C.N.S.

A

REGLAMENT DE PARTICIPACIÓ. XIV Challenge 2010
DE CAIAC DE MAR

1

Aquesta challenge estirà formada per trobades i tindran un caràcter esportiu-recreatiu . Hi haurà un Comitè d´ organització per planificar les travessies en cada trobada . Estirà format pel comodor, el director tècnic del C.N.S.A. i dos palistes de la secció de piragüisme Per aquestes travessies sortirà un Anunci amb antelació amb el seu reglament i recorregut.

Nº trobades

Data
13 de febrer de 2010 dissabte 28 de febrer de 2010 28 de març de 2010 18 d´abril de 2010

Lloc
Travessia a Port des Torrent
Travessia a Cala Salada

distància

1ª Trobada 2 ª Trobada 3ªTrobada 4ª Trobada

3 milles 3 milles 5 milles 9 milles 5 milles 5 milles. 6 milles 6 milles 5 milles 5 milles 3 milles

Travessia a Sa Conillera
Sortida i arribada a Cala Bassa

Travessia a S´espartar+bledes(na gorra)
Sortida i arribada a Cala Comte

5ª Trobada 6ª Trobada 7ª Trobada

22 de maig 2010 dissabte 20 de juny 2010 diumenge 17de juliol 2010 dissabte 18 de juliol 2010 diumenge 19 de setembre 2010 14 de novembre 2010 12de desembre 2010

Travessia a ses Fontanelles(cava des ví)

Cap Nunó.
Travessia a Es Vedrà
Sortida i arribada a cala d´Hort

8ª Trobada 9ª Trobada 10ª Trobada 11ª Trobada

Travessia a Cala Sant Vicent CALA SANT VICENT- NIU BLAU (Sta Eulària) Travessia de (Niu Blau – Talamanca) Travessia a Tagomago . Pou dés Lleó-Tagomago Travessia de Cala Bassa.

Travessia de Nadal
Circuit en el port de Sant Antoni

2 3 4 5 6 7 8

La participació resta oberta als palistes de totes les categories i modalitats de caiacs. Els palistes navegaran neutralitzats i respectaran el recorregut establert en l´ anunci de la trobada. No hi haurà classificacions per posicions o temps , tots els palistes que finalitzin la travessia comptabilitzaran el nº de milles al seu compte de participació .Els palistes per comptabilitzar les milles hauran de finalitzar la travessia, els palistes que por qualsevol motiu no puguin finalitzar la travessia comptabilitzaran la meitat de les milles de la travessia Elaboració del rànquing. En cadascuna de les proves els participants sumaran el nº de milles recorregudes en les travessies d´aquesta challenge, s´ establirà un rànquing de participació de la Challenge 2010. Atenint a un ordre de nº de milles recorregudes pels palistes. Hi haurà un 1r premi a sortejar entre tots els palistes que facin 30 milles d´ aquesta Challenge. Hi haurà tres premis a sortejar entre els palistes que aconsegueixin 25,20 i 15milles . Qualsevol decisió al respecte d´ aquesta Challenge serà aprovada pels components del comitè d´ organització d´ aquesta challenge del C.N. Sant Antoni. Per la participació s´ hauran de complir les normes de seguretat de la Federació Balear i Nacional de Piragüisme i les instruccions de la guia bàsica de seguretat de la direcció de marina mercant i la societat estatal de seguretat i salvament marítim. Tots els palistes hauran de signar el full de sortida de la travessia. Tots els participants portaran jaquetes salvavides i cobertor antiesquitxos (cubrebañeras) obligatòriament. Tots els participants hauran de tenir la llicència Federativa (nacional o autonòmica )actualitzada (2010)

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful