You are on page 1of 4

GO Vacation 2016

Blogul “ Târg de vacanțe 2016 “ a fost creat pentru a veni în sprijinul pasionaților de călătorii
și nu numai.
Acesta este destinat și agențiilor de turism, oferind informații actuale despre târgurile de
vacanțe ce se desfășoară anual atât la Romexpo cât și în centrele expoziționale din țară.
Târgul se va desfășura în perioada 18-20 martie 2016 la Sala Polivalentă.
În cadrul târgului vor veni reprezentanți ai marilor companii din domenii precum :
 Agenții de turism
 Companii de transport (rutier, aerian, maritim)
 Companii specializate în turismul pentru afaceri
 Servicii IT și software în afaceri
 Accesorii de vacanță ( genți de voiaj, kit-uri pentru camping etc)
 Gadget-uri (aparate foto, camere video)
 Media (reviste de specialitate, hărți etc)
Pe parcursul celor 3 zile, cei dornici să străbată lumea în lung și lat vor găsi sub același
acoperiș tot ce au nevoie pentru o călătorie de neuitat.
Pe lângă ofertele de nerefuzat ale expozanților, vizitatorii vor avea șansa de a câștiga un safari
de 12 zile în Kenya. Aceștia vor intra în concurs pe baza biletului de intrare ce va avea un preț de
10 RON.
Blogul GO Vacation 2016 își propune să-și țină cititorii la curent cu toate evenimentele ce se
vor desfășura la târg.
Se vor găsi articole interesante despre locații de vis, topuri care să vină în ajutorul cititorului
și curiozități din sfera călătoriilor.
Acestea vor trezi și vor menține activ interesul pentru târgul de vacanțe 2016.
În apropierea evenimentului vom prezenta o listă a expozanților.
Cele mai bune oferte ale companiilor prezente la târg vor fi la un click distanță pentru a oferi
tuturor posibilitatea unei călătorii de vis.

promovează turismul românesc - Articolele prezintă destinații turistice din țară.ro/blog/ . experiențe și sfaturi pentru o vacanță reușită - pun la dispoziția cititorilor cele mai avantjoase oferte pentru a inchiria o mașină sau o cameră de hotel și sunt la curent cu ultimele promoții ale companiilor aeriene  http://blog.ro . tradiții și evenimente  http://www. Bloguri partenere  http://blog. tips&tricks. De asemenea nu vor lipsi nici pozele de la târg sau cele cu experiența fericitului câștigător al safari-ului din Kenya.com .Cei care nu pot ajunge la târg pot sta liniștiți deoarece pe blog se va regăsi un mic rezumat al fiecărei zi a evenimentului. Catalin și Renate.esky.oferă informații legate de călătorii.holario.ro/blog/ .proalpin.impresii din călătoriile întreprinse de 2 tineri.blog dedicat turismului montan - Oferă informații legate de echipamente. )  http://www. cabane și sfaturi utile pentru drumeții  http://travelbadgers. în jurul lumii . top 3 etc. calendar de evenimente.blogul agenției de turism esky - articolele sunt grupate pe categorii (101 idei.tripsta.ro .

unde mănânci bine și lista poate continua. blogul Go Vacation 2016 a adunat la un loc cele mai bune bloguri de travel pentru reușita unei vacanțe. Și pentru că ne dorim ca cititorii noștri să obțină cele mai bune informații ne-am asociat cu cei mai buni. cele mai bune destinații turistice.blog dedicat exclusiv turismului românesc - Articolele fac referire la locurile vizitate efectiv de autoare Am ales sa ne promovăm și prin intermediul altor bloguri de profil. ultimele promoții la biletele de avion. Fiind la început de drum avem nevoie de promovare de calitate și una dintre cele mai bune metode este prin intermediul blogurilor de profil care au obținut deja notorietate printre cititori. Sfaturi pentru călătorii sigure.ro -  www. partenerii noștri fiind in Top 10 cele mai bune bloguri din 2013 și 2014. condiții avantajoase de cazare.conține informații și păreri personale ale Carminei Nitescu legate de călătoriile întreprinse  - Recomandări de orașe. obiective. social media&travel apps . Deoarece poate părea obositor să cauți toate acestea în “oceanul Google”. . restaurante - Fotografii și articole despre produse și servicii turistice http://www.hailabord.ro Imagini. care sunt tradițiile zonei.blog de travel Jurnale de călătorie. ce poți vizita.ro . unde vei dormi.blog de turism exotic http://travelwithasmile. impresii și experiențe adunate în 15 ani de călătorii . Cu ce vei călători.net .-  http://turistu. Atunci când pleci în vacanță e bine să faci puțină cercetare înainte. toate se găsesc la un click distanță.tedooo.

De aceea. Astfel putem adapta conținutul pentru a corespunde nevoilor acestora. în perioada 14-27 martie 2016 va funcționa un call center de tip linie verde pentru a veni în sprijinul celor care au nevoie de mai multe informații referitoare la târg. comentarii. Unul din motivele cele mai importante ale creării acestui blog este acela de a menține un contact permanent cu cititorii noștri. în afara mijloacelor clasice de comunicare (newsletter. casetă de contact).Pentru vizitatorii blogului nostru este un avantaj în plus faptul ca regăsesc într-un singur loc cele mai bune și mai complete bloguri de travel din țară. Un alt beneficiu oferit cititorilor constă în publicarea unei liste cu datele de contact ale companiilor prezente la eveniment. .