P. 1
AUTORIZIM Me Kete Autorizim e Autorizoi Avokatin

AUTORIZIM Me Kete Autorizim e Autorizoi Avokatin

|Views: 5,667|Likes:
Published by Hamza Sadrija

More info:

Published by: Hamza Sadrija on Feb 27, 2010
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOC, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

03/09/2013

pdf

text

original

AUTORIZIM Me kete autorizim e autorizoi avokatin HAMZA SADRIJA avokat nga prishtina se I njejti mundet te me perfaqesoj prane te gjitha

organeve shtetrore ,gjykatat ,prokurorit etj. - I autorizuari im per nevoja te mija tem und te me perfaqesoj prane prokurorise publike komunale ne prishtine ,prokurorine publike te qarkut ne prishtine lidhur me dyshimin dhe mashtrimin apo legalizimin te permbatjes se pa veretete -I autorizuari im mund I ndermarre te gjitha veprimet e nevojshme juridike me qellim te mbrotjes te mija ligjore -I njejti mund te I perdore te gjitha mjetet juridike si te rregullta ashtu edhe ato te jashtzakonshme Krejt qka I ndermerr I autorizuari im lidhur me autorizimet e lartecekura konsideroi sit e kasha ndermmare vet Prishtine I autorizuari ----------------------------Nenshkrimi

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->