CAMPANIE DE

RESPONSABILITATE SOCIALA
NIVEA

O MARCA DE FAMILIE… …CE SUSTINE FAMILIA .

pentru viata.NIVEA reprezinta grija pentru piele. Obiectivul principal al programului: sustinerea copilariei prin prevenirea abandonului infantil in familiile aflate in programele SOS Satele Copiilor. . Iar grija incepe din copilarie… NIVEA Romania a inceput in 2010 programul pentru “O Copilarie Frumoasa” in colaborare cu SOS Satele Copiilor Romania.

proiectul se adreseaza copiilor aflati in dificultate si parintilor acestora ce au domiciliul in Cisnadie. care provin din familii aflate in dificultate. Hemeius. PROGRAMUL DE PREVENIRE A ABANDONULUI INFANTIL Obiectiv principal: sustinerea familiilor aflate in riscul de a-si pierde tutela parentala prin activitati educationale si de reintegrare in societate. Săuceşti si Letea Veche . peste 1 000 de copii beneficiaza direct de sprijinul asociatiei SOS Satele Copiilor Romania si peste 15 000 de copii au interactionat cu unul dintre programele SOS. Cisnadioara si Municipiul Sibiu. . nivel scazut de educatie etc. Colonia Sevis. ii ajuta sa isi cladeasca singuri un viitor si contribuie la dezvoltarea comunitatilor in care ei traiesc. In acest moment. Serviciile Centrului de Consiliere se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 0-18 ani. ca proiect comunitar al SOS Satului Copiilor Cisnadie si acreditat drept Centrul de Consiliere si Sprijin pentru Parinti si Copii Cisnadie in anul 2008. cu risc crescut de separare a copilului de familie. BUCURESTI Centrul de cosiliere a fost lansat in anul 1998 ca raspuns la o nevoie sociala evidenta: reducerea numarului de copii institutionalizati din motive de saracie. Gîrleni. CISNADIE – JUDETUL SIBIU Aparut in anul 2004. HEMEIUS – JUDETUL BACAU Infiintat in anul 2007.Obiectivele SOS Satele Copiilor Romania MISIUNEA SOS Satele Copiilor: SOS Satele Copiilor Romania ofera o familie sociala copiilor ajunsi in dificultate. Sunt sustinuti anual 300 de copii si familiile acestora .Beneficiari: 300 de copii si familiile lor din 5 sate din judetul Bacau: Racovita.

Suport campanie Perioda: 20 Noiembrie – 31 Decembrie  Suport: TV NIVEA Creme + tag 10" campanie de sustinere SOS Satele copiilor  POS  PR  Facebook .

Vizibilitate in .store WOBBLER POSTER .

. in 3 2a. Textul apare pe rand. 2b.Banner site partener pasi 1. 2c.

Multumim! .