan virtual : LAGARUL SPIRITUAL ANTI-ROMANESC O alta caracteristica fireasca a slugoilor, este lasitatea . Sunt indivizi servili, lasi ce sunt paralizati de frica . In general sunt persoane care nu se implica direct, pentru ca nu au curajul necesar, ei doar implica pe altii ! Ei nu au curajul sa lupte pentru drepturile lor, singurele lor arme fiind vaicareala sau indemnurile catre altii, ce sunt mai puternici, pentru a le apara drepturile lor, conform principiului : “ luptati voi, castigam noi” Inainte de revolutia din 1989, acesti indivizi, erau vajinicii lingai ai lui Ceausescu, proslavind marele realizari ale dictatorului . Isi eliminau dusmanii potentiali prin turnatorie . Ianuarie 1990 a fost un moment dificil, slugoii ramanand orfani de stapani . Incet, incet acesti slugoi au fost preluati de diversi stapani . Cum ii recunoastem ? Simplu ! Sunt spargatorii de greva, sunt vajnicii laudatori ai vreunui partid, a vreunui patron, sunt cei ce se vaicaresc sau isi dau cu parerea, in continuu, sunt cei ce vor ca altii sa se implice in locul lor, sunt cei pofticiosi la pomenele electorale, sunt un tip de Rica Contra la care nimic nu e bine, dar nu propune nici o sulutie .... Mai intalnim o categorie aparte de indivizi : MANELISTII POLITICI . In lipsa unei culturi si a minimalului de 7 ani de acasa, manelistul politic, isi ascunde complexele, prin utilizarea unui limbaj suburban . Concret acestia considera ca utilizand un jargon golanesc, isi pot aroga un alt statut social . In transpunere damboviteana, asta ar reprezenta dupa ei, un fel de miscare hippista, o respingere a unei societatii corupte .

2

Este in fapt o amagire, atata timp cat nu are o finalitate concreta in plan social, ci doar o incitare la violenta fizica, prin utilizarea violentei limbajului . Incurajarea acestui curent manelist, nu poate servii, decat structurilor interesate in instaurarea dictaturii, care au astfel o justificare plauzibila, fata de aceste incitari la violenta . In plan mediatic, la nivelul opiniei publice vor castiga promotorii regimurilor dictatoriale, indiferent de coloratura comunista sau fascista . Intrebarea este : atunci ce jocuri fac acestia si interesele cui slujesc ? - chiar si inconstient ! Evident justificarii instaurarii DICTATURII Cine este vinovat de aceasta ? - impotenta regimurilor liberale ce au succedat la putere, de a promova legi liberale, distrugerea in fasa a clasei medii prin politica impozitelor, coruptia generalizata, lipsa unei clase politice reale, nepotismul politic...o lista lunga de cauze, ce va trebui dezbatuta/analizata si eliminate aceste cauze . Rasistii anti romani : - slugoii tradatori ai neamului romanesc, - sunt in fapt niste extremisti cu nimic mai prejos, decat fascistii, cu singura diferenta ca acesti sovini, inca nu au reusit sa ii bage fizic, pe romani in lagare . Au reusit insa in plan mediatic, sa construiasca un : LAGARUL SPIRITUAL ANTI-ROMANESC Este un lagar virtual, al carui garduri si sarma ghimpata, este din material propragandistic sovin anti romanesc, ce denigreaza istoria poporului roman. In cazul in care un ziarist, un scriitor sau orice liber cugetator, isi spune parerea, vizavi de istoria noastra, este imediat mitraliat, impuscat cu apelativele : “ ceausistu-le, comunistu-le, securistu-le, extremistu-le, vadimistu-le, legionaru-le “! Adica sovini extremisti anti romani, utilizeaza politica hotului, ce striga hotul . Si pana acum, se pare ca a reusit ! Intrebare retorica pentru sovinii anti romani :

3

De ce nu folositi acest tip de retorica si pentru alte neamuri : pentru americani, pentru francezi, pentru greci, pentru turci, etc ? Toate aceste neamuri au dreptul la istoria nationala, au dreptul la demnitate ; si noi romanii, de ce nu avem ? Asta pentru ca sunteti voi Iuda, sunteti slugi, ce sunteti vanduti pentru arginti ? Vezi site IUDA . Asta pentru ca in plan mediatic, sovinismul anti romanesc a invins . Ca sunt interese externe, in acest tip de manipulare, nu ar fi mare lucru, important este insa tradarea din interiorul tarii, de slugoii fara demnitate nationala . Dar in fond cine este slugoiul asta ? Este un individ cu vorba mieroasa, ce aproba pe toata lumea bogata si influenta, in special pe cei, fata de care se simte inhibat, adica mai puternici ca el, mai cu relatii .... este pe scurt un VIERME, cu chip de om Una din explicatiile acestei slugarnicii, ar fi tocamai genomul lui, acest individ fiind urmasul scalvilor, urmasul robilor . In fond dansul nu are nici o vina, asa este el creat, un produs al istoriei robilor ce au acceptat sclavia . Sunt slugi docile, ce pupa mana stapanului, sunt acei turnatori gretosi, fara radacini la vre-un neam . Ei sunt vesnic invinsi si vesnic convinsi in subconstient, ca apartin : NEAMULUI SLUGILOR . Al doilea tip de roman, este : ROMANUL DEMN Este evadatul din : LAGARUL SPIRITUAL ANTI-ROMANESC Urmas al vechilor daci, care nu au acceptat sa fie sclavii romanilor, fiind vorba de acele teritorii neocupate de romani . Aceasta categorie de romani, sunt cetatenii care nu inteleg a se ploconii in fata strainilor sau in fata celor puternci . Miscarea pro Dacia, reprezinta in fapt un curent social al unor cetatenii, ce isi cauta radacinile geo-istorice, radacinile culturale ale neamului . Faptul ca ei se autodenumesc daci, reprezinta optiunea / dreptul lor de a se considera ca apartin unei natii .

4

Acest drept nu le poate fi luat si orice interpretari jignitoare fata de aceasta optiune, au caracter discriminator, nedmocratic . Nu este vorba de o minoritate nationala ci doar de o optiune a unor cetateni romani, ce se considera urmasii dacilor . Este dreptul lor constitutional – vezi site ANTIROMANISMUL IN AFARA LEGII Curentul anti romanism, prezent in unele cercuri, poate fi interpretat, ca un curent rasist, anti democratic si in afara legii . In subconstientul lor este revolta dacilor mandri, contra cotropitorilor romani, este refuzul de a nu accpeta sa fie sclavi, chiar cu pretul vietii Din acest motiv, ei romanii demni isi recunosc istoria .

5