Welcome to Scribd. Sign in or start your free trial to enjoy unlimited e-books, audiobooks & documents.Find out more
P. 1
packerd bell help

packerd bell help

Ratings:
(0)
|Views: 2,260|Likes:
Published by janneke93
help with problems
help with problems

More info:

Published by: janneke93 on Jan 20, 2010
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

10/23/2011

pdf

text

original

 
Inhoudsopgave -
1
Handleiding Aan de slag enproblemen oplossen
I
NHOUDSOPGAVE
 
2 -
Copyright 
 
Packard Bell-handleiding 'Aan de slag en problemen oplossen'.
Copyright © 2008 Packard Bell B.V. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Packard Bell B.V. opelektronische, mechanische, magnetische, optische, chemische, handmatige of andere wijze worden verveelvoudigd,uitgezonden, uitgetrokken, opgeslagen in een informatieverwerkend systeem of vertaald in een andere taal of computertaal.
Beperkte aansprakelijkheid 
 
Packard Bell B.V. ontkent uitdrukkelijk alle garanties of waarborgen, met inbegrip van, maar niet beperkt tot, garanties diebetrekking hebben op de verkoopbaarheid of geschiktheid voor enigerlei doel van dit product of van deze handleiding. Er worden regelmatig updates van hard- en software uitgebracht. Daarom is het mogelijk dat bepaalde instructies, specificatiesen afbeeldingen in deze documentatie in uw situatie iets afwijken. Alle onderdelen die in deze handleiding wordenbeschreven, zijn slechts ter illustratie en zijn misschien niet van toepassing op uw situatie. Er kunnen geen rechten wordenontleend aan de beschrijvingen in deze handleiding. Packard Bell B.V. behoudt zich te allen tijde het recht voor zonder voorafgaande kennisgeving verbeteringen of wijzigingen in dit product of in deze documentatie aan te brengen. Packard BellB.V. is onder geen enkele voorwaarde aansprakelijk voor incidentele of gevolgschade, inclusief, maar niet beperkt tot inkomstenderving of andere zakelijke verliezen die ontstaan door het gebruik van dit product.
Handelsmerk 
 
Microsoft en Windows Vista zijn geregistreerde handelsmerken van Microsoft Corporation. FireWire is een handelsmerk van Apple Computer, Inc. en PS/2 is een handelsmerk van International Business Machines Corporation. Google is eengeregistreerd handelsmerk van Google Inc. Packard Bell is een gedeponeerd handelsmerk van Packard Bell B.V. Alle anderebedrijfs- of productnamen zijn handelsmerken, geregistreerde handelsmerken of servicemerken van hun respectieveeigenaars.
 
Belangrijke informatie -
3
B
ELANGRIJKE
 
INFORMATIE
Wij danken u voor de aanschaf van een Packard Bell-computer.Deze handleiding maakt u bekend met de functies van uw computer en begeleidt u bij het gebruik.Daarnaast vindt u hierin ook informatie over het onderhouden van uw computer en het oplossen vaneventuele problemen.Maak optimaal gebruik van de computer door de hieronder beschreven acties uit te voeren voordat u begint te werken met de computer.
PC instellen 
Packard Bell heeft alle belangrijke stappen voor het instellen van uw computer in één toepassing opgenomen.
PC instellen 
wordt automatisch gestart als u de computer voor de eerste keer inschakelt. Het is eeneenvoudige stapsgewijze procedure voor het configureren van internettoegang, virusscanner, identiteitskaart etc. (ziepagina 19voor verdere details).
Packard Bell Recovery DVD Creator 
Met 
Recovery DVD Creator 
zet u de herstelgegevens van uw computer op DVD’s. Er worden geen kopieën van de Windows-CD’s en Microsoft-programma's bij uw computer geleverd. Alle programma’s bevinden zichin de herstelgegevens in een specifieke partitie op uw harde schijf. Packard Bell raadt u aan de herstel-DVD’saan te maken voordat u uw nieuwe computer gaat gebruiken (ziepagina 19voor meer informatie).
Packard Bell Updator 
Om er zeker van te zijn dat uw computer beschikt over de laatste updates voor stuurprogramma's ensoftware, gebruikt u het Packard Bell Updator-programma zodra u klaar bent met het instellen van eeninternetverbinding (ziepagina 22voor meer informatie).
Packard Bell InfoCentre 
In
Packard Bell InfoCentre 
, de elektronische gebruikershandleiding die op uw computer is geïnstalleerd, vindt u meer informatie over uw computer. U dient de handleiding minstens één keer online te updaten (ziepagina 22voor meer informatie).
Packard Bell-website 
Bezoek 
www.packardbell.com
regelmatig! Bezoek ook het gedeelte
Support
: Hier vindt u onze onlineTroubleshooter, de nieuwste informatie, hulp, stuurprogramma's en downloads.
Packard Bell Support 
Noteer het serienummer van uw computer, de datum en plaats van aankoop en demodelnaam op de omslag van deze handleiding. Bewaar ook uw aankoopbewijs. Noteer voordat u ons belt eventuele foutmeldingen die verschijnen als het probleem zich voordoet. Ga bij de computer zitten en schakel deze indien mogelijk in. Houd dezeinformatie bij de hand als u contact met ons opneemt. Zo kunnen we u beter en sneller van dienst zijn.

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->