You are on page 1of 8

PASIUNE

USURINTA

COST INITIAL

freelancer. de ce nu. ce zici de freelan Site-uri gen www. nu doar pornind o afacere pe Internet. pe care mai apoi sa le vinzi pe Internet (sau fara aj Ai putea sa incepi o firma de fotografie. chiar si Iar daca ai prefera sa lucrezi de-acasa dar sa faci ceva care sa semene cu un job. si sa inc Poti incepe sa confectionezi produse artizanale.Adevarul este ca banii acasa se pot face si prin alte metode.com sau www.elance. sa faci poze si prelucrari profesioniste si. spre exemplu.com iti ofera posibilitatea sa lucrezi la proiecte m . sa incepi o firma sau un PFA (persoana fizica autorizata) in timpul liber. Poti.

Asistent virtual (e un fel de assista 27. Firmă de plăcuțe ceramice orname 50. Servicii Internet și cablu TV în med 44. Un blog pe o nișă de care ești pasio 7. Vânzare de panouri solare și mini-t 40. Serivicii de web design sau/și SEO 31. Firmă de copywriting (scrierea de a 57.Magazin de comerț electronic 6. Call center 58. Firmă design și amenajări interioar 48. Firmă de mobilier second hand (ad 52. Servicii de traducere în și din difer 21. Servicii de corectare și editare doc 15. Realizarea de rame foto hand-mad 70. Ciupercărie 49. Pet care (persoană care are grijă d 37. Firmă de contabilitate 28. Firmă de dresaj câini 56.CUNOSTINTE DESPRE TOTAL 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 IDEI AFACERI 1. Vânzarea de produse artizanale 9. Tricouri personalizate (sau alte obi 30. Firmă de soft cu proiecte luate de p 22. Vânzarea de câini de rasă (în speci Becuri Economice&Ecologice Inchirieri rochii mireasa . dealer de antichități 51. Consultant în nutriţie/sănătate . Servicii de social media 32. Pet shop 64. Firmă de marketing și publicitate 55. Firmă de editare video și animație 26. Servicii de fotografie și listare foto 38. Cultivarea ciupercilor 63. Amenajări interioare 14.ocazii Amanet electronice mini-brutarie-covrigarie 7.

poi sa le vinzi pe Internet (sau fara ajutorul lui daca asta preferi).u doar pornind o afacere pe Internet. chiar si video. semene cu un job. a autorizata) in timpul liber. si sa incepi sa tii contabilitatea la 2-3 firme mai mici. de ce nu. ce zici de freelancing? posibilitatea sa lucrezi la proiecte mici pentru diverse firme din toata lumea. ari profesioniste si. pe o mare varietate de domenii .

2015 e comerț electronic e o nișă de care ești pasionat de produse artizanale i interioare de corectare și editare documente de traducere în și din diferite limbi soft cu proiecte luate de pe eLance. lumea încă nu prea le are cu de social media  (persoană care are grijă de animale) de fotografie și listare foto (ai fi surprins câte persoane încă mai vor fotografii pe hârtie fotografică) de panouri solare și mini-turbine eoliene (piața este încă restrânsă iar publicul țintă o reprezintă cei cu bani) nternet și cablu TV în mediul rural sign și amenajări interioare plăcuțe ceramice ornamentale e antichități mobilier second hand (adus din țări precum germania) marketing și publicitate dresaj câini copywriting (scrierea de anunțuri publicitare) ea ciupercilor ea de rame foto hand-made a de câini de rasă (în special pe Internet unde se caută foarte mult) omice&Ecologice hii mireasa . pe piața din România.) de web design sau/și SEO (acestea încă merg pentru că. pixuri etc.ocazii e-covrigarie nt în nutriţie/sănătate .com editare video și animație virtual (e un fel de assistant manager la distanță pentru persoanele care desfășoară cea mai mare parte a a contabilitate personalizate (sau alte obiecte personalizate gen trabucuri.

scriere de articole. . etc. etc. traduceri etc.mare varietate de domenii. gen programare. web design.

ea mai mare parte a activității lor pe Internet) ncă nu prea le are cu calculatorul) fotografică) eprezintă cei cu bani) .

etc. etc. .etc.