You are on page 1of 10

Home - O meni - E-mail - Reiki

Zanimljivosti iz rada Reiki grupa POREČ - UMAG- Photo Gallery

ARHIVA MEDITACIJA
Home
O meni
Reiki
Tjedna meditacija
E-mail

Photo Gallery - Slika AURE
Zanimljivosti iz rada Reiki grupa POREČ - UMAG
TJEDNE MEDITACIJE
(19.07.1999. - 03.01.2000.)
TJEDNE MEDITACIJE
(03.01.2000 - 01.05.2000.)
TJEDNE MEDITACIJE
(01.05.2000. - 28.08.2000.)
TJEDNE MEDITACIJE
(28.08.2000. - 01.01.2001.)
TJEDNE MEDITACIJE
(01.01.2001 - 01.05.2001.)
MEDITACIJE 2001.
MEDITACIJE 2002.

REIKI MEDITACIJE 2001.
REIKI MEDITACIJA 01.-08.10.2001.
ZVIJEZDA S OSAM KRAKOVA
1. Ona ima prirodu muške energije.
2. Dobra je za uzemljenje kad ju se zamisli na stopalima.
3. Kad ju se nacrta na vratima kuće dovodi više i niže vibracije energija u ravnotežu.
4. Zamišljajući je na čakrama, one su zaštićene.
REIKI MEDITACIJA 08.-15.10.2001.

2001. osam.-12. Obratite pažnju na oboljelo mjesto i zamislite oboljenje kao krug tamne boje. Stavite po jednu zvijezdu na svaki otvor kuće. Koristite ju kad želite komunicirati s anđelima. Ona je ispunjena bezuvjetnom ljubavlju. 2. 2. Za iscjeljivanje negativnih emocija koristite ovu zvijezdu na srčanoj čakri. Zamislite zvijezdu s četiri kraka u svojoj srčanoj čakri. sa šest.2001. Zvijezde možete zamisliti na tim mjestima ili ih stvarno staviti.2001.11. Zamislite glavni vrh zvijezde usmjeren u tom smijeru. Zamislite sebe u zvijezdi s devet krakova i ona će očistiti negativne misaone forme i dati vam osjet besmrtnosti i bezuvjetne ljubavi. Ovo možete učiniti i sa ostalim zvijezdama. Zaštitite svoju kuću sa zvijezdama s pet krakova.10.2001. Zato je dobro. bićima svjetla.2001. 3. 2. 4. ČIŠĆENJE STARIH MISAONIH FORMI 1.10. kad to osjetite. U središnjoj prostoriji kuće zamislite zlatnu zvijezdu s pet krakova.-19. RAZVOJ PSIHIČKIH MOGUĆNOSTI 1. REIKI MEDITACIJA 15. sva četiri zida kuće. Zamislite zvijezdu s pet krakova u svojoj srčanoj čakri i ispunite je bijelim svjetlom. Pošaljite zvijezdu iz srca na mjesto oboljenja i zamislite da ona iscjeljuje bolest svojom svjetlošću i bezuvjetnom ljubavlju. pokušati intutivno spoznati da li u vama ili oko vas ima starih misaonih formi koje . Umnožite tu zvijezdu i pošaljite je u svoju šestu čakru.-22. 2.-05.10.11. prozore i vrata. delfinima itd. Zamislite sebe u zvijezdi s deset krakova kad sebe želite iscjeljivati.11. Ona je simbol besmrtnosti i bezuvjetne ljubavi. REIKI MEDITACIJA 29. Intuitivno odredite iz kog smijera dolazi najviše negativnih zračenja. ZAŠTITA KUĆE 1. ZVIJEZDA S DESET KRAKOVA 1. ISCJELJIVANJE SA ZVIJEZDOM SA ČETIRI KRAKA 1. Ona ima ženski aspekt. Na ovaj način vaše psihičke mogućnosti će se povečavati. devet i deset krakova. 2. REIKI MEDITACIJA 12. REIKI MEDITACIJA 22. REIKI MEDITACIJA 05. pod i strop. Budite svjesni osjeta u tom dijelu tijela. 3. sedam.ZVIJEZDA S DEVET KRAKOVA 1.-29. Otvorite se za primanje intuitivnih informacija i sve što kroz vas kao kanal počne dotjecati. Svaka misao i sve što napravimo vratit će nam se prije ili kasnije.

REIKI MEDITACIJA 03. REIKI MEDITACIJA 17.-17. emocija. Zamislite da se preko vas spušta bijela mreža od svjetlosti i da ide do čakre u kojoj su negativne misli i emocije. 3.-24. Zamislite misaonu formu kao energiju u obliku koji dobijete untuitivno.2001. 2. paniku i slične negativne misli i emocije. To su spore frekvencije energije kao strah.11. ZATVARANJE RUPA U AURI 1. REIKI MEDITACIJA 10. Oni uključuju i karmu pa na taj način čistite i karmu REIKI MEDITACIJA 26. To će vam se vratiti kao više vibracije koje će vas podizati. odjeću. Otpustite ih mentalno ili bacite predmete. 3. 3. 2.2001. REIKI MEDITACIJA 19. Intuitivno uočite u kojoj čakri osjećate strah. Povežite svoje čakre s čakrama drveta. Ova meditacija se radi kad želite podignuti nisku vibraciju negativnih misaonih formi.-03. 2.treba očistiti. predmeta i sl. OTPUŠTANJE NEŽELJENIH MISLI 1. Punite taj dio bezuvjetnom ljubavlju iz svog srca. ili ih čistiti radeći sa zvijezdama. Mi ih nasljeđujemo i nosimo u sebi. hvata ih i podiže se prema gore. za koje osjetite da nose takve stare energetske forme koje treba odbaciti. kroz glavu van. na tim mjestima možda .2001. 2. OTPUŠTANJE MISLI I EMOCIJA U SITUACIJI PANIKE 1. Zamislite drvo koje ima sedam čakri. 3. Intuitivno osjetite da li nakon čišćenja misaonih formi u auri.2001. Uočite kako vibracija raste u ovoj misaonoj formi i kako se podiže prema gore do zamišljene sedme čakre.2001. knjige i sl. Zamislite da otpuštate neželjene misli iz svoje prve čakre u prvu čakru drveta.12. Tako učinite sa svim neželjenim mislima iz svih čakri.12.12.11. Ona se otvara i u njoj je plamen koji spaljuje sve vaše neželjene misli. mržnja i pohlepa. PODIZANJE VIBRACIJE MISLI 1. 4. ČIŠĆENJE MISAONIH FORMI PREDAKA 1.-26. Tu mrežu predajte anđelima ili rukama Kozmičkog Krista da neutraliziraju ove misli i emocije.12. Zaštitite svoje čakre sa zvijezdom s devet krakova. 2. Da bi išli naprijed treba otpustiti te misaone forme predaka.-10. Zamislite na tom obliku čakre i intuitivno uočite u kom dijelu je najaktivnija ta niska frekvencija energije.

-31. Svaka boja aure podrazumijeva specifične obrasce ponašanja koji se razlikuju od ponašanja ostalih boja. potištenost i samosažaljenje zamućuju boje. želje. Aura je jajoliki svijetleći oblak pulsirajuće energije koja okružuje tijelo čovjeka. nekoliko puta duboko udahnuti. · Aura će se pojaviti kao blijeda mliječna svjetlost oko onoga koga gledate. Blagoslovite auru bezuvjetnom ljubavlju. ZVUK koji emitira zna biti kao visok piskutav ton. stanje u kojem smo sada. GRLO: pokazuje kako komuniciramo sa svojom okolinom i kako izražavamo kreativnost na svim razinama. · Fokusirati oči ni na što.5 m od čovjeka. . sposobnost da volimo i na koji način doživljavamo i izražavamo najdublja osjećanja. SRCE: pokazuje kako postupamo sa svojim emocijama. Sastoji se od slojeve obojene evjetlosti koje slijede oblik tijela. skicu osobnog potencijala. duhovno i emotivno zdravlje. · Koncentrirati se bez naprezanja i ne mijenjati fokus. OBRASCE koje emitira otkrivajući opći stav pojedinca prema životu. ciljeve. NEPOSREDNO IZNAD GLAVE : ovaj dio označava težnje.5 m od čovjeka. malo na stranu i pola metra iza onoga što gledate. Aura se sastoji od mnogo ovoja boje raspoređenih u tri sloja: ETERIČKA AURA odražava čuvstveno i tjelesno zdravlje čovjeka i proteže se na udaljenosti 5-10 cm od fizičkog tijela. OBLIK koji govori o općem zdravlju i otkriva koji su dijelovi tijela izloženi napetosti. ANALIZA AURE: LIJEVA STRANA TIJELA: (uz lijevi dio tijela)označava energiju koju primamo u naš život. GLEDANJE AURE · Zatvoriti oči. Jasne i blistave boje odražavaju dobro fizičko. Sastoji se od sedam slojeva auričnih tijela. MENTALNA AURA odražava mentalno stanje čovjeka i proteže se na udaljenosti 2. 2. 3.12. Zamislite na rupama u auri zlatnu zvijezdu s pet krakova koja tu rupu zatvara. a gnjev. Aura je višedimenzionalna i posjeduje: VELIČINU koja govori o duhovnoj. Svaka boja spektra ličnosti ima svoje jake i slabe strane. REIKI MEDITACIJA 24. međutim nema dobrih i loših boja. mentalnoj i emotivnoj ispunjenosti. Boje i obrasci unutar tog energetskog polja čine neku vrstu otiska ljudske duše. AURA Aura je elektromagnetsko energetsko polje koje okružuje sva bića.postoje rupe. GUSTOĆU koja ovisi o rasporedu čestica svjetla i sposobnosti iznalaženja rješenja problema.2001. SPIRITUALNA AURA odražava duhovno stanje čovjeka i proteže se na udaljenosti od oko 7. DESNA STRANA TIJELA: označava nedavnu prošlost i karakteristike koje izražavamo u ovom trenutku.

Aura je energetsko polje koje se proteže dvadesetak ili nešto više centimetara uokolo tijela. Nije neophodno biti osobom visoke duhovne razvijenosti da bi se vidjela nečija aura.ženja. Aura je u stalnom stanju kretanja. Trebali biste vidjeti neke uzorke u boji. Ispružite jednu ruku ispred sebe na podlogu bijelog zida. sve na svijetu. Postoje vježbe koje pomažu razviti sposobnost prepoznavanja tuđih aura. alkoholu i sl. zahvaljujući drogama.Neka vam oči budu opuštene. duhovnosti i emocionalnosti. Ali. brzo pomaknite ruku i nastavite gledati na mjesto na kojem je ruka prije bila. Za minutu ili dvije počet ćete viđati energiju koja vam izlazi iz ruke. Ako i dalje ne vidite ništa. Ljudska se aura satoji od brojnih sjena. Jer. koje neki još nazivaju i bioenergetskim poljem. raspolo. posjeduje auru. ali obično svatko od nas ima u svojoj auri neku dominantnu boju. Boja aure mijenja se prema stanju zdravlja.BOJA AURE Možete napraviti vježbu s vlastitim prstima. Ako se pokreće naprijed i natrag. Kad na nekoj fotografiji nema nikakve aure osobe ili se . Raširite prste i zagledajte se u prostor između njih. lijekovima. Često se zaboravlja da to polje nije samo uokolo nas već se istovremeno kreće i unutar naših fizičkih tijela. radi se o elektromagnetskom polju. ne samo mi ljudi. vrlo je vjerojatno da se radi o auri osobe koja je kemijski neuravnotežena.

Bolje je to činiti za dnevnog svjetla. Opustite se. bili ljubavnici. U tuđim aurama. neposredno prije. Bez napora i grča kojeg stvara pretjerana želja za uspjehom u tom poduhvatu. postaviti ispred bijele podloge pa je onda pregledavati po rubovima. oni koji vide aure. ali je isto tako možemo i razmicati dalje od tijela. posebno ako su. nego i po širini. nesvjesno povlačimo auru bliže k tijelu. uvijek ovisno o trenutnom stanju osobe o čijoj se auri radi. Promatrajte svoju glavu i područje oko ramena. osoba više nije u svom fizičkom tijelu.aura pokazuje potpuno crnom. čak i druge ljude. a u svakom slučaju najbolje kad smo opušteni. Usmjerite se na jednu stranu. mogu pronaći različite simbole. Ovisno o snazi međusobnih osjećaja. Rupa se pokazuje kao mjesto na kojem je energija nepomična. a onda nam ona iščezne iz vida. ne samo po boji. Ponekad samo na trenutak vidimo nečiju auru. zaustavljena. odnosno više ne posjeduje elektromagnetsko energetsko polje. npr. Uz to. ljubavnici se često pokazuju u aurama jedno drugog. Ako želite vidjeti vlastitu auru. aure se mijenjaju. Kad se štitimo. To mjesto ujedno ukazuje i na problem ili neravnotežu u tijelu. Za vježbanje prepoznavanja aure dobro je predmet ili osobu čiju auru nastojimo vidjeti. Uskoro ćete biti sposobni vidjeti . kad smo opušteni i osjećamo se snažnima. Vrlo je važno ustanoviti postoji li neka rupa u auri. stanite ispred ogledala u dobro osvijetljenoj sobi.

elektromagnetske energije oko sebe. Iako se boje u auri mijenjaju. ponekad naivna. nervoza i napetost Ovo su krajnje pojednostavljena tumačenja.narančasta. Ako i dalje ne vidite ništa.ljubičasta. tek toliko da nas potaknu vježbati gledanje aure. otkriva nasrtljivost.plava. Raširite prste i zagledajte se u prostor između njih. bez obzira na spol muška je energija dominantna . Ispružite jednu ruku ispred sebe na podlogu bijelog zida. evo malih naznaka što bi one mogle značiti. puno mentalne energije. iskreno zanimanje za spiritualnost.žuta. ukoliko su u auri dominantne: .bijela. osjetljiva je i suosjećajna . vrlo intelektualna osoba. uživa u raznolikosti i promjenama. Neka vam oči budu opuštene. Trebali biste vidjeti neke uzorke u boji.pretežno crvena. Možete napraviti i vježbu s vlastitim prstima. brzo pomaknite ruku i nastavite gledati na mjesto na kojem je ruka prije bila. neovisnost i slobodoljubivost. sklonost zabavi i spremnost na akciju . visoki kriteriji i spremnost štititi druge . izvrsne komunikacijske sposobnosti. ali treba pripaziti da ne brine previše .zelena. pouzdanost i kreativnost. kao polje svjetlosti. I svoje i tuđe. . samosvijest. sramežljivost i introvertiranost. osoba obično slijedi svoj prvi dojam u odnosu na druge ljude. naravno. uvijek mirotvorac . ali neusredotočenost. Za minutu ili dvije počet ćete viđati energiju koja vam izlazi iz ruke.

i sto znaci kad ide u smjeru sata.a to nisam ja.a kad pravocrtno? Kad se postavi pitanje visku.Gledala tri sata u zid i nista! Ali sam zato otkrila svoje sposobnosti s viskom!Samo da mi jos netko kaze.a kad obrnuto.zna li netko?:):):) (op.of kors. u 21:13 sati.pa da se ne naljuti.zasto mi on onako ludo okrice u ruci.mene samo to zanima) Post je objavljen 18.01.a.2006.Zelim znati svoju boju aure.koji je odgovor da.prava pridrzana osobe koja je ovo napisala.a koji ne? Ajmo. .a onaj test je mos mislit.

cak i po prvi put.jednom mjesečno od svibnja prvotnog razrješavanja životnih problema kroz procese terapije. Sjednica Upravnog vijeća i Mentalni trening (4. . cak i ne znajuci što se krije 10. kada ljudi rade ove jednostavne vjezbe. 2003. Okrugli stolovi za homeopatiju je USHIT.. osoba cije je samo prisustvo cesto dovoljno da pokrene neciji zivot i otkrije nam posve nezamislive mogucnosti.10.g. do 14. 091/5289392 Seminar Bowen tehnike.izvor Dijamantne Yoge Istinski "Majstor Energije". njom.12.g. Citavo se bice useljava u samo sebe. zadivljuje svaku osobu koja osjeti blagi dodir Bowena. Udisaj i izdisaj s aromaterapiju. Prijave na: 091/5627961 /Darija Kosuta/ Arhiva tekstova Elektroničkog časopisa 2 0 0 5. ponovno nalazi put ka svojoj jedinstvenosti i cjelovitosti. Dijamantna Yoga je tehnologija promjene. studeni 2004. Seminari i predavanja u organizaciji Centra: 4. samodostatnost svake osobe.idući je početkom 2005. Genijalni i jednostavni sustav kojeg je razvio G. Stvarnost se izoštrava. . Knjigu o dijamantnoj jogi narucite na webu: http://www. Okrugli stol za jogu A najneobicnije od svega je da se ljudi osjecaju povezani s dimenzijom stvarnosti . koja se istovremeno doima i tako "drugacijom" i tako bliskom. Bowtech dopusta tijelu da se samo iscijeli. tijelo se osjeca i opušteno i poletno. organizira: .Okrugli stol za radiesteziju iza njih . I to je sve .hr/literatura. prosinca od 10 do 18 sati).početkom 2005.početkom 2005. 6.preko Interneta u prosincu 2004. bez nametanja iscjeljujuceg mehanizma. Taj najsavrseniji i neponovljivi mehanizam Svemira.2002.g. . njeznim pokretom Bowena.otprilike jednom mjesečno Cijena radionice je 750 kn. Um postaje tih. Michael Barnett .idući je početkom 2005.. DIJAMANTNA YOGA ayurvedu. Tom Bowen.11. uz minimalnu intervenciju tehnike kao putokaza.doga?a se nešto zacuđujuce i divno.23. Međutim . Okrugli stolovi za reiki energijom ljudima omogucava kvantni skok svijesti./siječnju 2005.g. oko tijela. Prsti postavljeni u obliku dijamanta i leptira i cilindra. slušnom. 9. produženje članarine i obavijest budučim članovima POPIS TERAPEUTA PO TERAPEUTSKIM DISCIPLINAMA I GRADOVIMA Ostale aktivnosti Sjednice HUPED-a: 11.23. Okrugli stolovi za kiropraktiku i osteopatiju. Sjednice Upravnog viječa i Prijave za seminar na: 091/5627961 /Darija Kosuta/ strućne komisije Trodnevnu weekend radionicu vodi bliska Michaelova suradnica Tiago. istovremeno i povezivanja sa samom moci Svemira. Sjednica Skupštine Centar ljepote duha i tijela 'Angel' . tel za prijave: 098/9354552.2004. HUPED.g. . Njegov pristup energetskom radu omogucava potpunu samostalnost i . Ograničenja koja čovjek sam stručne Komisije . bez u vecini slucajeva .barem na vidljivom.asp 5. Jednostavni pokreti ruku gore i dolje. fitoterapiju. To je osjecaj poput povratka kuci. a ova trodnevna radionica dobar je intenzivni uvod u samu srz smisla Dijamantne Yoge. To je MIR i to 8.otprilike jednom mjesečno od To nije ništa drugo do buđenja same ljudske prirode i ponovnog povezivanja s svibnja 2003.huped. Bowen tehnika je revolucionarna tehnika pokretanja iscjeljujucih snaga samog covjeka Nasa unutarnja inteligencija upravlja svakom stanicom od 80 milijona koliko ih posjedujemo.ŠKOLU KRISTALOTERAPIJE organizira Centar za vitalizaciju zdravlja. U velikodusnim pohvalama ove tehnike slazu se i tradicionalni i alternativni terapeuti. malo zvuka. Njegov direktni rad s 7. normalnom nivou.

All rights reserved optimiziran .Copyright & copy. H U P E D. 2001-2007.