You are on page 1of 7

MEDITAȚIE PUTERNICĂ DE CONECTARE

CU SINELE SUPERIOR
31/05/2015 · by luminasinelui ·

in

Meditații. ·

Meditaţia are trei faze. Fondul sonor îl găsiți aici.

Prima fază
Prima faza implica activarea chakrei inimii si patrunderea intr-o
stare de rezonanta profunda cu Pamantul. Aceasta conexiune,
realizata cu ajutorul inimii voastre, va conecteaza cu
intelepciunea Pamantului si cu procesul de inaltare prin care trece
planeta voastra. Acest lucru se realizeaza prin natura voastra
emotionala, indeosebi prin trimiterea sentimentelor de apreciere
sau recunostinta Pamantului in sine.
Acesta e un aspect foarte important pentru aceasta meditatie,
intrucat energia Pamantului e mai vasta decat a voastra. Ea va
poate ajuta sa va stabilizati in acest proces si va conecteaza la
mersul inainte al procesului de inaltare, prin care trece planeta
voastra.
In aceasta faza a meditatiei va focalizati atentia in chakra inimii
voastre – localizata in mijlocul pieptului – si simtiti apreciere sau
recunostinta pentru Pamant, pentru viata in sine. In functie de

Aceasta faza constituie. de asemenea. unii dintre voi pur si simplu se vor odihni in acest sentiment de apreciere sau recunostinta pentru Pamant. pe care o mentine omenirea. Alte persoane ce detin capacitati interdimensionale dezvoltate sar putea trezi ca plutesc prin spatiu. ideea fundamentala va fi administrarea lui. exista o mare varietate de modalitati pentru a simti acest proces. impreuna cu intelegerea interconectivitatii tuturor formelor de viata si cu respectarea Pamantului in sine. fara a se tine cont de efectele ei asupra altor forme de viata. contribuind in acelasi timp la transformarea acestei forme mentale deosebit de distructive: aceea ca aveti stapanire si putere asupra Pamantului. din aceasta pozitie avantajoasa si/sau dintr-o stare de fiintare deosebit de expansionata. cel putin cinci minute. va conectati la procesul de inaltare a Pamantului. o transformare energetica a unei forme mentale colective. trimitandu-si sentimentele de apreciere sau recunostina pentru Pamant. chiar abuzat. atunci cand faceti acest simplu act de a-i trimite Pamantului apreciere sau recunostinta. Asadar.nivelul vostru de evolutie. asa ca. va mutati atentia din centrul inimii in glanda pineala din centrul capului si ascultati Acordarea Glandei Pineale. Aceasta forma mentala trebuie inlaturata si transformata. in propriul interes al omenirii. A doua fază Dupa ce ati ramas in acest camp vibrational de apreciere sau recunostinta pentru Pamant. Aceasta forma mentala este credinta ca Pamantul poate fi folosit. . daca e ca omenirea sa supravietuiasca transformarii ce se produce in prezent. Altii dintre voi vor putea realmente simti ca aceste energii se revarsa din ei. Pe Noul Pamant. in Pamant.

iar apoi acordarea ei la taramurile mai inalte ale luminii si la ceea ce am numit mai inainte Mintea voastra Superioara. nedefinite. unii dintre voi ar putea simti schimbari subtile. Lucrul important din aceasta faza este sa „nu incercati” sa declansati nimic. aflata sub Sfinxul din Cairo. Dupa ce se incheie aceasta faza a meditatiei. Iar altii s-ar putea percepe in afara lor. in timp ce practicati aceasta meditatie. Cel de-al doilea sens al termenului este acela de a patrunde intr-o stare mentala vibrationala elevata. Sunetele pe care le veti auzi sunt similare fluctuatiilor din taramurile luminii. observand fluctuatii reale de energie. Ele va acordeaza cu finete receptivitatea si capacitatile de perceptie subtila ale acestei glande. In clipa in care atentia va este distrasa. in interiorul glandei pineale. Pe intreaga durata a acestei meditatii acustice. in aceasta zona. in doua sensuri.Aceasta meditatie acustica dureaza aproape sase minute. fiind special creata ca sa va ajute in activarea potentialurilor nefolosite din structura cristalina a glandei voastre pineale. in functie de nivelul vostru de constienta. a acestei Acordari. Din nou. Primul se refera la o baza eterica de informatii. Faza a treia Folosim termenul de Salile din Amenti. o readuceti la glanda pineala. Aceasta este perspectiva ce trebuie mentinuta. . Lasati ca sunetele sa rezoneze si sa activeze aceasta zona din creierul vostru. prin care va conectati cu Mintea voastra Superioara. Doar permiteti sa se desfasoare. Altii ar putea percepe geometrii complexe de lumina. Egipt. Mai pot exista si multe alte perspective perceptuale. pe care noi o numim Deschiderea Salilor din Amenti. va deplasati spre cea de-a treia si ultima etapa. constienta voastra se afla in centrul capului. Acest lucru se asemana foarte mult cu conectarea unei antene. Nu trebuie sa faceti nimic altceva decat sa va mentineti atentia in aceasta zona. in zona glandei pineale.

Aceasta este o parte foarte importanta din aceasta faza. Consonanta – semnatura vibrationala – de apreciere sau recunostinta activeaza BA-ul. ce exista in afara timpului si spatiului. trimiteti apreciere sau recunostinta pentru influxul de intelepciune. Faceti acest lucru doar ca sa localizati punctul BA. timp de eoni.Aceasta faza a meditatiei va confera acces direct la Mintea voastra Superioara si la potentialurile ei nemarginite. puneti capat unei alte forme mentale limitative. BA se refera la Sufletul vostru Celest sau. totodata. La vom prezenta in ordine. Prin aceasta actiune deschideti un portal spre Mintea voastra Superioara si. in multiple locuri. in orice moment dat. Acesta nu este locul in care se afla Sufletul vostru Celest sau Sinele Divin. Spre deosebire de celelalte doua faze ale meditatiei. nu va tineti mainile ridicate deasupra capului. . intuitie. el este doar un punct energetic de acces.) In aceasta faza a meditatiei. Mentineti cat de multe puncte puteti. Daca veti continua sa folositi aceasta metoda. constienta voastra se afla simultan. in aceasta meditatie. In mod anume. (Va rugam sa retineti ca. conform altor puncte de vedere. care a infestat omenirea. Punctul primar si esential in care va concentrati atentia este o zona pe care o numim punctul BA. Sufletul vostru Celest sau Sinele Divin. creativitate si inspiratie. Unele persoane vor putea mentine doar un singur punct de constienta. iar voi trimiteti apreciere sau recunostinta acestui aspect al vostru insiva. constienta voastra se afla in punctul BA. concomitent) constituie o puternica metoda de antrenare pentru dezvoltarea constientei interdimensionale. va veti dezvolta in cele din urma capacitatea de a mentine simultan puncte multiple de constienta. Daca va ridicati mainile deasupra capului. punctul BA se afla in locul in care se ating degetele voastre. ca si pentru posibilele solutii la problemele cu care se poate sa va confruntati. iar aceasta capacitate (de a mentine perspective multiple. Altele vor putea mentine simultan mai mult de un singur punct de constienta. Sinele vostru Divin. in aceasta faza.

veti simti un raspuns din partea Sufletului vostru Celest – o miscare din punctul Ba in jos. Nu putem sublinia indeajuns cat de perfida e aceasta forma mentala. dupa cum doriti. la capacitatea voastra de a discerne adevarul de minciuna si la capacitatea voastra de a va schimba realitatea. Ea este o forma mentala extrem de limitativa si daunatoare. Pe masura ce continuati sa faceti acest lucru. pe care-l cunoasteti drept corpul si mintea voastra. Sinelui vostru Divin sau unui dumnezeu. Sinele vostru Divin sau Dumnezeu). cel de-al doilea punct in care va concentrati atentia include glanda pineala. nu implorati. Aceasta forma mentala a fost introdusa ca sa fiti controlati. prin intermediul religiilor voastre. impreuna cu introspectii si imputerniciri ale acelui aspect al fiintei voastre. Deschideti pur si simplu un canal spre o alta parte din fiinta voastra. de care ati putea sau nu ati putea fi constienti la nivel constient. ingaduind ca energia sa coboare din Sufletul Celest in structura cristalina a glandei pineale in sine. in glanda pineala. cum nu putem sublinia indeajuns nici cat de importanta este pentru voi actiunea de a mentine aceasta noua forma mentala (ca nu exista separare intre voi si Sufletul vostru Celest. Aceste imputerniciri sunt sub forma tiparelor de lumina spirituala. Aceasta miscare indica coborarea energiei din Mintea vostra Superioara. in timp ce va trimiteti aprecierea sau recunostina BA-ului vostru. nu cersiti sau nu va rugati Sufletului vostru Celest. In timp ce permiteti ca energia sa continue sa coboare din punctul BA. la viziunea voastra spirituala.Aceasta forma mentala nu e altceva decat credinta ca sunteti separati de propria voastra divinitate – ca nu sunteti aceasta divinitate si ca nu meritati sa primiti darurile propriei voastre divinitati. Nu cereti. caci va impiedica accesul la intelepciunea voastra superioara. .

Scopul acestei meditatii e sa va activeze potentialurile si capacitatile nefolosite din natura voastra interdimensionala si sa va ofere acces la Mintea voastra Superioara. pentru ca va dezvaluie Mintea voastra Superioara. In final.Daca puteti.com/palatul-launtric-de-cristal-sideschiderea-salilor-din-amenti Pentru programări puteți trimite un e-mail pe adresa: radufatulescu@yahoo. Nu fiti preocupati de cat de multe puncte de referinta puteti mentine. astfel ca influxul de energie sa circule din Sufletul Celest in glanda pineala si in centrul inimii. veti putea mentine simultan mai multe puncte de constienta. daca veti continua sa faceti aceasta meditatie. in chakra inimii si in centrul Pamantului. pentru aceia dintre voi care sunt mai avansati. intr-un final. indreptativa constienta asupra unui al patrulea punct. fie colectiv). Sursa: http://tomkenyon. Asa cum am spus mai devreme. in glanda pineala. ii ajutati pe semenii vostri sa realizeze si ei acest lucru. chakra inimii din mijlocul pieptului. noi forme de inspiratie si noi solutii creative la problemele cu care s-ar putea sa va confruntati (fie la nivel individual. pe care o puteti apoi folosi pentru a va umple viata de noi viziuni. care este chiar centrul Pamantului. trimiteti apreciere sau recunostinta Sufletului vostru Celest. mentinerea constientei in primul punct – care e punctul BA – este suficienta pentru inceput. BA-ului vostru. In acest moment.ro sau suna la numărul de telefon 0724 511 176. deveniti constienti simultan de un al treilea punct. pe masura ce deveniti receptivi la potentialul Mintii voastre Superioare. Datorita faptului ca sunteti conectati cu intreaga viata. astfel ca influxul Mintii voastre Superioare sa curga din Sufletul Celest. Radu Mihai Fătulescu – Terapeut Theta Healing și Holistic . Plata se face pe bază de donație la latitudinea clientului. noi intelegeri.

Crystal-Palace-Within.app.box.mp3 https://tomkenyon.com/shared/ughpzd7gkn .