You are on page 1of 4

Invitație

,
Organizația Charity Cup, fondată în anul 1997 in Detroit, USA, și în 2005 în Iași România, are viziunea de a lucra împreună cu bisericile locale pentru a împlini Marea Poruncă și Marea Trimitere. În vederea realizării acestora, dorim să organizăm ediția I a Campionatului de streetball “Navobi Charity Cup”, ce va avea loc în Iași, în 27 februarie 2009 la Sala Polivalenta Iasi. Taxa de participare este de 150 RON de echipă. Echipele invitate la campionat sunt: Filocalia, Eclesia Navobi, Aquila, NCC, Bis. Baptista 1, Eclesia International, Logos, OSCER, Neemia, CRW, Eclesia Tudor, Eclesia Basarabia si altele. Obiectivele acestei competiții sunt:  Cunoașterea și formarea de noi prietenii între tinerii creștini din țară  Promovarea sportului ca mijloc recreativ, social, spiritual și de sănătate  Prezentarea misiunilor efectuate până acum de bisericile participante și provocarea tinerilor de a se implica în misiunile locale și transculturale.  Prezentarea viziunii construirii unui Complex sportiv în Iași și posibilitatea strângerii de fonduri în vederea atingerii acestui scop. Pentru mai multe informații despre campionatul pe care dorim să îl organizăm, ne puteți contacta la numarul de telefon: 0724.297.718, Adrian Ambrosie, sau pe email la
navobicharitycup@gmail.com

Vă mulțumim și Dumnezeu să vă binecuvinteze. Președinte, Prof. Adrian Ambrosie www.navobicharitycup.ro

CUPA CARTIERELOR LA STREETBALL Editia I, Iasi, 2009
Organizator: Asociatia Navobi Charity Cup Iasi si Directia de Sport a Judetului Iasi Cupa: “Speranta si Unitate” la streetball Locul de desfasurare: Sala Polivalenta Iasi Data: 27 februarie 2010 Conditii si beneficii pentru participare:  echipele sunt formate din maxim 5 persoane (3 jucatori+2 rezerve), indiferent de varsta, sex si pregatire (persoanele minore, trebuie sa posede acceptul semnat al unuia dintre parinti sau a sustinatorului legal)  echipele sunt inscrise numai pe baza unui tabel tip  fiecare persoana participanta va trebui sa posede un certificat medical, ca este apt pentru efort fizic, sau sa semneze ANEXA ca isi asuma intreaga raspundere pentru accidentele care ar putea surveni in timpul competitiei si ca va respecta coechipierii, adversarii, spectatorii si organizatorii  echipele inscrise vor contribui fiecare cu suma de 150 RON (cheltuieli de organizare) – suma nerambursabila in caz de neparticipare sau eliminare din competitie  fiecare echipa se va supune regulamentului de participare al competitiei  Sistem grupe de maxim 3 echipe, se califica mai departe echipa de pe locul 1  greseala antisportiva – 5 RON; greseala descalificatoare – 20 RON, se achita la sfarsitul meciului, altfel echipa nu poate participa la meciul urmator  se vor acorda: diploma de participare, cupa pentru locul I, II, III; premii pentru cel mai bun jucator al competitiei si cea mai fair-play echipa si galerie,  Organizatorii isi rezerva dreptul de a alcatui si aplica regulamentul competitiei !!!

REGULAMENT NCC STREETBALL
• • • Echipa este formata din 5 membri (3 jucatori + 2 rezerve). Obligatoriu, la inceputul oricarui meci echipa trebuie sa contina 3 jucatori. Echipa are dreptul sa efectueze oricate schimbari doreste pe parcursul unui meci. Schimbarea se efectueaza in momentul in care jocul este oprit. Nu sunt permise schimbari in componenta echipei pe parcursul competitiei. Inaintea fiecarui meci, monitorul (arbitru) poate solicita fiecarui membru al echipei un act de identitate pentru verificarea foii de arbitraj. Echipa este descalificata in momentul in care nu exista 3 membri care sa faca dovada ca apartin acelei echipe. Decizia monitorului este irevocabila si nu mai poate fi contestata ulterior. Capitanul echipei trebuie sa semneze foaia de arbitraj la finalul meciului.

• •

• • • •

• •

• • •

NU ESTE PERMISA AGATAREA DE INEL IN NICI UN MOMENT AL ZILEI (cu exceptia concursului de slam-dunk). IN SITUATIA IN CARE UN JUCATOR INCALCA ACEASTA REGULA, ECHIPA SA POATE FI DESCALIFICATA DE MONITOR/ORGANIZATOR. Mingea isi va schimba posesia dupa fiecare cos marcat. Mingea va fi repusa in joc doar de la latura opusa a panoului de joc. La inceputul fiecarei posesii mingea trebuie pasata unui coechipier acesta putind sa inceapa o actiune sau sa arunce la cos. In cazul in care cel care repune mingea va initia actiunea sau va marca, cosul va fi anulat si mingea isi va schimba posesia. Orice cos marcat valoreaza 1 (un) punct, cu exceptia cosurilor marcate din spatele liniei "de 2 puncte" (marcata la 6,25 m de inel). Orice echipa care nu este prezenta la ora stabilita pentru joc sau are mai putin de 3 membri la ora inceperii meciului va pierde meciul respectiv. Monitorul va acorda echipei 2 minute suplimentare pentru completarea echipei. Meciurile vor incepe prin MINGE DE ARBITRU. Toate jocurile (cu exceptia finalelor) se vor desfasura dupa sistemul "primul la 15 puncte sau 10 minute". Timpul de joc nu va fi oprit decat pe perioada "timpilor de odihna". Dupa trecerea celor 10 minute echipa care a acumulat cele mai multe puncte va castiga meciul. In caz de egalitate, jocul va fi reluat prin "MINGE DE ARBITRU". Prima echipa care inscrie un cos valid va castiga meciul. Finalele se vor desfasura dupa sistemul "primul la 21 cu diferenta de 2 puncte", fara restrictie de timp, cu diferenta minima de 2 pct. Clasamentul fiecarei grupe se realizeaza in functie de numarul de victorii acumulate. In cazul in care 2 echipe se afla la egalitate de puncte se va califica mai departe invingatoarea din meciul direct. In cazul in care mai mult de 2 echipe se afla la egalitate de puncte se va calcula cosaverajul direct dintre ele pentru stabilirea ierarhiei grupei. Fiecare echipa poate solicita maxim 3 "timpi de odihna" a cate 30 de secunde. Timpul de joc se opreste NUMAI pe durata "timpilor de odihna". echipa poate acumula maxim 3 greseli, dupa care fiecare fault va fi penalizat cu aruncare de la linia de libere. Dupa executarea loviturii de penalizare mingea va reveni echipei adverse. Daca jucatorul faultat reuseste sa introduca mingea in cos, nu va executa si o aruncare suplimentara (faultul va fi validat pe foaia de arbitraj). In cazul unui fault grav, intentionat si nesportiv sau in cazul unor faulturi repetate si nesportive monitorul poate decide acordarea a 2 lovituri de penalizare. De asemenea, in cazul in care o echipa "trage de timp" in mod evident si repetat (ex.: nu lasa mingea adversarilor pt repunere dupa marcarea unui cos, nu solicita fault la faze extrem de clare, etc) aceasta poate fi penalizata de monitor prin avertizare si apoi, in caz de recidiva, o lovitura sau 2 lovituri de pedeapsa.

• • • •

Cele 2 echipe se arbitreaza singure. In situatia in care nu sunt de acord asupra unei decizii, monitorul va fi cel care va lua decizia. De asemenea, monitorul are dreptul de a descalifica in orice moment o echipa care nu respecta regulamentul, deciziile sale sau membrii echipei adverse. Orice comportament nesportiv a unui jucator va atrage dupa sine descalificarea echipei din care face parte. Fiecare meci va incepe numai in momentul in care jucatorii celor 2 echipe vor fi imbracati cu echipamentul personal sau pus la dispozitie de organizatori. La finalul meciului, jucatorii ambelor echipe VOR AVEA OBLIGATIA sa inapoieze monitorului echipamentul de joc. ORICE DECIZIE A MONITORILOR SI ORGANIZATORILOR COMPETITIEI TREBUIE RESPECTATA DE TOTI MEMBRII ECHIPEI. NERESPECTAREA ACESTOR DECIZII DUCE LA DESCALIFICAREA ECHIPEI IN CULPA. Pentru orice alte informatii va rugam sa va adresati oficialilor competitiei

Presedinte, Prof. Adrian Ambrosie