P. 1
000-M23 Practice Questions

000-M23 Practice Questions

Views: 3|Likes:
Published by carolsmith142
Troytec.com is a place where you can find various types of 000-M23 exam certifications preparation material. Troytec’s full range of study material for the 000-M23 exam helps you to be prepared for the 000-M23 exam fully and enter the exam centre with full confidence.We provide you easy, simple and updated study material. After preparing from the 000-M23 exam material prepared by us we guarantee you that you will be a certified professional. We guarantee that with Troytec 000-M23 study material, you will pass the Certification exam.
Troytec.com is a place where you can find various types of 000-M23 exam certifications preparation material. Troytec’s full range of study material for the 000-M23 exam helps you to be prepared for the 000-M23 exam fully and enter the exam centre with full confidence.We provide you easy, simple and updated study material. After preparing from the 000-M23 exam material prepared by us we guarantee you that you will be a certified professional. We guarantee that with Troytec 000-M23 study material, you will pass the Certification exam.

More info:

Published by: carolsmith142 on Feb 15, 2010
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

05/11/2014

pdf

text

original

000-M23

IBM Host Access Transformation Services Technical Sales Mastery v1 Exam: 000-M23
Demo Edition

© 2007- 2008 Test Killer, LTD All Rights Reserved
http://www.testkiller.com http://www.troytec.com

1

000-M23

QUESTION: 1 What is one important way that IBM Host Access Transformation Services (HATS) can be used?

A. HATS can be used to develop middleware applications that account for asynchronous transaction processing. B. HATS can be used to develop existing terminal applications in COBOL directly on the mainframe. C. HATS can be used to develop Java-based JINI secure components. D. HATS can be used to transform and expand the connectivity of your terminal applications by extending the proven business logic as Web services.

Answer: D

QUESTION: 2 How is the Eclipse platform used with IBM Host Access Transformation Services (HATS)?

A. HATS uses the middleware connectivity embedded in Eclipse to access transaction processing middleware. B. HATS allows you to connect to Java JINI security objects using the Eclipse-based platform. C. HATS gives you the ability to transform access to your existing host applications using rich client GUI applications that run in Eclipse. D. HATS does not use the Eclipse-based platform.

Answer: C

QUESTION: 3 What operating systems are supported for running an IBM Host Access Transformation Services (HATS) Rich Client Platform (RCP) application?

A. Windows 2000, Windows XP, RedHat Enterprise Linux 4.0, Novell Linux Desktop 9 B. Windows XP, Windows Vista, and MacOS C. Only i5/OS V5R4 D. Only Windows 2000 and Windows XP

Answer: A

2

http://www.testkiller.com http://www.troytec.com

000-M23

QUESTION: 4 How does IBM Host Access Transformation Services (HATS) simplify combining multiple screens of tabular data?

A. HATS uses a Java interface that transforms multiple screens into middleware to support SOA. B. HATS combines multiple screens of data outside of the HATS tools using third-party tools. C. Multiple screens of data cannot be combined using HATS. D. HATS provides a screen combination wizard and editor to combine data from multiple host screens.

Answer: D

QUESTION: 5 What is IBM Host Access Transformation Services (HATS)?

A. HATS allows for WebSphere to transform XSLT transformations into Java code. B. HATS is a set of tools that allow you to easily create Web, portal, or rich client applications that provide an easy-to-use GUI for your green screen applications. C. HATS is a process in which HTML transformations are performed inside a Java script. D. HATS is a single Java library that adds on to WebSphere.

Answer: B

QUESTION: 6 What is the IBM Host Access Transformation HATS Toolkit?

A. HATS Toolkit is a set process for integration for WebSphere with Rational ClearQuest. B. HATS Toolkit comprises all of the IBM Rational SDF tools. C. HATS Toolkit is a set of plug-ins for the Eclipse-based, IBM Rational? Software Delivery Platform, enabling you to develop new Web, portal, and rich client applications. D. HATS Toolkit allows the Business Analyst to get a view into the requirements of a HATS project.

Answer: C

3

http://www.testkiller.com http://www.troytec.com

000-M23

QUESTION: 7 What is one of the prime features of IBM Host Access Transformation Services (HATS)?

A. HATS allows you to enhance 3270 and 5250 screens with a GUI. B. HATS allows you to develop middleware transaction-processing components. C. HATS provides new programmers with an easy environment for existing terminal systems coding. D. HATS provides an interface with IBM Rational ClearQuest that allows your application errors to be tracked automatically.

Answer: A

QUESTION: 8 Which of the following WebSphere products is NOT a supported runtime environment for HATS Web applications?

A. WebSphere Application Server - Express B. WebSphere Application Server Community Edition C. WebSphere Application Server Network Deployment D. WebSphere Application Server for z/OS

Answer: B

QUESTION: 9 Which artifacts can be used to Transformation Services (HATS)?

create Web

services

using IBM Host Access

A. HATS does not support Web services. B. Java JINI security Integration Object C. EJB Access Beans or Integration Object D. Web services are part of the HATS IDE and do not need to be created.

Answer: C

QUESTION: 10 Host Access Transformation Services (HATS) has several advantages over traditional fat client emulators. Why are these features important?
http://www.testkiller.com http://www.troytec.com

4

000-M23

A. HATS allows you to refactor the code of your existing terminal applications. B. HATS has 4GL language-generation capabilities. C. HATS allows you to modernize the user interface of your proven, reliable terminal applications without costly rewrites, code changes, or major disruption. D. HATS is the ESB in the SOA that links applications to WebSphere.

Answer: C

QUESTION: 11 To deploy portlets using IBM Host Access Transformation Services (HATS), what other software is required?

A. IBM WebSphere Business Integration Software B. IBM WebSphere Portal C. IBM WebSphere Commerce D. Apache Jetspeed

Answer: B

QUESTION: 12 How are Integration Objects in IBM Host Access Transformation Services (HATS) used?

A. Integration Objects are XML scripts that dictate the protocol for communication with CICS applications from a middle tier. B. Integration Objects are Java classes that provide programmatic access to an interaction with a terminal screen or a series of terminal screens. C. Integration Objects are reusable data objects that provided storage for HATS widgets. D. Integration Objects are only available in IBM Host Publisher, not HATS.

Answer: B

QUESTION: 13 One of the main features of IBM Host Access Transformation Services (HATS) is to interact with SOA. What is one of the features that allows for SOA interoperability?

5

http://www.testkiller.com http://www.troytec.com

000-M23

A. HATS combines data from multiple host screens with a new screen combination wizard and editor. B. HATS enables interoperability with WebFacing applications. C. HATS provides programmed access to host transactions through standard Web-service interfaces. D. HATS does not directly participate in SOA.

Answer: C

QUESTION: 14 When a programmer is developing portlets with IBM Host Access Transformation Services (HATS), what is a key portlet principle to keep in mind?

A. Each portlet is a separate application. B. Each portlet should contain multiple applications. C. Every portlet needs to contain at least 10 interface points. D. No standard portlet principles exist in developing portlets.

Answer: A

QUESTION: 15 Why is IBM Host Access Transformation Services (HATS) ideal for use as a tool for portal development?

A. HATS allows screens to be customized to reduce the amount of data displayed. B. You can use WebSphere Portlet Factory in conjunction with the HATS toolkit to develop HATS portlets. C. HATS creates standard JSR168 portlets that can run in any standard JSR168 portlet container. D. HATS is not a good toolset to use for portal development.

Answer: A

QUESTION: 16 What IBM Software Delivery Platform product(s) can the IBM Host Access Transformation Services (HATS) Toolkit V 7.0 plug in to?

6

http://www.testkiller.com http://www.troytec.com

000-M23

A. IBM Rational Application Developer, Version 7.0, IBM Rational Software Architect, Version 7.0, Rational Business Developer Extension Version 7.0 B. IBM Rational Application Developer, Version 7.0, IBM Rational Software Architect, IBM WebSphere Developer for System z, Version 7.0, IBM WebSphere Development Studio Client, Version 7.0 Standard, IBM WebSphere Development Studio Client, Version 7.0 Advanced C. WebSphere Developer for System z, Version 7.0, IBM WebSphere Development Studio Client, Version 7.0 Standard, Rational Asset Manager D. IBM Rational Application Developer, Version 7.0, IBM Rational Software Architect, IBM WebSphere Developer for System z, Version 7.0, WebSphere Integration Developer V6.1

Answer: B

QUESTION: 17 With IBM Host Access Transformation Service (HATS) host applications can be quickly deployed to the Web for browser access or to a client desktop. What benefit does HATS bring to developing existing terminal applications?

A. HATS allows for green screen applications to be converted to GUIs in accordance with HATS default rules. B. HATS allows the existing terminal transaction to be queued asynchronously. C. HATS allows for the existing terminal system to double its processing speed. D. HATS has no benefits to existing terminal applications.

Answer: A

QUESTION: 18 Systems integration is one of the top expenses for most companies. How does IBM Host Access Transformation Services (HATS) help reduce this cost?

A. HATS allows you to build middle-tier transaction processing modules that interface directly with the COBOL code in the existing terminal application. B. HATS uses Java JINI techniques to help increase security and reduce integration costs. C. HATS helps you create standard Web Services from business logic contained in your terminal applications so that you can integrate existing terminal applications programs into your overall business process. D. HATS does not address systems integration.

7

http://www.testkiller.com http://www.troytec.com

000-M23

Answer: C

QUESTION: 19 What OS can the IBM Host Access Transformation Services (HATS) Toolkit run on?

A. Red Hat Enterprise Linux Workstation Version 4.0 B. SUSE Linux Enterprise Desktop (SLED) 9 C. Windows 2003, Windows 2000, Windows XP Professional D. HATS runs on the mainframe and does not require an OS.

Answer: C

QUESTION: 20 What are IBM Host Access Transformation Services (HATS) widgets?

A. Widgets function as the transaction communications protocol used by the HATS middleware software for asynchronous communications with the mainframe. B. Widgets are external Java programs, supported by the HATS environment, that allow automatic no-coding scenarios be developed for scraping the green screens. C. Widgets are HATS objects that are responsible for rendering recognized host components into standard GUI elements. D. Widgets are scripts that navigate through a set of host screens.

Answer: C

8

http://www.testkiller.com http://www.troytec.com

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->