You are on page 1of 3

Facebook

Mikä se on?

Facebook on väline, jonka avulla voin olla yhteydessä ystäviini ja jakaa kokemuksia ystävien kanssa. Yli 400 miljoonaa aktiivista käyttäjää.

Mitä Facebookissa voi tehdä?

Facebookissa voin kertoa, mitä minulle kuuluu. Ja seurata, mitä ystäväni tekevät. Facebookissa on oma sähköpostiohjelma yksityisviestejä varten ja oma chat. Facebookissa voin jakaa valokuvia, linkkejä, uutisia ja pelata pelejä.

Kenelle Facebook sopii?

Kaikille yli 13-vuotiaille. Koska Facebookissa toimitaan ystävien kanssa, Facebook toimii parhaiten, jos sukulaiseni ja ystäväni käyttävät myös Facebookia. Facebookissa on myös valtava määrä organisaatioita, julkisuuden henkilöitä ja ryhmiä, joita voin seurata tai joiden toiminnassa voin olla mukana.

Miten pääsen alkuun?

Tarvitsen sähköpostiosoitteen käyttäjätilin luomista varten. Tarvitsen sähköisen kuvan itsestäni Facebooksivuani varten. Luo käyttäjätili osoitteessa facebook.com Kirjoita Facebook-sivuusi tietoja itsestäsi. Etsi ystäviäsi ja kiinnostavia sivuja ja ryhmiä. Harjoittele Facebookin käyttöä ystäviesi kanssa.

Mitä pitää muistaa?

Mitä asioita itsestäsi haluat jakaa ystäviesi kanssa? Mitä asioita haluat kertoa Facebookissa? Mitä asioita haluat jakaa kaikkien Facebookin käyttäjien kanssa? Ole tietoinen siitä, oletko jakamassa kuvaa parhaille ystävillesi vai kaikille Facebookin käyttäjille. Facebookissa voit päättää hyvin tarkasti, kuinka paljon jaat itsestäsi ja kenen kanssa.

Käytön lopettaminen

Käyttäjätilin poistaminen käytöstä: Löytyy käyttäjätilin asetuksista. Lopullinen käyttäjätilin lopettaminen: Kirjoita ohje- ja tukikeskuksessa hakukenttään esimerkiksi: poistaminen. Oikealla palstalla on linkki käyttäjätilin lopulliseen poistamiseen. Apua käyttäjätilin lopulliseen poistamiseen saat myös kirjastosta.

Entressen kirjaston ohjeita: Facebook. Helmikuu 2010.

www.facebook.com Tutki käyttäjätilisi asetuksia ja yksityisyysasetuksia. Näin löydät käyttäjätilin poistamiseen.

Tutki käyttäjätilisi asetuksia ja yksityisyysasetuksia.

Tutki käyttäjätilisi asetuksia ja yksityisyysasetuksia. Näin löydät käyttäjätilin poistamiseen. Entressen

Näin löydät käyttäjätilin poistamiseen.

yksityisyysasetuksia. Näin löydät käyttäjätilin poistamiseen. Entressen kirjaston ohjeita: Facebook. Helmikuu 2010.

Entressen kirjaston ohjeita: Facebook. Helmikuu 2010.

Entressen kirjaston ohjeita: Facebook. Helmikuu 2010.