You are on page 1of 16

Projektimi i sistemeve

informatike

Projekti: Students
Coffee
Punuan:
Yllka Jetullahu Nderim Shala
Besart Hajrizi

Samed Rai

Mentor

LOGO

Edit
your company
slogan
Afrdita
Berisha

Pikat kryesore t Projektit

Raporti i Prmbledhjes s Projektit


Struktura e Zbrthimit t Punve
Punimi i Projektit n MS Projekt
Rruga kritike e projektit
PERT diagrami

LOGO
www.themegallery.com

Raporti i Prmbledhjes s
Projektit
Prmbledhja e
Projektit

Emri i Projektit
Students Coffee

Menaxheri i projektit
Besart Hajrizi

Problemi/Shanset
Studentt e Universitetit t Prishtins kan nevoj q gjat pauzave t shkurtra t
relaksohen dhe brenda nj kohe t shkurtr t shrbehen me pije t ndryshme, e kjo
ju ka munguar deri tani .
Prmes kti projekti do mundohemi q n nj mnyr atyre tu ofrojm produktet tona
t cilat do
ti kursejn kohn e shkurtr gjat pauzave.

Synimi
Knaqja e nevojave dhe kursimi i koss s studentve t Universitetit t
Prishtins; gjat pauzave, biblioteka, korridore prmes ofrimit t produkteve
tona me Auto-Aparat kafeje.

Qllimi
1. Rritja e kapacitetit t Auto Aparateve dhe shtrirja n t gjitha fakultetet e
UP
2. Realizim i fitimit neto pr vitin e par 12.000.
3. Brenda vitit t dyt dhe t tret t furnizojm fakultet m t mdha edhe me
Auto-Aparate
www.themegallery.com
pr pije t ndryshme freskuese.

LOGO

Raporti i Prmbledhjes s
Projektit (vazh)
Kriteret e suksesit
1. T pakt 30% nga t ardhurat totale t jet fitim neto
2. T pakt gjat vitit t par n 5 fakultetet e parapara t shiten 150
000 kafe
3. T paktn 50 e shitjeve t jen n Fakultetin Ekonomik dhe Juridik
Mundsit
1. Gjat vitit t dyt pritet q t ardhurat t rriten pr 10-15% si pasoj
e pranimit t
7.000 studentve n fakultet prkatse.
2. Shtrirja e biznesit edhe n Bibliotekat m t mdha t Prishtins.
E prgatitur nga:
1. Samed Rai
2. Yllka
Jetullahu
3. Nderim Shala 4. Besart
Hajrizi

Data
22.05.201
0

E Pranuar
nga:

Data

LOGO
www.themegallery.com

Struktura e Zbrthimit t Punve


Students Coffee

LOGO
www.themegallery.com

Punimi i Projektit n MS Projekt

LOGO
www.themegallery.com

Rruga kritike e projektit


Students Coffee

LOGO
www.themegallery.com

Kalimi Para

Kalimi Para
Koha m e hershme e
ngjarjes

Nyja1

LOGO
www.themegallery.com

Kalimi Mrapa

Kalimi Mbrapa
Koha m e vonshme e
ngjarjes

LOGO
www.themegallery.com

Rruga kritike dhe rezervat

LOGO
www.themegallery.com

Rruga kritike dhe rezervat

LOGO
www.themegallery.com

PERT analiza
PERT llogaritet n baz t mesatares s
ponderuar n tri koh:

Optimiste
M t mundshmen (m reale)
Pesimiste

LOGO
www.themegallery.com

PERT analiza
Koha e pritur (E) gjendet prmes
formuls.

E=(O+4M+
P)/6
Shembull:
E=(3.5+4x5+6)/6=
=(3.5+20+6)/6=

E=
4.9

=(29.5)/6 =4.9

LOGO
www.themegallery.com

PERT analiza

(O) - K. Optimiste
(M) - K. Mundshme
(P) - K. Pesimiste

LOGO
www.themegallery.com

PERT analiza

LOGO
www.themegallery.com

PERT analiza

LOGO
www.themegallery.com