You are on page 1of 5

Egy férfi naplója

:
Mivel az évek során elég tetemes zsírtömeg halmozódott fel
a hasamon az ülőmunka következtében, a cégem
felajánlotta, hogy befizet a város egyik jónevű
konditermébe.
Örömmel elfogadtam és személyesen mentem el hogy
előjegyeztessem magam, ne kelljen a főnökömnek még
ezzel is foglalkoznia.
Rögtön ki is jelöltek nekem egy Réka nevű 26 éves
"személyi trénert". A szoborszerű idomokkal megáldott
gyönyörűség - mint azt a falon lévő poszterekből láttam sportruházatot is reklámoz.
Elmagyarázta, hogy hasznos lenne ha leírnám a
tapasztalataimat egy naplóba, mert így figyelemmel tudom
kísérni a fejlődésemet. Így is tettem és szeretném ezt
megosztani veletek.
1. nap:
Reggel 6-kor keltem mert abban maradtunk Rékával,
hogy fél 7-kor kezdek. Elég nehéz hajnalban kelni hogy az
ember edzőterembe menjen, de minden megváltozott
amikor megérkeztem és láttam hogy Réka már vár. Úgy
nézett ki mint egy görög istennő: szőke, zöld szemű és az
érzékien húsos ajkain egy hatalmas mosoly. Körbevezetett,
megmutatta a gépeket, majd 5 percnyi biciklizés után
megmérte a pulzusomat. Megriadt a gyors szívverésemtől,
mire én flörtölésre vettem a dolgot és mondtam neki hogy
ne aggódjon, biztos miatta ver hevesen a szívem. (ugyanis
az elasztikus fekete nadrág amiben volt, teljesen bevágott a

(mintha én nem szartam volna le őket. nap: Két bögre kávé után végre el bírtam indulni otthonról. .de sikeresen lefutottam 1 km-t. bár azt hittem kettétörök.. mert Réka egy baromi nehéz vasrudat nyomott a kezembe és mintha ez nem lett volna elég. 3. Réka jóváhagyó mosolya és egy hamis kacsintás elhitették velem. hogy kora reggel egy kicsit zavar ha Réka túl hangosan beszél velem.. ehelyett a fejemet kellett forgatnom jobbra-balra. de ha még kiabálni is kezd az orrhangján...p.. hogy csináltam még néhány hasizomerősítő gyakorlatot. Autót vezetni sem volt egyszerű: egy sima fékezéstől még a seggemen lévő szőrszálak is fájtak. de korai volt az öröm. az már végképp elviselhetetlen. 2. mert szerinte a folytonos nyögéseimmel zavartam a többi klubtagot...remegő lábakkal ugyan ... Réka ma egy kicsit türelmetlenebb volt velem mint máskor... még súlyokat is aggatott rá. hogy parkolásnál magam alá gyűrtem egy kismotort..ba) Az én "rettentően inspiráló" gyakorlataim után élvezet volt nézni őt ahogy tartotta az aerobik órát. Már a puszta látványa is olyan ösztönző hatással volt rám. nap: Az izomláztól a fogkefét sem bírtam mozgatni. A futógépen . hogy megéri fáradozást. Arról nem beszélve.) Az igazság az. Fantasztikusan éreztem magam! Mindez egy új élet kezdete volt. Az edzőteremben örültem hogy hanyatt fekvéssel kezdhettem. Szerintem a tegnapi nap után lett egy hasi sérvem is.

ami abszolút felesleges mióta a liftet feltalálták. ahol az erőlködéstől véletlenül elfingottam magam. Csak azt tudnám mi a szarnak talál ki valaki egy gépet olyan gyakorlatra. a kollagénnel fepuffasztott ajkaival és az ürességtől kongó hidrogénszőke fejével. Ha lenne bennem annyi erő hogy megmozdítsam a lábam.. Réka felcserélte a futást lépcsőzésre.. majd büntetésből az evezőgépre küldött hogy jól kifárasszon. de egy észrevétlen pillanatban meglógtam és elbújtam a WC-ben. mivel ennyi ideig tartott befűzni a tornacipőmet. nap: Nem tehetek róla de félóra késéssel érkeztem. szétrúgnám a seggét esküszöm! Ma azt akarta hogy a tricepszemet dolgoztassam. Ekkora baromság is csak szőke fejben foganhat! 4. és ha nem akarja hogy összetörjem a parkettát. Réka már várt rám azzal a szúrós zöld tekintetével . ami engem Jack Nicholsonra emlékeztet a Batman-ban..amit belémvájt mint egy tőrt .. DE HISZEN NEKEM NINCS IS OLYANOM!!! . nap: Már jobban utálom ezt a szukát... Az egész edzőteremben hallatszott! Soha életemben nem voltam még ilyen magalázó helyzetben. minek ad a kezembe vasrudakat meg egyéb ótvaros súlyokat. mint bármely más élőlényt a világon! Vérszegény ócska nő. mikor annyi erőm sincs hogy .és a gúnyos mosolyával. Ez a banya bosszúból megint a súlyokkal kezdett dolgoztatni.Mivel fájnak a golyóim a futószalagon. 5. Réka azt mondta segíteni fog hogy formába jöjjek és teljességében élvezzem az életet. Egy másik edzőt küldött a keresésemre.

Anyádért!!! Már a hangjától is olyan ideges lettem. Még volt képe megkérdezni azon a leszbikus hangján... Leájultam a spinning-bicikliről és a diétás-doktornő rendelőjében tértem magamhoz. hogy eldobtam a francba a telefont és annyi erőm sem volt hogy felszedjem. Mondjuk mint: egy endodoncia.. hogy a cégem jövőre valami olyat találjon ki. de még annyi se.. egy katéterezés. nap: Megkerestem a telefont és felhívtam a "Jószolgálat" kamionsofőrjét hogy jöjjön el értem és vigyen el a misére... hogy ilyeneket kell hallgatnom? 6. Azért is imát mondtam. hogy miért nem mentem ma edzeni. nap: Az agyalágyult Réka üzenetet hagyott a telefonomon. mikor már hat napja hogy nem keféltem!!! 7. ahol mulatságosabb dolgokat élhetek majd át. Átkozott National Geographic! Végig kellett szenvednem a madarak párzásáról szóló műsort.. vagy valami hasonló.. Mit papol itt nekem ez a hülye tyúk? Hisz halvány gőze sincs róla mi az hogy éhség! Istenem! Mit vétettem. a másik sovány gebe.egy túrórudit felemeljek. aki az egészséges táplákozásról tart nekem előadást. Na!. egy prosztata vizsgálat. . hogy megköszönhessem a Jóistennek hogy véget ért ez a hét. . hogy felemeljem a távirányítót! 11 órán keresztül ugyanazt a csatornát néztem.

.Legyen MOZGÁSBAN GAZDAG. .JÓ HETED!!! .