Tutorial Cum sa faci minim 500$/luna cu

Installerex folosind Youtube!

Ce este Installerex?
Installerex este o retea Pay Per Install care ne plateste pentru promovarea si
instalarea unor programe. Acel program poate fi instalat o singura data pe un
PC. Installerex plateste intre 0.05$ pana la 2.5$ in functie de tara din care se
face installarea. Cel mai mare payout este pe SUA (Installerex plateste intre
1$ - 2.5$ pentru o instalare din SUA) fiind urmata de GB, FR, CA, IT, etc. Mai
jos o sa va arat si metoda cum programul dvs poate sa ajunga la cat mai
multi oameni generand un numar mai mare de $$$.

De ce avem nevoie pentru a incepe?
1. Pentru inceput avem nevoie de un processor de plata online unde sa
primim banii castigati. Avem 3 optiuni:
- PayPal
- Payoneer
- Wire Transfer
Firma plateste net -30 ceea ce inseamna ca ce faceti in aceasta luna veti
primii la sfarsitul lunii viitoare!
2. Avem nevoie de conturi Youtube PVA (PVA = conturi youtube verificate
telefonic).
3. Asigurativa ca aveti instalat Mozilla Firefox (evitati sa folositi alt browser
cand lucrati cu metoda youtube).
4. Asigurativa ca aveti instalat Ccleaner.
5. Asigurativa ca aveti programul MD5 Hash Changer

3. Nisa poate face parte din orice categorie spre exemplu: Gaming: Clash of Clans Hack Software: Photoshop 6 Crack Etc.add unlimited coins . Intram pe http://youtube. Punem titlu: ex: Clash of Clans Hack Free Download 5. Daca o nisa ne produce 10$ pe zi. de ce sa nu mai cautam 9 nise la fel de bune si sa facem 100$ pe zi? Metoda Youtube Pas cu Pas! Vom lua spre exemplu nisa Clash of Clans Hack! 1.Cum promovam? Pentru promovare trebuie sa gasim mai intai o nisa (nisa inseamna un produs care este cautat si sa determine un utilizator sa ne instaleze softul). Punem descrierea care trebuie sa arate cam asa: Clash of Clans Hack Free Download Working 100% Free Download here: Aici va fi linkul dvs de Download catre nisa X Features: . Recomandat este sa ne cautam mai multe nise.add unlimited X . Selectam Upload (Daca aveti mai multe nise deschideti mai multe pagini youtube pentru a uploada si le uploadati toate in acelasi timp) si uploadam video/urile direct pe Public! 4.add unlimited Y . 2.undetectable 100% . Deschidem Mozilla Firefox. etc.etc.com / ne logam in contul youtube/ creeam un canal youtube nou la care ii da-ti ce nume vreti voi. .

8. clash of clans hack 2014.puteti reuploada folosind aceeasi descriere/taguri/titlu. Intram pe fiecare link in parte si vedem daca avem ceva video banate. In acet document vom salva toate nisele uploadate pe youtube in ziua respectiva. Mai avem doar de asteptat sa fie video/urile 100%.Extra Tags: Clash of clans hack Clash of clans cheats Clash of clans hack free Clash of clans hack no survey Etc.De fiecare data cand reuploadam un video pe youtube il trecem mai intai de 2-3 ori prin MD5 Hash Changer! Cum gasim o nisa? . Avem nevoie de un document TXT la care o sa ii dam denumirea ‘’Video Installerex 22.2014 ‘’ (spre exemplu). clash of clans free download. etc (puteti pune circa 6-7 asemenea taguri) 7. 9. Ne mai ramane doar sa alegem categoria: In cazul nostru alegem Gaming. etc. etc. Daca avem video banate le reuploadam din nou pe youtube! 10. (20 – 30 extra tags ajung) 6. Iesim de pe cont/ Stergem Cookie din browser de 2 ori/ Schimbam ip / Rulam Ccleaner de 2 ori! Si repetam procedura de la pasul 1 cu urmatoarele video! Important: Toate nisele se reuploadeaza in fiecare zi (ve-ti fi surprinsi cum vi se vor marii castigurile de la o zis la alta)! . Cand avem timp verificam documetul TXT. Selctam Publish si am terminat aici. . Punem Taguri: clash of clans hack.11.

putem gasii o nisa de la TV. Puteti da Click pe una dintre imaginile cu ceea ce cautati si sa vizualizati pagina. si restul cuvintelor pe care le mai folosesti tu in titlu. din magazinele cu jocuri PC/PS/ETC.1 2.2 2. luati la rasfoit toate paginile si cu ajutorul lui google trends o sa gasiti cu siguranta si aici o nisa care sa vada aduca cativa $$$! .com si la search cauti urmatoarele cuvinte: Hack iOS/Android.3 Mergi pe youtube si la search cauti urmatoarele cuvinte: Hack iOS/Android. Mergeti pe https://www. Hack november 2014 Keygen si restul cuvintelor pe care le mai folosesti tu in titlu.2 1. Hack november 2014 Keygen si restul cuvintelor pe care le mai folosesti tu in titlu. Pe pagina de unde este ceea ce cautati veti putea gasii si alte nise care ar putea sa va ajute! La fel mergeti pe https://www. Dupa ce ai scris cuvantul pe care il cautati. astefel gasiti in permanenta nisele care se baga mereu pe youtube dar si nisele care sunt noi.1 3.O nisa poate fi gasita oriunde. Dailymotion: 3. Mai jos o sa va prezint 3 metode pentru gasirea unei nise. etc. Dupa ce ai scris cuvantul pe care il cauti.com/trends si dati un Search la nisa pentru a vedea in ce tari este cautata nisa respectiva..google. Google: 2. free hack 2014.3 2.4 Mergi pe google si la search cauti urmatoarele cuvinte: Hack iOS/Android. 3. Dupa ce ai scris cuvantul pe care il cautati. 1. dai Click pe Imagini/ Click Instrumente de cautare / Click Ora / Click Ultimele 24 de ore.2 Mergi pe dailymotion. Hack..google.. Hack. 2. Youtube: 1.1 1.. apasati pe Filters si alegeti Today sau This week. Hack.com/trends si dati un Search la nisa pentru a vedea in ce tari este cautata nisa respectiva. Daca are peste 20 puncte pe grafic este o nisa cautata si merita incercata. Daca are peste 20 puncte pe grafic este o nisa cautata si merita incercata. Hack november 2014 Keygen.

gl pentru a vedea numarul de clickuri la nisele scurtate).gl (Trebuie neaparat sa aveti un cont goo.Cum ne dam seama daca o nisa este buna? Fiecare nisa noua gasita o vom edita cu Landing Page-ul primit de la Installerex. Aici scurtam linkul si vom obtine ceva sub forma: http://goo.000 vizitatori  15. Clickurile inseamna ca a dat cineva click si a fost redirectionat catre LP (asta inseamna traffic).com/ionut182?q=Clash of Clans Hack&affiliate_id=Clash of Clans si Mergem pe http://goo.com/ionut182? q=Download&affiliate_id=Download Editeaza ‘’Download’’ cu Nisa ta. Copiem: http://liversely.com/ionut182?q=Clash of Clans Hack&affiliate_id=Clash of Clans Hack Important este sa puneti nisa in ambele locuri unde am marcat eu cu rosu.gl/fgdu4. sa zicem Clash of Clans Hack. Spre exemplu: Acesta este LP nostru: http://liversely. O uploadam zilnic pe youtube timp de 3 zile 2.gl trebuie sa avem minim 5 clickuri pe zi (insemnand 15 clickuri in 3 zile pe nisa X) De ce 5 clickuri pe zi? Simplu. Mai sus este doar o simulare! Daca nisa dvs trece testul cu cele 5 clickuri pe zi puteti vedea in contul installerex si cat produce nisa X si dvs o sa decideti daca merita reuploadata zilnic sau nu! .000 vizitatori = minim 500$ intr-o luna! Normal ca nu fiecare nisa va avea 5 clickuri pe zi (o sa aveti nise si cu 50 clickuri pe zi). Pe http://goo. LP nostru trebuie sa fie sub aceasta forma: http://liversely. Sa luam un exemplu: Avem 100 de nise  Fiecare are 5 clickuri pe zi  5 clickuri x 100 nise = 500 vizitatori zilnic  500 vizitatori x 30 zile = 15. In momentul in care incepem sa scurtam o nisa vom urma cativa pasi simplii pentru a ne da seama daca nisa respective merita tinuta sau nu: 1.

chiar si suspendarea contului Installerex. Eu va urez spor ! Daca aveti si alte intrebari stiti unde ma gasiti.jpg Pentru inregistrare. Recomand sa va ordonati video-urile care la reuploadati zilnic intrun folder gen: video installerex  inauntru un folder Descrieri si Video . . Scopul nostru aici va fi sa ajungem la 100 de nise cu minim 5 clickuri pe zi. Dupa ce ajungeti la 100 de nise singurul lucru va fi doar sa reuploadati zilnic pe youtube! Una dintre dovezile mele personale de plata: http://i60.tinypic. Urmam pasii de mai sus (verificam cu google trends / cautam video / descriere / si reuploadam zilnic toate nisele cate 5 pe un cont/canal) 3.com/29zgp0. in felul acesta o sa va fie mult mai usor si foarte important sa le treceti de cateva ori prin MD5 Hash Changer de fiecare data cand le reuploadati! Partea buna este ca munca de mai sus o veti face o singura data pana sa ajungeti la 100 de nise bune (depinde de voi in cat timp.Planul meu de la 0 cum am ajuns la un venit de 1000$ + ! 1. Zilnic cautam 10 nise noi 2. alte detalii/sfaturi ma puteti contactat oricand pe skype: Skype: visovanionut ATENTIE!!! Nu dati mai departe ce va arat eu! Odata ce va dau acest text puneti mana si munciti! Cine nu munceste si a intrat sub mine doar pentru a afla unele metode ori cine da mai departe ceea ce am scris eu aici suportati consecintele. mie personal mi-a luat o saptamana cu 10 ore de lucru pe zi).